FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unde-i Dumnezeul lui Becali?

«12345»
mountytoma26.10.2008 19:52

asta e dumnezeul lui Becali. cine seamana vant, culege furtuna. rezultatul de azi cu buzaul este perfect pe sufletul ciobanului prost. cred ca acum isi da cu caramida-n ...Victor de ciuda ca iar l-au incurcat argatii lui!

a reusit sa produca un soc la echipa. dupa ce ca erau aerieni, acum unii mai sunt si socati. vin vremuri grele, si sper ca acum sa il prinda intr-adevar cu valiza si sa ajunga la puscarie. unde sa isi exerseze farmecele (l-ati vazut in emisiune la nasul, cum spunea el despre el cat de frumos este?), si de unde sa se intoarca falcos ca Andone si cracanat ca arcul de triumf. sa-i iasa pe ochi tot ce-i intra in gura si pe din dos.

vai de Steaua noastra deocamdata, asta e sigur!

Adrian26.10.2008 19:54
Becali: "Dacã voiam, vorbeam cu jucãtorii mei de la Buzãu și rezolvam meciul"

Eu cred ca am o explicatie pt ce s-a intamplat astazi.

A FOST BLAT!

A fost blat ca sa demonstreze becalii tuturor ca el e corect si ca nu face blaturi.

Toata lumea o sa zica acum ca buzaul nu e satelitul Stelei si ca becalii e curat.

In campanie electorala asta eu zic ca e o lovitura.Mai ales cand "joci" impotriva unor oameni despre care publicul stie clar ca sunt corupti.

Adrian26.10.2008 19:58
"Sincer, credeam cã Steaua va câștiga ușor în aceastã searã. Acest joc putea reprezenta relansarea unei echipe aflate în suferințã. Nu înțeleg totuși de ce a tras Bãnel Nicolițã penaltyul decisiv din final.

Nu era normal ca Buzãul sã fie desconsiderat, s-a fãcut varzã aceastã echipã a Stelei care promitea foarte mult. E clar cã jucãtorii au intrat relaxați pe teren, nu cred cã antrenorul este vinovat pentru rezultatul de azi. Sunt absolut siderat, mai ales când mã gândesc cã peste o sãptãmânã vine meciul cu Dinamo...Bine, trebuie spus cã și Dinamo a fãcut un meci slab asearã cu Oțelul, iar lupta din clasament rãmâne echilibratã.

Am înțeles cã Gigi Becali a fost înjurat tot meciul. Ei bine, el știa la ce sã se aștepte dupã plecarea lui Marius Lãcãtuș" a spus cu tristețe Ienei.

Fostul selecționer al naționalei a adãugat:

"Când joci cu 8-9 titulari contra Buzãului, nu ai oricum voie sã faci pași greșiți. Mã surprind multe lucruri care au loc la Steaua, cum a fost decizia aceea de a introduce toate rezervele în Cupã, de parcã echipa n-ar fi avut o mulțime de zile libere cu ocazia meciului jucat de naționalã la Constanța. Totuși, jucãtorii de pe bancã ar trebui sã fie de același nivel cu titularii, nu? Ce pot sã mai zic, mi-au stricat weekendul" a încheiat Emerich Ienei în exclusivitate pentru gsp.ro.

Cam asta cred ca simtim noi toti. Nu?

iancu dragosh26.10.2008 19:58

@Adrian

Cu asta m-ai dat gata. Daca toti contestatarii lui Lacatus sunt de nivelul tau, incep sa am incredere din nou in suporterii Stelei.

KolloSal26.10.2008 20:00

Cuvintele sunt de prisos.... :sad2:

Ic3MaN26.10.2008 20:00

fratilor eu nu mai pot.incep sa ma inbolnavesc cu astia.daca nu batem la Dinamo sa mor daca ma mai uit la meciuri.

se vede ca Gigi e un misel.acum nu stie sa-si asume vina.tace si nu zice nimic.daca era Laca inca antrenor il desfinta prin presa dar acu cand el a fost sef nu mai zice nimik.sa il *** in gura eu si cu toti stelistii!!!

