FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS organizeaza deplasarea la Munchen

«1234»
carminastan04.11.2008 15:55

Da, mai sunt locuri.

urse04.11.2008 19:36

joi incepand cu ce ora? dupa ce o sa plateasca o sa primeasca ceva vreo chitanta sau mai stiu eu ce :-? ca ma bate asta la cap ca el nu se duce ca ia tzeapa:D

Cracker04.11.2008 19:39

nu-s in AISS dar se da probabil o chitanta sau esti trecut pe un tabel sunt de incredere 100% desi sunt Suporter Independent,inca ma bate gandul daca voi face si eu prima deplasare externa in UCL pe un stadion de 5 Stele

urse04.11.2008 20:07

stiu ca sunt, nu e vorba de mine aici. dar eu nu pot ajunge si trebuie sa trimit pe altcineva

andyro04.11.2008 20:31

Joi intre orele 18.00 si 20.00, asa cum e postat in articol. Legat de asta, v-as ruga sa cititi articolul, updateurile si comentariile de pana acum atunci cand aveti intrebari, pentru a nu aglomera topicul (deja aglomerat) cu intrebari la care s-a raspuns deja.

La inscriere veti primi o chitanta pentru suma respectiva (exceptie au facut primii 3 inscrisi, cand am avut o problema cu chitantierul) si veti fi trecut pe o lista de inscriere. Cat despre tepe, am organizat pana acum 3 deplasari (2 externe) si nu am avut nici un fel de probleme sau plangeri legate de asa ceva, ba mai mult, de multe ori am pus bani de la noi ca totul sa iasa bine. Avem un site, o asociatie si un numar de membri in spate, nu ne permitem sa tragem tepe pentru 3-4 milioane.

Dupa ziua de sambata vom face un nou update legat de numarul de locuri ramase disponibile. Deocamdata mai sunt locuri.

Stanici04.11.2008 20:41

Mai sunt locuri din primul autocar.. in rest, ne vedem intre 18 si 20 in fata stadionului si vorbim la fata locului.

Pana la urma, nu cred ca e loc de vreo indoiala in ceea ce priveste corectitudinea AISS, avand in vedere cele doua deplasari organizate deja si care, dupa mine, au fost un succes.

urse04.11.2008 21:19

Nu se pune problema ca nu ati fi corectzi, eu vroiam sa stiu asta daca primeste vreo chitanta ca sa stie ala pe care o sa-l trimit ca cine stie cui ii dadea el banii:)))) I.am explicat eu ce si cum > multumesc pentru informatii si ne vedem la meci:D.

Stanici05.11.2008 22:27

Mai merge careva?:)

zugry06.11.2008 18:24

ce intrebare retorica...

unde sunt stelistii adevarati... ?

vorba aia: macar sa vedem Munchenul, ca pentru Steaua... mai e un sezon si la anul! :steag_sah_mic:

georgetocila06.11.2008 19:16

Eu merg ,dar cu masina.

Stanici07.11.2008 08:47

Sambata cred ca vom face un update despre situatia inscrierilor.

RUGAMINTE : daca veniti si cu banii de bilet, va rog sa ii aduceti in euro. Si sa nu uitati copia CI!

xcess198408.11.2008 21:57
daca se pleaca in intervalul 10.00-12.00 este EXCELENT,care mai e situatia locurilor asteptam cu toti cei care ne intereseaza da vad ca nici un raps pana la ora asta

punkboy..tot tu comentai aiurea si inainte de deplasarea la istanbul (unde nu cred ca ai mai ajuns, ai obosit tastand)

:steag_cruce_invers: Duminica Plecarea dar la ce ora fratilor.sa stiu daca pot ajunge in Buc la ora aia ?astept Update

esti de-a dreptul incredibil omule. nu pot sa ma abtin sa nu postez. tu hotarasti dc pleci sau nu intr-o deplasare externa in functie de ora la care se pleaca??? esti aiurea, ca sa nu zic mai mult. exact acelasi lucru ziceai si inainte de istanbul... remeber? ai ajuns pana la urma la meci? sau nu te-ai trezit la timp? ;)

Stanici10.11.2008 22:50

Pretenul punkboy nu va mai avea activitate p-aici pentru perioada de timp... hm... nedeterminata.

zugry11.11.2008 07:27

totusi, update la situatia rezervarilor nu ati mai facut. asta asa, pentru cei care mai citesc statistici...

pe de alta parte, eu voi depune azi banii in contul AISS, sper sa mai fie locuri.

