FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LACATUS: Gigi nu mi-a facut niciodata echipa!

«123»
SzabiStelistu24.10.2008 10:39
Desi Laca a plecat de la Steaua cand era presedinte, din cauza lui MM, acum nu cred ca s-a mai intamplat asta. De ce? Pur si simplu MM nu mai mare cum sa-l influenteze pe Becali!

Oricum, indiferent de cine este acea persoana si in conditiile in care declara ca Becali nu-l suna si nu-i facea echipa, NU TREBUIA SA PLECE ACUM, lasand echipa cu cur-n balta inaintea meciurilor cu Dinamo si Rapid plus cele din CL.

Ma doare inima, pt tin f mult la Lacatus, dar nu pot sa nu constat cu amaraciune ceea ce spun mai jos.

Interesul Stelei trebuia sa fie mai presus decat orgoliul sau personal> Stia ca Becali a spus ce a spus la nervi si ca a2a zi ii va parea rau de cele declarate, asa cum a si facut-o public pe blog.

L-am sustinut mereu pe Laca pe acest site, chiar si atunci cand Steaua a jucat mai putin bine, dar pentru binele echipei si din respect pentru noi, trebuia sa plece, daca tot voia sa plece, la finalul turului.

In cel mai rau caz, trebuia sa-i dea un preaviz lui Becali, sa gaseasca repede un antrenor si dupa aceea sa plece. Asa era fair play fata de echipa si suporteri.

Daca Dorinel nu vine?Vad ca se tergiverseaza...!Si asa era degringolada si psihic la pamant dupa 3-5 cu Lyonul. Plecarea lui intempestiva a facut mai mult rau decat bine si de asta este singurul vinovat!

Si in viata "civila", cand iti dai demisia, angajatorul are preaviz de min. 15 zile sa-ti gaseasca inlocuitor, daca acesta nu exista la ora cand iti dai demisia, dupa care faci predarea si pleci!

Laca si-a luat catrafusele dimineata si apoi s-a dus la oier si a spus ca pleaca...si a plecat!

De aceea nu consider gestul lui ca un gest de demnitate. Chiar daca in raport cu Becali asa a fost, in raport cu modul in care a facut-o si cu suporterii nu a fost!

Chiar ar fi bine sa taca. Adica: Becali nu-ti facea echipa, nu te suna pe banca, nu ai avut conflicte cu jucatorii, pe stadion te-au sustinut suporterii... si pleci din cauza unor neica ?nimeni" care vorbest la TV. E ridicol!La cati vorbesc aiureli pe la TV, ar trebui sa fie tara plina de demisionari!

Declaratiile ulterioare pe care le-a dat suna mai degraba ca gestul lui fost un gest de lasitate(a fugit la greu), decat un gest de apreciat!

Laca a plecat,ca in urmatoarele etape va fii foarte greu,si ii era teama sa nu fie injurat de noi,daca pierdea cu dinamu si rapid....deci...Laca RESPECT!!

xray_rom24.10.2008 10:40
@xray_rom

Situatia desi mai cenzurata exista de mult timp. Lacatus probabil a sperat pana in ultima clipa ca se poate, sa nu lase Steaua in degringolada asta.

Prea multi vedeau in plecarea lui o rezolvare.

Nu ii poti cere unui om sa fie profesionist de unul singur intr-un ansamblu, cand restul ansamblului este neprofesionist. Nu depinde doar de el profesionalismul, chiar daca ii pasa. In alte conditii normale poate i-am putea imputa ca nu a dat un preaviz.

Nu putem sti noi muritorii toate detaliile acestei departiri, detalii care pot fi decisive.

Un profesionist intre neprofesionisti, niciodata nu va actiona neprofesionist, mai ales ca in acest caz este vorba de un gest pe care l-a facut el.

Pt ca ne cunoastem din virtualitatea acestui site, probabil ai retinut ca am fostul unul din sustinatorii lui Lacatus ca antrenor, dar acum, mai ales dupa ultimile declaratii ale lui si a faptului ca inca nu avem antrenor, mi-am dat seama ca Becali nu si-a premeditat atacul ca in cazul lui Hagi si ca Lacatus s-a pripit ca aplecat imediat, indiferent de dedesupturi.

Intr-o singura situatie era indreptatit sa procedeze asa cium a facut.

Il injura si el la greu pe Becali si intre el si oier nu mai era loc nici macar de buna ziua!

Atat timp cat ambii au lasat usa deschisa si se pupa public cu Becali, chiar daca sunt apararente, trebuia sa demisioneze, dar sa stea demisionar pana se gasea antrenor.

