FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dorinel Munteanu, noul antrenor vrea sa invinga Dinamo

«1234»
dee27.10.2008 19:00
Mai, voi nici macar nu stiti sa initiati o jignire inteligenta.

ai dreptate si tu. Nu trebuie sa te injosesti injurandu-l pe Becali, pentru ca pe stadion, lumea nu va fraterniza la injuraturi, iar Becali nu e receptiv la o mana de "bagabonti" care-l huleste. Se pot gasi si alte formule prin care sa i se ceara retragerea, care sa fie scandate de toti.

bobo_moisei27.10.2008 19:11

Sigur va reusi Dorinel sa faca ceva pentru Steaua si ceea ce reprezinta EA,dar numai atat timp cat Jiji nu se va implica in alcatuirea lotului pentru fiecare meci, si sa nu uitam ca noi suporterii adevarati trebuie sa fim alaturi de echipa si alaturi de jucatori! Hai Steaua! :steagcruce:

CaTaLiNsm StElIsTu27.10.2008 19:24
Dak Brasovu e in ardeal, eu sunt popa.

In cazut acesta cauta-ti sutana si patrahir pt ca Brasovul ESTE in Ardeal!!!

kaymack27.10.2008 19:47

daca v`ati uitat la stiri,cred ca ati vazut expresia lui Dorinel...ceva de genu "doamne ce nebun ce ma fac eu cu asta??!!" saracu :)) dar cred ca are puterea sa il pacaleasca :D Forzza Steaua!SPRE 24!

Bineinteles, te oftici? Ia ciripeste o manea prin care sa-ti exprimi oftica. :D

ba termina cu caterinca asta de 2 lei..........mai bn fa ceva contra ciobanului orice numai fa ceva numai sta ca o oaie beata!

Pac-pac "ganganie penegista"! ;)

Eu, Joga Bonito am pamanturi intinse in delta umbrita a fluviului Congo... Tot eu am toate zebrele si gazelele din tara in subordine! Tot eu te conduc pe tine zebzecule. ;)

fortaa asta :))=))

AsSaSiN27.10.2008 19:50
Bineinteles, te oftici? Ia ciripeste o manea prin care sa-ti exprimi oftica. :D

Suparaat, suparaat, suparaaat sunt Doamne iarasi suparat, n-ea tradat ciobanul valorileeeee.

Astristul27.10.2008 20:27

Multa bafta Dorinele si Doamne ajuta cu dinam0! :steag_cruce_invers:fular-campionii:hai_steaua:

forzateaua

MoWeed27.10.2008 20:46

Baiete, mai invata geografie...

Adrian27.10.2008 21:05
poate te ia Zmãrã si gorilele alealalte putin de urechi :)

Am luat-o prietene de la jandarmi si de la gorile din alte galerii.

Daca o mai iau, asta e.

Nu ar fi prima data.

Mai luam, mai dam, asa e viata.

De data asta nu il mai scuza nimeni pe Gigi!Cel putin eu NU!

Strangeti sireturile

Trageti pe cap glugile

Scoateti si curelele

Incep incidentele

Strigam: Forza Steaua - ALE!

Pt faima si glorie

VA DAM PUMNI SI PICIOARE!

Ale, Forza Steaua Ale!

Mergem prin toata tara

Sa sustinem pe Steaua

Cantam pana ragusim

Steaua ce mult te iubim!

Vreau sa aud cantecul asta rasunand din nou in Ghencea!!!

zoloz200527.10.2008 21:10

du`te la sfarsit de meci si bate`l ..e usor de ajuns la el ..si te vad acolo, pac pac ..

Bad™27.10.2008 21:28

Chiar daca toti sunteti sceptici in legatura cu Dorinel, eu unul cred ca n-a venit la Steaua pentru bani (asta e doar un motiv inventat de gsp, care e suprapopulat de curve ce se dau "jurnalisti sportivi"). Ca fiecare antrenor vrea sa demonstreze ca stie si mai ales ca poate si asa cum il stim, e ponderat in declaratii si chiar ne invita la tacere ("Vorbele sunt prea putin importante si sper sa demonstrez prin fapte ca sunt in stare sa ajut Steaua."). Declaratie de bun simt, fara exagerari, fara laude.

Ma bucur ca in sfarsit a venit un antrenor care pune pret pe disciplina (care de cativa ani lipseste cu desavarsire la Steaua) si care a injectat un stil ofensiv echipelor pe care le-a antrenat pana acum. Mi-a placut iarasi cand a declarat ca va aduce jucatorii de la Steaua 2, pentru ca fiecare merita o sansa.