84ava26.10.2008 20:01

Ne prezentam ca o echipa de divizia C cu jucatori sub-mediocri fara absolut nici o idee de joc,plimbam mingea fara sa stim ce vrem sa facem cu ea,de 3 ani traim doar din banii de CL,loc prins aproape in fiecare sezon din jocuri de culise.

Ne lipseste in totalitate tot ceea ce inseamna juniorat,pepiniera, a celui mai galonat club de fotbal din Romania.In toate structurile clubului exista veri,nepoti,bodyguarzi care detin functii de conducere,chiar si atestate de antrenori.

Steaua SUNTEM NOI!!!!!!!!!!!!!

MoWeed26.10.2008 20:01
Ce am vazut pe teren in aceasta seara nu este Steaua Bucuresti si nu este nici macar o echipa de fotbal. Aceasta hidosenie este un cosmar care ne bantuie din pacate de prea mult timp. In timp ce unii aloca timp, energie, rabdare, bani si diplomatie in proiecte ce urmaresc performanta adevarata si cu bataie pe lung timp, iata ca avem in fata un contraexemplu: o echipa construita si mentinuta prin socuri doar pentru a patrunde in grupele Champions League.

Asa este si din pacate mergem din rau in mai rau. Daca este lasat in pace, Becali va distruge incetul cu incetul Steaua.

makavelli1926.10.2008 20:01

Respect Catalin! Inca o data pui punctul pe I.

Personal am fost impotriva acestui personaj sinistru, numit creditorul Stelei, inca de pe vremea cand Hagi i se opunea preluarii in totalitate a clubului si dezastrul i se datoreaza in primul rand lui, ciobanului.

Deci nu pot fi de-acord cu cei care spun ca Lacatus a distrus echipa. Lacatus probabil este un antrenor mediocru inspre bun, asta conteaza mai putin in momentul de fata. Ceea ce conteaza e ca Steaua nu mai face performanta in era becaliana asa cum ne obisnuia odata, dar mai grav e faptul ca imaginea Stelei este afectata negativ in mod constant de cand acest fanfaron a ajuns sa conduca clubul.

Am ajuns sa aud oameni care tin de-o viata cu Steaua...si in momentul de fata se gandesc sa renunte la a mai fi suporter Steaua, tocmai din pricina acestui personaj hidos in istoria Stelei. Unii vor spune ca nu sunt stelisti adevarati, eu insumi as spune asta. Dar devine din ce in ce mai greu sa sa sustii un club, a carui imagine se intrepatrunde din ce in ce mai mult cu cea a "conducatorului".

Traditia si valorile ros-albastre sunt distruse incet dar sigur si in cele din urma regasim doar o imagine zbarcita a unui fost mare club.

O singura observatie la articolul tau: "Teama mi-e ca stricaciunea este atat de mare incat chiar si daca Becali ar pleca maine, o raparatie ar lua ani si ani de zile."

Oare mai are importanta cati ani de zile ar dura reconstructia de care vorbesti?! Cred ca in acest moment, este cel mai util lucru care s-ar putea intampla acestui club si implicit suporterilor.

Si oamenii cu putere financiara care vor binele Stelei ar trebui sa fie in stand-by in cazul in care s-ar intampla minunea...

Mihai Somanescu26.10.2008 20:01

@Catalin

Daca pleaca ciobanul, m-as ruga sa retrogradam... decat asa...

MoWeed26.10.2008 20:03
@Catalin

Daca pleaca ciobanul, m-as ruga sa retrogradam... decat asa...

Subscriu! Orice doar sa plece ciobanul....

xDaJACKALx26.10.2008 20:03

macar si-a luat si Becali putina carne in seara asta.

Adrian26.10.2008 20:04

Iancu

Ti se pare ca Becali nu s-ar folosi de Steaua pt binele lui?

jack_6426.10.2008 20:09

Dupa mine principala problema e Gigi Becali. Nu-si da seama ca atitudinea care o are fata de jucatori, suporteri si administratorii sai de atotstiutor si dictator ca generaza o atmosfera care nu este propice performantei.

E foarte adevarat ca nici Marius Lacatus nu prea e mare antrenor.

