FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus a demisionat de la Steaua

«12349»
sabin130722.10.2008 09:52
Laca ar fi trebuit sa profite de imensa popularitate printre suporterii Stelei care poate fi un atu important al lui in fata lui Becali.Din pacate nu a facut-o si a preferat sa lucreze dupa 'dictari.Cu parere de rau,nu spun decat ca isi merita soarta ...'

Care popularitate dom´ne? A atatora care nu reusesc sa-si dea seama cu ce patron si jucatori trebuie sa lucreze un antrenor? A atator suporteri carora li se parea ca daca ai fost fiara acum 20 de ani pe banca Stelei acum e la fel de la indemana?

Cum draq vreun antrenor poate lucra la Steaua si altfel decat ¨dupa dictari¨, ca prin comparatie Lacatus sa fie un nenorocit pentru ca o face?

A avut o imensa popularitate prost inteleasa, prefacuta, si ipocrita! E scarbit si de lucrul asta si vrea sa plece. Sper sa si o faca acum.

zyder22.10.2008 09:53

Ce joaca Steaua,nimic,at de ce sa ramana Lacatus antrenor??Daca nu ii in stare sa ii tina piept la Jiji trebuia din ziua 2 sa plece si sa aibe onoare,voi vorbiti de Lacatus,Lacatus este un mielusel calcat in picioare si umilit de Jiji asta vreti sa vedeti Laca sluga lu Jiji in Ghencea???

ps:Hagi,Protasov,Piturca o dovada ca Jiji poate fi ignorat!!!

ps2:Jiji a scapat de furia tribunelor odata cu Lacatus pe banca...eu zic sa reluam protestu asupra lu jj

UnitedRooney22.10.2008 09:53

Orice ar spune oricare dintre voi Laca nu e antrenor (deocamdata).Nu Becali l'a pus sa joace cu 3 inchizatori la Galati (cu Lyon ne trebuiau 7 dak la galati am folosit 3),nu Becali joaca meci de meci cu acest Arthuro cand Bogdan Stancu e atacant de clasa,nu Becali imprima conceptia de joc (care nu exista la Steaua acum).Dan Petrescu,Andone,Petre Grigoras-3 nume care ar putea face O ECHIPA care sa joace fotbal (nu sa ne bata inima de fiecare data cand ataca Lyon..sau Bayern..aia nu e Steaua)

Ce are CFR peste Steaua??

-un atacant de clasa-Kone

-organizare si conceptie bine stabilita de joc-nu haos...

vlad7522.10.2008 09:53

E sigura 100% demisia lui Marius Lacatus

Vorbeste oierul pe RealitateaTV despre acest lucru.

Marius22.10.2008 09:54

Da... a fost conferinta de presa...

Azazello22.10.2008 09:56
Orice ar spune oricare dintre voi Laca nu e antrenor (deocamdata).Steaua??

Tocmai asta e. Jucatorii cine i-a adus ? Nu Becali are mereu ultimul cuvant ?

De ce e haos..? Oare nu pentru ca se implica el mereu ?

sabin130722.10.2008 09:58
Intereseul Stelei da-l draq, nu mai e loc de atata onoare. Lacatus a avut un lot exceptional si niste conditii de lucru pe masura si a dat gres. Acum daca pleaca o sa mearga toate ca pe roate.

Interesul Stelei e ca Laca sa fie servantul lui Becali?cu ce ajuta asta clubul?de astfel de atitudine sunt buni alti n antrenori din Romania,stilul Olaroiu nu e foarte greu de urmat.

De la Laca aveam pretentia sa puna piciorul in prag pentru ca el a fost crescut ca jucator in adevaratul spirit al Stelei.El stie ce inseamna Steaua si de aceea ma surprinde faptul ca a ales sa stea cu capul plecat!

Repet,nu cred ca o sa mergem mai bine fara Laca,dar macar nu il mai vad UMILIT.

Mai omule, a facut un compromis, incercand sa scoata ceva din niste antitalente de fotbalisti, multi incapabili sa faca o preluare sau alte lucruri care se invata in primii 2-3 ani de fotbal, sperand poate ca il vor intelege suporterii, dar se pare ca majoritatea nu au priceput nimic si-si fac calcule cu mari tehnicieni.

Ia pune tu piciorul in prag ca suporter! Cum te gandesti tu ca ar fi reusit sa puna piciorul in pragul lui becali- ¨euuuuuuuu, pe baniiiiiiii meeeeeeeiiii pac pac¨. Cat de ipocrit poti fi? Care antrenor crezi ca poate avea o alta atitudine vis-a-vis de cioban? Sunt buni toti, doar ca nu se baga, trag cu dintii de imaginea asta. Numai imagini si onoare avem in Romania, a draq de bine imi pare.

