FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ciocu' mic si joc de glezne

«123»
vlad7527.10.2008 20:05
@vlad75, probleme? fetita e **** si sunt din Nord. Sunt baieti si in sud si in nord si au stirgat si din nord **** Gigi. :angry:

sTEFANELE de ce dau eu sfaturi unuia ca tine,copil nefericit?

Decat sa te duci prin peluze mai bine te apuci tati si iei tu abecedarul de la capat si pui si tu putintel neuronul la treba ca-i tare odihnit.

Of Doamne ,calitatea site-ului chiar incepe sa scada cu unii useri ca tine.

Repet, umorul este apanajul oamenilor inteligenti!

Din pacate, Stefanel nu are umor!

RED-STAR27.10.2008 20:19

@ george_catalin' date='Oct 27 2008, 06:54 PM' post='299692']

de ce postati decat ca sa aveti si voi o ocupatie , ati fost la meci cumva?

cei din nord au inceput sa strige sugi p_la Gigi.

Te inseli amarnic, in Nord la inceput se striga "Sugi p.... Dinamo". in timp ce Sudul striga Gigi. Din pacate in acelasi timp in care nordul striga Dinamo sudul striga Gigi si nu se intelegea bine. Dupa vreo 3-4 degajari ale portarului s-a auzit mai bine si in nord ca sudul striga Gigi si apoi se striga si aici "sugi p...... Gigi", dar de pe la randul 10 in sus. Jos "Ultrasii" lu mustata nu au strigat absolut nimic decat "rusine sa va fie" si "daca Dinamo va bate o sa aveti capete sparte", de jegali nimic, nimic.

Froza Steaua!!!!

Mori ciobane!

Hassan27.10.2008 20:24

total de acord cu catalinism stelistu. Cat despre Becali, este clar de la o posta ca el este raul, dar s-a vazut ca nu il poate atinge nimeni cu "forta protestelor" (vezi ce au patit baietii de la PS acum cativa ani, plus faptul ca, cei care cer nonstop "actiune" pe acest site sper ca sunt la curent ca acum paza la tot stadionul este a "ZMARANDESCU SECURITY", adica, te rog sa protestezi cu ei la paza...)

Este clar ca Becali nu poate fi invins decat prin ignoranta. Daca nu se mai simte in mijlocul gloatei, in mijlocul atentiei, atunci incepe sa isi puna intrebari. Este un mare fanfaron dar si un om politic in acelasi timp, are nevoie de atentie! Atata timp cat are cu cine sa se "razboiasca" - ai dreptate Catalin in articolull tau despre cur*va platita numita presa, tampitii care pot fi platiti sa faca incidente ca sa dea ciobanul exemplu - nu ai ce sa ii faci.

Din partea suporterilor, trebuie, parerea mea, mai multa ignoranta. Din partea bancii tehnice (fie ca e Dorinel, sau un strain, sau oricine) trebuie sa fie exact ca Olaroiu, sa aiba papagal cu ciobanul si dupa aia sa faca cum stie el. Dupa cum ai spus si tu, Becali nu e un om complex de loc, si de bagat bani nu se fereste, mai ales cand e presa in preajma. Trebuie sa stii cum sa il vrajesti din vorbe si dupa aia, cand ai rezultate, boul nu te contesta, eventual se trezeste 3 ani mai tarziu sa-si asume performantele tale ca vezi domne el ti-a facut echipa. Esential este sa fii un antrenor bun si bine pregatit, si foarte tare dpdv psihic, cum din pacate nu este Lacatus.

Sincer Dorinel m-a dezamagit de cand a fost anuntat la Steaua...s-a dat in spectacol mult pea mult...dar ma rog...poate o sa scriu un articol despre asta o data si chiar o sa-l posteze cineva...

Blackzie27.10.2008 20:32
Pai la nord stau baietii,iar la sud fetele.

Ce vroiai si tu Fane? :rolleyes:

Sa strige Sudul : "ne lingi in p....a"

iar Nordul :"Jij!i"???

Pentru oamenii din peluze,este doar o gluma. Nu are nicio legatura cu realitatea. Sper sa nu se simta nimeni ofensat.

Ma care e problema ta? De unde pana unde ai scos-o pe asta ca la sud sunt fete? de unde?

