FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ciocu' mic si joc de glezne

«123»
sabin130728.10.2008 13:02

@sergiulobont

NICIODATA nu se va astampara Becali.

Asta e viata lui, sa fie bagat in seama si sa faca pe seful, nu se va vindeca in veci de asta. Sa fie cum vrea el, dar nu pe spinarea Stelei, implicit a noastra.

Nreprezentarea la meci nu mi se pare solutie, si chiar daca ar fi nu se va putea realiza niciodata pe deplin; e de ajuns sa vina cativa pentru a strica tot.

The Flyer28.10.2008 13:16

da' n-am putea sa nu ne prezentam la niciun meci,macar anul asta,din nicio competitie?ar fi un efort exagerat?as vrea sa vad un stadion gol la meciurile din CHL si la fel in Liga!hai,dracu',sa facem un efort de vointa si sa vada ciobanul ca fara noi si banii nostri a bagat o **** in Steaua!chiar suntem ultimii cretini sa ne faca agramatul asta cum ii vine la bibilica si noi sa mergem de cretini pe stadion la meciuri?

bun,stiu,unii si-au luat pachete la meciurile din CHL si abonamente!banii tot au ajuns la taranul shief,da' macar sa nu mai vada spectatori!

si iau in calcul si niste proteste la "domeniul" handicapatului si in fata stadionului!

@sabin1307

sabine, vis-avis de postul meu anterior:chiar daca vin 1000-3000 de insi la un meci de Liga sau de campionat si tot vede oligofrenul sef ceva!nu mai sunt oamenii aia de pe stadion care sa dea bine la TV!

Nu mai cita tot postul anterior.

1974OFF28.10.2008 13:22

@The Flyer

La meciurile de UCL mai vin si suporteti ai altor echipe, nu doar stelisti. Si mai este ceva ingrijorator: multi dintre noi isi "imprumuta" abonamentele prietenilor, pentru ca nu-l mai suporta pe Becali. Stadionul nu va fi gol complet niciodata. Dar un protest in paralel e cu totul altceva, sunt doua lucruri diferite, ambele cu impact media puternic.

Nu mai cita tot postul anterior.

The Flyer28.10.2008 13:26

bai,exact asta spuneam!or sa vina unii la stadion,da' tot nu se string mai mult de 3-4000!

sabin130728.10.2008 13:28

@The Flyer

Pe de o parte daca ar fi 2-3000 de oameni mi se pare ca i-am da ciobanului apa la moara, sa spuna ca i-a inlaturat el pe ¨bagabonti¨ si ca vezi Doamne au ramas doar stelistii adevarati, care nu ii cer sa plece.

Pe de alta parte stadionul cu peluzele goale si liniste mormantala ar avea impact mare, dar nu stiu daca in sensul pe care ni-l dorim noi.

The Flyer28.10.2008 13:36

hai sa ma fac inteles: in momentul de fata daca vin la stadion 3-4000 de oameni, fani infocati ai maimutei sefe, tacere va fi!pentru ca astia vin din inertie, isi iau fetele cu ei, sau semintele, tot aia este si vin la meci! de cintat nu cinta, pentru ca nu stiu sa cinte! de injurat, si mai putin probabil, pentru ca nu cunosc numerele de pe tricou ale jucatorilor! si, deci, nu-i cunosc! vor sta ca niste "oameni respectabili" pe scaune si se va auzi rontaitul semintelor!sau cite-o goarna!

daca cei care-si dau sufletul pentru echipa nu vor fi prezenti se v-a simti!crede-ma!

steado28.10.2008 13:37

Chiar daca ar intra pe stadion stelisti de ocazie sau unii platiti de Becali, nu se vor aduna mai mult de 2-3000 de spectatori in cel mai bun caz.Spectatori care oricum nu ar insemna nimic din ceea ce inseamna o galerie.Poate niste pusti ademeniti de o intrare libera la care ar putea apela in disperare Becali.

Nu stiu insa ce tupeu ar avea sa intre cei 2-3 mii in conditiile in care la portile stadionului ar astepta tacuti vreo 10000 de suporteri ai Stelei.Aia adevarati.

Un protest pe stadion, in care 25000 de suporteri sa strige impotriva lui Becali este mult mai greu de realizat.S-a mai scandat impotriva lui Becali pe stadion si nu a avut niciun rezultat.Mai mult, banii lasati la casierie de suporteri ar intra in contul lui Becali.Adica si f___t si cu banii luati !

A se aduna 10000 de suporteri ai Stelei (implicarea AISS putand avea un rol foarte important) la portile stadionului ar fi un lucru mult mai usor de realizat.Daca acestia nu impiedica accesul unor eventuali spectatori pe stadion, nu vad ce lege ar fi incalcata.

Impactul tribunelor goale, dar cu mii de suporteri asteptand in tacere la poarta stadionului ar fi foarte mare.In sensul pe care ni-l dorim toti suporterii.Dupa 2-3 meciuri disputate in astfel de conditii Becali va intelege ca nu mai poate continua astfel.

