Chiar daca toti sunteti sceptici in legatura cu Dorinel, eu unul cred ca n-a venit la Steaua pentru bani (asta e doar un motiv inventat de gsp, care e suprapopulat de curve ce se dau "jurnalisti sportivi"). Ca fiecare antrenor vrea sa demonstreze ca stie si mai ales ca poate si asa cum il stim, e ponderat in declaratii si chiar ne invita la tacere ("Vorbele sunt prea putin importante si sper sa demonstrez prin fapte ca sunt in stare sa ajut Steaua."). Declaratie de bun simt, fara exagerari, fara laude.
Ma bucur ca in sfarsit a venit un antrenor care pune pret pe disciplina (care de cativa ani lipseste cu desavarsire la Steaua) si care a injectat un stil ofensiv echipelor pe care le-a antrenat pana acum. Mi-a placut iarasi cand a declarat ca va aduce jucatorii de la Steaua 2, pentru ca fiecare merita o sansa.
Cat despre ce au spus Porumboiu (un Gigi in devenire) si Penescu despre Dorinel, nu cred ca trebuie luate in seama, astea fiind doar intrigi si strategii de defaimare a lui de catre acesti "spurcati", carora nu le-a placut faptul ca Dorinel avea tupeul de a spune verde in fata ceea ce gandeste. In plus presa are rolul ei... dati search "Dorinel Munteanu" pe site-urile gsp(u|la) sau pro(st)sport) si o sa vedeti o suita de articole tendentioase la adresa lui.
Ceea ce cred eu ca lipseste la Steaua e totusi un manager adevarat... daca nu Meme(a carui lipsa se simte din ce in ce mai mult...
), macar unul care sa aiba habar...
PS: am sperat pana in ultima clipa ca o sa il aduca pe Dan Petrescu... pentru ca stiam ca ar fi trebuit sa il accepte si pe MM.
Eh... vorba multa, saracia omului! Ce-o iesi, om vedea!
Forza Steaua!
Mandru ca sunt stelist!!!