dar de ce sa asteptam doar urmatorul meci?daca batem la Lyon si luam bataie cu sportul eu tot zic ca o problema ramane:lipsa de constanta.cand vor reusi la lege 4,5,6 meciuri precum cel cu Dinamo atunci vom putea vorbi de o echipa de fotbal.
dar de ce sa asteptam doar urmatorul meci?daca batem la Lyon si luam bataie cu sportul eu tot zic ca o problema ramane:lipsa de constanta.cand vor reusi la lege 4,5,6 meciuri precum cel cu Dinamo atunci vom putea vorbi de o echipa de fotbal.
Pai ... ce-ar fi sa-l vedeti ? Iar dupa aceea sa ne demonstrati pe baza celor vazute ca in jocul Stelei nu s-a schimbat absolut nimic ? Cu argumente, nu cu pareri personale.
Cred ca titlul potrivit ar fi fost "Egalul lui Dorinel".
Pentru ca ii apartine in totalitate.Daca am fi avut antrenor am fi castigat meciul nu am fi facut egal.
A facut cele mai proaste si neinspirate schimbari posibile.
Cea mai mare greseala - scoaterea lui Kapetanos. Si nu pentru ca ar fi fost unul din cei mai buni jucatori ci din motivul simplu ca tinea fundasii centrali tintuiti acolo. L-a scos pe el si le-a permis fundasilor centrali dinamovisti sa urce. A venit Tamas si stim ce s-a intamplat.Ca nu avea pe banca alt pivot iar e vina lui pentru ca el asa a construit jocul de la inceput pe pivot.Trebuia sa se gandeasca la Kapetanos ca nu duce tot meciul.
Introducerea lui Dayro Moreno sau Toja pe partea stanga (nu am reusit sa imi dau seama cui i-a fost atribuita sarcina de ML).
Golansky avea deja un cartonas galben si e fundas dreapta.In conditiile in care Ze Kalanga si Torje erau jucatori de viteza tu bagi un jucator lent ca ML pentru a il lasa pe Golansky descoperit.Trebuia mutat instant Banel pe partea stanga sa faca dublaj pe faza defensiva pentru ca pe dreapta era Ogararu fundas dreapta de meserie.
Daca asa e Dorinel antrenor mai bine nu.
Foarte bune observatiile din articol. Ar fi trebuit ca in locul lui Toja sa fi fost introdus Szekely si Nicolita trecut in banda stanga. Niciodata Torje nu ar fi centrat la gol din zona aia!
In plus, nici scoaterea lui Kapetanos nu a fost inspirata, pentru ca imediat stoperii lor au inceput sa urce si sa pierdem mijlocul.
Una peste alta, am aratat, dupa multa vreme, ca e o echipa capabila sa calce in picioare o alta echipa. Pacat ca superioritatea din teren nu s-a resimtit si pe tabele de marcaj.
Pentru ca ii apartine in totalitate.Daca am fi avut antrenor am fi castigat meciul nu am fi facut egal.
Daca nu am fi avut antrenor pierdeam cu un scor gen 1-0 intr-un meci anost, fara prea multe faze de poarta.
Depinde. A ratat ocazia sa-si castige faima de antrenor fricos neintroducandu-i pe Rada si Tiago.
Cea mai mare greseala - scoaterea lui Kapetanos. Si nu pentru ca ar fi fost unul din cei mai buni jucatori ci din motivul simplu ca tinea fundasii centrali tintuiti acolo. L-a scos pe el si le-a permis fundasilor centrali dinamovisti sa urce. A venit Tamas si stim ce s-a intamplat.Ca nu avea pe banca alt pivot iar e vina lui pentru ca el asa a construit jocul de la inceput pe pivot.Trebuia sa se gandeasca la Kapetanos ca nu duce tot meciul.
Grecu' nu putea rezista 90 de minute. Daca i se poate reprosa ceva lui Dorinel e faptul ca nu a inclus in lot un al treilea varf. Oricum, Dorinel n-avea cum sa stie ca smecherul ala de Tamas va suta in asa fel incat mingea sa fie deviata si sa ajunga fix in gheata lui Torje. Cred ca Rednic a muncit toata saptamana la schema asta ... Potaile au un noroc chior : noi am incercat de 'n' ori in ultimele meciuri varianta cu Goian urcat in atac si nu ne-a iesit. Ei au incercat o singura data varianta cu Tamas si le-a mers.
