cred ca s-a lamurit toata lumea ca a 2 a partea a articolului de mai sus e o minciuna...cred ca interviul lui lecce e cel mai concludent si ar trebui urcat ca prima stire pe site...
cred ca s-a lamurit toata lumea ca a 2 a partea a articolului de mai sus e o minciuna...cred ca interviul lui lecce e cel mai concludent si ar trebui urcat ca prima stire pe site...
40 de milioane de euro cere Becali ca s-o lase pe Steaua, banii investiti de el pana acum la club. El stie ca nimeni nu o sa vina in locul lui, pentru ca nimeni nu are puterea lui financiara si dispozitia de a cheltui in fotbal sume impresionante.
"Eu am facut la Steaua o chestie de minune. Eu plec din Ghencea, dar imi dati voi banii. Sa-mi aduceti 40 de milioane si investitori si plec. Ei mi-au spus ca nu vor sa plec, dar de ce imi striga asta din tribune?", a spus Becali la Telesport.
TURBEZ!!!
Becali stie sa minta frumos...
El spune ca a bagat 40 de milioane la Steaua....
Dar nu spune cati bani au intrat.
Mereu se arunca in presa sumele bagate in transferuri, multe dintre ele umflate de 3-4 ori, vezi cazul fundasului israelian anuntat ca fiind cumparat cu 600.000, si el costase 200.000.
Dar nu se sufla un cuvant despre banii intrati in club din vanzarea de jucatori, vezi Thereau, cumparat cu putini bani si vandut de 4 ori mai scump...
becaliotul este pe plus la Steaua.
Poate s-au cheltuit 40 milioane la Steaua de cand a venit maimuta asta, dar numai din trei editii de CL intra in club 30 milioane....
Este o tactica si asta, de a minti prin omisiune...
40 de milioane de euro cere Becali ca s-o lase pe Steaua, banii investiti de el pana acum la club. El stie ca nimeni nu o sa vina in locul lui, pentru ca nimeni nu are puterea lui financiara si dispozitia de a cheltui in fotbal sume impresionante.
Becali o sa faca totusi ceva de dragul suporterilor, de la anul vrea si Cupa Romaniei, ca s-o bata pe Dinamo si acolo.
"Am avut o discutie cu liderii galeriei si mi-au spus ca nu ei au injurat din tribune. cei la Peluza Sud au regizat totul, ca ei vor sa desfiintele Peluza Nord. Le-am spus sa nu faca scandal. Ei sunt baieti cu scoala, dar teribilisti, excentrici. Sunt din familii de bani gata si cred ca si la Steaua se face cum vor ei.
"Ei au fost deranjati ca am spus ca nu ma intereseaza Cupa. Bine, de la anul o sa ma intereseze si Cupa Romaniei. Ca mai joci cu Dinamo si o bati si in Cupa.
"Eu am facut la Steaua o chestie de minune. Eu plec din Ghencea, dar imi dati voi banii. Sa-mi aduceti 40 de milioane si investitori si plec. Ei mi-au spus ca nu vor sa plec, dar de ce imi striga asta din tribune?", a spus Becali la Telesport.
TURBEZ!!!
Daca asa au zis aia din Sud, ca vor sa ii desfinteze pe aia din Nord ... ce pot zice, felicitari pentru idee, 2 tribune anti-Becali cum e Sud-ul ... de vis! Porcarii marca Becali, cand a zis Nati Meir ca vrea sa cumpere Steaua pentru 50 de milioane acum cativa ani a zis ca nu vinde ca nu e roman ... lu Aulas i-a zis ca Steaua va ramane mostenire. Si degeaba toata lumea scrie pe aici ca e nevoie de protest daca nu se face nimic organizat ![]()
Din ProSport:
"O sã vadã lumea întreagã cum vom lupta cu Becali. Vom începe show-ul încã de la Lyon, dar rãzboiul o sã fie în Ghencea, cu Fiorentina. O sã facem orice ca sã oprim acel meci! Dacã nu putem sã ne vedem echipa în deplasare, atunci sã nu mai joace în cupele europene! Gigi o sã plãteascã astfel toate milioanele pe care le-a câștigat de la noi pentru bilete. Trebuie gânditã foarte bine aceastã acțiune, ca sã nu se întoarcã împotriva noastrã și lumea sã înțeleagã exact cã este ultima formã de protest împotriva lui Gigi și nimic altceva. Gigi nu va mai avea viațã în Ghencea! Îl vom înjura pânã va pleca. O sã-l luãm și noi la pietre, cum a pãțit Taher la Rapid. O sã vadã ce va pãți la meciul cu Timișoara", a spus unul din liderii galeriei steliste în EVZ."