Cat despre ce au spus Porumboiu (un Gigi in devenire) si Penescu despre Dorinel, nu cred ca trebuie luate in seama, astea fiind doar intrigi si strategii de defaimare a lui de catre acesti "spurcati", carora nu le-a placut faptul ca Dorinel avea tupeul de a spune verde in fata ceea ce gandeste. In plus presa are rolul ei... dati search "Dorinel Munteanu" pe site-urile gsp(u|la) sau pro(st)sport) si o sa vedeti o suita de articole tendentioase la adresa lui.

Ceea ce cred eu ca lipseste la Steaua e totusi un manager adevarat... daca nu Meme(a carui lipsa se simte din ce in ce mai mult... :( ), macar unul care sa aiba habar...

PS: am sperat pana in ultima clipa ca o sa il aduca pe Dan Petrescu... pentru ca stiam ca ar fi trebuit sa il accepte si pe MM.

Eh... vorba multa, saracia omului! Ce-o iesi, om vedea!

Forza Steaua!

:steag_sah_mic: Mandru ca sunt stelist!!! :steag_sah_mic:

SteauaClan27.10.2008 23:11

Trebuie sa demonstrezi ca ai valoare sa antrenezi Steaua,e nevoie de timp dar se vrea o schimbare in bine a jocului nu neaparat rezultatele asadar schimbarea sistemului e un pas bun dar jucatori gen Petre Marin Lovin nu au ce cauta la Steaua, la meciul cu Lyon a fost bulevard in partea dreapta in aparare si nu cred ca se poate asa iar Lovin e un bun pasator in spate si de 2 ori pe meci vertical iar la recuperare nu are nici o taina despre deposedare,fizicul il si recomanda ca jucator al Stelei?

Parerea mea e personala pot sa gresesc dar nu cred ca se trebuie insistat pe niste jucatori morti mult sub media echipelor din divizia A care tin echipa pe loc.

Marin - Out

Lovin- Out

Plesan- Out

Nicolita- Out

Steaua nu va juca fotbal cu acesti jucatori in teren.

enjoy28.10.2008 05:58

de multe ori ma intreb ce cauta unii pe stadion sau pe site-urile destinate stelistilor? si nu gasesc decat un singur raspuns: sunt niste vagabonzi si niste cretini, care nu doresc decat sa distruga, sa se dea ei in stamba, sa puna ei lucrurile la punct. nu se poate face nimic, nu putem sa-i oprim dar putem sa descifram care sunt adevaratii suporteri iar acestia nu trebuie sa se lase influentati de aceste gunoaie care nu doresc decat sa loveasca, nu conteaza pe cine, pentru ca nu pot discerne. multi dintre ei se comporta precum nenorocitul de patron si efectele sunt distrugatoare: se desfiinteaza jucatori, antrenori, actiuni doar pentru satisfactia dementa a lor si a grupului in fata caruia braveaza. oameni de nimic ce sa mai lungim vorba, asemanatori cu presa antistelista, aliati cu dusmanii Stelei. ADEVARATII SUPORTERI trebuie sa fie mai vigilenti si sa arunce uscaturile astea pe foc, sa nu se lase manipulati si sa ajute ECHIPA fara sa jigneasca si sa-i umileasca pe jucatori. cel ce va alege cu cine merge trebuie sa fie antrenorul nu niste zapaciti plini de ifose care merg uneori pe stadion sau scriu pe diferite site-uri. si antrenorului, la fiecare inceput si indiferent cine este, trebuie sa-i dam credit. hulind permanent, cu sau fara rost, de cele mai multe ori fara, nu realizam nimic. Asadar, dragi stelisti, haideti sa sustinem din nou echipa, "sa uitam" trecutul si sa privim spre viitor. Haide Steaua!

CreaTor28.10.2008 06:30

@enjoy

Fiecare om are dreptul sa se manifeste cum vrea in spiritul culorilor care le iubeste. Eu daca il contest pe Becali , si ma revolt ca echipa nu merge bine asta inseamna ca nu sunt suporter ? Din contra , dar eu nu cred ca exista suporter adevarat si suporter fals. Iar cei pe care tu ii faci cretini si vagabonzi ei afla ca aia ajuta foarte mult si se dedica clubului foarte intens . Prin ce ? Pei : Bani din buzunarul propriu si drumul obositor in deplasari , pierderea a 3-4 zile pe saptamana pentru a vopsii bannere , si a pregatii coregrafie , prezenta la stadion , sustinerea echipei chiar daca aceasta nu merge bine .