Golansky avea deja un cartonas galben si e fundas dreapta.In conditiile in care Ze Kalanga si Torje erau jucatori de viteza tu bagi un jucator lent ca ML pentru a il lasa pe Golansky descoperit.Trebuia mutat instant Banel pe partea stanga sa faca dublaj pe faza defensiva pentru ca pe dreapta era Ogararu fundas dreapta de meserie.
Daca printre subtilitatile meseriei unui antrenor de fotbal figureaza si distrugerea unui compartiment ce functioneaza perfect (aripa Ogararu - Nicolita) pentru a 'intari' un compartiment cu probleme atunci Dorinel a gresit grav. De fapt, intrucat potaile aveau pe teren DOI jucatori cu viteza, unul pe stanga si unul pe dreapta e clar ca Dorinel trebuia sa-l cloneze instant pe Nicolita si in acelas timp sa dea si acatiste la biserica pentru ca Banel II sa nu cumva sa greseasca copilareste intrucat se stie ca Banel a reusit jocuri cu adevarat bune pe postul de mijlocas dreapta iar varianta mijlocas stanga e doar o solutie de avarie descoperita de Oli. A, inca ceva : Dorinel trebuia sa stie ca cel ce va centra la gol va fi Torje (si nu Ze Kalanga), dovada clara a faptului ca nu e un bun antrenor.
PS : NU stim in ce conditie fizica se afla Szekely. Daca era in forma si nu avea probleme fizice atunci neintroducerea lui Szekely e o eroare. Dar daca nu ...
Jucatorii au jucat cu o alta determinare si pentru ca era un meci pe terenul spurcatilor si pentru ca era primul meci al antrenorului nou.
Foarte bune observatiile; Dorinel a reusit sa-i faca pe unii jucatori sa-si revina din punct de vedere psihic.
Pentru toti cei care critica schimbarea lui Kapetanos: alergati pana va capatuiti cu crampe si mai incercati sa alergati inca 20 de minute dupa ce se produce fenomenul. De fapt... ati avut vreodata crampe musculare?
Daca Szekely era apt 100% sa joace in acest meci atunci Dorinel a gresit intr-adevar prin introducerea lui Toja... Situatia e mai delicata decat pare. Ce trebuie sa faca mijlocasii laterali cand ai in fata un varf precum Kapetanos? In principiu sa desfaca jocul pe margini si sa centreze in viteza insa la Steaua un singur jucator din lot centreaza in viteza cu piciorul stang: Razvan Ochirosii. Atat Nicolita cat si Szekely si Semedo sunt jucatori de picior drept. Din acest motiv, pus pe stanga Semedo trage asa de des la poarta, el trebuie sau sa intre in interior catre careu si sa traga sau sa alerge pana la linia de fund, sa isi intoarca adversarul si sa centreze cu dreptul (ceea ce, desigur, nu inseamna centrare in viteza). Recapituland... pentru pozitia de mijlocas stanga, considerand ca Ochirosii e inca necopt (cand se coace daca nu joaca? mie imi place Razvan) pentru postul de titular, variantele lui Dorinel sunt, in ordinea randamentului aratat pana acum: Semedo, Nicolita, Szekely, Ochirosii. Pe dreapta: Nicolita, Szekely, Semedo. Cred ca Szekely trebuia introdus pe dreapta si Nicolita mutat pe stanga (de altfel Munteanu l-a si mutat fortat pe Nicolita pe stanga dupa ce a vazut ce dezastru e acolo - vezi alunecarea decisa la Kalanga). E adevarat ca ar fi scazut randamentul unei aripi care a jucat perfect dar Torje pe stanga are aceleasi probleme: nu poate centra in viteza. In plus Szekely se repliaza rapid.
In fine...o mie de vorbe... Despre Toja nu am spus nimic, sunt sute de juniori in tara asta care joaca mai bine decat o face columbianul. Nu pricep cum e posibil sa fie votat Plesan, adica varful retras, fara sarcini defensive, cel mult pressing pe fundasii adversi, ca fiind cel mai slab jucator al Stelei, urmat de Stancu (care a gresit dar a si alergat mult) si Toja, prastie, varza, panarama, minus infinit, sa fie abia pe locul trei.
