Despre tot circul de la Steaua:
-deja vu
-greata
-resemnare
-galeria doarme si tremura
Este momentul crearii unui puternic curent anti-oligofren. In urmatorul meci in Ghencea trebuie nenorocitu' de cioban injurat de tot stadionul!
PS: Catalin respect deosebit pentru articolele tale, esti cam singurul...
PS: D Munteanu antrenor la Steaua... "same shit, different day"...
O intepatura subtila, indirecta. Sigur ca da, Catalin scrie bine, cu substrat, dar e chiar singurul care scrie cu adevarat articole? Cu buna stiinta ai jignit foarte multa lume. Printre ei, Ovidiu, Piece of Mind, Lari, Marius, Blaja si inca multi altii. As putea sa inteleg ca aici ca si in peluza sau in tribuna e locul unde intri nervos, iti versi naduful si iesi eliberat de stres. Refuz insa sa inteleg ca o fiinta rationala poate avea o pozitie atat de ingusta.
As putea sa te invit sa citesti numai articolele lui, as putea sa spun ca ai orbul gainii si nu vrei sa observi incercarea de a da o nota cat se pote de reala momentului venirii lui Dorinel. Dar nu o spun.
In viziunea mea acest om a avut curajul sa treaca peste bariera a ceea ce stie ca-l poate astepta intr-un "mariaj" cu Gigi.
Sigur ca da, trebuia sa continui pe tema impotriva ciobanului, sa instig la lupta impotriva lui. Mi-e lehamite de aceasta aversiune oarba, care se va solutiona numai atunci cand el va dori sa renunte la Steaua. Am inteles de ceva timp acest lucru si am trecut superior pe langa el.
Am preferat sa vad partea pozitiva a lucrurilor, pentru ca venirea lui Munteanu e o solutie de continuitate, mai mult ea poate fi un nou inceput pentru echipa. Ma intereseaza echipa, sufletul meu e direct legat de binele ei, iar ea trebuie sa aiba un antrenor. Si acela va fi Dorinel, daca impresarul sau il va determina pe Gigi sa le accepte conditiile.
"PS: Catalin respect deosebit pentru articolele tale, esti cam singurul..."
Un bine tot exista in precizarea ta. Ai spus ce ai avut pe suflet, ai intepat pe cineva si asta e lucrul cel mai important pentru noi la urma urmei. Multumesc, cand mai ai probleme, nu ezita.
Steaua Bucuresti nu mai are sectie de fotbal. Avem doar amintiri si speranta unei reinvieri.
S-a vrut a fi o concluzie hazlie? Daca e fara voia ta, faptu-i consumat oricum. Intr-adevar Steaua Bucuresti nu are sectie de fotbal. Exista insa un club de fotbal cu acelasi nume. E greu de ignorat, FC Steaua Bucuresti. In ciuda patronului ei controversat se lupta in fiecare an pentru castigarea titlului. E adevarat ca nu prea reuseste, fiindca, dracia dracului, nu joaca singura in campionat. Daca ar fi fost singura si ar fi iesit a doua, ar fi fost desigur o culme.
Unii se bat cu pumnul in piept ca s-ar duce pentru culori si echipa si in "D". Hai sa fim seriosi, unii renunta la ea de buna voie in direct, acum cand ii e mai greu. Cica s-au saturat. Nu te poti satura de Steaua orice ar fi. Au mai fost ani negri si in trecut, dar cine a trait o viata pentru rosi si albastru a ramas alauri de ele. Asta se numeste fidelitate.