FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LACATUS: Gigi nu mi-a facut niciodata echipa!

«123»
fcsteaua.ro24.10.2008 08:07

"Pe mine nu m-a sunat nimeni. Telefoanele cu care vorbesc inainte si dupa meci, cu sotia, le tin inchise in timpul celor 90 de minute. Pe mine nu m-a sunat Gigi nici macar o data si nu mi-a facut echipa niciodata, asa cum se spune. Poate a zis el, la televizor, ca mi-a cerut sa-l introduc pe unul sau pe altul, dar asta a fost dupa ce echipa pe care am alcatuit-o eu a castigat", a declarat Lacatus in Click.

Dupa ce Gigi Becali a dezvaluit ce schimbari i-a transmis sa faca in meciul cu Olympique Lyon si a declarat ca il lase "sa se inece", Lacatus sustine ca nu este suparat pe patronul Stelei.

"Nici vorba sa fiu suparat. Asta este Gigi Becali! El isi da cu parerea, insa are in jurul lui oameni care il influenteaza. Pe mine nu m-a dat el afara. Eu eram in grafic pentru castigarea titlului, insa mi-a fost teama sa nu fac un alt pas gresit si sa-i supar pe suporterii care mi-au strigat numele meci de meci si carora le-am dedicat atatea goluri", a adaugat el.

Marius Lacatus a mai precizat ca nu Victor Piturca a fost cel care l-a lucrat, spunand ca nu este vorba despre un fost jucator al Stelei.

"Eu am vorbit cu Piti si cu alti fosti coechipieri de pe vremea cand evoluam la Steaua. Nu m-a lucrat nici un fost jucator de la Steaua. Sigur, sunt altii care nu au legatura cu fotbalul. Nu au jucat in viata lor, insa sunt implicati si isi dau mereu cu parerea pe la televizor pentru a-si face imagine", a explicat "Fiara".

onlinesport.ro

Piece of Mind24.10.2008 08:37

Hmmm, chiar nu comenteaza nimeni stirea asta?

bodanelu24.10.2008 08:50

ok, Gigi nu i-a facut echipa, deci rezultatele antrenorului Lacatus au fost slabe.

Dar la prima incercare si-a dat demisia!

Respect Laca!

steauaclub24.10.2008 08:52

"Niciodata" cred ca e putin fortat. Sau a vrut sa zica altceva. Ca nu i-a ordonat toti cei 11 jucatori, dar ciobanu' nu se poate abtine sa nu isi bage si el nasul. :noexpression: Si asa o sa fie si de acum incolo...

Serilius24.10.2008 08:53

eu personal sunt sigur ca Laca nu l-a ascultat pe Becali...de-asta a si plecat...atat

Piece of Mind24.10.2008 09:00

Respect Laca!

Da, respect pentru asta, ca si pentru Hagi!

Azazello24.10.2008 09:04

Cred ca Laca se refera la MM cand vorbeste de persoane din afara fotbalului. Este clar. Nu stiu cine ar mai putea fi.. Poate verii...poate ziaristii. Dar eu inclin sa cred ca e MM.

dee24.10.2008 09:05

o sa ti-o comentez postand un alt articol aparut tot in gsp.

Rãdoi a fost cel care l-a sprijinit pe Lãcãtuș pînã în ultimul moment, chiar și atunci cînd "Fiara" luase deja decizia de a pãrãsi Steaua. "Nu pleca, putem redresa situația" a fost mesajul pe care Mirel i l-a repetat "Fiarei". "Nu mai pot, Mirele, nu mai rezist. Se bagã peste mine, îmi trimite foi cu echipa, sunã pentru schimbãri, nu mai pot! Nu mai rezist, eu nu mai sînt. Gata, s-a terminat!", i-a replicat Lãcãtuș.

gsp-ul si-a pierdut de mult timp credibilitatea, ca majoritatea ziarelor din Romania. Nu cred absolut nimic, nici prima stire, nici asta, cu atat mai mult nu o cred pentru ca au avut tupeul sa puna citat.

Lari24.10.2008 09:11

Nici eu nu am crezut ca Becali ii facea echipa si este bine ca Lacatus a spus aceste lucruri.

Mi-ar fi placut insa sa le fi spus la "palat", in prezenta papagalului, asa cum Hagi a avut curajul sa-i spuna in fata "tu strici Steaua".

Si o mica inadvertenta in ce spune Laca. Bou' nu-l suna direct pe antrenor, ca nu are tupeu' asta, el vorbeste cu Ianuli ala.

