Dorinel Munteanu nu ar fi un antrenor rau, in orice caz mai bun ca Lacatus, dar nu prea il vad pe el sa fie omul care sa ii scoata din lot pe Lolek si Bolek (Lovin si Banel) si cu atat mai mult sa ii reziste ciobanului. Va fi doar un nou exponent important al "generatiei de aur", care va fi umilit de cioban. Becali pur si simplu nu si-a gasit alt fraier si profita de naivitatea lui Dorinel, care sper ca isi va da seama ce il asteapta si il va refuza pe cioban. Asa ar merita Becali, sa fie refuzat de toata lumea inclusiv de Zeroli, care zici ca nu-i el in interviul de la prosport, a prins si el tupeu de cand e platit regeste de arabi.
Ca solutie profesionista eu l-as chema pe Protasov, i-as pune la dispozitie lotul actual, din care sa aleaga ce ii convine si i-as da mana libera la transferuri si bineinteles timp pentru a realiza ceva. Dar avand in vedere faptul ca Becali vrea cu carpelile sale rezultate bune imediat, nu prea vad sa faca pasul asta. La Becali nu exista notiunea de strategie pe termen scurt, el vrea din nimica sa apara peste noapte rezultatele. Desi Becali cica ar fi cel mai bogat om din Romania, e un zgarcit, nu vrea sa bage bani seriosi in fotbal, de aia aduce mereu rebuturi de fotbalisti adusi pe gratis sau din ligi inferioare din strainatate, si cu atat mai mult nu il va plati pe Protasov. De asemenea o alta solutie in acest sens ar fi Dan Petrescu, care a reusit sa faca minuni cu o echipa de anonimi, bineinteles intr-un climat profesionist, i s-a dat timp sa realizeze ceva si rezultatele au aparut in urma unei strategii pe termen lung.
O alta solutie ar fi Panduru, nu pentru calitatile sale de antrenor, ci pentru ca ar baga frica in jegurile de fotbalisti antitalente dar cu figuri in cap cat cuprinde. M-am saturat de asa-zise vedete gen Mirel Radoi, care sunt tot timpul la un pas de a pleca la o mare echipa din occident, dar pe teren mereu se imprastie, mereu gafeaza in momentele cheie, la fel cum m-am saturat si de vedete gen Chivu, care mereu e pe jos si de cand a plecat de la Ajax nu a mai jucat nimica. Abia astept momentul in care Murinho il va exclude politicos pe Chivu din lot. Pur si simplu m-am saturat sa pun botul la campaniile aberante ale presei care umfla orice fotbalist la comanda clanului de impresari Becali si m-am saturat de aceasta generatie de fotbalisti ratati si de lideri de echipa cu zero realizari.
Daca vrem sa avem din nou Steaua pe care ne-o dorim, trebuie schimbat totul din temelii, incepand de la Becali. Avem nevoie de o conducere profesionista, de un antrenor profesionist si nu in ultimul rand de jucatori proesionisti, nu de ciobani, slugi si muncitori pe teren sau lideri de echipa numai in vestiar, iar pe teren praf.
In orice caz, in situatia actuala numai un fomist de ultima speta sau un naiv ar mai veni la Steaua.