Este o gogoasa jurnalistica sau un adevar pe cale de a deveni realitate?
Ar fi trist sa ne facem de ras in CL si Europa la meciul cu Fiorentina. Dupa ce s-au facut de cacao cainii, mai trebuie sa punem si noi cireasa pe tort. ![]()
Asta e luata de pe EvZ, e o declaratie data inainte de a afla ca se dau biletele la meci. Dar imi pare o inventie crasa, nimeni nu-i atat de tampit incat sa dezvaluie ce va face...
eu zic ca este mai important meciul cu Dinamo decat Becali.
@NICKSTELIST SI DUPA MOARTE
in momentul de fata pentru ca Steaua sa redevina ce a fost si mai mult decat atat trebuie inlaturat Becali.
Asta e luata de pe EvZ, e o declaratie data inainte de a afla ca se dau biletele la meci. Dar imi pare o inventie crasa, nimeni nu-i atat de tampit incat sa dezvaluie ce va face...
Sa speram!
Totusi, ultrasilor le dau o sugestie!
Sa lase masinfestarea ostilitatii fata de Becali pe stadion si sa-i picheteze palatul sau casa.
Daca au sange-n pix sa-i strige si sa-i faca acolo ce vor si cat vor!Este o manifestare publica a unui protest cu vizibilitate in media, dar barbateasca si nu ascunsa sub perdeaua sportiva a suporterului printre scaunele stadionului!Daca vor razboi deschis cu el asta e calea!
Nu este corect fata de club si echipa sa deturnezi atentia si incurajarile din meciurile importante(si toate sunt, daca mai vrem titlul!), doar pentru damblaua unui grup cu pata pusa la greu pe cioban.
Nu-l vor afecta pe Becali cat vor afecta echipa si implicit pe suporterii care sunt de acord si cu proteste la adresa lui Becali, cand este cazul, dar nu prin acte reprobabile care duc la suspendari de teren si la pete suplimentare pe imaginea Stelei.
@xray_rom
Nu a fost niciodata, nu este si nici nu o sa fie vreodata cazul pentru un protest de proportii, indiferent de forma lui. Daca ¨generalii¨ au depus armele in momentul asta, cand parea ca se trezeste poporul ros´albastru nu mai poti spera la alte momente.
Macar sa nu mai aud din partea acestor bravi conducatori si lideri de opinie ca nu sunt sustinuti de masele de stelisti. Macar atat bun´simt.
Nu vor afecta meciul asta cu Dinamo probabil, in schimb Becali va afecta multe, multe meciuri de acum incolo, Merita pretul? Noi vom continua sa redefinim logica, bunul´simt, normalitatea, profesionalismul ca sa nu fim penibili in a comenta presatiile jucatorilor, valoarea antrenorilor. Deja unii au abilitatea asta extraordinara de a face abstractie de acest nenorocit in orice judecata facuta.
@Piece of Mind, unde esti cu lamentarile tale patetice ca vai si celelalte proteste au esuat si de ce ne agitam acum. Scuze-ne pe toti care ne-am agitat, nu stiam asa bine cum stat treburile.
Ultimul meci in Ghencea pentru mine a fost cel cu Ceahlaul din sezonul trecut. De atunci nu am putut veni in tara si parca ma uit la un film prost, in care doar rolul ciobanului il inteleg, pentru ca este acelasi de atat timp. Sunt foarte dezamagit.
Becali stie sa minta frumos...
El spune ca a bagat 40 de milioane la Steaua....
Dar nu spune cati bani au intrat.
Mereu se arunca in presa sumele bagate in transferuri, multe dintre ele umflate de 3-4 ori, vezi cazul fundasului israelian anuntat ca fiind cumparat cu 600.000, si el costase 200.000.
Dar nu se sufla un cuvant despre banii intrati in club din vanzarea de jucatori, vezi Thereau, cumparat cu putini bani si vandut de 4 ori mai scump...
becaliotul este pe plus la Steaua.
