FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Enquist = Caine = Out ?

«123»
i0nutz8323.10.2008 20:41

Un log...

Rey anD (10/17/2008 9:50:58 PM): ce gol a dat pena azi...cu regrete in inima...dar mi-a placut

i0nutz (10/17/2008 9:51:09 PM): pi**-te-ai pe pena

i0nutz (10/17/2008 9:51:12 PM): ce nesimtit esti ba nene

Rey anD (10/17/2008 9:51:16 PM):

Rey anD (10/17/2008 9:51:20 PM): asta e

Si-o poza...

Deja consider ca e cam mult. Propun restrictie temporara pe forum si excluderea din campionatul de fifa. Asemenea oameni nu pot fi stelisti.

enquist.png

Fane23.10.2008 20:43

@Enquist

EJECT !!!

Paradise_Lost23.10.2008 20:44

propun restrictie totala, AFARA!!!!!!!!!!!!!

AliN4u23.10.2008 20:45

ban

i0nutz8323.10.2008 20:45

Ca o parere personala, asemenea glume nu s-ar tolera in niciun caz.

Paradise_Lost23.10.2008 20:47

nu am nimic cu cainii, poate or mai fi, dar daca au si tupeul asta sa faca mishto.... ban permanent frate. putea sa mearga pe burta daca javrele nu sunt in stare sa organizeze un campionat

Fane23.10.2008 20:55

Gata mah...si-a supt-o !!!

cum fac ei de obicei :thumbsup:

i0nutz8323.10.2008 20:55

NEC NEC NEC !

klaus_e8923.10.2008 21:04

daca e caine ... out ! daca e doar un stelist trist, ca restul, care face haz de necaz ar trebui lasat, parerea mea !

mai e vreo proba ca e caine ? :|

Paradise_Lost23.10.2008 21:08

M-am gandit totusi sa o postez pt ca a insistat.

Rey anD: rog pe cine ma cunoaste sa isi fac un cont pe site-ul asta si sa isi exprime parerea...ideea e ca eu sunt dinamovist...ma cert cu un oarecare soperter mai inrait...radeti...si xpuneti ce credeti http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=15006

Laurentiu IO: marsh javra

Rey anD is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable.

Rey anD:

Rey anD: ma dezamagesti laurentiu

Rey anD: inteleg ca nu esti de acord cu mine

Rey anD: dar dc ma injuri

Rey anD: si ma jignesti

Laurentiu IO: ce pot sa fac nu ai ce cauta pe forumul stelistilor cum eu nu am sa deschid in viatza mea un site al lui Dinamo

Laurentiu IO: sa nu mai zic de forum

Rey anD:

Rey anD: da eu

Rey anD: tin cu Steaua

Rey anD:

Laurentiu IO: nu se vede

Rey anD: naspa

Rey anD: plm

Rey anD: una e sa nu imi permiti ceva

Rey anD: alta e sa am jignesti

Rey anD: eu

Rey anD: imi pastrez

Rey anD: demnitatea si iti zic doar merci

Laurentiu IO: nu te-am jignit cu nimic

Rey anD: da ia zi

Rey anD: dak esti baiat fair play

Rey anD: postezi si replica mea

Rey anD: ?

Rey anD:

Rey anD: ca sa nu creada vreunu altu

Rey anD: ca nu raspund de rusine

Laurentiu IO: sa vedem ce ai de zis

Rey anD: da mi-a blocat contul ca sa nu raspund Ion

Laurentiu IO: da stiu

Rey anD: "din pacate nu am arhiva de yahoo...sa postez ceva si nici cont mai nou...dar Ion ...care stiu ca e baiat de caracter...sa posteze discutiile integrale pe tema asta...si apoi voi sa judecati dak e mai bine sa te bucuri ca n-avem nicio echipa in europa sauu sa iti para rau si sa te creada altii caine"

Rey anD: "mi se pare o mare gluma"

Rey anD: doar va rog sa fiti cu obrazul si sa nu jigniti

Rey anD: asa cum eu

Rey anD: ma abtin

Rey anD: sa bva jignesc

Laurentiu IO: nu am de ce sa pun asta

Laurentiu IO: il ai pe Ion in lista

Laurentiu IO: vb cu el

Rey anD: nici nu ma asteptam sa o pui

Rey anD: iti dai seama ce pot sa discut cu Ion

Rey anD: care crede ca sunt dinamovist

Rey anD:

Laurentiu IO: si eu cred la fel

Laurentiu IO: cum te poti bucura la golul lui pena

Laurentiu IO: putea sa fie cel mai frumos din campionat

Rey anD: nu am zis ca m-am bucurat..am zis ca fost misto

Rey anD: am fost pe stadion

Rey anD: mi-a placut

Rey anD:

Rey anD: dar

Rey anD: cred ca

Laurentiu IO: asta e

Laurentiu IO:

Rey anD: postezi

Rey anD: in numele meu?

Laurentiu IO: nope

Rey anD: bine

Rey anD: te salut

Laurentiu IO: o seara faina

acum, credeti voi ce vreti

Fane23.10.2008 21:09

@klaus_e89

Astea-s glume ?