In paralel se poate organiza si un miting autorizat in Piata Victoriei, spre exemplu, traseul manifestantilor trecand evident prin fata palatului lui Becali !

sabin130728.10.2008 13:53

@The Flyer

Am spus, sigur ca se va simti daca vor fi pe stadion doar cateva mii de fani ai jegului, si nu STELISTII.

Dar eu ma gandesc ca acest gest al nostru sa nu fie perceput de Becali si de media fix invers de ce vrem noi sa se inteleaga. In loc sa se puna accentul pe protestul nostru prin neprezentare sa se vorbeasca de o lasitate, de o indepartare a ¨nenorocitilor¨ de catre Becali.

Daca se va adopta tactica asta a neprezentarii spectatorilor, ar trebui dublata de un comunicat AISS, prin care sa se prezinte pozitia oficiala a suporterilor.

betty stelista28.10.2008 16:51
mesaj sters.

Nu mai abuza de caps lock

Becali nu se va astinpara niciodata ,ca stelista propun sa nu se mai mearga pe stadion poate asa se astinpara.

Mihai D28.10.2008 17:01
Din pacate la meciul cu buzaul nordul nu a avut nimic de comentat impotriva oierului....de parca era interzis sa se strige anti-Gigi....de parca daca protestam prin tacere ,ne ar intelege jucatorii sau conducatorii nemultimirile. Respect Peluza Sud...o peluza idependenta as putea zice , populata de stelisti care au curaj sa scandeze anti oier.

Pt cei care stiu...dc a revenit mustata la conducerea galeriei ?dc ceilalti lideri de galerie nu mai conduc peluza , si s au dat pur si simplu la o parte ? nu mi se pare ok sa fim condusi de un interlop....care probabil este "prieten" cu Gigi...

Va spun sigur ,Mustata este prietenul lui Becali. Si este platit de Oier singura solutie este sa nu mai venim la meciurile din UCL. Eu personal am bilet dar nu mai vin la stadion. Dc nu facem mai mult?uitativa ce face galeria Rapidului ,Timisoara au personalitate. Mustata nu poate controla toata masa de stelisti ,ar trebui boicotat Oieru la fiecare meci...eu personal imi doresc daca,nu luam titlul sa nu prindem nici locul doi. Asta este focul oierului sa prinda locul doi!! Mustata ar trebui inlaturat de la sefie.

alpopa28.10.2008 21:21

De unde se poate fura o carabina ? Eventual dintr-una din camp-urile militare din cartier.

Protasov28.10.2008 22:53

@1974OFF

Fie cum o fi numai de ne-am strange odata! Zid viu la intrarea in stadion, bannere, suna deja foarte frumos.

1974OFF29.10.2008 10:18

@Protasov

Ieri am trimis doua mail-uri la AISS, nici un raspuns. Mai mult de atit, singuri, la tastatura nu se poate.

BlackWoolfy29.10.2008 11:05
Din pacate la meciul cu buzaul nordul nu a avut nimic de comentat impotriva oierului....de parca era interzis sa se strige anti-Gigi....de parca daca protestam prin tacere ,ne ar intelege jucatorii sau conducatorii nemultimirile. Respect Peluza Sud...o peluza idependenta as putea zice , populata de stelisti care au curaj sa scandeze anti oier.

Pt cei care stiu...dc a revenit mustata la conducerea galeriei ?dc ceilalti lideri de galerie nu mai conduc peluza , si s au dat pur si simplu la o parte ? nu mi se pare ok sa fim condusi de un interlop....care probabil este "prieten" cu Gigi...

Singura varianta este sa ii injuram pe milogi sa ne suspende si in campionat si in UEFA CL SI SA O TINEM ASA LANGA 2-3 ANI SA SE SATURE Gigi SI SA PLECE ASTA E SINGURA VARIANTA SA NU-I MAI VINA MILIOANELE DIN Liga

jigodia29.10.2008 14:11
Va spun sigur ,Mustata este prietenul lui Becali. Si este platit de Oier singura solutie este sa nu mai venim la meciurile din UCL. Eu personal am bilet dar nu mai vin la stadion. Dc nu facem mai mult?uitativa ce face galeria Rapidului ,Timisoara au personalitate. Mustata nu poate controla toata masa de stelisti ,ar trebui boicotat Oieru la fiecare meci...eu personal imi doresc daca,nu luam titlul sa nu prindem nici locul doi. Asta este focul oierului sa prinda locul doi!! Mustata ar trebui inlaturat de la sefie.

Mustata e un interlop....numai dupa banii lui Jiji... Am abonament la Peluza Nord ...dar nu o sa ma mai duc acolo atat timp cat mustata este lider....totusi nu inteleg dc Dorin taban , si ceilalti lideri s au dat pur si simplu la o parte ....

Sa speram ca cei care vin la nord... , stelistii adevarati , care vor sa strige anti-Gigi si sa protesteze.... sa si de a seama ca nu o pot face atat timp cat sunt condusi de mustata. sa si cumpere bilet la sud...acolo , unde am vazut ca inca mai exista o speranta......

asadar...**** Gigi ! **** mustata !

«123»