Poate s-au cheltuit 40 milioane la Steaua de cand a venit maimuta asta, dar numai din trei editii de CL intra in club 30 milioane....
Este o tactica si asta, de a minti prin omisiune...
Intr-adevar ciobanasul e expert in a prosti mass-media si unii suporteri. Sa zicem prin absurd ca omul a bagat 40 de milioane de cand a venit la Steaua,in vreo 5 ani asta inseamna 8 milioane pe an,nu este o suma extraordinara iar noi oricum nu avem cum sa stim adevarul pentru ca la noi nu se face publica situatia financiara a clubului pentru ca nu exista asa ceva pe hartie. Becali nu a investit la Steaua ci a creditat,precum o banca. El isi vrea banii inapoi,ba chiar cu dobanda,l-au interesat banii nu performanta. Ciobanul nu e prost cand e vorba de bani,a luat putine tepe la bani pentru ca dat putini pe jucatori multi astfel incat nu a pierdut foarte mult,din aia 10 care erau adusi 2 confirmau iar aia 2 de obicei era vanduti pe plus cand erau transferati. In general Jiji a stiut sa vanda cat sa-i aduca profit.
Cum bine zicea,Jiji minte perfect prin omisiune. Steaua are 3 participari in CL consecutive,o participare iti asigura minim 10 milioane in conditii negative(iei numai batai,stadion gol,deci bani mai putini) iar unii zic ca iti poate asigura si 15 milioane(daca ai stadionul plin la fiecare meci,pui bilete scumpe,iei bani pentru niste victorii-600.000 bucata plus drepturi de televizare). Hai sa alegem calea de mijloc si sa spunem ca Steaua a facut vreo 12 milioane pe an,asta inseamna 36 milioane,deci deficit de 4 milioane pentru Jiji,ce inseamna asta pentru cel mai bogat om din Romania? Plus ca n-am pus aici banii de la magazinul online Steaua sau biletele din campionat(nu vb de abonamente). Deci oricum Jiji nu e pe pierdere,eu chiar as zice ca e pe plus de cativa ani.
Nu pot sa uit cum rosenborg,dupa ce a participat de 9-10 ori in CL(fara mari rezultate) si-a facut un nou stadion,noi in loc sa bagam banii la pastrare ii punem lui jijel in punga ca doar trebuie sa ne platim "datoria".
Degeaba ne strofocam el nu inteleg ca o investitie se poate recupera mai devreme sau mai tarziu insa intre timp trebuie sa continue acea investitie altfel nu vor fi rezultate(rezultate prin care iti poti recupera banii),insa aceste rezultate se obtin cu bani si cu profesionisti care trebuie lasati sa lucreze,fara sa te bagi ca porcu peste ei. PSG are un buget imens in Franta si totusi nu realizeaza mai nimic de nspe ani acolo,oare cei ce investesc acolo se gandesc "ba cand dracu ne recuperam banii",avand in vedere ca aia cheltuiesc de 5-6 ori mai mult ca Jiji.
Sa va fie clar,Jiji nu lasa Steaua si imi explic asta prin declaratia aceea cum ca vrea 40 de milioane pe Steaua si pleaca. Asta e o declaratie pentru fraieri. Asta e ca si cum ai baga 5 bani in ceva,acel ceva iti aduce vreo 4 bani si ceva iar cumparatorului tu ii ceri 10 bani pe acel ceva. De unde inca 40 de milioane mai Jiji cand tu ti-ai recuperat in cel mai rau caz 30 si ceva? Daca vine investitorul x la Jiji si ii da banii astia el o sa afirme ca Steaua face de fapt vreo 100 de milioane si bla bla. Omul asta nu lasa echipa decat daca merge la puscarie sau daca moare.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
@xray_romNu a fost niciodata, nu este si nici nu o sa fie vreodata cazul pentru un protest de proportii, indiferent de forma lui. Daca ¨generalii¨ au depus armele in momentul asta, cand parea ca se trezeste poporul ros´albastru nu mai poti spera la alte momente.
Macar sa nu mai aud din partea acestor bravi conducatori si lideri de opinie ca nu sunt sustinuti de masele de stelisti. Macar atat bun´simt.