Ce fel de Stelist e el ?

LE: nu e !!!

i0nutz8323.10.2008 21:17

Cateva precizari:

- omul nu a fost niciodata pe Ghencea

- s-a inscris pe forum special pentru fifa, nu a participat activ pe vreo alta sectiune

- este abonat la Otelul Galati de 4-5 sezoane - spune el - probabil de aici si admiratia pentru golul aluia;

- apara culorile alb si rosu cu orice ocazie, in discutiile private

klaus_e8923.10.2008 21:22

de la enquist

"Ion, posteaza discutiile alea in intregime...si mai lasa oamenii sa judece"

i0nutz8323.10.2008 21:33

Astept citatie ;))

klaus_e8923.10.2008 22:44

@fane

Am abonament pe Ghencea la PS, sunt prezent la toate meciurile de acasa, sunt membru AISS, nu poate pune nimeni la indoiala preferintele mele in materie de fotbal. Insa, am si dreptul la o parere personala in privinta echipei Steaua si despre tot ce inseamna acest club. In momentul de fata, parerea mea este ca Lacatus nu avea niciodata ce sa caute la Steaua pentru ca stia foarte bine cu cine are de a face (ciobanul), ca fotbalist si ca daruire pentru club merita tot respectul si va ocupa mereu un loc special in inimile oricarui suporter, dar ca antrenor este si probabil ca va fi mereu o nulitate, la fel ca si unii fotbalisti prezenti in momentul de fata in vestiarul Stelei. Daca ma gandesc mai bine cam toti sunt = 0, cu mici exceptii. Drept urmare, statutul de suporter, imi ofera dreptul de a ironiza, critica, chiar si jigni orice membru din conducerea sau din stafful tehnic al clubului Steaua. Si nu, nu sunt genul de suporter care sustine echipa doar cand are rezultate.

Nu am voie sa spun ca golul lui Keita a fost frumos ? Oricat de mult m-a durut ca a trebuit sa il incasam noi, o spun si o voi spune mereu ca reusita lui a fost remarcabila. Nu tin cu Steaua daca apreciez fotbalul frumos ? Daca spun ca CFR joaca mai bine decat Steaua in Liga ? Daca spun ca mentalitatea celor de la CFR este mult peste media campionatului nostru ? Haideti sa fim seriosi, cu totii stim ca in momentul de fata echipa noastra este in cadere libera si nu cred ca Dorinel va remedia situatia.

Judecand strict dupa probele afisate pe sectiunea asta, nu exista nici o dovada ca enquist este caine si cred ca ar trebui lasat in continuare in campionat. Nu il cunosc personal, nici macar pe mess nu am vorbit cu el, dar daca nu exista si alte dovezi ca este caine sau ca nu tine cu Steaua, de ce sa fie dat afara ?

DoctorLov24.10.2008 05:25

Il cunosc pe enquist de aproape un an, poate chiar mai bine. Nu s-a manifestat niciodata pro Dinamo, am vorbit si jucat foarte mult cu el. Nu e caine! Mai mult, nici din log-urile de pe yahoo(parca nu erau acceptate) nu reiese faptul ca ar fi caine. Ca omul e originar din Galati si tine cu echipa proprie iar apoi cu Steaua e posibil sa fie adevarat, dar cine ar putea sa-l condamne ? Daca ionutz vrea sa-l scoata pentru vreo disputa personala e regretabil, dar nu puteti spune ca e caine.

De acord cu faptul ca merita o sanctiune pe forum, dar nu cred ca ar trebui scos.

vlad7524.10.2008 05:43
Il cunosc pe enquist de aproape un an, poate chiar mai bine. Nu s-a manifestat niciodata pro Dinamo, am vorbit si jucat foarte mult cu el. Nu e caine! Mai mult, nici din log-urile de pe yahoo(parca nu erau acceptate) nu reiese faptul ca ar fi caine. Ca omul e originar din Galati si tine cu echipa proprie iar apoi cu Steaua e posibil sa fie adevarat, dar cine ar putea sa-l condamne ? Daca ionutz vrea sa-l scoata pentru vreo disputa personala e regretabil, dar nu puteti spune ca e caine.

De acord cu faptul ca merita o sanctiune pe forum, dar nu cred ca ar trebui scos.

Rey anD: rog pe cine ma cunoaste sa isi fac un cont pe site-ul asta si sa isi exprime parerea...ideea e ca eu sunt dinamovist...ma cert cu un oarecare soperter mai inrait...radeti...si xpuneti ce credeti http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=15006

Cum adica nu-i dinamovist ? Trebuie sa citesc cumva printre randuri ca sa inteleg contrariul?

@FANE.... :thumbup:

GOD24.10.2008 06:26

Glumele de Steaua ,culmea le-am vazut chiar aici pe forum si eu ii injur pe jucatori si pe antrenor ,ca l-a cum joaca,dar cel mai mult il injur pe cioban.

Enquist poate tine cu Steaua ,dar nu e suporter inrait........

