FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat de presa al A.I.S.S.

«123»
fcsteaua.ro31.10.2008 21:19

In atentia opiniei publice,

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti, in calitate de unica organizatie juridica a fanilor clubului Steaua Bucuresti, doreste sa-si prezinte pozitia oficiala in legatura cu ultmele luari de pozitie ale finantatorului clubului, George Becali.

Asociatia considera inadmisibile afirmatiile domnului Becali la adresa suporterilor clubului pe care il patroneaza.

Limbajul sub-urban folosit de acesta in relatia cu fanii da masura capacitatii sale de a conduce cel mai galonat club de fotbal din Romania. AISS protesteaza vehement si il atentioneaza pe domnul Becali ca nu va mai tolera folosirea numelui, palmaresului si imaginii clubului Steaua Bucuresti ca trambulina politica a unui om.

De asemenea, suporterii nu vor mai tolera jignirea fostelor glorii care au activat la echipa, lucru cotidian in administratia domnului Becali. Prin declaratiile si actiunile pe care le intreprinde, prejudiciind grav si iremediabil imaginea clubului Steaua in fata opiniei publice, domnul Becali demonstreaza ca nu are capacitatea de a conduce cel mai mare nume din fotbalul romanesc.

Ca atare, AISS atrage atentia asupra faptului ca protestele membrilor AISS la adresa domnului Becali vor continua, datorita faptului ca a dovedit ca este incapabil sa se schimbe, iar prezenta sa la conducerea clubului nu face decat sa dauneze Stelei. De asemenea, atragem atenția cã ne rezervãm dreptul de a-l acționa în instanta pe domnul Becali, dacã acesta va continua cu abuzurile la adresa suporterilor echipei noastre.

Acest comunicat reflecta strict parerea oficiala a membrilor AISS.

Dorim pe aceasta cale sa precizam ca Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti nu este reprezentantul oficial al peluzelor steliste. Invitam suporterii care ne impartasesc punctul de vedere sa ni se alature pe stadion sau in afara lui.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

David_Steaua200731.10.2008 21:32

Bravo,un comunicat corect,clar si la obiect!sunt sigur ca maine va aparea pe siteurile de sport ;)

Tz3pI31.10.2008 21:35

Ii felicit pe cei care au gandit si conceput comunicatul. Reflecta clar parerea noastra si este la obiect.

sabin130731.10.2008 21:48

Foarte bine, e un pas important. Felicit AISS.

eminem31.10.2008 21:50

este un limbaj cam de lemn folosit mai mult in avocatura si in cazul in care Becali l-ar citi cu siguranta ca nu ar da doi bani, neintelegand mesajul, desi este plin de adevaruri.

tazonne31.10.2008 21:53

Bravo AISS!!!!

godfather8631.10.2008 21:54

Limbaj neadecvat :)))

Dar cand il injura toata peluza pe Gigi nu e tot limbaj neadecvat?????????????????

Judecati cu 2 masuri!!!

hypno31.10.2008 21:56

"ne rezervãm dreptul de a-l acționa în instanta pe domnul Becali" asta de cand ? vreau s-o vad si pe asta cum il dati in judecata pe cioban.

Forza Steaua !

steaua-no131.10.2008 21:57

"De asemenea, atragem atenția cã ne rezervãm dreptul de a-l acționa în instanta pe domnul Becali, dacã acesta va continua cu abuzurile la adresa suporterilor echipei noastre. "

care ar fi acuzatiile? ar fi interesant demersul asta.

felicitari AISS pt comunicat.

maye31.10.2008 22:00

Felicitari A.I.S.S. pentru comunicat!!!

Alin Marinescu31.10.2008 22:01

Felicitari pt comunicat . Deja a aparut pe un sport.ro

http://www.sport.ro/Liga-1/fanii-Stelei-co...l-romanesc.html

crossman31.10.2008 22:06

sunt alaturi de voi la orice prostest fata de cioban

cristian01431.10.2008 22:17

Bravo AISS ! Sunt curios ce pozitie "diplomatica" va adopta oaie. :))

tazonne31.10.2008 22:33
sunt alaturi de voi la orice prostest fata de cioban

IDEM, doar ziceti si hop si eu

cristian01431.10.2008 22:36

Subscriu.

Chiar astept cu nerabdare, un protest impotriva tampitului aluia, daca e posibil.

MarkCortez31.10.2008 22:38

Cam asa ar trebui sa arate pozitia unor suporteri stelisti care au coloana vertebrala si nu au nici un fel de datorii pe la oier.

mikutu31.10.2008 22:52

''''''

<h2 style="padding-left: 23px;">Becali a discutat cu suporterii care l-au injurat in campionat si le-a transmis ca poate sa plece de la Steaua, doar daca suporterii gasesc un nou finantator si ii dau lui Gigi banii inapoi.</h2> 40 de milioane de euro cere Becali ca s-o lase pe Steaua, banii investiti de el pana acum la club. El stie ca nimeni nu o sa vina in locul lui, pentru ca nimeni nu are puterea lui financiara si dispozitia de a cheltui in fotbal sume impresionante.