S-a vazut mai ales la ultimele doua meciuri decisive din sezonul trecut cu Timisoara si Dinamo cand a gandit tactic prost ambele partide.

Steaua are nevoie de un antrenor cu litera mare nu de experimente.

Dorinel e tot un experiment dar , are ceva mai multe rezultate decat Hagi sau Lacatus.

Deasemena transferurile in atac au fost dupa ureche, dupa pricipiul dau vrabia din mana pe cioara de pe gard. Pepe Moreno era bun fata Arthuro sau Kapetanos. Acum il vrea inapoi si pe Pepe.

E o chestie ridicola, nu e nici un de strategie.

iancu dragosh26.10.2008 20:11
Iancu

Ti se pare ca Becali nu s-ar folosi de Steaua pt binele lui?

Bineintees ca s-ar folosi numai ca acest egal nu-i foloseste la nimic.

Pentru imaginea lui Becali un blat rezolvat de el este binevenit.Asa arata ca are putere, ca echipa este sus datorita lui si numai lui. Tocmai de aceea face public ceea ce toti ceilalti incearca sa ascunda. tocmai de aceea se lauda ca a cheltuit 2.000.000 euro pentru a pride turul 2. O astfel de imagine ii prieste, cea de invingator prin orice mijloace.

Ceea ce nu-i prieste este imaginea de invins. Umilinta de a face egal acasa cu Buzaul (nu pentru ca este ultima clasata ci pentru ca era considerata in sfera lui de influenta). umilinta de a fi injurat de tot stadionul si de a nu se mai putea ascunde in spatele antrenorului.

Joga Bonito26.10.2008 20:13

Stau si va lecturez mesajele... Multi copiii fara personalitate populeaza peluza din Ghencea, "stelistii grei" s-au retras din cauza ciobanului, o alta cauza e si indiferenta fata de Steaua si rezultatele ei, stare ce ma bantuie noaptea si pe mine.

Un cliseu potrivit noua ar fi: "Avem in acelasi timp si cei mai multi suporteri si cei mai putini."

Avem nevoie de un conducator abil si inteligent. Un prim pas spre a realiza ceva concret impotriva ciobanului ce a pus stapanire pe cel mai titrat club al tarii. Apropo, Jean mai raspunde la telefon?

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/3175/

Flaviu8626.10.2008 20:13

Ciobane unde naiba te mai ascunzi acuma??? Faci si dregi, iesi sa te vada toata lumea ce mic ai ajuns. S-a demonstrat din nou ca BANII nu aduc FERICIREA, ma p** pe banii tai. Sa-ti fie rusine! Sa dea Domnu 0 (ZERO) , ZERO am zis, voturi sa aduni la alegeri.

Meciul s-a terminat de mai bine de o ora si eu tot nu imi revin! Pur si simplu sunt socat.

Adrian26.10.2008 20:14

Pai acum poate sa zica ca nu e vina lui.

Ca echipa nu e intr-o perioada buna.

A plecat Lacatus( o sa isi ia baiatul peste bot toata vina), patratzinii e antrenor slab, echipa nu a fost facuta de el,etc

Acum o sa zica ca daca se implica el, echipa castiga.

Dar o sa vina cu faza ca el e om corect, ca el nu face blaturi, nu se baga la echipa, peste antrenor.

Poate vorbesc prostii.

Dar nu m-ar surprinde daca ar fi asa.

Ciobane mori!

iancu dragosh26.10.2008 20:14
Dupa mine principala problema e Gigi Becali. Nu-si da seama ca atitudinea care o are fata de jucatori, suporteri si administratorii sai de atotstiutor si dictator ca generaza o atmosfera care nu este propice performantei.

E foarte adevarat ca nici Marius Lacatus nu prea e mare antrenor.

S-a vazut mai ales la ultimele doua meciuri decisive din sezonul trecut cu Timisoara si Dinamo cand a gandit tactic prost ambele partide.

Steaua are nevoie de un antrenor cu litera mare nu de experimente.

Dorinel e tot un experiment dar , are ceva mai multe rezultate decat Hagi sau Lacatus.