Si pentru cei care nu stiu.

Nordul striga "Sugi ****"

Iar Sudul "Gigi"

il_scorpio27.10.2008 20:37

Ce pot sa-mi doresc eu pentru hahalera asta daca ar fi posibil sa-si piarda toata averea si sa doarma in sant f**** in gat de oligofren.

w3bmaster27.10.2008 20:40

Eu zic ca acu nu tre sa se mai opreasca suporteri sa se ia de Gigi continuu ...

Kekea27.10.2008 21:16

Pentru a face ce zice Catalin eu sunt de parere ca primul pas ar fi existenta unui unic sef de galerie.

ionutz8927.10.2008 21:57
Din pacate la meciul cu buzaul nordul nu a avut nimic de comentat impotriva oierului....de parca era interzis sa se strige anti-Gigi....de parca daca protestam prin tacere ,ne ar intelege jucatorii sau conducatorii nemultimirile. Respect Peluza Sud...o peluza idependenta as putea zice , populata de stelisti care au curaj sa scandeze anti oier.

Pt cei care stiu...dc a revenit mustata la conducerea galeriei ?dc ceilalti lideri de galerie nu mai conduc peluza , si s au dat pur si simplu la o parte ? nu mi se pare ok sa fim condusi de un interlop....care probabil este "prieten" cu Gigi...

Am fost in Peluza Nord si va zic ca gresiti cu scandatul.Cand incepea Peluza Nord ca sugi p..a continua sudu ca Jiji..asta la inceput..iar spre finalu partidei nu stiu 70-75 cand degaja portaru se auzea suji p..a Jiji(Peluza Nord) Jiji(Peluza Sud),in contratimp

Il Soldatino27.10.2008 22:20
@Il Soldatino

A fost o gluma si sper ca ai receptat-o ca atare. Ti-am spus in repetate randuri care este pozitia mea fata de cei care au grija de acest site.

Daca a fost o gluma deplasata, imi cer iertare.

P.S. Man, sunt de 4 ani juma' pe acest site. Chiar si sa nu fi vrut, tot mi-au intrat in cap niste chestii... :king:

Pune frana omule. :)

di_bobby28.10.2008 00:04

cat o vrea frate un criminal sa-l omoare pe Gigi? sa facem cheta! asta cred ca e singura solutie ca Steaua sa scape de oier! cand va imbatrani va lasa echipa unui alt "Becali"... Nu vreau ca nepotii sau copiii mei sa auda de numele asta care ne da cosmaruri, doar la muzeul Stelei sau nici macar acolo! Doamne, fereste-ne tara de personaje ca el!

maye28.10.2008 00:46

sa te vad mort ciobane...!!!

vlad7528.10.2008 05:26
Ma care e problema ta? De unde pana unde ai scos-o pe asta ca la sud sunt fete? de unde?

Nu mai imi bat capul de pomana daca nu stii sa citesti,nici macar printre randuri nu trebuia s-o faci,pentru ca am explicat clar ca a fost doar o poanta.

Problema este a ta "ma". Pentru ca fac pariu ca tu esti tipul caruia trebuie sa i se explice poanta oricarui banc. :wall:

PS Pentru tine,promit, ca voi da nota explicativa pentru fiecare post de-al meu (de-ale mele ar fi corect,conform lui Graur Senior si Hristea)

Tupac Amaru28.10.2008 05:57

Ai dreptate, Cataline, in tot ceea ce ai scris. As adauga totusi ca pentru kkti cu ochi gen Fecali si Puscarie Dragomir nu se poate folosi apelativul "domn".

Vandorsky28.10.2008 08:18

cataline sa speram ca nu o sa fie asa... eu vreau sa cred ca de data asta nimic nu o sa ne mai opreasca din proteste pana la plecarea lui Jiji. merita sa protestam si 2 ani doar sa stim ca la sfarsitul lor pleaca ciobanul.

