FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus a demisionat de la Steaua

«123459»
c0nVicT22.10.2008 10:21

Chiar daca Lacatus e un simbol al Stelei, nu imi pare rau ca a plecat. Voi prefera tot timpul un antrenor, care nu are nici o legatura cu Steaua, care vine aici pentru bani sau pentru ca are sansa sa antreneze in Champions League, DAR care e competent si imprima jucatorilor o idee de joc.

Nu e adevarat ca daca ai fost mare jucator o sa fii si mare antrenor...uitati-va la Maradona,Stoichkov,Hagi,Matthäus. Toti niste jucatori excelenti dar care nu au nici o treaba cu meseria de antrenor.

dee22.10.2008 10:21
NU CREZI? Sa mai fie 500 de antrenori ca sa te convingi atunci, dar nu stiu nici atunci daca o sa reusesti.

sabin, iti amintesc de niste cuvinte citite tot pe aici: "atata timp cat Steaua are rezultate, ciobanu nu se va baga peste antrenor"

eu sunt convins de lucrul asta, si sunt convins ca, acest lot de jucatori poate "mai mult"

o echipa nu poate avea mereu rezultate, performantele alterneaza cu perioada de recul, iar atunci, Becali va lovi din nou, nu crezi?

@vlad

tu renunti acum cand greul de abia acum incepe? stiu, ti-e greata de tot ceea ce se intampla si mai ales de mentalitatea unora, inarmeaza-te cu un triferment si mergi mai departe.

vlad7522.10.2008 10:21
Cu ocazia aceasta las si ultimul meu comentariu pe acest asa zis site de stelisti, marea lo majoritate deghizati in niste oi plapande si ascultatoare.

Numa bine!

Nu renunta!

nu renunta joga , nu sunt multi ca tine pe aici ca sa-ti permiti sa ''dispari'' !

Joga orice-ar fi, noi mereu te vom iubi!

Joga ! Joga !

PS scuze pt off-topic

DelPiero1022.10.2008 10:23

Ma incearca un sentiment de tristete,vecin cu confuzia.Sa ma ierte Lacatus pentru vorbele uneori taioase ce le-am folosit,insa eu nu l-am jignit si denigrat,cum au facut,spre rusinea lor,altii.Ramai cu bine Laca,eu te voi stima mereu pt ca te-ai daruit acestor doua culori sfinte,oricum patate de asa-zisul finantator actual...

pui de dac 11222.10.2008 10:24

din punctul meu de vedere astazi a murit Steaua..odata cu plecarea lui Lacatus, Steaua de azi nu mai are nimic in comun cu Steaua de care m-am indragostit cand eram mic..asa se intampla in Romania cu majoritatea lucrurilor de traditie..cativa bogatasi pun mana pe acel ceva la un pret derizoriu in urma unor afaceri ilegale cu statu si apoi incep sa isi bata joc. ce e mai tragic e ca ciobanul a reusit sa atraga de partea lui foarte multa luma. asadar oierule daca citesti ce scrie lumea pe aici (desi nu prea cred) Gigi AI CASTIGAT..TI-AI BAGAT P... in Steaua NOASTRA! intr-o tara civilizata, daca la un club de traditie se intampla asa ceva, suporterii acelui club te linsau pe strada cu toata echipa ta de gorile.

PS: vand abonament la peluza 2 pe tot sezonul + bilet la meciul cu Fiorentina.

oop22.10.2008 10:24
Cu ocazia aceasta las si ultimul meu comentariu pe acest asa zis site de stelisti, marea lo majoritate deghizati in niste oi plapande si ascultatoare.

Numa bine!

Nu renunta!

[gluma] Joga pentru noi/E Hagi numaru' 2[/gluma]

nu rezolvi nimic daca te retragi,deci poate revii asupra deciziei ...

bafta

mikutu22.10.2008 10:25

Numa bine!

Nu renunta!

nu renunta joga , nu sunt multi ca tine pe aici ca sa-ti permiti sa ''dispari'' !