Repet: daca Szekely era apt, Dorinel a gresit. Dar nici nu stia ce pui de Helix Pomatia e Toja asta pana nu l-a vazut la joc. Cu scuzele de rigoare pentru melcii de gradina.
nu stiu daca suntem pe drumul cel bun
Dorinel a facut si lucruri bune, dar si greseli mari. rezultatul o dovedeste.
el a umblat la psihicul jucatorilor, i-a ambitionat, a fost inspirat cu Kapetanos
tot el a parut insa ca nu a inteles nimic din ce s-a intamplat la Steaua in ultimul timp.
Semedo pe stanga??? catastrofa; b.Stancu in spatele atacantului central??? catastrofa
Lovin pe teren ??? catastrofa ; golanski fundas stanga???????? de necomentat.
rezultatul egal nu tine de ghinion, ci de suma greselilor facute............
Hmmm... Desi poate parea ciudat este ceva "normal".
Cum facem un joc bun, sau un rezultat acceptabil, cum brusc dispare din comentarii:
"Management prost", "jucatori varza/praf care nu sunt de Steaua", "afara oierul-cancerul Stelei", etc.
Aceeasi jucatori desfiintati in jocul cu Gloria(si nu numai) sunt astazi urcati pe soclu....doar pt a fi dati jos iar la primul pas gresit!![]()
E ca pe vremea romanilor: circ si paine pentru sclavi sa nu se revolte!![]()
Circ= joc frumos, paine=rezultat/performanta si sclavii=noi, sclavi placerii si iubirii eterne Steaua!
Din nefericire, aceasta iubire ne orbeste uneori obiectivitatea si simtul masurii atat la laude cat si la critici.
Referitor la articol ... este ok, dar am o singura recomandare.
Nu trebuie sa te justifici de fiecare data ca nu-ti place Banel ca jucator, atunci cand jocul lui te obliga sa-l apreciezi. Te-am inteles din prima marturisire:) Repetarea le da apa la moara si celor care indiferent cat de bine ar juca Banel ei tot prost il vad ca joaca pt ca sunt dependenti de anti-Banelism:)Nu le mai canta in struna prin mesaje subiminale...scrise!![]()
@Prepeleak
Ai dreptate cu Ochirosii. Intr-adevar este singurul jucator din trupa care centreaza din viteza cu stangul. Ba mai face si faza de aparare, dar se sufoca repede si intr-adevar nu are maturitate. Este inadmisibil sa ai TREI mijlocasi dreapta si nici unul stanga. De ce nu-l folosea Lacatus pe Toja in stanga? Pai este evident, omul nu are decat viteza intai - este extrem de lent.
@Blood_2_hot
l-a pus pe Golanski acolo pt ca nu avea nici un fel de alternativa. Nu mai era nimeni in lot pt postul ala. Nesu e prin tarile de jos:) iar Emegara schimba ocheade cu infirmiera de vreun an de zile.
Jocul este un pic mai bun - e vizibil. Totusi, nu uitati, am jucat cu o pseudo-echipa. Javrele chiar nu joaca nimic. Sa vedem ce reusim impotriva unei echipe care stie sa inchida tot inca de la mijloc. Astept meciul cu Lyon.
Introducerea lui Dayro Moreno sau Toja pe partea stanga (nu am reusit sa imi dau seama cui i-a fost atribuita sarcina de ML).
Daca asa e Dorinel antrenor mai bine nu.
Dorinel e de o saptamana la echipa. Eu zic ca s-a descurcat admirabil. A ales cel mai bun "11" posibil din punct de vedere al formei si a conditiei fizice. Din cei intrati doar unul a facut ceva bun pe teren si anume Dayro,dar totusi e cam indolent si din pacate se transforma incet-incet intr-o mare deziluzie desi eu l-am apreciat mult la sosire,dar locul lui nu e la Steaua sau nu e in Romania;pare ca nu-i convine unde se afla sau pur si simplu nu isi da silinta. Plesan nu cred ca-si va reveni vreodata dupa accidentarea grava pe care a avut-o. Iar Toja e un fel de Banel in zilele lui proaste. A inceput bine,dar are ceva probleme cu concentrarea in meciuri. Luarea golului nu a fost din cauza ca l-a scos pe Kapetanos(fortat de probleme musculare) asta sa fie clar. Problema e la acest Ghionea care pare cu gandul la femei cand e pe teren. E deja la a 4-a sau a 5-a gafa de acest gen. Cele 2 din cupa cu sportul fiind de juniori. Avem un fotbal xenofob. Zapata imediat a fost pus la zid dupa greseli dar pe Ghionea nu-l "remarca" nimeni.
