@reqviem,ma bucur ca ti-ai dat arama pe fata si te rog sa ne spui sincer daca lucrezi la club sau pentru cioban.
Stai linistit,nimeni nu se iluzioneaza ca vom repeta performanta din anii 80' insa oamenii se agata de trecut pentru ca prezentul e negru de tot. Inteleg ca presa e de vina pentru anumite tampenii scrise insa ce vina au suporterii? Ca au acceptat fostele glorii aduse de cioban(tocmai ca sa taca tribuna)? Ce vroiai,sa-i injuram pe Hagi si Laca?
Suporterii au fost FOARTE RABDATORI,crede-ma. In ultimii 3 ani oamenii care au dat bani pe abonamente si pe bilete au vazut cum Steaua a ratat ultimele 2 titluri,cum Becali a investit mai mult in indirecte(1,7 mil de pe acea valiza cumparau un atacant bunicel),cum a ratat din nou cupa Romaniei,cum a practicat un joc infect majoritea timpului cu putine exceptii,au vazut cum au fost umiliti antrenori si jucatori(vezi cazul abel moreno care a jucat nici 90 de minute si a fost data afara de cioban)etc. Performanta noastra din ultimii 3 ani s-a numit CL insa e o performanta pur financiara,bani care oricum nu sunt reinvestiti la club ci merg in buzunarul lui Jiji pentru ca el isi recupereaza astfel datoria ca doar el crediteaza Steaua cu niste bani,nu-i asa? Steaua nu a contat in CL si nici nu va conta pana nu se baga sume mai mari de bani si pana cand nu vor fi niste profesionisti la acest club(in toate departamentele,de la antrenor pana la staff-ul medical).
In urmatorul paragraf al postarii tale chiar ai fost amuzant. In primul rand eu sustin Steaua Bucuresti nu Steaua din 2000 incoace,acest mare proiect cum il vezi tu. Cum sa credem noi din 2000 incoace Steaua are un proiect cand tot ce face ciobanul este sa se adapteze din mers,omul crezand ca invata fotbal astfel. Un proiect are chefere Cluj nu noi. Aia au ajuns din 8 ani din divizia C in CL,ala da progres. E meritul ciobanului ca a ridicat stacheta si e vina lui ca nu poate sa tina pasul(si nici nu cred ca vrea treaca echipa la nivelul urmator cat timp vin banii din CL).
Ciobanul are marele merit de a fi crescut nivelul de salarizare in Romania si de a fi impus obiective marete cum a fost atunci calificarea in CL(cand se spunea ca mai trebuie sa treaca 20 de ani ca sa ajungem si noi in CL). Cruciali pentru reusita Stelei de la inceputul "domniei sale" au fost Stoica si decizia sa de a-l aduce pe Zenga. Pe masura ce a trecut timpul ciobanu a inlaturat oameni care aveau si alte pareri despre fotbal decat el si s-a inconjurat de lingai. Fara Stoica ciobanul era mort,uitati-va ce face acum cand nu are un manager priceput.
Te rog sa nu mai aberezi cand vorbesti de trecutul Stelei. Nu am eu un mare respect pentru Ministerul Apararii insa aceasta echipa a fost creata de Armata asa ca ramanem legati macar in mod spiritual de militari(ce naiba asta era si o porecla a echipei).
Nu stiu ce e mai trist in postarea ta,faptul ca incerci sa discreditezi istoria nostra sau faptul ca incerci sa ne convingi sa sustinem acest proiect fictiv inceput in 2000. Sa spunem ca,prin absurd,s-a inceput acest proiect in acel an,proiect prin care se nastea o noua Steaua. Noua Steaua a avut ceva performante la inceput(extraordinara a fost cu adevarat doar semifinala UEFA,in rest 2 titluri de campion sunt ceva normal la Steaua) insa cu timpul s-a asemanat din ce in ce mai mult cu patronul,o echipa care a ajuns sa fie fluierata unde altadata era iubita,o echipa care este sabotata din interior de cel care ar trebui sa o ajute,o echipa careia nu-i mai pasa deloc de suporteri si nici nu face mai nimic sa-i apropie(rezultate ioc,joc ioc,mentalitate zero).
Asa ca prietene,te rog sa te retragi de pe acest site. Acest site se adreseaza "fraierilor" care inca mai cred in mitul Stelei,nu neaparat doar Steaua 86,echipa iubita de romani pentru performantele din campionat dar mai ales pentru cele din Europa("performanta" noastra in Europa din acesti ultimi 3 ani inseamna umilirea noastra regulata de catre echipele mari ale continentului),o echipa care avea spirit de lupta. In acest sezon la Steaua am vazut spirit de lupta doar cand a fost vorba de dubla cu galata si meciurile din CL,in rest in campionat si cupa au fost mortaciuni. Ne cerem scuze ca nu vedem planul iluminat al lui Jiji,marele capitalist,insa poate cu trecerea timpului vom vedea si noi ce a fost in capul lui Jiji si ni se va arata acest maret plan.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.