FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pe drumul cel bun

«123»
bad_joke04.11.2008 11:56

E cert ca a jucat bine Steaua impotriva lui Dinamo, dar sa nu uitam ca este primul joc si intotdeauna e o senzatie de prospetime, de nou, ceea ce vreau sa vad este o deplsare dasta care pare usoara gen Otopeni,Gaz Metan, cu o echipa mica ,nu cu Dinamo ,ca stie toata lumea ca mereu s-a jucat cu inima acest derby cel putin de catre romani, adica aici am curaj sa zic ca in derby, orice jucator de la Steaua si Dinamo ar juca si pe gratis acest meci, sunt prea mari orgolile, dar o sa constat o schimbare cand o sa vad o victorie daia cu cel putin 3-0 in deplasare, dar la o echipa mica, nu una bucuresteana sau mai stiu eu una cu care se bate la titlu, asta chiar pot sa zic ca ar fi o premiera, eu cel putin de foarte ,foarte mult timp nu am mai vazut o echipa dezinvolta in deplasare, in Ghencea normal ca sa jucat bine pt ca sunt multi oamnei care vin la stadion.

mountytoma04.11.2008 15:19
In alta ordine de idei, ca raspuns la ce scria cineva mai sus: Dayro a dezamagit, era prezentat ca noua perla a Columbiei, dar deocamdata n-a demonstrat nimic.

cred ca Dayro a demonstrat un pic mai putin decat nimic...

elias_custura04.11.2008 21:10

As spune ca inca avem nevoie de un mijlocas la creatie.... avem nevoie de un coordonator... ca Dayro nu face mai nimic

Adrian04.11.2008 21:58

Dayro Moreno nu e coordonator de joc.

Cand lumea o sa inteleaga asta, o sa fie bine.

Dayro Moreno e un atacant de acelasi profil ca si bratoo sau Danciulescu sau bucur.

Nu e varf 2 sau atacant retras ca Dica.E varf de viteza, golgeter.

Cat timp nu va fi jucat in fata portii, in prima linie, nu va da randament.

xray_rom05.11.2008 00:13

Am aflat la ce se referea. La articolul lui "Intre sugi si bagadond" eu am comentat:

----

----

In mesajul lui, citat mai sus, a tinut ca dovedeasca ca se identifica ad litteram cu titlul si ca vulgaritatea si sub-urbanul nu-si putea gasi mai bun aparator decat intr-un "profesionist" al lor!

Hassan05.11.2008 00:27

absolut nimeni nu e mai catolic decat papa xray. Adminii sunt si ei oameni. Au frustrari, suparari, injura, ca noi toti restul. Eu am vazut numeroase luari de pozitie de-a dreptul nesimtite, injurii sau acuze nefondate ale adminilor pe forumul acestui site, dar n-am stat sa le iau la rost, pentru ca si eu la randul meu am dat-o-n balarii de cateva ori cu acuze false, la suparare, din frustrare ca ne impiedicam ca boii de CS Otopeni. Aoleu, am zis "ca boii"!!! urechiutele tale fragile pot suporta asta!??!?!! Aberezi cu chestia aia de "formatori de opinie, etc", atata timp cat se cunoaste ca acest site este facut din pura pasiune pt Steaua si suporteri a unor oameni pe care nu ii plateste nimeni la niv. profesionist, oameni care nu vor (din cate vad eu) sa candideze la vreo functie publica, unde chiar ar conta ceea ce spun. Este un forum privat al suporterilor, fiecare ne spunem oful, mai si injuram ca deh, este forumul suporterilor unei echipe de fotbal, nu al baietilor din biserica. Plus, din cate vad eu, tu te-ai luat in gura cu el si l-ai facut golan needucat. Pai, daca poti sa dai cu parul, fi pregatit sa primesti si un par inapoi in cap. Hai, inapoi la culcare ca incepe emisiunea....

xray_rom05.11.2008 00:44

@Hassan!

1) Nu sunt nici papa si nici calugar papistas. Si eu injur!

Dar...este una sa injuri la general si in mod impersonal, cand iti exprimi o parere la necaz si este alta cand il injuri direct pe cel cu care te conversezi!

Daca eu in dialog cu tine mi-as exprima aprecierea prin injuraturi fata de un joc sau altceva este una si daca te injur direct pe tine este alta! E deja insulta!Ti-ar conveni?

Eu nu am acuzat faptul ca se comenteaza cu injurii o partida sau o evolutie pe forum, ci atunci cand dialogam intre noi, bunacuviinta ne impune sa ne respectam reciproc, chiar daca avem, pareri diferite fata de ceva. Despre asta e vorba!

2) Nu l-am facut golan needucat. pentru ca nu era vorba de el. In replica la articolul lui am punctam diferenta dintre "golanii" din Piata Universitatii, care au fost catalogati asa. in mod tembel si nejustificat, de Iliescu, desi acei oameni nu l-au injurat si "golanul" care te injura verde-n fata si care prin astfel de atitudine isi merita eticheta!

PS. Daca citeai atent, ceea ce mi-a scris el in privat nici macar injuraturi nu le poti numi, ci insulte grosolane aduse sub protectia calitatii de editorialist si in spatele anonimatului virtual!Asta apropo de "barbatia" reclamata de cineva mai sus!

Nu mai cita in intregime un post anterior si lasa off-topicul

Mugur_Cornateanu05.11.2008 01:18

xray, daca tot te crezi om batran si intelept si mai presus de toate, Stelist, tu ai idee cu cine vorbesti?

Bodanel05.11.2008 09:46

@ ALL

REVENITI ON TOPIC

c.ronaldo1705.11.2008 15:55

Incercati sa nu mai deviati de la subiect. Voi sterge orice mesaj off-topic de-acuma.

«123»