@xray_rom
Chiar si cu aceasta intarziere, momentul este in continuare bun tinand cont de ce s-a intamplat joi. Practic prin acest comunicat s-a demonstrat ca nu toti suporterii stelisti s-au impacat cu Jiji ci doar o parte
Mda...Tocmai asta nu e o nota buna ca releva disensiuni in cadrul suporterilor si inpartirea in 2 tabere: "imapcati" si "neimpacati" cu ciobanul. Mai mult, in media s-a spus ca la "negocieri au fost liderii, iar acum, dupa ce s-a scris ca au batut palma, pac comunicatul!
In palat s-a vopsit gardul si afara ... comunicatul.Tot cei care au batut palma l-o fi scris sau vice-liderii?
@virgil
Comunicatul se constituie in primul rand, intr-un avertisment oficial dat finantatorului. In acelasi timp e o contramasura fata de intentia "de a le lua capul celor de la peluza". Daca se va intampla asa ceva, va fi dat in judecata de o peluza intreaga. E interesant de stiut ca el poate fi chemat in judecata chiar pentru simpla amenintare.
Era normal sa apara un astfel de comunicat. Situatia il impunea. Urmeaza sa constatam cat de patruns va fi Gigi Becali de aceasta luare de pozitie. Va indulci tonul sau va crede in continuare ca el e Gheorghe Dracul si va continua in aceeasi nota?
Ce crezi ca va face un om, care se stie cu musca pe caciula in cazul valiza, dar urla cat il tin ecranele ca i se rupe de DNA?Iti spun eu. I se va rupe si de acest comunicat! Cum am raspuns mai sus, faptul ca sunt 2 tabere ii vine ca o manusa. Chiar daca a citit numai Razboinicul luminii, necioplitul stie si de la Niccolo Machiavelli "Divide end impera!".
Cand a spus ca le va lua capul celor de la peluza, nu cred ca s-a referit in sens fizic, dar si asa o poate intoarce ca s-a referit ca va lua seful(capul) celor din peluza, inlocuindu-l cu altul:)
Nu poate fi chemat in judecata pentru asta, cum nici el nu poate da in judecata toata peluza pentru injurii.Dar el poate face altceva. Poate restrictiona accesul pe stadion celor de la peluza pentru comportament necivilizat.
De aceea, singura forma de protest care ii poate afecta imaginea este tot comunicatul. Pentru fiecare "fapta" a lui, cate un comunicat de presa! In razboiul cu el, comunicatul are si un aliat de conjunctura, care abia il asteapta la cotitura. Presa!
Injuraturile il martirizeaza si creaza efect invers, pt ca nu toata opnia publica este de acord sa auda printre comentarii TV si pomelnice cu "m**e si "sugi".
Din pacate, dupa alegeri, cred ca nici macar comunicatul nu mai are efect semnificativ...
@Marius
Asta e discutabil. Sau poate nu. AISS nu este organism de presa. Nu vrea si nici nu trebuie sa emita un comunicat dupa fiecare declaratie a ciobanului. Asta ar insemna sa ne raportam activitatea la ceea ce spune el.
AISS a emis acest comunicat datorita unui cumul de intamplari, nu doar pentru declaratiile finantatorului, nu doar pentru "telenovela biletul" sau doar pentru umilirea lui Hagi si Lacatus.
Pui gresit problema. De unde ai scos-o pe asta cu "organism de presa"?Am spus eu asa ceva?
Comunicatul de presa al AISS este un act prin care se ia o pozitie publica si nu o activitate de presa a unui organism. Ii zice de presa nu pentru ca este emis de un organism de presa, ci este difuzat in masa prin intermediul presei.
Pe langa altele, este si o forma de a protesta, nu numai de a comunica ceva opiniei publice.
Comunicatul/protestul trebuie facut, ori de cate ori se considera ca sunt lezati suporterii de catre Becali si nu un comentariu al fiecarei declaratii ale lui. Cred ca asta este si misiunea AISS, sa apere si sa promoveze interesele membrilor/suporterilor.
A lasa sa se stranga puroiul pana plezneste, s-ar putea ca "interventia" sa fie tardiva si se da in septicemie.
Oricum, nefiind membru AISS, mi-am dat si eu cu o parerea ca tot romanul stelist:) Cum cred ca acest protest, asa cum este formulat si cand a venit, va avea doar efect in media, dar si-l va lasa rece pe cioban si suflarea stelista tot dezbinata.Din pacate:(