MoRRiS24.10.2008 09:12
Cred ca Laca se refera la MM cand vorveste de persoane din afara fotbalului. Este clar. Nu stiu pe cine ar mai putea ? Poate verii...poate ziaristi. Dar eu inclin sa cred ca e MM.

Eu nu cred ca se referea la Meme Stoica. Am impresia ca se referea la alde Giovani. Pai ce, Meme este din afara fotbalului ? M`as mira sa fie Meme ... Iti dai seama cata lume l`ar injura ? Nu cred ca e atat de inconstient incat sa`i vrea raul lui Laca. Oricum, de aflat o sa aflam cine e acea persoana ..

bodanelu24.10.2008 09:12

Respect Laca!

Da, respect pentru asta, ca si pentru Hagi!

Normal. Si Hagi are parte de acelasi respect.

MoWeed24.10.2008 09:13
"Nici vorba sa fiu suparat. Asta este Gigi Becali! El isi da cu parerea, insa are in jurul lui oameni care il influenteaza. Pe mine nu m-a dat el afara. Eu eram in grafic pentru castigarea titlului, insa mi-a fost teama sa nu fac un alt pas gresit si sa-i supar pe suporterii care mi-au strigat numele meci de meci si carora le-am dedicat atatea goluri", a adaugat el.

Sa mai zica vreunul ca nu-l intereseaza de suporteri.

Respect Lacatus!

Azazello24.10.2008 09:17
Cred ca Laca se refera la MM cand vorveste de persoane din afara fotbalului. Este clar. Nu stiu pe cine ar mai putea ? Poate verii...poate ziaristi. Dar eu inclin sa cred ca e MM.

Eu nu cred ca se referea la Meme Stoica. Am impresia ca se referea la alde Giovani. Pai ce, Meme este din afara fotbalului ? M`as mira sa fie Meme ... Iti dai seama cata lume l`ar injura ? Nu cred ca e atat de inconstient incat sa`i vrea raul lui Laca. Oricum, de aflat o sa aflam cine e acea persoana ..

Nici Govanni nu e in afara fotbalului. Lacatus zicea ca respectivul "nu a jucat fobal" nu ca nu e in fotbal. . Deci intra atat MM cat si verii in oala...Eu cred ca MM este intrigant. Prea multe scandaluri are sau a avut.

Piece of Mind24.10.2008 09:18
gsp-ul si-a pierdut de mult timp credibilitatea, ca majoritatea ziarelor din Romania. Nu cred absolut nimic, nici prima stire, nici asta, cu atat mai mult nu o cred pentru ca au avut tupeul sa puna citat.

Mergand pe rationamentul tau, asta inseamna ca mai multe surse "i-au pus" pe buze lui Lacatus aceste vorbe. Prin urmare, Lacatus ii poate actiona in instanta, unde ar avea toate sansele sa castige!

Puteam sa jur ca asa vor reactiona unii din voi, ca stirea respectiva e o facatura a "presei ticalosite"...

Nu stiu daca e MM, pentru ca pana la urma el i-a dat o sansa lui Lacatus la Otelul, cand acesta se afla la inceput de cariera.

Lari24.10.2008 09:21
Rãdoi a fost cel care l-a sprijinit pe Lãcãtuș pînã în ultimul moment, chiar și atunci cînd "Fiara" luase deja decizia de a pãrãsi Steaua. "Nu pleca, putem redresa situația" a fost mesajul pe care Mirel i l-a repetat "Fiarei". "Nu mai pot, Mirele, nu mai rezist. Se bagã peste mine, îmi trimite foi cu echipa, sunã pentru schimbãri, nu mai pot! Nu mai rezist, eu nu mai sînt. Gata, s-a terminat!", i-a replicat Lãcãtuș.

Uite-aici raspunsul lui Radoi, de pe site-ul oficial:

M-am saturat de minciunile aparute in acest ziar. De fiecare data cand este numit un antrenor sau este transferat un jucator, cei de la Gazeta sporturilor gasesc o modalitate de a ma implica pe mine in subiect. Sunt satul de dialoguri inventate si de informatii eronate. Eu nu am discutat cu patronul vizavi de numirea noului antrenor. Fac precizarea ca nu eu sunt patronul echipei si nu pot decide soarta acesteia, a jucatorilor si a tehnicienilor de la Steaua. Ii rog pe jurnalistii de la Gazeta sporturilor sa-l intrebe pe patronul Stelei daca a existat o discutie intre noi cu privire la numirea noului antrenor. Sper ca numele meu sa nu mai fie implicat in astfel de subiecte, deoarece nu exista niciun sambure de adevar in articolul aparut in Gazeta sporturilor

MoRRiS24.10.2008 09:23

Nici Govanni nu e in afara fotbalului. Lacatus zicea ca respectivul "nu a jucat fobal" nu ca nu e in fotbal. . Deci intra atat MM cat si verii in oala...Eu cred ca MM este intrigant. Prea multe scandaluri are sau a avut.

