Respect Catalin! Inca o data pui punctul pe I.
Personal am fost impotriva acestui personaj sinistru, numit creditorul Stelei, inca de pe vremea cand Hagi i se opunea preluarii in totalitate a clubului si dezastrul i se datoreaza in primul rand lui, ciobanului.
Deci nu pot fi de-acord cu cei care spun ca Lacatus a distrus echipa. Lacatus probabil este un antrenor mediocru inspre bun, asta conteaza mai putin in momentul de fata. Ceea ce conteaza e ca Steaua nu mai face performanta in era becaliana asa cum ne obisnuia odata, dar mai grav e faptul ca imaginea Stelei este afectata negativ in mod constant de cand acest fanfaron a ajuns sa conduca clubul.
Am ajuns sa aud oameni care tin de-o viata cu Steaua...si in momentul de fata se gandesc sa renunte la a mai fi suporter Steaua, tocmai din pricina acestui personaj hidos in istoria Stelei. Unii vor spune ca nu sunt stelisti adevarati, eu insumi as spune asta. Dar devine din ce in ce mai greu sa sa sustii un club, a carui imagine se intrepatrunde din ce in ce mai mult cu cea a "conducatorului".
Traditia si valorile ros-albastre sunt distruse incet dar sigur si in cele din urma regasim doar o imagine zbarcita a unui fost mare club.
O singura observatie la articolul tau: "Teama mi-e ca stricaciunea este atat de mare incat chiar si daca Becali ar pleca maine, o raparatie ar lua ani si ani de zile."
Oare mai are importanta cati ani de zile ar dura reconstructia de care vorbesti?! Cred ca in acest moment, este cel mai util lucru care s-ar putea intampla acestui club si implicit suporterilor.
Si oamenii cu putere financiara care vor binele Stelei ar trebui sa fie in stand-by in cazul in care s-ar intampla minunea...