Joga ! Joga !

PS scuze pt off-topic

te doare rau nu ? oamenii echilibrati si dotati cu inteligenta , strang admiratori! tu nu esti unul dintre ei ...dar mai incearca... nu e totul pierdut!

sabin130722.10.2008 10:26
Ma incearca un sentiment de tristete,vecin cu confuzia.Sa ma ierte Lacatus pentru vorbele uneori taioase ce le-am folosit,insa eu nu l-am jignit si denigrat,cum au facut,spre rusinea lor,altii.Ramai cu bine Laca,eu te voi stima mereu pt ca te-ai daruit acestor doua culori sfinte,oricum patate de asa-zisul finantator actual...

Stai linistit, aia altii sunt destul de onorabili sa nu se simta. Acum sunt ocupati cu niste calcule despre urmatorii antrenori. Dupa ce fiecare va pleca in acelasi stadiu de analiza si judecata vor fi.

MoRRiS22.10.2008 10:31

Nu ar trebui sa fii singurul pe care`l doare .. Mai sunt cativa contestatari ai lui Lacatus , dar se pare ca ei nu se simt. E bine totusi ca dai dovada de bun-simt si recunoshti anumite chestii . Laca merita respect ETERN pentru ce a facut la Steaua. RESPECT Laca !!

Vandorsky22.10.2008 10:34

@Marius: modifica din Lacatusa in Lacatus a

on-topic: nu era Lacatus mare antrenor dar sunt sigur ca nu o sa se schimbe prea multe cu plecarea lui. cel care trebuie sa plece e Jiji.

think_again22.10.2008 10:34

din respect pentru Lacatus NO COMMENT!!!forza Steaua!!!hai cu antrenor soooper!!!

Protasov22.10.2008 10:35

Acum trebuie sa recunoastem: pe noi, suporterii nu ne deranjeaza ca Steaua nu face performanta.

Daca ne-ar fi deranjat am fi spus-o acum ani buni, cand ne chinuiam cu Standard cand luam bataie de la o puscarie de echipa ca 'Borough intr-o maniera rusinoasa, cand pierdeam campionatul.

Atunci cand Oli isi batea joc de echipa, cand asteptam 3-4 etape sa dam si noi un gol. Cand pe vremea lui Piturca asteptam doi ani pentru un transfer nou samd.

Asadar nu asta ne deranjeaza, vad eu. Ne deranjeaza ca o alta echipa din Romania joaca fotbal si a aratat ca se poate juca fotbal in Romania. De ce spun asta?

Pt ca iata, chiar si dupa o serie de jocuri mult mai bune ca anii trecuti ( am scos Galata, am ramas in competitie pana in etapa a treia a LC dupa doua rezultate foarte stranse, cu o echipa incropita, suntem inca in carti intr-un campionat mult mai tare ca anii trecuti) suntem in stare sa gonim din curtea Stelei probabil unii din putinii oameni care au incercat ceva in clubul asta dupa plecarea lui Titi.

Nu spun ca Lacatus este perfect si este un antrenor desavarsit. Face greseli, trebuie sa creasca si el. Numai ca la el cea mai mica eroare poate fi fatala in compania unor echipe adevarate. Asta pt ca el este nevoit sa joace cu jucatori mult sub nivelul acestei competitii - LC.

Bun, a plecat Hagi, a plecat Ilie, pleca si Lacatus. Noi stam si privim acest spectacol oribil. Stam si privim cum o nulitate se joaca cu echipa noastra. Fara sa scoatem o vorba. Fara sa schitam un protest. Nimic. Stam si cerem demisiile pe rand ale unor oameni de club care mananca fotbal pe paine si care sunt mult mai stelisti ca noi.

Unde este Steaua? Eu cred ca Steaua a ramas undeva departe de noi in amintirea oamenilor care au facut atunci cand exista aceasta posibilitate performanta la acest club. Este oricum foarte departe de noi. Noi nu mai sustinem Steaua ci un surogat al acestui mare club, nascut din ambitia infantila a unui subom, un oligofren. Steaua a ramas la ei, adica la suporterii acelor vremi, la gloriile Stelei. Este doar o amintire. Noi suntem suporterii lui Becali si ai unei "stele"- vehicul electoral si de imagine gratuit.