Aza, pai Meme cu Laca , din cate stiu eu, s-au inteles bine mereu. :-?

Si nu vad de ce ar spune ceva de Laca, din moment ce chiar el a declarat ca nu va mai veni la Steaua atata timp cat e Becali acolo .. Ce sa urmareasca oare ? E o nebuloasa aici .. dar vom afla cine e persoana respectiva.

dee24.10.2008 09:24

@pice

unii dintre noi mai si gandesc (nu uita asta) si nu trag concluzii pripite.

MoWeed24.10.2008 09:24

Iar i-au ridicat acreditarile gsp, asa ca ma asteptam la unele exagerari din partea ziaristilor de la gsp

ebonyc24.10.2008 09:30

eu imi dau cu parerea si spun ca acea persoana e virgil Becali

Piece of Mind24.10.2008 09:35
@pice

unii dintre noi mai si gandesc (nu uita asta) si nu trag concluzii pripite.

Stiu, sunt unul dintre ei.

Apropos, stirea a aparut prima data in alta parte, nu pe GSP, care doar a preluat-o.

O zi buna.

xray_rom24.10.2008 09:50

Desi Laca a plecat de la Steaua cand era presedinte, din cauza lui MM, acum nu cred ca s-a mai intamplat asta. De ce? Pur si simplu MM nu mai mare cum sa-l influenteze pe Becali!

Oricum, indiferent de cine este acea persoana si in conditiile in care declara ca Becali nu-l suna si nu-i facea echipa, NU TREBUIA SA PLECE ACUM, lasand echipa cu cur-n balta inaintea meciurilor cu Dinamo si Rapid plus cele din CL.

Ma doare inima, pt tin f mult la Lacatus, dar nu pot sa nu constat cu amaraciune ceea ce spun mai jos.

Interesul Stelei trebuia sa fie mai presus decat orgoliul sau personal> Stia ca Becali a spus ce a spus la nervi si ca a2a zi ii va parea rau de cele declarate, asa cum a si facut-o public pe blog.

L-am sustinut mereu pe Laca pe acest site, chiar si atunci cand Steaua a jucat mai putin bine, dar pentru binele echipei si din respect pentru noi, trebuia sa plece, daca tot voia sa plece, la finalul turului.

In cel mai rau caz, trebuia sa-i dea un preaviz lui Becali, sa gaseasca repede un antrenor si dupa aceea sa plece. Asa era fair play fata de echipa si suporteri.

Daca Dorinel nu vine?Vad ca se tergiverseaza...!Si asa era degringolada si psihic la pamant dupa 3-5 cu Lyonul. Plecarea lui intempestiva a facut mai mult rau decat bine si de asta este singurul vinovat!

Si in viata "civila", cand iti dai demisia, angajatorul are preaviz de min. 15 zile sa-ti gaseasca inlocuitor, daca acesta nu exista la ora cand iti dai demisia, dupa care faci predarea si pleci!

Laca si-a luat catrafusele dimineata si apoi s-a dus la oier si a spus ca pleaca...si a plecat!

De aceea nu consider gestul lui ca un gest de demnitate. Chiar daca in raport cu Becali asa a fost, in raport cu modul in care a facut-o si cu suporterii nu a fost!

Chiar ar fi bine sa taca. Adica: Becali nu-ti facea echipa, nu te suna pe banca, nu ai avut conflicte cu jucatorii, pe stadion te-au sustinut suporterii... si pleci din cauza unor neica ?nimeni" care vorbest la TV. E ridicol!La cati vorbesc aiureli pe la TV, ar trebui sa fie tara plina de demisionari!

Declaratiile ulterioare pe care le-a dat suna mai degraba ca gestul lui fost un gest de lasitate(a fugit la greu), decat un gest de apreciat!

MoRRiS24.10.2008 09:54
Desi Laca a plecat de la Steaua cand era presedinte, din cauza lui MM, acum nu cred ca s-a mai intamplat asta. De ce? Pur si simplu MM nu mai mare cum sa-l influenteze pe Becali!