Despre impactul lui Dorinel asupra echipei...tin sa amintesc primul mei al lui Lacatus la Steaua: impotriva Otelului. Meci foarte spectaculos, toata lumea bucuroasa ca frumusetea fotbalului a fost readusa de Lacatus,dar de fapt si-au dat jucatorii silinta mai tare ca re antrenor nou si sa se puna bine.
E clar ca echipa a aratat bine sambata cu un dinamu praf, insa drum bun cu Becali nu exista. Cel putin nu unul lung.
Mi-a placut per total atitudinea jucatorilor, una de derby. Schimbarile nu au fost tocmai inspirate, insa variante viabile prea multe nu erau pe banca.
Fundasii nostri centrali sunt lenti, reactioneaza greu si astfel sunt pusi in dificultate in conditiile in care echipa ramane de multe ori sus. Lovin ramane jucator de Divizia B, Plesan un nesimtit, Stancu nu se regaseste, Toja si Dayro nu au inteles ce se cere de la ei in momente cheie ale jocului.
@fiara7 de la meciul de sambata
Daca nu am fi avut antrenor pierdeam cu un scor gen 1-0 intr-un meci anost, fara prea multe faze de poarta.
Depinde. A ratat ocazia sa-si castige faima de antrenor fricos neintroducandu-i pe Rada si Tiago.
Grecu' nu putea rezista 90 de minute. Daca i se poate reprosa ceva lui Dorinel e faptul ca nu a inclus in lot un al treilea varf. Oricum, Dorinel n-avea cum sa stie ca smecherul ala de Tamas va suta in asa fel incat mingea sa fie deviata si sa ajunga fix in gheata lui Torje. Cred ca Rednic a muncit toata saptamana la schema asta ... Potaile au un noroc chior : noi am incercat de 'n' ori in ultimele meciuri varianta cu Goian urcat in atac si nu ne-a iesit. Ei au incercat o singura data varianta cu Tamas si le-a mers.
Daca printre subtilitatile meseriei unui antrenor de fotbal figureaza si distrugerea unui compartiment ce functioneaza perfect (aripa Ogararu - Nicolita) pentru a 'intari' un compartiment cu probleme atunci Dorinel a gresit grav. De fapt, intrucat potaile aveau pe teren DOI jucatori cu viteza, unul pe stanga si unul pe dreapta e clar ca Dorinel trebuia sa-l cloneze instant pe Nicolita si in acelas timp sa dea si acatiste la biserica pentru ca Banel II sa nu cumva sa greseasca copilareste intrucat se stie ca Banel a reusit jocuri cu adevarat bune pe postul de mijlocas dreapta iar varianta mijlocas stanga e doar o solutie de avarie descoperita de Oli. A, inca ceva : Dorinel trebuia sa stie ca cel ce va centra la gol va fi Torje (si nu Ze Kalanga), dovada clara a faptului ca nu e un bun antrenor.
PS : NU stim in ce conditie fizica se afla Szekely. Daca era in forma si nu avea probleme fizice atunci neintroducerea lui Szekely e o eroare. Dar daca nu ...
Daca am fi avut antrenor castigam cu 1-0 intr-un meci fie anost fie cu multe faze de poarta.
Rada sau Tiagao sau oricine de pe banca sunt deciziile lui Dorinel de a completa banca de rezerve.
Problema nu era Kapetanos si cat rezista el ci cum a gandit Dorinel dupa ce il scoate pe Kapetanos.Sau crezi ca Dorinel spera ca grecul sa duca 90 de minute?
Nicolita poate sa faca dublaj defensiv pe absolut orice post.Stanga sau dreapta conta prea putin ca nu trebuia sa atace ci in acel moment trebuiau controlati Torje si Ze Kalanga.
Ca e Dorinel antrenor sau nu ma intereseaza prea putin, dar din cauza greselilor facute de el nu am castigat derbiul.
E clar ca echipa a aratat bine sambata cu un dinamu praf, insa drum bun cu Becali nu exista. Cel putin nu unul lung.
