FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LACATUS: Gigi nu mi-a facut niciodata echipa!

«123»
CoRsSo25.10.2008 11:44

@ bogdanelu o sa o repet pana va intra tuturor in cap. Tu esti genu de om care, desi stie ca nu are dreptate, continua sa comenteze.

Respect!

bad_joke25.10.2008 11:54

E slab, sau mai putin slab a calificat echipa in Champions League? Eu cred ca e un lucru miraculos avand in vedere ce calitate aveau jucatori Galatei. La noi nu o sa vina nici macar Nonda in baston sau macar un Kezman, o sa vina numai ciurucuri gen Dayro Moreno, e vai de capu lui, si-a aratat valoarea in C.L. a fost inexistent, mai eficient a fost Arthuro, o sti cu mingea omu, dar treaba lui e sa stie so bage in plasa.

Dupa mine si cred si dupa majoritatea suporterilor Lacatus avea dreptu sa stea cat vroia el, pt ca e un stelist 100% si chiar daca nu era un antrenor bun, macar se ducea la cursuri mereu, deci omu vroia sa invete, asa ca eu sa fi fost patron il tineam o viata ca pe Ferguson, ce credeti ca ala era vreo mare scula, dar odata cu timpu s-a acumulat experienta si acuma poate e cel mai mare antrenor din istoria fotbalului.

Multumesc ,Lacatus!

alin79stelistul25.10.2008 12:15

FORZA Laca.Ai fost si vei fi un EXEMPLU pentru Steaua.Ramai mereu alaturi de CAMPIONII din Ghencea oriunde vei fi. fular-campionii

Mihai Somanescu25.10.2008 13:27

@Piece

Eu cred ca e vorba de Dan Bitman, tot comenteaza despre Steaua. Rusine! :)

raszvan26.10.2008 04:30

ce sa zici si tu ...ca nu ti-a facut-o, ba ti-a facut-o da ti-a facut prost ...de fapt ati facut-o prost e mai corect ...

Korado26.10.2008 15:36

Lacatus Lacatus Lacatus! fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Korado_userbar.png

Korado_userbar.png

«123»