Oricum, indiferent de cine este acea persoana si in conditiile in care declara ca Becali nu-l suna si nu-i facea echipa, NU TREBUIA SA PLECE ACUM, lasand echipa cu cur-n balta inaintea meciurilor cu Dinamo si Rapid plus cele din CL.

Ma doare inima, pt tin f mult la Lacatus, dar nu pot sa nu constat cu amaraciune ceea ce spun mai jos.

Interesul Stelei trebuia sa fie mai presus decat orgoliul sau personal> Stia ca Becali a spus ce a spus la nervi si ca a2a zi ii va parea rau de cele declarate, asa cum a si facut-o public pe blog.

L-am sustinut mereu pe Laca pe acest site, chiar si atunci cand Steaua a jucat mai putin bine, dar pentru binele echipei si din respect pentru noi, trebuia sa plece, daca tot voia sa plece, la finalul turului.

In cel mai rau caz, trebuia sa-i dea un preaviz lui Becali, sa gaseasca repede un antrenor si dupa aceea sa plece. Asa era fair play fata de echipa si suporteri.

Daca Dorinel nu vine?Vad ca se tergiverseaza...!Si asa era degringolada si psihic la pamant dupa 3-5 cu Lyonul. Plecarea lui intempestiva a facut mai mult rau decat bine si de asta este singurul vinovat!

Si in viata "civila", cand iti dai demisia, angajatorul are preaviz de min. 15 zile sa-ti gaseasca inlocuitor, daca acesta nu exista la ora cand iti dai demisia, dupa care faci predarea si pleci!

Laca si-a luat catrafusele dimineata si apoi s-a dus la oier si a spus ca pleaca...si a plecat!

De aceea nu consider gestul lui ca un gest de demnitate. Chiar daca in raport cu Becali asa a fost, in raport cu modul in care a facut-o si cu suporterii nu a fost!

Chiar ar fi bine sa taca. Adica: Becali nu-ti facea echipa, nu te suna pe banca, nu ai avut conflicte cu jucatorii, pe stadion te-au sustinut suporterii... si pleci din cauza unor neica ?nimeni" care vorbest la TV. E ridicol!La cati vorbesc aiureli pe la TV, ar trebui sa fie tara plina de demisionari!

Declaratiile ulterioare pe care le-a dat suna mai degraba ca gestul lui fost un gest de lasitate(a fugit la greu), decat un gest de apreciat!

Eu consider gestul lui ca fiind unul normal. Pai si pe mine daca m`ar jigni shefu` , i`ash trage la mu!e si ash pleca in secunda unu. E vorba si de personalitate, iar Laca a dat dovada ca are personalitate.

xray_rom24.10.2008 10:03

Eu consider gestul lui ca fiind unul normal. Pai si pe mine daca m`ar jigni shefu` , i`ash trage la mu!e si ash pleca in secunda unu. E vorba si de personalitate, iar Laca a dat dovada ca are personalitate.

Daca pe tine te-ar jigni seful ai pleca pt ca tu nu reprezinti pentru locul in care muncesti ceea ce reprezinta Lacatus pt Steaua si te-ar durea-n pix ce se intampla in urma ta! Trebuia sa plece dupa ce era convins ca prin plecarea lui nu va afecta Steaua!

Steaua pentru el este o a 2 a familie, locul unde are "statuie"! Daca te cearta/jigneste nevasta, nu-ti iei talpasita si pleci...si-ti lasi copii de izbeliste!

Trebuia sa faca imediat conferinta de presa, sa anunte demisia si sa-i dea public termen lui Becali de cateva zile sa-si caute antrenor!Asa era normal, fata de o echipa de care-ti pasa(si nu numai)!

stelist24/2424.10.2008 10:22

Lacatus = Respect

sabin130724.10.2008 10:23

@xray_rom

Situatia desi mai cenzurata exista de mult timp. Lacatus probabil a sperat pana in ultima clipa ca se poate, sa nu lase Steaua in degringolada asta.

Prea multi vedeau in plecarea lui o rezolvare.

Nu ii poti cere unui om sa fie profesionist de unul singur intr-un ansamblu, cand restul ansamblului este neprofesionist. Nu depinde doar de el profesionalismul, chiar daca ii pasa. In alte conditii normale poate i-am putea imputa ca nu a dat un preaviz.

Nu putem sti noi muritorii toate detaliile acestei departiri, detalii care pot fi decisive.

«123»