El, mai mult ca oricine trebuia sa faca acest gest! Arata ca-i pasa de echipa si de Steaua mai mult decat de orgoliul lui!

xray_rom24.10.2008 10:51
Desi Laca a plecat de la Steaua cand era presedinte, din cauza lui MM, acum nu cred ca s-a mai intamplat asta. De ce? Pur si simplu MM nu mai mare cum sa-l influenteze pe Becali!

Oricum, indiferent de cine este acea persoana si in conditiile in care declara ca Becali nu-l suna si nu-i facea echipa, NU TREBUIA SA PLECE ACUM, lasand echipa cu cur-n balta inaintea meciurilor cu Dinamo si Rapid plus cele din CL.

Ma doare inima, pt tin f mult la Lacatus, dar nu pot sa nu constat cu amaraciune ceea ce spun mai jos.

Interesul Stelei trebuia sa fie mai presus decat orgoliul sau personal> Stia ca Becali a spus ce a spus la nervi si ca a2a zi ii va parea rau de cele declarate, asa cum a si facut-o public pe blog.

L-am sustinut mereu pe Laca pe acest site, chiar si atunci cand Steaua a jucat mai putin bine, dar pentru binele echipei si din respect pentru noi, trebuia sa plece, daca tot voia sa plece, la finalul turului.

In cel mai rau caz, trebuia sa-i dea un preaviz lui Becali, sa gaseasca repede un antrenor si dupa aceea sa plece. Asa era fair play fata de echipa si suporteri.

Daca Dorinel nu vine?Vad ca se tergiverseaza...!Si asa era degringolada si psihic la pamant dupa 3-5 cu Lyonul. Plecarea lui intempestiva a facut mai mult rau decat bine si de asta este singurul vinovat!

Si in viata "civila", cand iti dai demisia, angajatorul are preaviz de min. 15 zile sa-ti gaseasca inlocuitor, daca acesta nu exista la ora cand iti dai demisia, dupa care faci predarea si pleci!

Laca si-a luat catrafusele dimineata si apoi s-a dus la oier si a spus ca pleaca...si a plecat!

De aceea nu consider gestul lui ca un gest de demnitate. Chiar daca in raport cu Becali asa a fost, in raport cu modul in care a facut-o si cu suporterii nu a fost!

Chiar ar fi bine sa taca. Adica: Becali nu-ti facea echipa, nu te suna pe banca, nu ai avut conflicte cu jucatorii, pe stadion te-au sustinut suporterii... si pleci din cauza unor neica ?nimeni" care vorbest la TV. E ridicol!La cati vorbesc aiureli pe la TV, ar trebui sa fie tara plina de demisionari!

Declaratiile ulterioare pe care le-a dat suna mai degraba ca gestul lui fost un gest de lasitate(a fugit la greu), decat un gest de apreciat!

Laca a plecat,ca in urmatoarele etape va fii foarte greu,si ii era teama sa nu fie injurat de noi,daca pierdea cu dinamu si rapid....deci...Laca RESPECT!!

Ce spui tu mai mult il incrimineaza decat il scuza. Stii proverbul ca fuga e satoasa,dar rusinoasa!

Crezi ca el nu citeste site-ul acesta?Crezi ca nu a vazut cat a fost terfelit aici?

Ce atitudine de luptator si "fiara" este aia, cam pleci de teama ca te injura suporteri. Daca pierdem cu Dinamo si Rapid crezi ca nu tot el are o vina? Nu el a pregatit echipa pana acum?Crezi ca va fi injurat noul antrenor?

Din contra!Trebuia sa lupte, sa mobilizeze echipa asa cum a facut-o cu Galata si sa invinga!Si atunci daca lua bataie era riscul sa fie fluierat!De ce nu a plecat cand am luat bataie de la Dinamo si am pirdut campionatul?Sau inaintea meciului, ca de el depindea si campionatul si injuraturile!

Nu!Nu cred ca a plecat de frica meciului cu Dinamo. Daca era asa isi datea demisia la conferinta de presa imediat dupa meciul cu Lyon. Nimic din ceea ce a spus acolo nu a tradat gestul pe care avea sa-l faca a2a zi. E clar ca a plecat ca urmare a reprosului facut de Becali si remarci ca "Hagi nu ar fi pierdut acest meci de la 2-0"!

1uLy4Nn24.10.2008 10:51

daca nu Gigi a faqt echipa, ma bucura mult mai mult demisia lui Lacatus

stelist24/2424.10.2008 11:05

esti naiv))

sabin130724.10.2008 11:05

@xray_rom

Stiu ca ai fost unul din sustinatorii lui Lacatus ca antrenor, si mie mi se parea normal ca el sa continue macar pana in iarna.

In discutiile in care multi il faceau ¨carpa¨ sau mai urat incercam sa evidentiez tocmai ca binele Stelei e mai presus decat orgoliul lui Hagi, al lui Lacatus etc.