Dar oare de ce n-am aratat la fel de bine cu Bistrita, Otopeniul, Sportul sau Galati? De Buzau ce sa mai zic...
E adevarat ca a fost doar primul meci, insa cred ca Dorinel are stofa de antrenor. Trebuie sa "simta" insa si schimbarile (ca Zenga, de pilda) si avem toate sansele sa reintram cu sanse in lupta pentru titlu.
@Piece
Celelalte meciuri presupun o perioada mare de timp, perioada care favorizeaza resimtirea efectului-Becali sub toate formele sale - asta nu-l disculpa pe antrenorul Lacatus, dar nici nu-l inculpa in totalitate. De fapt nici nu pot sti cu exactitate. Aceasta relativitate in contrast cu profesionalismul si normalul e frustranta. Atitudinea jucatorilor de sambata (cu exceptiile Dayro, Toja, Plesan) se poate datora in mare masura faptului ca fost derby si astfel nu ma pot pronunta in ce masura i se datoreaza lui Munteanu.
Pe viitor mai mult ma preocupa relatia Becali-Munteanu, decat competenta antrenorului Munteanu.
PS.:Ciobane, pleaca din Ghencea!
Dar oare de ce n-am aratat la fel de bine cu Bistrita, Otopeniul, Sportul sau Galati? De Buzau ce sa mai zic...
E adevarat ca a fost doar primul meci, insa cred ca Dorinel are stofa de antrenor. Trebuie sa "simta" insa si schimbarile (ca Zenga, de pilda) si avem toate sansele sa reintram cu sanse in lupta pentru titlu.
Plus ca mai are variante inafara de cei cu care a jucat aseara:Pedriel, Tiago Gomes, Abel, "Ochi", Ionescu,Neaga (varf!) si poate mai gaseste ceva si pe la tinerii de la echipa a doua ca n-ar fi rau sa mai vedem in meciurile cu echipele slabe din campionat cate-un "manz" dornic de afirmare.
Treaba e ca la Steaua sunt multi jucatori care s-au plictisit de Liga I
Goian, Ghionea, Radoi sunt numai cativa care ar pleca astazi de la Steaua daca ar fi lasati!
Eu personal nui condamn pt ca ii inteleg, dar in cazurile astea ar trebui ca cei de la conducere(Becali) sa tina cont de dorintele lor si sa-i lase sa plece pt ca asa nu putem merge inainte cu jucatori nemotivati!
Dupa parerea mea nu jocul in sine sa imbunatatit,prin idei tactice,prin tactica colectiva si alte aspecte prin care un antrenor isi arata ideea de joc(ce-i drept Dorinel nici nu avea cum sa arate asta in astea5zile)ci tot ce a facut Dorinel a fost sa lase jucatorii sa joace acolo unde le este locul si acolo unde ei in postura in care ei se simt cel mai bine(asta cu mici exceptii).Din start e un punct bun pt Munti si sper ca si pe viitor sa ne arate ca este un adevarat profesionist si ca va stii nu numai sa aseze echipa in teren ci si sa induca o idee colectiva de joc,o idee castigatoare in majoritatea jocurilor.
nu trebe sa ii scuzam pe ei si nici ei sa se scuze.au avut meciul in mana 83 min. l-au pierdut pe mana lor.au avut la ocazii si la faze fixe cu carul si nu au fructificat dcat acel avantaj lasat de albitru in minutul 8.fara scuze l-au pierdut pe mana lor.
sper ca Steaua sa isi revina si la finalul campionatului sa strigam toti
.