Nu vor afecta meciul asta cu Dinamo probabil, in schimb Becali va afecta multe, multe meciuri de acum incolo, Merita pretul? Noi vom continua sa redefinim logica, bunul´simt, normalitatea, profesionalismul ca sa nu fim penibili in a comenta presatiile jucatorilor, valoarea antrenorilor. Deja unii au abilitatea asta extraordinara de a face abstractie de acest nenorocit in orice judecata facuta.
Ti-am spus de acum cateva zile ca este un shakespearian "much ado about nothing". Remember?
Doar ca am mai umplut niste pagini de ziare si am mai incalzit cateva talk-show-uri GSP-iste cu moderatori ce-si frecau mainile ca Steaua o va lua calea Rapidului, iar trustul Intact a mai bifat un punct in campania electorala anti-Becali.
Asa cum am scris atunci, pe stadion si pt Steaua, Becali are toate cartile in mana si am explicat de ce.
Ca protestul sa fie eficace, trebuia mutat de pe stadion in strada. Proteste organizate la palatul lui Becali, unde sa se scoata in evidenta punctual si vocal ceea ce i se reproseaza.
De ce in strada?Simplu. In strada vizibilitatea este maxima, si pt omul obisnuit care nu este suporter, dar este alegator.Nu toti se uita la emisiuni sportive, nu toti citesc ziare sportive, dar aproape toti se uita la stiri.
Ori un miting de protest in fata palatului, cu filipice becaliene "documentate" il muia pt ca e in pragul alegerilor. Vizibilitatea protestului ar fi fost de la 1-2 milioane la peste 15 milioane.
Injuraturile si huiduielile pe stadion nu mai fac parte din arma de protest a omului sec. XXI, pentru ca ele intra in corul nemultumirii primare ca o forma fara fond definit, fara mesaj clar pentru ceilalti care nu stiu ce se intampla la Steaua.
Extrapolarea mesajului cu imaginea lui Becali in masa electoratului nu poate sa nu-l afecteze. Atunci nu mai poate spune ca este o ceata de "bagabontzi" care injura, ci o masa compacta de caractere cu verbul clar si memultumirea definita, care protesteaza tragand un semnal de alarma: ceea ce face Becali la Steaua, va face si atunci cand va ajunge intr-o inalta functie din stat.
"Razboiul" cu Becali trebuie dus, nu in detrimentul echipei sau al Stelei, ci acolo unde el nu mai are nicio carte in mana!Terenul neutru/public, adica strada!
Altfel, e doar o furtuna intr-un pahar cu apa...chioara din care vom avea de pierdut numai noi suporterii!
@predatorpulse
Iti pun cinstit, pe mine nici macar nu m-ar deranja ca maimuta sa faca profit la vanzare atata vreme cat pleaca. Problema sta in faptul ca nu vrea sa plece si va refuza sa vanda.
Steaua produce multi bani si poate produce inca o data pe atat daca este administrata corect. Lucrul asta este evident. Intra de curiozitate pe orice site de fotbal si ai sa vezi ca 80-90% din stiri sunt legate de Steaua. Asta pentru ca sunt singurele stiri care asigura trafic. Daca traducem 80-90% din consumatorii activi de fotbal sunt stelisti sau simpatizanti. Intra pe orice sondaj online care contrapune interesele Stelei cu ale unui alt club, ai sa vezi ca stelistii ajung acolo la procente de 70-80% si castiga mereu.
Nu am idee dar incerc sa imi inchipui ce s-ar intampla daca Steaua ar reusi sa isi vanda singura drepturile de televiziune si si-ar administra in mod eficient resursele. Eu cred ca nu ar mai avea nevoie de banii din CL, sigur nu spun ca pretentiile noastre nu ar trebui sa existe, eu doar la bani ma refer.
Din cauza asta sunt optimist. Eu cunosc suporteri care vin din provincie in Ghencea, cunosc oameni care ar veni din Tg Jiu, Sibiu(foarte multi stelisti acolo), Cluj sau Galati pt a izgoni maimuta. Sigur, sunt oameni de tribuna insa de buna credinta.
Sunt sigur ca stadionul se va umple la urmatoarele meciuri de acasa din campionat, iar atmosfera va fi frumoasa, nicidecum violenta. Cu atat mai frumoasa cu cat un stadion intreg va canta impotriva maimutei.