Dar acum cred ca nu a mai putut sa faca si acest gest.

Pe langa alte motive cred ca unii jucatori nu-l mai ajutau deloc, nu mai voiau sa dea tot din ei, si probabil ca la meciul cu Lyon s-a convins de acest lucru (daca e valabil ce spun i se poate imputa lui Lacatus ca nu si-a dat seama mai devreme de acest lucru). Risca sa compromita defintiv celelalte meciuri importante care urmeaza, izbindu-se de aceasta atitudine a jucatorilor (cu cateva exceptii). Acei jucatori stiu ca Becali cu atitudinea lui aberanta le decide soarta, nu un fapt normal pentru un club de fotbal, insubordonarea fata de antrenor.

Daca Lacatus mai ramanea demisionar si pierdea si urmatoarele meciuri i s-ar fi reprosat ca nu a renuntat mai devreme desi unii nu mai voiau sa joace.

Mi se pare o ipoteza plauzibila.

kosm1n24.10.2008 11:21

Lacatus "Cand o sa simt ca nu mai pot face nimik o sa plec singur de la Steaua" deci si-a respectat promisiunea si pt asta trebuie sa-l tinem minte ca un antrenor responsabil care a vrut binele Stelei!!! Te vom iubi mereu Laca! Forzza Steaua!

4_ever_steaua24.10.2008 11:36

eu nu cred ca jijel nu s-a bagat la echipa NICIODATA...daca nu s`ar fi bagat poate alta era situatia acum cu Steaua in clampionat ...oricum pe Lacatus o sa`l respectam mereu..pentru ce a fost in tinerete...si ce a facut la Steaua...

1uLy4Nn24.10.2008 11:58

esti naiv))

da? ia zi dc

puky24.10.2008 13:21

'esti sufletul nostru Laca' si nu mai rezistam noi suporteri sa te vedem in curtea acestui oier obrasnic care continua sa distruga Steaua si sa sfideze suporteri care au fost alaturi de Steaua tot timpul,mai bine ca ai ales aceasta cale.

Noi suporteri stim ce este in sufletelul tau si te vom ovationa si te vom venera tot timpul pana oierul obrasnic va inebuni de ciuda ca numele lui nu se va mai auzi in Ghencea niciodata.

Ai o familie frumoasa si nu merita sa mai fi suparat ca Steaua nu va mai fi Steaua pana nu pleaca jigodia asta din Ghencea care pozeza in "omul Domnului"

Noi te vom iubi mereu si ori de cate ori ai ocazia sa vi printr-e noi, in Peluza Sud sa nu eziti sa o faci.

Marius Lacatus ESTE VIATA NOASTRA

Protasov24.10.2008 13:29

Ce nu intelegeti, mai? E cat se poate de clar. Lacatus pleaca fara scandal si fara sa inflameze spiritele, inca un gest de culanta si echilibru.

Daca ar fi trantatit usa ar fi indus scandal. E singurul lucru care ar mai fi lipsit acum lui Goian, Radoi, Ogararu si acelor dintre jucatori carora le mai pasa de clubul asta. Nu la Gigi s-a gandit el, stati linistiti.

Gigi impunea jucatori, exista chiar si o scena filmata cand, la un meci de pregatire din Austria de fata cu presa i-a cerut sa-l bage pe Stancu. Haideti, ca nu suntem copii!

xray_rom24.10.2008 14:15
@xray_rom

Stiu ca ai fost unul din sustinatorii lui Lacatus ca antrenor, si mie mi se parea normal ca el sa continue macar pana in iarna.

In discutiile in care multi il faceau ¨carpa¨ sau mai urat incercam sa evidentiez tocmai ca binele Stelei e mai presus decat orgoliul lui Hagi, al lui Lacatus etc.

Dar acum cred ca nu a mai putut sa faca si acest gest.

Pe langa alte motive cred ca unii jucatori nu-l mai ajutau deloc, nu mai voiau sa dea tot din ei, si probabil ca la meciul cu Lyon s-a convins de acest lucru (daca e valabil ce spun i se poate imputa lui Lacatus ca nu si-a dat seama mai devreme de acest lucru). Risca sa compromita defintiv celelalte meciuri importante care urmeaza, izbindu-se de aceasta atitudine a jucatorilor (cu cateva exceptii). Acei jucatori stiu ca Becali cu atitudinea lui aberanta le decide soarta, nu un fapt normal pentru un club de fotbal, insubordonarea fata de antrenor.

Daca Lacatus mai ramanea demisionar si pierdea si urmatoarele meciuri i s-ar fi reprosat ca nu a renuntat mai devreme desi unii nu mai voiau sa joace.

Mi se pare o ipoteza plauzibila.