DelPiero1022.10.2008 10:36

Nu ar trebui sa fii singurul pe care`l doare .. Mai sunt cativa contestatari ai lui Lacatus , dar se pare ca ei nu se simt. E bine totusi ca dai dovada de bun-simt si recunoshti anumite chestii . Laca merita respect ETERN pentru ce a facut la Steaua. RESPECT Laca !!

Nu ma simt,nu retrag niciodata ce-am zis despre antrenorul Lacatus,insa pentru omul Lacatus voi avea mereu stima,asta sa se stie.Eu imi dau seama ca raul cel mai mare al acestui club este Becali,orice antrenor ar veni,nu ar putea face prea multe...

maye22.10.2008 10:37

nu pot decat sa spun ca MA DOARE INIMA!!!...

Laca pentru totdeauna!!!!

neli22.10.2008 10:37

Lacatus este si va ramane un idol, dar ca antrenor avem nevoie de unul care sa tina vestiarul in mana si pe Jiji sa nu-l lase sa se bage la echipa , Jiji cu banii si atat, Protasov ar fi bun daca mai e omul acela pe care-l stim de cand antrena Steaua.

I.N.Money22.10.2008 10:39

Laca a facut ceea ce trebuia , a pus Steaua deasupra propriului interes si a plecat intr-un moment in care nu putea sa ne scoata la liman , iar eu , personal i-am uitat toate pacatele din ultimul an .

Cand a vazut ca nu se mai poate cu maimutoiul din loja , a redevenit fiara noastra si a plecat cu capul sus .

Pacat ca nu a reusit , insa poate e mai bine asa .

shack3r22.10.2008 10:40
din punctul meu de vedere astazi a murit Steaua..odata cu plecarea lui Lacatus, Steaua de azi nu mai are nimic in comun cu Steaua de care m-am indragostit cand eram mic..asa se intampla in Romania cu majoritatea lucrurilor de traditie..cativa bogatasi pun mana pe acel ceva la un pret derizoriu in urma unor afaceri ilegale cu statu si apoi incep sa isi bata joc. ce e mai tragic e ca ciobanul a reusit sa atraga de partea lui foarte multa luma. asadar oierule daca citesti ce scrie lumea pe aici (desi nu prea cred) Gigi AI CASTIGAT..TI-AI BAGAT P... in Steaua NOASTRA! intr-o tara civilizata, daca la un club de traditie se intampla asa ceva, suporterii acelui club te linsau pe strada cu toata echipa ta de gorile.

Clar ne meritam soarta. In loc sa luptam,ne bagam p... in Steaua NOASTRA . Pai uitati-va la tzigani,la javre,la olteni,la timisoreni . Ei nu stau degeaba,ei lupta pentru echipa lor .

In schimb noi ce facem ?

vlad7522.10.2008 10:42

Numa bine!

Nu renunta!

Joga ! Joga !

PS scuze pt off-topic

te doare rau nu ? oamenii echilibrati si dotati cu inteligenta , strang admiratori! tu nu esti unul dintre ei ...dar mai incearca... nu e totul pierdut!

Mai piticule,era doar o gluma. Dar pretentiile mele sunt mici in ceea ce te priveste. Pentru ca tu nu ai umor. Umorul este apanajul oamenilor inteligenti.

Piticule,il urmaresc pe Joga de ceva timp si pot spune ca este un tip destupat,cu observatii pertinente si o inteligenta ascutita.

Dar tu esti un micu"tz" si chiar poti fi o musca care se baga in... aiurea.

Nu ma ma importuna cu afirmatiile tale ca nu-ti pot raspunde. Chiar esti insignifiant pentru mine piticutzule.