Deasemena transferurile in atac au fost dupa ureche, dupa pricipiul dau vrabia din mana pe cioara de pe gard. Pepe Moreno era bun fata Arthuro sau Kapetanos. Acum il vrea inapoi si pe Pepe.

E o chestie ridicola, nu e nici un de strategie.

inseli. Dorinel a dus CFR Cluj (un club foarte puternic) in Cupa UEFA si atat.La Vaslui si Arges nu a realizat nimic. Lacatus a dus Otelul Si Brasov (echipe mult inferioare CLujului) in Cupa UEFA

maye26.10.2008 20:16

rusine putin spus

Sunnyblack26.10.2008 20:16
Becali: "Dacã voiam, vorbeam cu jucãtorii mei de la Buzãu și rezolvam meciul"

Eu cred ca am o explicatie pt ce s-a intamplat astazi.

A FOST BLAT!

A fost blat ca sa demonstreze becalii tuturor ca el e corect si ca nu face blaturi.

Toata lumea o sa zica acum ca buzaul nu e satelitul Stelei si ca becalii e curat.

In campanie electorala asta eu zic ca e o lovitura.Mai ales cand "joci" impotriva unor oameni despre care publicul stie clar ca sunt corupti.

ummhhh??? hmmm?

nu cred ca domnul Gigel sa gandeste asa departe :)))

Serilius26.10.2008 20:16

atmosfera superba...i-ati dat ce meritau lu Laca si Gigi...Laca respect , Gigi m**e

iancu dragosh26.10.2008 20:17
Pai acum poate sa zica ca nu e vina lui.

Ca echipa nu e intr-o perioada buna.

A plecat Lacatus( o sa isi ia baiatul peste bot toata vina), patratzinii e antrenor slab, echipa nu a fost facuta de el,etc

Acum o sa zica ca daca se implica el, echipa castiga.

Dar o sa vina cu faza ca el e om corect, ca el nu face blaturi, nu se baga la echipa, peste antrenor.

Poate vorbesc prostii.

Dar nu m-ar surprinde daca ar fi asa.

Ciobane mori!

Imaginea lui nu este construita pe corectitudine, ba din contra. Imaginea lui se bazeaza pe putere. de aceea Becali nu pierde nimic daca apare ca un individ incorect. GAndeste-te ca se vorbeste depsre ele la modul acesta in fiecare zi, ca sa nu mai vorbesc de vizitele la DNA. Toate aceste lucruri nu-i dauneaza, ba din contra

Ceea ce ii dauneaza este imaginea unui om lipsit de putere

ionutz8926.10.2008 20:20
Cataline, te respect mult pt ca esti unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe siteul acesta si iti citesc articolele dar nu ai dreptate.

Lacatus a distrus echipa.

Cand ziceam ca trebuie sa plece inainte sa intram in luna asta de foc nu am vorbit prostii.

Urmatorul antrenor, fi el Dorinel sau altcineva, o sa aiba o misiune foarte grea pt ca in primul rand va trebui sa lucreze la psihicul jucatorilor.

Echipa e terminata.

Nu are nici o idee de joc.

Jucatorii au fost dati peste cap din cauza lipsei tacticii si a reprofilarilor.

De ce sa ne ascundem?

Lacatus a distrus echipa.

Becaliii e insa principalul vinovat.

El i-a dat lui Lacatus, Steaua, ca sa se joace cu ea.

Deja devi penibil...poate ca Lacatus a gresit cu tactica echipei si pt asta a parasit Steaua, dar sa zici ca A DISTRUS Steaua inseamna ca nu sti despre cine vb.Daca Laca a vrut rau echipei si ar fi vrut sa o distruga atunci dc draq cativa mii de prosti din tribune au strigat cat au putut Lacatus Lacatus !! Efectu turmei nu ?...........

vlad7526.10.2008 20:20
Apropo, Jean mai raspunde la telefon?

Acum ar putea fi abordat Jean. Catalin este ocupat sa invete doctrina partidului ,iar campania electorala il tine departe de peluze.

@Joga,ce sa strigi in peluze? Ca vin niste zdrahoni,te iau pe sus si te mai capacesc inainte de-a te "preda" la duba jandarmilor.

«12345»