Sunt chesti tardive si in fapt si in comentariu:)

Bine ca au rezolvat cu Dorinel!

Oricum, daca nu batem Gloria va lua castane ... "Bunica":)))

Mircea24.10.2008 14:48

Lacatus lasa loc de buna ziua ca doreste sa se intoarca intr-o zi ca antrenor si stie ca animalul asta numit patron va fi tot aici! Eu sper doar ca Dumnezeu sa-i dea un accident vascular hemoragic cu inundare ventriculara sau un infarct miocardic posterior :).Speranta moare ultima ,nu?

P.S. - problemele alea medicale i le doresc ciobanului nu lui Laca.

CaTaLiNsm StElIsTu24.10.2008 15:27

Ne'a Mariuse....marmota nu mai inveleste ciocolata in staniol!Eu stiu ca tu cand vb de echipa te referi la toti cei11jucatori...si probabil JJ nu ti i-a spus pe toti care sa ii bagi,dar nu vinde tu gogosi brutarului...Cum un jucator cadea in dizgratia patronului,cum gata cu el;cum JJ cerea echipa a 2-a tu sareai cu"sa traiti!".Nu-ti contesta nimeni meritele,dar acuma sa nu exageram......

Guardian24.10.2008 17:00

ce putea sã zicã altceva ?

CoRsSo24.10.2008 17:31

Daca nu a facut Becali echipa, inseamna ca Lacatus este 0 ca antrenor. Fara suparare.

bodanelu24.10.2008 17:35

@CoRsSo ai mai zis-o, ne-ai repetat pe fiecare topic. OK, am inteles, Lacatus nu este antrenor. Dar chiar trebuie sa ne repeti mereu mereu? Gata, a plecat, respecta-l!

sabin130724.10.2008 17:41

Respectul nu se impune, nu se invata..

AlexV24.10.2008 17:54

Daca a facut el sau a facut Gigi echipa n-o sa stim cu siguranta. Eu cred ca era munca de echipa. Laca ii aseza in teren si Gigi mai zicea din cand in cand ca vrea sa-l vada pe unu sau altu in echipa. Acum sa iti faci sange rau pentru ce zice Gigi sau ce zice Laca, n-are rost.

Laca este un stelist adevarat dar un antrenor slab iar Gigi un patron tembel, un manelist cu toane care se crede destept. Eu tin cu Steaua nu cu Lacatus asa ca nu-mi pare rau ca a plecat. Ca majoritatea stelistilor sper ca pe viitor treaba sa mearga mai bine, sa am parte de un mediu civilizat, de un stadion modern, de un spectacol placut si de performante in campionat si in Europa. Realist nu cred ca pupam noi asa ceva prea curand. Cine stie....poate se plictiseste melteanul si gaseste alta jucarie. Pana atunci un campionat la 3 ani si cate un meci frumos pe sezon cu o echipa straina. Decat deloc mai bine.........

enjoy24.10.2008 18:21

Lacatus si-a dat demisia cand a simtit ca suporterii (partea devenita majoritara) l-au tradat; si a simtit foarte bine. cei care l-ati aparat permanent nu aveti dreptul sa va indoiti de gestul lui: a facut ce trebuia si cand trebuia; a demonstrat ca are onoare vazandu-si limitele; a taiat brusc agonia sa si a echipei, nefiind cazul s-o prelungeasca; a creat conditii pentru o renastere care sa nu fie tardiva; a dorit enorm sa-si pastreze respectul suporterilor si eu cred ca a reusit cu siguranta; a demonstrat tuturor ca inainte de toate este un mare CARACTER! cei care va indoiti de Lacatus acum sunteti pierduti pentru Steaua si nu veti fi niciodata suporteri adevarati! multumim Laca si RESPECTUL MEU TOTAL!

Blackzie24.10.2008 18:47

Nu inteleg de ce antrenorii care vin la Steaua trebuie sa faca doar ce vrea JJJJJJ ca e el mare patron si na.. Parca l-am auzit aseara pe la B1 la Nasul zicand ca normal ca antrenoru trebuie sa-l asculte in legatura cu echipa nu? Pai da nu e el marele patron Jiji?

Oricum sper ca Dorinel sa nu fie si el o papusa.

Respect Laca! :worthy:

maye24.10.2008 20:10

Respect pentru totdeauna Laca!!!

MoWeed24.10.2008 21:21
Respectul nu se impune, nu se invata..

Respectul se castiga si nu cred ca Lacatus nu l-a castigat

w3bmaster24.10.2008 22:12

Si cine crede ca nu zice Gigi echipa ..... lol

ge6rge_steaua25.10.2008 09:46

RESPECT Laca !!! tu ai fost si vei fi mereu aplaudat si respectat in Ghencea!!!! :steag_cruce_invers:

«123»