O zi buna! :steag_cruce_invers:

carminastan11.11.2008 08:59
FC Steaua ii anunta pe suporterii care doresc sa insoteasca echipa in deplasarea de la Munchen, unde ros-albastrii vor intalni pe FC Bayern, ca pot achizitiona bilete doar pana luni, 17 noiembrie, la ora 18:00. Acest aspect este datorat faptului ca FC Steaua trebuie sa returneze biletele nevandute catre clubul german cu o saptamana inaintea partidei. Pretul unui bilet in zona dedicata suporterilor romani costa 30 de euro.

Persoanele interesate trebuie sa se prezinte la casele de bilete cu cate o copie de buletin pentru fiecare bilet cumparat, iar plata se face doar in EURO.

De asemenea, romanii stabiliti in Germania care doresc sa-si incurajeze favoritii pe Allianz Arena pot achizitiona bilete in sectoarele 340 si 341, aflate in imediata apropiere a sectorului dedicat fanilor din Romania. Pretul tichetelor din aceasta zona este acelasi, de 30 de euro, acestea putand fi comandate si online, pe www.fcb.de.

lbj11.11.2008 14:49

Nu am mai facut update, pentru ca situatia nu s-a modificat in asa fel incat sa necesite un update. Din cauza faptului ca mai multi membrii AISS care au avut prioritate la inscriere si si-au rezervat locuri au anuntat ca nu mai pot ajunge, in momentul de fata mai sunt aproximativ 10 locuri libere in autocar.

zugry11.11.2008 20:41
Nu am mai facut update, pentru ca situatia nu s-a modificat in asa fel incat sa necesite un update. Din cauza faptului ca mai multi membrii AISS care au avut prioritate la inscriere si si-au rezervat locuri au anuntat ca nu mai pot ajunge, in momentul de fata mai sunt aproximativ 10 locuri libere in autocar.

din primul sau din al doilea autocar? :ike:

forzateauaforzateaua

anyway, eu m-am rezervat, deci... nu ma mai intereseaza decat ora de plecare.

:hai_steaua:

carminastan11.11.2008 20:49

Din singurul autocar.

zugry12.11.2008 19:08

Stanici imi transmite azi intr-un mesaj privat ca plecarea va fi in jur de ora 6 dimineata!

La cei care vin din provincie nu se gandeste nimeni??? Vreti sa dormim o noapte in gara?

de la Galati, de exemplu, primul tren e la 5:15 si ajunge la 8:40!

andyro12.11.2008 19:44

Zugry, ti-am scris si in mailul de confirmare, este destul de probabil sa plecam dimineata, pentru ca vom face aproximativ 30 de ore pana la Munchen. Daca am pleca mai tarziu, am ajunge luni pe la 17.00-18.00 in Munchen, deci o zi ar fi pierduta - lucru pe care nu il putem face pentru cele 2 persoane care au probleme de transport.

@Cracker, nu stiu cine ti-a zis tie, 100% sigur, ca se pleaca la 12 dimineata; dimpotriva, am spus ca se pleaca pana la ora 12. Mai mult, avem si alte persoane care vin din provincie si nu au o problema cu ora de plecare.

lbj12.11.2008 20:02
Stanici imi transmite azi intr-un mesaj privat ca plecarea va fi in jur de ora 6 dimineata!

La cei care vin din provincie nu se gandeste nimeni??? Vreti sa dormim o noapte in gara?

de la Galati, de exemplu, primul tren e la 5:15 si ajunge la 8:40!

zugry, nu cred ca asta e neaparat o problema peste care sa nu puteti trece. Multa lume probabil nu o sa doarma in noaptea aia, or sa stea intr-un bar, ceva. Pana la 5-6 cand o sa ne strangem in Ghencea.

lbj12.11.2008 21:02

Locuri mai sunt, daca va grabiti mai prindeti loc. Maine, dupa ziua de inscriere, o sa postam exact situatia locurilor libere ramase.

Pentru cei din provincie, mai multa lume, si din Bucuresti, or sa ramana pe undeva prin oras in noaptea aia. Daca vreti puteti sa ne anuntati cand veniti, ca sa va spunem si noi pe unde se strang ceilalti care raman in oras.

bobo_PH13.11.2008 06:36

dak suntetzi 3-4 .. va rezolv eu de cazare.... dak nu avezti chef de beutura :D:D

AdiM13.11.2008 10:29

si daca avem chef de bautura ne rezolvi cu bautura sper!!! :D

bobo_PH13.11.2008 21:37
si daca avem chef de bautura ne rezolvi cu bautura sper!!! :D

Gasim noi ceva de consumat pana dimineatza!!! ;) ( bere votka ... Adi sthie! am pus ceva la "rece" )

«1234»