Si daca te duci pe stadion cu ce esti mai suporter decat el.....Poate nu are bani de abonament poate parinti lui au minimum pe economie ,nu mi se pare ceva normal :Nu te duci pe stadion inseamna ca nu ti cu acea echipa,ti-a picat pe el asa cum ti-a picat si pe mine si acu cauti nod in papura . . .

Postez in calitate de USER pe acest forum,nu am nici o treaba cu Campionatul de Fifa.

Cum se salutã mai nou steliștii? Give me five!

- Care e animalul preferat al stelistilor? Cincila

- Ce oraș viseazã sã viziteze steliștii de Crãciun? Cincinnati

- Cum dau noroc steliștii dupã marele meci cu Lyon? Cin-cin

- Povestea preferatã: Cinci pîini, de Ion Creangã

- Clãdirea preferatã: Pentagon

De astia nu te mai iei care Stelisti inraiti fac misto de Steaua http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...60&start=60

Nu vreau comentarii asupra postului meu ,nici macar nu il cunosc pe Enquist nici nu am IDul lui.

Va Salut !

Fane24.10.2008 07:19

@klaus_e89

Si eu am abonament in Ghencea de 6 ani,fac parte din AISS...care-i problema ...si eu injur cand treaba nu merge bine...si eu aplaud si cant...nimic iesit din comun pana aici !

Am fost rugat sa intervin pe aceasta sectiune. Cand Steaua joaca prost si pierde crede-ma ca nu suport nici un fel de gluma sau bascalie pe seama ei !

Hotarati-va ce vreti sa faceti cu Enquist si anuntati-ma.

Adrian24.10.2008 07:45
FanSteaua46?

E Fan Steaua si nu stie ca echipa a aparut in '47?

Ma rog, poate e gresala de tipar sau poate are el 46 de ani sau poate e nascut in 46 sau poate in 4 a 6a...

Nu-mi plac glumele proaste si nici tradatorii/impostorii.

Fane24.10.2008 07:58

@Adrian

Poate omu`este vreun clarvazator si stia cu un an inainte cand o sa ne infiintam !

eee ?

tazonne24.10.2008 08:05

Oricum astfel de glume nu se fac , chiar dc este stelist ar trebui cel putin un warn , cand Steaua pierde nu se poate glumi in halul asta, asta e clar!

personal am vb cu el pe mess putin aseara, nu stiu ce sa zic, dc e stelist sau nu , dar cred ca ar putea beneficia de o a 2-a sansa , si la urmatoarea abatere...hatz... off whit his head!

auzi, give me five , dumaneee ce gluma macabra.....

drlv8524.10.2008 08:06

Ma sa`mi dau una peste oki, ce atata tam-tam nu pricep .. pe Enquist zic ca l-a mancat in fund .. stia prea bine ca Ionut nu accepta multe apropouri si misto`uri .. si a tot fortat nota !

Ca e caine .. ca nu`i caine .. nu sh si nici nu ma intereseaza .. el a stat doar pentru fifa pe la noi pe aici .. si doar ca si sfidare la adresa lu Ion eu unu l-as lasa pe afara .. putea la fel de bine sa fie patruped si sa nu se prinda nici naiba pe aici doar din dorinta de a juca fifa in mod organizat.

A fost fraier si punct .. sa plateasca !

P.S. - E abonat in peluza la Otelu si sa inteleg ca la meciul nostru a stat acolo ? .. wtf?! .. nu e de ajuns ?! .. sau tb sa va readuc aminte ca o buna parte a peluzelor din provincie [mai ales cele cu 'proaspata mentalitate ultra'] NU ne primesc cu flori ci cu multa **** ? .. a fost acolo .. se identifica cu grupul respectiv .. adio si ramai cu bine ;)

Serilius24.10.2008 08:14

poate fi un stelist mai putin infocat simpatizant orice...oricum massul m-a enervat si pe mine...

p.s:aveti dovezi ca e caine...poate e cioara...

mihai141124.10.2008 08:38

eu ma abtin,nu mi se pare foarte concludent ce s-a postat despre el

poate e,poate nu e caine,poate a fost doar sarcastic si l-a prins pe ionut intr-o proasta dispozitie

sunt fel si fel de suporteri,unii nu sunt asa impatimiti ca altii,deoarece mai au si alte obiective in viata,in afara de stadion,unii mai si glumesc cand pierde echipa,fac haz de necaz

personal ma supar cand pierde echipa,dar nu o iau ca pe o tragedie,tragedie e cand nu imi iau salariul la timp,cand mi se strica masina si trebuie sa o duc la service 2 saptamani,etc :)),in orice caz nu dau massuri cu mesaje anti Steaua etc,imi pastrez pt mine parerea despre jucatori etc

decizia ii apartine lui ionut,legat strict de fifa enquist e pacat sa paraseasca campionatul,e un jucator fair-play care joaca si foarte frumos,legat de faptul ca face misto Steaua si se dovedeste ca e dinamovist,rapidist,cfrist etc atunci ar trebui pedepsit,dar daca nu se dovedeste,poate ar trebui sa primeasca un avertisment,un ban de cateva zile

ps: parerea mea,nu sariti acum :)

«123»