FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiara a plecat, cosmarul continua

«123»
andreutzusteaua25.10.2008 08:42

fratilor sunt stelist pur sange din tata-n fiu.la mine-n casa Steaua este ca o religie.intrebarea mea este:daca pleaca Gigi cine plm mai vine la echipa cu bani care sa dea pe jucatori ,pe salarii de 300000,pe infrastructura si toate celelalte.ma uit la Dinamo sunt vai m***** lor,la rapid mai au putin si dau faliment.totusi suntem un club condusi de cel mai bogat om din tara.Chiar credeti ca e vina lui Gigi ca nu joaca sud-americanii c*****i meu?e vina lui ca se ia dupa toti prostii in politica de transferuri?ca i se pun pe tava numai nume"grele"ale fotbalului mondial?mai bine luam spuma din fotbalul romanesc:un Costea,un Gigel bucur,un Ljubincovic.si mai sunt multi altii,jucatori care si-ar dori cu adevarat sa joace la Steaua.el ar da bani si pe astia.hai s-o luam si altfel.sa zicem ca ar pleca Gigi,ceea ce sa fim realisti nu va fi niciodata,cine va intretine clubul?eu mi-as dori ca la club sa vina in conducere toata istoria Stelei cu Laca in frunte,apoi Jenei,Iordanescu,Panduru,Adi Ilie,care sa se ocupa de partea administrativa si clubul sa fie tinut de noi suporterii care sa cotizam bani tot timpul.fiindca atunci se va vedea care sunt suporteri adevarati si care sunt doar bagatori in seama.s-ar strange foarte multi bani.in fine eu zic doar atat.sa mergem la meciuri si sa incurajam echipa,indiferent d cine va fi antrenor si cand vedem ca este la pamant sa nu mai incepem sa dam si noi cu piciorul apostroand tot ce nu ne convine.cum era aia _CU Steaua PANA LA MOARTE,LA BINE SI LA GREU ,nu?atunci asa sa fie.incurajati echipa si la insuccese daca vrem succesele mari!va pup si LUPTA Steaua!!!

Pe viitor incearca sa nu mai folosesti limbaj de mirc si mai separa paragrafele;textul va fi mai usor de citit

Sunnyblack25.10.2008 12:46
FRATILOR !!!

Pana nu scapam de aceasta mizerie,nu vom avea rezultate !

100 % corect.

oricum fotbalul actual in Romania e o mizerie.

fotbalul sau politica nu stiu unde este mizeria mai mare.

degaba ne agitam, tot asa o sa ramana pt ca traim in "Romania".

sabin130725.10.2008 13:39
intrebarea mea este:daca pleaca Gigi cine plm mai vine la echipa cu bani care sa dea pe jucatori ,pe salarii de 300000,pe infrastructura si toate celelalte.ma uit la Dinamo sunt vai m***** lor,la rapid mai au putin si dau faliment.totusi suntem un club condusi de cel mai bogat om din tara.Chiar credeti ca e vina lui Gigi ca nu joaca sud-americanii c*****i meu?e vina lui ca se ia dupa toti prostii in politica de transferuri?ca i se pun pe tava numai nume"grele"ale fotbalului mondial?

Dar ce, Becali nu a ajuns la varsta la care ar trebui sa distinga binele de rau? Inca nu a ajuns la stadiul in care ar trebui sa aiba discernamant, ca sa nu fie vina lui? Cu atat mai rau. Nu l-am pus eu sau tu sa asculte de alte parasute.

Steaua nu poate avea un presedinte-dictator care sa se mai si ia dupa toti prostii din politica, sau din alte domenii populate din plin de astfel de specimene.

In orice se intampla la Steaua e vina lui, mai mult sau mai putin.

Becali ¨si-a amortizat invetitia¨ de multe ori. Becali mai mult isi scoate decat isi baga.

Steaua nu depinde de el. Printr-o conducere mult mai ¨saraca¨, dar cu un management si un marketing foarte bun Steaua va redeveni Steaua.

Sunnyblack26.10.2008 16:10
fratilor sunt stelist pur sange din tata-n fiu.la mine-n casa Steaua este ca o religie.intrebarea mea este:daca pleaca Gigi cine plm mai vine la echipa cu bani care sa dea pe jucatori ,pe salarii de 300000,

scuza dar 300.000 € ti se pare mult pt un jucator? atunci noi nu avem ce cauta in fotbalul european.

Steaua a incasat peste 10.000.000 € numai pt calificare in cupa campionilor, si tu mai vorbesti de bani?? Gigel nu a investit nici jumate din suma aia.

infrastructura?? la Steaua?? glumesti nu? stadionul e varza, ce infrastructura e la Steaua??

nu mai vine nici lumea la mecuri, din cauza cui?

fotbalul era singura bucurie pt mine si pt majoritatea romanilor obisnuiti, acum nici macar bucuria asta nu o mai avem.

din cauza cui?? oameni ca

Gigel, Lupescu, Dragomir si lista nu are sfirsit..........

Scrie si tu cat de cat corect

victor29.10.2008 14:34

@Il Soldatino

si a plecat atat de demn voinicu', ca s-a oprit fix la Iaki! si acolo a ramas pana in ziua de azi! si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-sa!

pentru cei care inca nu s-au lamurit: oricat de demn ar pleca Hagi, de la Steaua sau de aiurea, el ramane acelasi antrenor slab, care nu avea ce sa caute la o echipa de calibrul Stelei! daca admitem ca iesirea din scena a fost demna (?!), ma rog, intrarea a fost penibila! ce cauti la facultate cand tu esti inca la nivelul scolii primare? (comentariu valabil si-n cazul lui Lacatus)

fansteaua4630.10.2008 23:57

Giovanni Becali: "Cat va fi Gigi la Steaua, Dan Petrescu nu va ajunge in Ghencea"

«123»