@xray_rom
Cel mai grav e ca nu se poate spera la niciun fel de protest de proportii, nici pe stadion, nici in strada.
Am mai spus pe acest site, incurajand echipa din peluza/tribuna nu putem recupera decalajul psihic produs constant si consecvent de Becali. Nu ma pot minti ca in prezent sustinerea suporterilor este decisiva pentru atitudinea acestor jucatori care imbraca tricoul ros´albastru. Exemplul cel mai clar este meciul cu Sportul din Cupa. Ce folos ca baietii au pierdut timp, bani, nervi cu deplasarea si coregrafia? Niciunul. Cum sa pot eu concepe ca cei care au scris acolo ¨O chestiune de onoare¨ aseara au fost la palat sa faca armistitii? E absurd. Cum sa-l condamn acum pe George Ogararu ca a smuls acel banner?
Am ajuns sa cred ca merita sacrificat si un derby pentru a sustine cauza ?!noastra?!. Atat timp cat persoanele care si-au asumat benevol (?!) rolul de lideri de peluze , de lideri de opinie ros´albastra au atitudinea aceasta, cei care ar trebui sa ii urmeze ce sa faca?..
Natiunea stelista de la care se astepta sprijin nu traieste intr-o societate care sa sustina ideea ¨o lasam moale acum, vedem dupa aia¨. Nu putem avea pretentii idealiste de secol XXI, nu vad ce sustinere ar avea aceste pretentii intr-o lume care actioneaza si reactioneaza dupa principii medievale. Ca sa speram la niste schimbari in masa, de opinie in primul rand, trebuie profitat (ca ne place sau nu) de niste circumstante din aceasta societate hidoasa.
Ca un numar de stelisti sa fie solidari cu niste idei trebuie intai sa le inteleaga; e normal sa nu faci nimic daca nu intelegi de ce ai face-o. Ce a inteles marea parte a natiunii steliste din evenimentele petrecute in ultimul timp? Ma simt penibil numai la gandul infantil si patetic ca se va schimba ceva..
Din ProSport:"O sã vadã lumea întreagã cum vom lupta cu Becali. Vom începe show-ul încã de la Lyon, dar rãzboiul o sã fie în Ghencea, cu Fiorentina. O sã facem orice ca sã oprim acel meci! Dacã nu putem sã ne vedem echipa în deplasare, atunci sã nu mai joace în cupele europene! Gigi o sã plãteascã astfel toate milioanele pe care le-a câștigat de la noi pentru bilete. Trebuie gânditã foarte bine aceastã acțiune, ca sã nu se întoarcã împotriva noastrã și lumea sã înțeleagã exact cã este ultima formã de protest împotriva lui Gigi și nimic altceva. Gigi nu va mai avea viațã în Ghencea! Îl vom înjura pânã va pleca. O sã-l luãm și noi la pietre, cum a pãțit Taher la Rapid. O sã vadã ce va pãți la meciul cu Timișoara", a spus unul din liderii galeriei steliste în EVZ."
Cea mai buna decizie . CIOBANUL TREBUIE SA PLECE
@xray:"Razboiul" cu Becali trebuie dus, nu in detrimentul echipei sau al Stelei, ci acolo unde el nu mai are nicio carte in mana!Terenul neutru/public, adica strada!
Inclin sa cred ca ai dreptate. Pe stadion orice e posibil. Este foarte usor ca printre protestatari sa infiltrezi un nebun care sa opreasca meciul- intra pe teren sau arunca cu ceva in jucatori. Posibil ar fi ca pentru a discredita sa se insceneze o cafteala sau chestii urate care se pot lasa cu depunctari samd...
Asa cum este echipa asta acum, e singurul lucru care ar mai lipsi. In afara stadionului se poate protesta mai in voie si mai la vedere. Ce imagine ar fi asta: 20 000 de suporteri protesteaza la portile stadionului in vreme ce tribunele sunt goale.
@xray_rom.....
Am ajuns sa cred ca merita sacrificat si un derby pentru a sustine cauza ?!noastra?!. Atat timp cat persoanele care si-au asumat benevol (?!) rolul de lideri de peluze , de lideri de opinie ros´albastra au atitudinea aceasta, cei care ar trebui sa ii urmeze ce sa faca?..