PS Joga,sper sa te razgandesti.

mikutu22.10.2008 10:44

Clar ne meritam soarta. In loc sa luptam,ne bagam p... in Steaua NOASTRA . Pai uitati-va la tzigani,la javre,la olteni,la timisoreni . Ei nu stau degeaba,ei lupta pentru echipa lor .

In schimb noi ce facem ?

cine lupta mestere? cand ai vazut tu roman ( a se intelege roman , nu rom ,sau vechiul roman , cel ce se lupta cu dacii) , luptand? poate doar in pat cu nevasta sau amanta! natia noastra nu mai lupta demult , suntem intr-o stare de letargie profunda!

MoRRiS22.10.2008 10:44

Nu ma simt,nu retrag niciodata ce-am zis despre antrenorul Lacatus,insa pentru omul Lacatus voi avea mereu stima,asta sa se stie.Eu imi dau seama ca raul cel mai mare al acestui club este Becali,orice antrenor ar veni,nu ar putea face prea multe...

Pai din moment ce Becali se va baga mereu peste orice antrenor, de ce l`ai contestat pe Laca (el nefiind lasat sa-si faca treaba de catre cioban) ? :)

redondo22.10.2008 10:50

Foarte greu ii poti intelege pe unii.Pai pana acum toti ziceati ca Lacatus sa-si dea demisia de onoare....si acum il transformati din nou intr-un martir,intr-o victima a lui Becali.Si eu daca eram patron l-as fii demis si poate si multi dintre voi.

Becali a facut pana la urma ceea ce ar fii facut orice patron: echipa nu merge,schimbi antrenorul si gata.

Pai din moment ce Becali se va baga mereu peste orice antrenor, de ce l`ai contestat pe Laca (el nefiind lasat sa-si faca treaba de catre cioban) ? :)

Asta cu faptul ca n-a fost lasat sa-si faca treaba e o chestie copilareasca.Amestecul lui Becali nu a fost 100% sa fim seriosi.Toti stiam inca de la numirea lor ca antrenori ca nici Lacatus si nici Hagi nu au valoare. Uitati-va ce face Dan Petrescu la Urziceni cu Onofras sau Danalache,iar eu unul am incredere si in Ilie Dumitrescu.

oop22.10.2008 10:51

Imi permit sa raspund eu ... eu l-am contestat pe Laca pentru ca de la el aveam pretentii.Nu suportam sa il vad cu capul plecat.Daca Becali nu intelegea sa il lase sa isi faca treaba,ma asteptam ca Laca sa plece,organizand inainte o conferinta de presa in care sa explice cum stau lucrurile de fapt la Steaua

Nu l-am jignit niciodata pe Laca,respect etern pentru el,dar ca antrenor inca are multe de demonstrat!

MoRRiS22.10.2008 10:52
Foarte greu ii poti intelege pe unii.Pai pana acum toti ziceati ca Lacatus sa-si dea demisia de onoare....si acum il transformati din nou intr-un martir,intr-o victima a lui Becali.Si eu daca eram patron l-as fii demis si poate si multi dintre voi.

Becali a facut pana la urma ceea ce ar fii facut orice patron: echipa nu merge,schimbi antrenorul si gata.

Asta cu faptul ca n-a fost lasat sa-si faca treaba e o chestie copilareasca.Amestecul lui Becali nu a fost 100% sa fim seriosi.Toti stiam inca de la numirea lor ca antrenori ca nici Lacatus si nici Hagi nu au valoare. Uitati-va ce face Dan Petrescu la Urziceni cu Onofras sau Danalache,iar eu unul am incredere si in Ilie Dumitrescu.

Punem pariu ca Dan Petrescu nu va face fatza la Steaua ?

sabin130722.10.2008 10:52

Unii dintre acesti fii ai mentalitatii lui becali nu ar fi inteles niciodata, si nici nu va fi sa inteleaga vreodata.

Sper sa nu fie multi ca tine.

AlexV22.10.2008 10:53

Cred ca schimbarea o sa fie in bine. Sper doar sa nu avem o periada de interimat prea lunga.

«123459»