Becali o sa faca totusi ceva de dragul suporterilor, de la anul vrea si Cupa Romaniei, ca s-o bata pe Dinamo si acolo.

"Am avut o discutie cu liderii galeriei si mi-au spus ca nu ei au injurat din tribune. cei la Peluza Sud au regizat totul, ca ei vor sa desfiintele Peluza Nord. Le-am spus sa nu faca scandal. Ei sunt baieti cu scoala, dar teribilisti, excentrici. Sunt din familii de bani gata si cred ca si la Steaua se face cum vor ei.

"Ei au fost deranjati ca am spus ca nu ma intereseaza Cupa. Bine, de la anul o sa ma intereseze si Cupa Romaniei. Ca mai joci cu Dinamo si o bati si in Cupa.

"Eu am facut la Steaua o chestie de minune. Eu plec din Ghencea, dar imi dati voi banii. Sa-mi aduceti 40 de milioane si investitori si plec. Ei mi-au spus ca nu vor sa plec, dar de ce imi striga asta din tribune?", a spus Becali la Telesport.'''''''

o fi adevarat?

Protasov31.10.2008 22:58

Sunt alaturi de AISS in orice demers ar intreprinde in spiritul acestui comunicat. Felicitari!

1on31.10.2008 23:10

E pe prima pagina din prosport.ro

Cosminescu31.10.2008 23:31

Subscriu !

BlackWoolfy31.10.2008 23:46

Bravo incepem sa traim si noi :steag_sah_mic:

MoWeed01.11.2008 00:09

Bravo!Un comunicat foarte bine redactat

dr.adrian901.11.2008 00:40

asa mai baieti. BRAVO. cu romanu nu merge treaba numa cu biciu. bine ca v-am ocarat ca daca nu nu mai scoteati probabil nimic. articolul trebuia sa vina mai repede, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Faceti ceva impotriva lu oaie.

inca o data BRAVO pt vertebrilitatea voastra. felicitari

bodanelu01.11.2008 00:55

@dr. Adrian fi sigur ca de gura ta a fost dat comunicatul!

alexmk1701.11.2008 01:01

Asa cum am anticipat, asa s-a intamplat! E bine ca Laca a plecat si l-a lasat pe nenorocitul de analfabet fara scut! Las la o parte faptul ca Laca nu are stofa de antrenor, e irelevant, dar faptul ca se incapatana sa ramana, nu facea decat sa protejeze fara voia lui, un dobitoc!

Da, comunicatul inseamna o pozitie! Da, trebuie actionat in mod civilizat si legal, dar doar prin vorbe, nu scapam de acest copil prost al Romaniei! Trebuie sa vina momentul in care este necesara folosirea fortei fizice, asa cum s-a intamplat in orice revolutie! Ca toti dictatorii, si asta a ajuns la paranoia ca se pricepe la mai mult decat tot! Da, e frumos ca noi vorbim civilizat, el ne injura, noi vorbim iarasi civilizat, el ne mai injura, etc., etc.! Oare nu s-a saturat nimeni sa se intample asta de ani buni??? Daca batem javrele si paduchiosii fara masa la cantine pro, se va uita iar totul?? Iar va fi tacere, pana vom pierde 4-5 meciuri???

Eu spun ca e timpul sa hotaram ceva, daca vrem binele clubului si daca avem organele tari, asa cum pretindem! Au mai fost astfel de momente, vezi protestul Mariott cu Zenga, vezi perioada Olaroiu cu proteste spre sfarsit, vezi Hagi si vezi acum Lacatus! Mai suportam??? Facem ceva sau comunicate, vorba buna si NIMIC!

Hai, curaj! Primul capitol: Dezmembrari! Sa zicem ca vrem sa vindem niste piese de Maybach!

Dupa care, sa il rugam frumos pe domnul "cantindat" George Becali, sa plece de buna voie si nesilit de nimeni, de la club, cu tot clanul sau! Sa zicem ca aplicam metode din filmul "Nasul", aia cu calul, sau chiar metode folosite de Al Capone sa zicem! Deci, frumos, civilizat si crestin! AAAAAmiiinnnn!

Fara violente de comportament si limbaj!

PS: Daca Lacatus nu avea demnitatea de a demisiona, chiar poate pripit, ar fi cazut de pe soclul de simbol si ar fi devenit o carpa si o sluga! Nu pentru ca asa vrem noi, adevaratii ros-albastri, ci pentru ca niste jartele din presa, niste spagari, asta faceau! Il pictau pe Lacatus ca pe o sluga, iar cei care nu ar fi stiut, chiar ar fi crezut asta!

«123»