1974OFF28.10.2008 08:38

Poate e nevoie si de parerea unui avocat. Credeti ca ar fi posibila organizarea unui protest PASNIC linga stadion, in timpul unui meci ? Ceva legal, cu toate autorizatiile, cu bannere , steauaguri si scandari, fara instigare, pentru ca presa va fi acolo si va relata tot. Sa nu existe nici un motiv prin care sa parem altfel decit niste oameni civilizati, care-si iubesc si sprijina echipa, in felul asta inedit ?In felul asta, peluzele ar fi goale, toti cei de acolo ar fi la "manifestatie", nu ar fi probleme cu firma de paza, impactul ar fi destul de important. Poate chiar se repeta actiunea si la meciul urmator. SINGURUL IMPEDIMENT: ECHIPA, nu vom mai fi linga ei, pentru ca, chiar daca se arunca multe vorbe la suparare, ei ramin cei mai importanti, nu ? AISS are ceva de comentat ?

mdionis28.10.2008 08:42

@vlad75

Ca figura de stil, paranteza se poate accepta, insa daca vorbim pe reguli stricte de gramatica, "[fiecare] post" este singular si Al. Graur sau Th. Hristea nu ar fi putut niciodata sustine ca posesivul trebuie pus la plural. Cred ca e o confuzie cu un alt caz gramatical interesant, cel al subiectului colectiv.

Dulah28.10.2008 09:27

Pai si care e solutia ..sa luam m**e de la cioban in continuare?

Becali TREBUIE SA PLECE . Ar fi bine sa fie stadionul gol sa nu mai aiba "huligani" ,sa faca el galerie .

Probabil nu realizati dar suporterii chiar au putere mare ,fara suporteri o echipa e moarta.

PLEACA CIOBANULE !

makavelli1928.10.2008 09:40
Poate e nevoie si de parerea unui avocat. Credeti ca ar fi posibila organizarea unui protest PASNIC linga stadion, in timpul unui meci ? Ceva legal, cu toate autorizatiile, cu bannere , steauaguri si scandari, fara instigare, pentru ca presa va fi acolo si va relata tot. Sa nu existe nici un motiv prin care sa parem altfel decit niste oameni civilizati, care-si iubesc si sprijina echipa, in felul asta inedit ?In felul asta, peluzele ar fi goale, toti cei de acolo ar fi la "manifestatie", nu ar fi probleme cu firma de paza, impactul ar fi destul de important. Poate chiar se repeta actiunea si la meciul urmator. SINGURUL IMPEDIMENT: ECHIPA, nu vom mai fi linga ei, pentru ca, chiar daca se arunca multe vorbe la suparare, ei ramin cei mai importanti, nu ? AISS are ceva de comentat ?

Ideea e una binevenita. S-ar putea pune inainte de meci si niste bannere in tribune antibecali si dupa cum zicea Catalin, pro Hagi. Desi anotimpul nu ne mai permite, era interesanta si ideea unui tricou negru, pe care sa scrie: "Becali, afara din Ghencea!", purtat de toti suporterii.

In momentul de fata e clar nevoie de unitate!

1974OFF28.10.2008 09:54

@makavelli19

Totul legal, asta e f important, cu avize etc. Scuze ca insist, dar nu-i nici un jurist pe aici ? Poate nu trebuie pierdut momentul, mai e si campanie blablabla, stiti si voi. Banner in tribuna-perfect, sustinem echipa si protestam de ceea ce ne doare .

steado28.10.2008 10:25

Cred ca cea mai buna solutie este ca suporterii Stelei sa nu mai vina la stadion.Cateva mii se pot aduna in fata stadionului, la ora meciului, protestand in tacere.Sunt convins ca ar avea cel mai puternic impact asupra lui Becali.Un stadion gol si cateva mii de suporteri stand la portile stadionului.Fara scandari, fara injuraturi.Doar niste bannere inteligent ticluite.

Nu cred ca e nevoie de nicio autorizatie sau aviz.In fond oamenii vin la meci dar pur si simplu nu intra pe stadion.Mi se pare cea mai eficienta forma de protest.Altfel ar insemna sa dai bani pe bilete ca sa intri pe stadion si sa-l injuri pe Becali.Banii ar intra tot in buzunarul lui Becali si i s-ar da si apa la moara sa continue cu aprecierile jignitoare la adresa suporterilor "derbedei".Stelisti, fiti mai inteligenti decat ciobanul !

vlad7528.10.2008 11:10
Ca figura de stil, paranteza se poate accepta, insa daca vorbim pe reguli stricte de gramatica, "[fiecare] post" este singular si Al. Graur sau Th. Hristea nu ar fi putut niciodata sustine ca posesivul trebuie pus la plural. Cred ca e o confuzie cu un alt caz gramatical interesant, cel al subiectului colectiv.