A sustine o cauza utopica nu merita nici un sacrificiu.![]()
Spui mai jos bine: "o lume care actioneaza si reactioneza dupa principii medievale".Si Becali face parte din aceasta lume si este mai evident din moment ce se comporta ca un latifundial.
Repet, nu injuraturi si huiduielile la un meci il fac pe Becali sa plece si nici nu atrag atentia, decat a acelora care ar avea ceva de castigat din asta(media, dusmanii).
Natiunea stelista de la care se astepta sprijin nu traieste intr-o societate care sa sustina ideea ¨o lasam moale acum, vedem dupa aia¨. Nu putem avea pretentii idealiste de secol XXI, nu vad ce sustinere ar avea aceste pretentii intr-o lume care actioneaza si reactioneaza dupa principii medievale. Ca sa speram la niste schimbari in masa, de opinie in primul rand, trebuie profitat (ca ne place sau nu) de niste circumstante din aceasta societate hidoasa.
Atunci trebuie sa ne resemnam si sa ne meritam soarta? Pai ce vrem noi la Steaua? Il vrem pe Becali jos cu orice pret sau un management modern, profesionalism, etc la nivelul sec XXI?
Daca noi, cei care vrem la Steaua principii idealiste de sec XXI, management modern, profesionalism, etc. si care ne credem superiori latifundialului cioban Becali, nu depasim stadiul de "masa cu principii medievale" inseamna ca cerem de la altii ceea ce noi nu am fi in stare sa facem nici in calitate de suporteri si nici in calitate de conducatori!
Ca un numar de stelisti sa fie solidari cu niste idei trebuie intai sa le inteleaga; e normal sa nu faci nimic daca nu intelegi de ce ai face-o. Ce a inteles marea parte a natiunii steliste din evenimentele petrecute in ultimul timp? Ma simt penibil numai la gandul infantil si patetic ca se va schimba ceva..
Chiar daca s-ar fi inteles ideile si ar fi existat solidaritate, nu s-ar fi schimbat ceva doar cu "m**e..." "sugi...", "moarte...", "afara..." strigate pe stadion. Scopul scuza mijloacele, dar cu mijloace proaste nu se ating scopuri bune!
Lupta pt idealuri nu trebuie dusa doar cu dat capete in zid pana-l spargi. Ar insemna ca ii luam capului functia ganditoare.
N-aveti ambitie. la viitorul meci tribunele sa fie pline ochi, cu steaguri rosii, portrete ale lui Ceausescu si Kim-Jong-Il, si se se cinte 'cintece patriotice' ==> Va spun eu, daca s-ar organiza asa ceva , ciobanul ar turba in citeva etape!!!!!!!!!!!!!!!!
@xray_rom
Nu cred ca aceasta cauza este utopica.
N-am sustinut ca doar injuraturile in masa pot avea un ecou destul de mare pentru a se spera. Poate nu m-am exprimat bine, ma gandeam ca in aceasta societate o forma de protest mult prea diplomata risca sa nu se incadreze in decor si sa treaca neobservata. E ca un cerc vicios. Sper sa ma insel, dar nu sunt antecedente autohtone care sa ma faca sa cred altceva in prezent. Este vorba de mentalitate, pe care nu o poti schimba atat de repede pe cat ar fi nevoie acum.
Eu sunt de acord si dispus sa sustin orice forma de protest care poate duce la extirparea cancerului, cu toate riscurile aferente unei astfel de extirpari. Astfel ¨cred ca merita¨ sa sacrificam meciuri, derbyuri, pt ca nu avem alternative. Tot de asta cred ca nu ne permitem sa amanam protestul pentru ca riscam sa vorbim iar la trecut si fara noima despre tentative esuate de protest.
Eu pe Becali nu-l mai pot asocia cu nicio forma de logica, profesionalism, management, normalitate, si de asta il vreau disparut cu orice pret. Nu am de ce sa cred vreun pic ca se va schimba Becali un milimetru, ca aceste notiuni vor fi compatibile cu Steaua, atat timp cat Becali intra in ecuatie. Poate momentan sunt eu prea derutat si dezamagit, dar se pare ca nu avem foarte multe solutii.
Oameni buni, nimeni din Nord nu a dat vina pe SUD, nu mai credeti ce se scrie in ziare, cei din Peluza Sud au recunoscut singuri ca l-au injurat, nu a dat nimeni vina pe nimeni, fiecare si-a asumat responsabilitatea faptelor.
