Nu sunt de acord cu tine cand afirmi ca Hagi a plecat "onorabil"!A plecat facand scandal si lansand "ciobanisme" asemanatoare cu ale "ciobanului antrenor" ! Hagi a avut rezultate modeste si nu cred ca exista vreun stelist care sa fie multumit de ele !Hai sa fim seriosi !In ipoteza ca ar fi alt patron la echipa dar cu lotul actual care antrenor ar face fata?Eu cred ca lotul Stelei este problema ! Si apoi chiar suporterii ! Suntem noi dispusi sa rabdam umilinte pentru ca un antrenor, oricare ar fi el , sa aiba timp sa "lege" o echipa ?Categoric nu ! S-a demonstrat ca suporterii Stelei nu au avut rabdare cu nici un antrenor din ultimii ani !La absolut toti in anumite momente tribuna a avut ceva de reprosat ! Si atunci nu vi se pare logic ca si patronul oricare ar fi el(cel care baga bani grei)sa aiba si el pretentii imediate?Departe de mine gandul sa fiu un pro sau anti Gigi! Dar poate ca noi suporterii visam prea mult sa vedem Steaua cat mai rapid castigand din nou cl. ! Adevarul e ca nici noi si nici patronul nu prea mai avem rabdare si in ultima vreme rezultatele cfrului prea ne infierbanta ! Parca am fi orbiti de invidie si in aceste conditii ne comportam ca si cum am fi dusmanii Stelei !Eu cred ca patronul este bine intentionat dar ca poate este prea credul si este mereu influientat de cine nu trebuie luand decizii pripite de cele mai multe ori! Ultimile transferuri o demonstreaza ! Iar dupa aceea e foarte greu sa gasesti un antrenor care sa faca "din ra-hat bici"!Poate ca patronul ar face bine daca si-ar aduce un antrenor si sa-i puna la dispozitie o suma mare de bani si alaturi de verii sai sa-si aduca pe cine vrea dar sa schimbe macar jumatate din lotul actual !Ce ar putea face "un mare antrenor" cu "valorile" din lotul Stelei care intr-un an au jucat max. 10 meciuri fiecare ?Accidentati? Pai atunci inseamna ca nu sunt apti de Steaua , nu te poti baza pe ei deci trebuie adusi altii !Ce cauta acum pe lista UEFA Plesan si Emeghara cand s-a trecut de jumatatea grupei si nici acum nu te poti folosi de ei ?Poate ca are si Laca o vina in faptul ca pe aceasta lista ,in locul lor , nu se afla alti tineri adusi de la echipa a doua sau de la tineretul Stelei !Cum sa nu te bagi tu patron cand vezi asa ceva? Sau daca s-a bagat ca sa determine asta cum poti sa taci tu antrenor?Vizavi de acest aspect vina lui Laca este indubitabila!!!Pacat!Era iubit de toata suflarea stelista !
Cand am afirmat ca Hagi a plecat demn m-am gandit ca nu a stat sa inghita mizeria lui Becali. Nu a asteptat sa fie dat afara si nici nu a venit cu scuze penibile. Dupa ce si-a dat demisia a explicat clar care sunt problemele Stelei dar au existat oameni (printre care si tu) care au inteles aceste acuze drept scuze. Un singur aspect nu l-ati luat in considerare: Hagi ISI DADUSE DEMISIA, nu asteptase mila, a facut un gest de recunoastere a imposibilitatii unei continuitati la echipa Steaua.
Da, Hagi a avut rezultate modeste cu un lot decimat de accidentari si mult mai slab decat a avut oricare alt antrenor al Stelei. Da, a lasat in urma "ciobanisme" preferand sa afirme in gura mare ceea ce au declarat astazi Olaroiu si Piturca.
Daca ai fi urmarit ce a declarat Becali cateva luni dupa plecarea lui Hagi la emisiunea "Nasul" ti-ai fi dat seama ca Gica a fost primul care i-a spus adevarul in fata si de aceea reactia finantatorului a fost atat de violenta emisiune dupa emisiune si luni de-a randul.
Vin sa te intreb si eu ceva simplu: tu faci distinctia intre cele doua concepte - o demisie demna si rezultate slabe? Sincer, dupa ce am citit postul tau, imi dau seama ca onoarea este confundata cu lipsa rezultatelor. Din punctul meu de vedere nu este asa. Faptul ca nu ai rezultate bune cu o echipa nu te transforma intr-o persoana nedemna. Poate ca ma insel eu, am putea sa consultam mai bine DEX-ul. Parerea mea....