Va multumesc ca mi-ati atras atentia. Ar fi nevoie de un om ca dumneavoastra in colectivul fcsteaua.ro atat pentru exprimarea corecta d.pd.v. gramatical cat si pentru bagajul incarcat de cunostinte.

Protasov28.10.2008 11:12

@steado

Nu este o forma de protest buna. Stii de ce? Pt ca intotdeauna se vor trezi stelisti de ocazie care sa intre in stadion dupa cate un rezultat intamplator. Vor fi si oamenii lui Becali. Cum necum, in locul nostru vor aparea figuri pt care protestul nostru nu inseamna mare lucru. Si apoi daca vrem sa rezolvam ceva trebuie sa intram inauntru, sa aratam ca suntem de-ai locului si ca nimeni nu ne da la o parte.

Poate fi o alternativa, nu uitati se apropie pauza competitionala care e foarte lunga. In perioada aceea putem folosi aceasta forma de protest. Nu vad de ce nu am putea folosi ambele metode de protest de p'acum.Mult mai multa impresie are sa faca un stadion plin ochi care ii arata maimutei unde este poarta de iesire. La alternanta cate un mitting cu tinta Bd. Aviatorilor! Va avea si efect mediatic mai tare. Asta sigur nu are sa-i convina, o sa stea sa gandeasca bine. Trebuie sa profitam de alegeri, este perioada cea mai potrivita pt scandari, acum impactul este maxim. Cum te mai poti prezenta la alegeri in astfel de conditii? Cum poti reprezenta interesele unui segment de populatie atata vreme cat nu ai reusit sa multumesti o mana de oameni, suporteri la echipa pe care o patronezi?

Hai, e timpul sa ne miscam!

Adrian28.10.2008 11:15

Victor10

Noi nu suntem multimilionari in euro.Daca as fi, as cumpara Steaua in secunda 2.

Si cred ca majoritatea de pe acest site ar face la fel.

Noi nu avem banii lui Gigi dar pt asta tot spargem sume destul de mari pt a face deplasari in care sustinem echipa si pt coregrafii.

Gigi a castigat din fotbal.Noi nu castigam nimic.Noi doar pierdem.Noi pierdem in continuu.

Pierdem in continuu pt ca o infrangere ca cea cu gloria buzau de acasa(pt mine e la fel ca o infrangere) ne afecteaza intreaga saptamana.(poate chiar mai mult.Nici nu vreau sa imi aduc aminte de luna care a urmat acelui 2-4 cu dinam0!)

Pe Gigi il doare in cot.Pe el nu il deranjeaza 1-1 cu buzaul pt ca e un nesimtit.Nu stie ce e aia rusine.

Lui i-au venit banii de la UEFA si acum sta calm.

1974OFF28.10.2008 12:46

@Protasov

Vor intra, dar vor intra "spectatorii", cum ii numiti voi, de la tribune. Galeria din peluze va ramine afara. Orice protest pe stadion poate degenara, stim cu totii foarte bine acest lucru - nu neaparat ca este firma x sau y cea care asigura plata- lucrurile pot degenera si prezentate eronat, comisii, depunctari etc. Pe scaunele din peluza pot fi "prezente" bannerele noastre, daca vom fi lasati sa le afisam:( Pe cind asa, daca raminem afara, nu sintem atacabili, in cazul unui protest demn. Cred ca este necesar obtinerea unei autorizatii, nu stiu ce regim juridic are terenul din fata intrarii de linga casele de bilete, daca este de domeniu public cred ca e nevoie de autorizatii, nu ? Si cred, de asemenea, ca f importanta este participarea AISS din teritoriu, Steaua este peste tot.

Apropo de implicare, nu prea se vede nici un feed-back:)))

Nu mai cita tot postul !!!

sergiulobont28.10.2008 12:51

mesaj sters.

Nu mai abuza de caps lock

«123»