Momentan nu suntem un popor de calugari , si noi nu putem sa ne lom in brate si sa ne pupam cu altii fanii pe care ii consideram rivali , barbatii adevaratii se duc acolo sa reprezinte clubul chiar si prin forta pumnului . Cu violenta abudenta nu sunt de acord , dar cand aceasta are un motiv intemeiat nu ma deranjaza. Lasa ca problema noastra nu este la suporterii huliganii , problema noastra e la nivel de mentalitate , e mai usor sa il judeci pala din stanga si dreapta ta .

Si vreau sa te intreb io ceva , ca zici ca esti "SUPORTER ADEVARAT" cu ce o sa ajuti tu de azi clubul ?

xray_rom28.10.2008 08:53

Parerea mea este ca trebuie pusa batista pe tzambal pana trec aceste meciuri grele si pana Dorinel isi intra in mana ca antrenor.

Altfel, ne vom alege cu injuraturile dedicate lui Becali si cu echipa iesita din locurile 1-6.

Daca pe Becali injuraturile il vor lasa rece si nu au nici un efect pt ca nu au cum sa-l alunge din Ghencea, perspectiva de a rata definitiv a acestui sezon nu ne poate lasa indiferenti.

Echipa si noul antrenor au acum mai multa nevoie de incurajarile noastre. Va amintiti scandalul suporteri-Becali dupa plecarea lui Hagi. Nu a folosit nimanui ... Hagi a plecat si plecat a ramas, iar Becali a fost bine mersi.

Daca nu era returul acela de exceptie, nu stiu daca mai prindeam macar UEFA.

sabin130728.10.2008 09:20

@xray_rom

Protestele impodobite cu injuraturi nu-l vor lasa rece pe Becali, deja l-au incalzit un pic.:)

Cred ca acest inceput de revolta trebuie continuat si sustinut mult timp, atat cat este nevoie ca sa influentam vreo schimbare la varf, tocmai ca sa nu aiba acelasi rezultat (0) ca si scandalul de dupa Hagi si ca celelalte tentative de protest.

E adevarat ca echipa va avea de suferit, dar altfel din pacate nu se poate. Scopul ¨revolutiei¨ mi se pare mai important decat acest sezon, pe care eu deja il vad compromis. Nu vreau sa le vad si pe celelalte compromise din cauza aceluiasi Becali.

Am temerea ca amanarea acestor proteste ar duce de fapt la anularea lor. Acum e momentul.

udaradu28.10.2008 10:20

Poate ca esti popa...daca e asa ,intradevar, Brasovul este in Ardeal. Daca nu......,esti p....dar cu alt inteles.

makaan28.10.2008 10:35

"Batista pe tambal" sau "lasa-ti-o mai moale"... e clar. Or sa fie proteste intense tare; cam asta e atmosfera...mai sunt unii care chiar nu-si dau seama ca ciobanul e cancer. Vine unu' ca reqviem si ne explica noua ce prosti si naivi suntem ca ne luam de acest creditor imaculat (mars la filiala ta, lichea infecta si slugarnica) si se mai gaseste altul sa spuna ca Steaua e in criza din cauza suporterilor care nu stiu altceva decat sa se "bata" si sa conteste... Normal! Stati fratilor cuminti si lasati-va condusi ca o turma ascultatoare de un cioban isteric; si mai apoi plangeti-va ca vreti sa emigrati,ca Romania e de rahat: "NEWS FLASH": Printr-o atitudine asemanatoare cu a voastra, oamenii ca voi ce au trait inaintea noastra au facut din Romania tara slugarnica si corupta,promovatoare de non sau pseudo-valori ce este acum.

Revoltati-va cand vedeti la TV ca politicienii au nu stiu ce averi furate, dar sustineti-l pe salvatorul neamului Becali, acest nebun pervers imbogatit prin escrocherie,contrabanda si specula...sau mai pe intelesul tuturor,din furt de la stat si de la oameni.

Va reamintesc doar un citat aproximativ din LeMonde, ca sa vedeti ce vede restul lumii numai unii dintre noi romanii/stelistii nu vedem/refuzam sa acceptam:

"Romanii nu trebuie sa faca greseala de a-l alege pe acest om presedinte al tarii, caci intr-un moment de furie ar putea da afara din tara 22 de milioane de oameni".

