Dorinel Munteanu este de azi oficial in functia de antrenor al Stelei. Una din primele sale afirmatii in calitatea aceasta a fost aceea ca vrea sa castige meciul din etapa urmatoare, eternul derby contra celor de la Dinamo.
Restul conferintei de presa este neinteresant, creditorul Stelei monopolizand discutia.
FCSTEAUA.RO, in numele suporterilor Stelei ii ureaza bun venit lui Dorinel, si, desi multi avem indoieli acum, speram sa fie solutia care sa readuca Steaua, cel putin ca joc, mai aproape de ceea ce ne dorim.
Bine te-am regasit, Dorinele!11
Sunt foarte bucuros de alegerea facuta. Vorbele sunt prea putin importante si sper sa demonstrez prin fapte ca sunt in stare sa ajut Steaua. Este o mare provocare pentru cariera mea de antrenor. Ii multumesc domnului Becali pentru sansa oferita si sper sa facem o treaba buna impreuna
Ma gandesc deja la partida cu Dinamo, pe care sper sa o castig. Consider ca echipa nu se afla in criza si imi doresc sa ne revenim foarte repede din situatia actuala. Ce a fost pana acum apartine trecutul si vreau sa le acord sansa de a evolua tuturor jucatorilor. Voi avea o discutie cu ei, pe multi ii cunosc, fiindca am jucat impreuna si sper ca totul sa revina la normal in curand. Steaua are jucatori foarte valorosi, iar multi dintre ei sunt de echipa nationala
Criticile ma intaresc si nu-mi este deloc frica de faptul ca am venit in acest moment la Steaua. Echipa nu trece printr-o criza, iar rezultatele viitoare o vor demonstra. Deocamdata nu ma gandesc sa mai joc, ci doar la functia de antrenor. Vom face o analiza si vom vedea daca la iarna este nevoie sa intarim echipa. Deocamdata, eu am incredere in atacantii Stelei
Primul meu obiectiv este acela de castiga meciul de sambata, cu Dinamo. Nu ma sperie niciun meci si am incredere in revenirea jucatorilor de la Steaua