Banel pe locul 6 la pase de gol in CL, pe site-ul UEFA!![]()
Assists
Player Value Min. Club
Xavi Hernández 3 237' FC Barcelona
Frank Lampard 3 270' Chelsea
Anders Due 2 90' AaB
Sebastian Giovinco 2 90' Juventus
Luis García 2 144' Atlético
Bãnel Nicolițã 2 180' Steaua
Lionel Messi 2 210' FC Barcelona
Sávio 2 262' Anorthosis
Cu exceptia suturilor "spre" poarta si goluri primite, Steaua este peste CFR la:
- Goluri marcate
- Suturi pe poarta
- Posesie (min)
- Posesie (%)
- Cornere
Deci, nu stam chiar rau:)
Pt conformitate vedeti aici:
http://www.UEFA.com/competitions/UCL/stati...typestat=c.html
cine trebuia sa castige?Steaua..s-a vazut clar ca pana in minutul 80 cainii erau pe teren doar ca sa fie si nu jucau mai nimic..dar ca de obicei cei prosti ies la suprafata cand nu te astepti si cand iti este lumea mai draga...avem antrenor?dupa meciul de aseara pot spune ca da,avem antrenor..s-a vazut cum i`a modelat in bine pe jucatori..atat psihic cat si pe teren..sper sa nu ne dezamageasca in viitor..cu ce ramanem dupa acest meci?cu gustul amar al egalului nemeritat de ei,dar ramanem cu speranta ca Steaua,unica Steaua, va juca asa in continuare si ne va incanta sufletul si privirea cu rezultate bune,pe care le asteptam de multa vreme.Steaua,TE IUBESC!
Catalin, articolul tau face o analiza foarte obiectiva si la subiect a ceea ce s-a intamplat pe teren sambata.
Dar, "Pe drumul cel bun"?! Eu imi aduc aminte de primul meci al lui Laca pe banca Stelei. Daca nu ma insel, se juca cu Otelul in Ghencea, am castigat cu 3-0 si echipa a facut spectacol ca pe vremea lui Protasov. Si totusi jocurile urmatoare n-au mai aratat in nici un meci o Steaua la fel de spectaculoasa.
Sa dea Domnul sa fim pe drumul cel bun, totusi!
Forza Steaua!
"A urmat si indolenta lui Dayro Moreno. Columbianul a avut cateva executii de efect, dar lentoarea, lipsa de nerv si precizie m-au facut sa cred ca atacantul nostru inca nu a inteles perfect ceea ce i se cere si nici insemnatatea unui gol care sa aduca o victorie intr-o confruntare cu Dinamo. "
Dar ceilalti jucatori de la Steaua crezi ca au inteles indeajuns insemnatatea golurilor care ar fi transformat ultimele egaluri sau esecuri in victorii? Se rateaza la Steaua intr-un mare stil, iar finalizarile la poarta sunt cam rare in ultima vreme la Steaua. Exceptie acest meci! mi pare rau, dar nu sunt de acord cu aprecierea ta. Dayro si-a facut simtita prezenta imediat cum a intrat, a creat pericol la poarta adversa in mod direct . Este singurul "fuoriclasse" din lotul Stelei, si in orice caz nu mai lent decat era poate, Dica! Un antrenor adevarat trebuie sa stie sa il puna in valoare.
In alta ordine de idei, flancul Oga-Banel a fost super! Ogararu mi se pare jucatorul cu cea mai inteligenta exprimare in teren, cel mai bun fundas lateral pe care l-a avut Steaua in ultimii ani.
cred ca in acest articol cel ce l'a scris se cam grabeste cu laudele la adresa lui Munteanu , nu doar profensionalismul , calitatile lui de antrenor si de un bun psiholog au facut ca stelistii sa joace bine cu Dinamo , e prea degraba sa zicem ca s'a vazut mana lui Dorinel in jocul echipei , in traseele de joc , in jocul cu Dinamo jucatorii au jucat bine , cred eu , pentru ca au fost foarte motivati si au dorit sa demonstreze ca nu sunt mercenari si nesimtiti cum au fost numiti unii dintre ei dupa meciurile dezastruoase ale Stelei din ultimul timp...de la meciul cu Lyon se va vedea cu adevarat profesionalimul si calitatile de antrenor a lui Munteanu
Am impresia ca in momentu asta echipa nu prea are incredere in fortele proprii, nici maturitate.
Vreau sa ajungem la momentul in care echipa va juca exact asa cum trebuie pentru a obtine rezultatul de care are nevoie. Adica: la 0-1 va ataca lucid si penetrant - golul nu va intarzia sa soseasca, iar la 1-0 se va apara calm si compact si va musca letal pe contraatac. Am dat doua exemple, sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun.
Vreau o echipa matura in gandire si exprimare pe teren, indiferent de adversar, de rezultatul de pe tabela, de absente.
In alta ordine de idei, ca raspuns la ce scria cineva mai sus: Dayro a dezamagit, era prezentat ca noua perla a Columbiei, dar deocamdata n-a demonstrat nimic.