Piece of Mind28.10.2008 11:07
Asadar, dragi stelisti, haideti sa sustinem din nou echipa, "sa uitam" trecutul si sa privim spre viitor. Haide Steaua!

Enjoy, MULT RESPECT!

baron28.10.2008 11:17
Trebuie sa demonstrezi ca ai valoare sa antrenezi Steaua,e nevoie de timp dar se vrea o schimbare in bine a jocului nu neaparat rezultatele asadar schimbarea sistemului e un pas bun dar jucatori gen Petre Marin Lovin nu au ce cauta la Steaua, la meciul cu Lyon a fost bulevard in partea dreapta in aparare si nu cred ca se poate asa iar Lovin e un bun pasator in spate si de 2 ori pe meci vertical iar la recuperare nu are nici o taina despre deposedare,fizicul il si recomanda ca jucator al Stelei?

Parerea mea e personala pot sa gresesc dar nu cred ca se trebuie insistat pe niste jucatori morti mult sub media echipelor din divizia A care tin echipa pe loc.

Marin - Out

Lovin- Out

Plesan- Out

Nicolita- Out

Steaua nu va juca fotbal cu acesti jucatori in teren.

Pune-l pe lista si pe Ovidiu Petre.

sabin130728.10.2008 11:22
Asadar, dragi stelisti, haideti sa sustinem din nou echipa, "sa uitam" trecutul si sa privim spre viitor.

Spre care viitor sa privim? Ce echipa sa sustinem? Cu Becali?

Nu se poate protesta impotriva ciobanului fara ca echipa sa nu aiba de suferit. Dar din pacate altfel nu se poate. Nu poti fi domn cu acest individ, Becali. La marlanii si mizerii nu se poate raspunde cu politeturi.

Chiar, sa mai inchidem ochii inca 100 de ani, doar din cand in cand sa ii mai deschidem pentru a ascunde sub pres ce a fost cat am dormit, si pentru a ne mai minti ¨sa privim spre viitor¨.

MIHAITZA9028.10.2008 14:14

@enjoy

Spre ce viitor sa privim ???

MoWeed28.10.2008 14:33

Acum e momentul sa-i aratam ciobanului cat de mult e detestat in Ghencea! Altfel, mereu va exista un motiv sa nu se protesteze.

Nu conteaza forma de moment a echipei, nu conteaza nici macar cateva sezoane pierdute daca asa vom scapa de raul cel mai mare la Steaua

clausblaus28.10.2008 15:16

Chiar mi-as dori ca Munteanu sa nu dea gres.....desi sincer ma indoiesc.Stiti si voi de ce!Ma mir ca mai sunt, inca,suporteri ce cred in spusele lui Becali si in declaratiile de dragoste fata de Steaua pe care ,acest parvenit agramat, incearca sa ni le insufle zi de zi.Este destul de clar ca si Becali,ca mai toti investitorii romani,nu baga bani din dragoste pentru club si fotbal.Cand sunt la inceput de "cariera"investitorii recunosc senini ca nu se pricep la fotbal.Deci este clar,ca buna ziua,de ce investesc bani in sport milionarii nostri.Si ca nu te pricepi la fotbal nu ar fi o grozavie,insa cand nu te pricepi nici la a duce niste discutii de bun simt, cu jucatorii,antrenorii si suporterii, denota gradul de incultura de care dai dovada si este cazul sa TE RETRAGI!

Joga Bonito28.10.2008 15:24

Un insucces in Groapa ar alimenta ura noastra asupra ciobanului, suporterii din categoria neutra s-ar alatura asa zisului grup restrans de huligani. In caz contrar, un eventual succes rasunator sau chiar o victorie la limita ar (re)acoperi valul pe ochii unora si ar uita de actiunile distrugatoare ale ciobanului. E valabil chiar si in cazul unor indivizi dotati, gen Piece of Mind.

Sa lasam soarta sa aleaga.

Piece of Mind28.10.2008 16:17

@Joga Bonito

Coane, te inseli profund! Vezi ca eu sunt unul din cei care l-au contestat pe Gigi mereu, chiar si atunci cand eram pe cai mari din punct de vedere fotbalistic (dupa Valencia, etc). Arhiva articolelor/comentariilor poate sta marturie!

Acum insa eu zic sa stam putin in expectativa si sa ajutam exclusiv echipa, care finalmente e tot ceea ce conteaza, pentru ca avem un noiembrie de foc!

Postul imediat anterior nu se citeaza in intregime

«1234»