fratilor sunt stelist pur sange din tata-n fiu.la mine-n casa Steaua este ca o religie.intrebarea mea este:daca pleaca Gigi cine plm mai vine la echipa cu bani care sa dea pe jucatori ,pe salarii de 300000,pe infrastructura si toate celelalte.ma uit la Dinamo sunt vai m***** lor,la rapid mai au putin si dau faliment.totusi suntem un club condusi de cel mai bogat om din tara.Chiar credeti ca e vina lui Gigi ca nu joaca sud-americanii c*****i meu?e vina lui ca se ia dupa toti prostii in politica de transferuri?ca i se pun pe tava numai nume"grele"ale fotbalului mondial?mai bine luam spuma din fotbalul romanesc:un Costea,un Gigel bucur,un Ljubincovic.si mai sunt multi altii,jucatori care si-ar dori cu adevarat sa joace la Steaua.el ar da bani si pe astia.hai s-o luam si altfel.sa zicem ca ar pleca Gigi,ceea ce sa fim realisti nu va fi niciodata,cine va intretine clubul?eu mi-as dori ca la club sa vina in conducere toata istoria Stelei cu Laca in frunte,apoi Jenei,Iordanescu,Panduru,Adi Ilie,care sa se ocupa de partea administrativa si clubul sa fie tinut de noi suporterii care sa cotizam bani tot timpul.fiindca atunci se va vedea care sunt suporteri adevarati si care sunt doar bagatori in seama.s-ar strange foarte multi bani.in fine eu zic doar atat.sa mergem la meciuri si sa incurajam echipa,indiferent d cine va fi antrenor si cand vedem ca este la pamant sa nu mai incepem sa dam si noi cu piciorul apostroand tot ce nu ne convine.cum era aia _CU Steaua PANA LA MOARTE,LA BINE SI LA GREU ,nu?atunci asa sa fie.incurajati echipa si la insuccese daca vrem succesele mari!va pup si LUPTA Steaua!!!
Pe viitor incearca sa nu mai folosesti limbaj de mirc si mai separa paragrafele;textul va fi mai usor de citit