@xray_romNu cred ca aceasta cauza este utopica.
N-am sustinut ca doar injuraturile in masa pot avea un ecou destul de mare pentru a se spera. Poate nu m-am exprimat bine, ma gandeam ca in aceasta societate o forma de protest mult prea diplomata risca sa nu se incadreze in decor si sa treaca neobservata. E ca un cerc vicios. Sper sa ma insel, dar nu sunt antecedente autohtone care sa ma faca sa cred altceva in prezent. Este vorba de mentalitate, pe care nu o poti schimba atat de repede pe cat ar fi nevoie acum.
Nu am vrut sa depreciez cauza!
Am spus utopica in raport cu:
- realitatea societatii romanesti
- realitatea din fotbalul autohton
- realitatea din fotbalul est european
- mijloacele propuse de atingere: inlaturarea lui Becali prin injuraturi si huiduieli pe stadion.
A lupta pentru a face rahatul bici, suna utopic!
In fond cauza de care vorbesti, acum se confunda cu inlaturarea lui Becali. Plecarea acestuia a devenit cauza pentru care se lupta, desi este doar un pas. Pana la adevarata cauza este mult de mers. Nimeni nu garanteaza ca daca maine Becali ar pleca la Steaua va curge numai lapte si miere(victorii de la scor, performanta, etc.)
Niciodata nu se va gasi cineva care sa intruneasca toate aspiratiile stelistilor. Orice infrangere va fi un prilej pentru a se cere "jos", "afara", etc. De aceea si din aceasta perspectiva este utopica!
Eu pe Becali nu-l mai pot asocia cu nicio forma de logica, profesionalism, management, normalitate, si de asta il vreau disparut cu orice pret. Nu am de ce sa cred vreun pic ca se va schimba Becali un milimetru, ca aceste notiuni vor fi compatibile cu Steaua, atat timp cat Becali intra in ecuatie. Poate momentan sunt eu prea derutat si dezamagit, dar se pare ca nu avem foarte multe solutii.
Ai dreptate!Dar in viata nu este suficient sa vrei ceva si sa spui "cu orice pret", ci sa si poti obtine acel ceva, indiferent de pret!Cel putin in momentul asta...si poate inca ceva ani de acum inainte, Becali este "inamovibil" din Ghencea!Indiferent de mijloace si pret!Nici daca i-ar oferi cineva 40 milioane cat spune el(glumind, evident!). Cu atat mai putin, cu manifestari pe stadion, pe care le poate curma daca nu-i convin. Ai vazut cum si inca nu a folosit toate mijloacele pe care le are la dispozitie.
Desi nu imi place ca s-a intamplat asa, ai vazut ca s-a ajuns la exact ceea ce am presupus!
E oribil cand nu poti fi liber sa spui ceea ce gandesti in propria ta tara. E oribil ca acest om crede ca ne poate impiedica sa-l uram. E oribil ca detine controlul asupra unor lideri de galere.
Pur si simplu oribil.... ![]()
cea mai buna varianta ar fi sa boicotam meciul de maine si sa ne ***** pe bilete lui si la toate meciurile de acasa sa-l injuram pana o dispera
E oribil cand nu poti fi liber sa spui ceea ce gandesti in propria ta tara. E oribil ca acest om crede ca ne poate impiedica sa-l uram. E oribil ca detine controlul asupra unor lideri de galere.Pur si simplu oribil....
In orice societate, si in orice stat din lume, libertatea este o necesitate inteleasa. Adica esti liber atat cat sa nu-l deranjezi pe cel de langa tine. De aceea insulta, violenta, etc. sunt pedepsite prin lege.
Nu cred ca a ingradit nimeni dreptul cuiva de a spune ceea ce gandeste, atat timp cat forma exprimarea a gandului nu intra sub incidenta legii:)
Relax! Nici Becali si nici D-zeu nu poate impiedica ura din sufletul cuiva!
Doar legea retrictionaza forma de manifestare a ei!Vorba aceaa: dai o palma, dai 100 (euro) ... asa ca da 20 sa stii o socoteala!![]()
"Bãeți" din Nord și-au rezolvat situația milogindu-se ca sã poatã relua bișnița cu biletele... gratuite! La Nord nu mai existã lideri!