NU CREZI? Sa mai fie 500 de antrenori ca sa te convingi atunci, dar nu stiu nici atunci daca o sa reusesti.

UnitedRooney22.10.2008 09:59
Orice ar spune oricare dintre voi Laca nu e antrenor (deocamdata).Steaua??

Tocmai asta e. Jucatorii cine i-a adus ? Nu Becali are mereu ultimul cuvant ?

De ce e haos..? Oare nu pentru ca se implica el mereu ?

Si crezi ca Steaua nu are lot?...nu are atacant..asta nu il scuza cu nimic p Laca...daca era smecher si i se impuneau jucatori..pleca in sec 2 decat sa riste sa se faca de ras p barba lu Gigi ;)

xray_rom22.10.2008 10:01

Din conferinta de presa mi-am certificat banuiala ca Becali a prins momentul si a "fortat" prin declaratii demisia lui Laca.

Are antrenor pregatit, dar a asteptat la cotitura. Verii Becali nu cred ca sunt straini de asta. A jubilat ca Laca a plecat.

S-a spalat pe maini, ca Pilat, cu Laca si in fata suportilor si a electoratului.

vlad7522.10.2008 10:03

Se poate face un sondaj sa vedem cam care-i dorinta suporterilor asupra noului antrenor?

mikutu22.10.2008 10:04
Intereseul Stelei da-l draq, nu mai e loc de atata onoare. Lacatus a avut un lot exceptional si niste conditii de lucru pe masura si a dat gres. Acum daca pleaca o sa mearga toate ca pe roate.

Interesul Stelei e ca Laca sa fie servantul lui Becali?cu ce ajuta asta clubul?de astfel de atitudine sunt buni alti n antrenori din Romania,stilul Olaroiu nu e foarte greu de urmat.

De la Laca aveam pretentia sa puna piciorul in prag pentru ca el a fost crescut ca jucator in adevaratul spirit al Stelei.El stie ce inseamna Steaua si de aceea ma surprinde faptul ca a ales sa stea cu capul plecat!

Repet,nu cred ca o sa mergem mai bine fara Laca,dar macar nu il mai vad UMILIT.

Mai omule, a facut un compromis, incercand sa scoata ceva din niste antitalente de fotbalisti, multi incapabili sa faca o preluare sau alte lucruri care se invata in primii 2-3 ani de fotbal, sperand poate ca il vor intelege suporterii, dar se pare ca majoritatea nu au priceput nimic si-si fac calcule cu mari tehnicieni.

Ia pune tu piciorul in prag ca suporter! Cum te gandesti tu ca ar fi reusit sa puna piciorul in pragul lui becali- ¨euuuuuuuu, pe baniiiiiiii meeeeeeeiiii pac pac¨. Cat de ipocrit poti fi? Care antrenor crezi ca poate avea o alta atitudine vis-a-vis de cioban? Sunt buni toti, doar ca nu se baga, trag cu dintii de imaginea asta. Numai imagini si onoare avem in Romania, a draq de bine imi pare.

NU CREZI? Sa mai fie 500 de antrenori ca sa te convingi atunci, dar nu stiu nici atunci daca o sa reusesti.

suntem o natie de ipocriti , fatarnici ......''curve''' , mai pe intelesul tuturor! cum nu a sarit nimeni pentru Hagi , nici pentru Lacatus nu o sa sara nimeni! asta este ... ne meritam soarta , pana la ultima firmitura! ultimul bastion de stelism din Ghencea a fost inlaturat! noroc ca nu s-a maturat cu el pe jos ! l-am fi pierdut definitiv! numai de bine , stelisti de pretutindeni , HEGEMONIA .......TOCMAI INCEPE!

rog admin-ii sa nu-mi editeze acest post!

oop22.10.2008 10:06

Sabine,incepem sa vorbim discutii,deci hai sa ne oprim aici

PS : cu un lot mult mai slab si tot cu ciobanul in carca altii au facut treaba

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE22.10.2008 10:07

Lacatus isi a dat demisia.

zyder22.10.2008 10:07

offtopic:Ce ziceti Jiji ii satanist?

Tot canceru din Romania a ajuns la Steaua vai de noi.Urmeaza niste vanzari frumusele Radoi,Banel,Goian sa faca bani varu si apoi niste peticeli din columbia si uruguay si apoi o luam de la capat.

ps:aveti impresia ca Cristocea era mai "varza" decat toja???zaharia,Iacob decat arturo,Paraschiv ca tiago,neaga in forma,Dica,.....ce echipa avea Steaua pe vremuri....

f234567k22.10.2008 10:08

I-a iesit la cioban... Lacatus si-a dat demisia fara sa fie nevoit sa faca vreun scandal ca in "episodul" Hagi.

7_mai_198622.10.2008 10:11

Conform stirilor de ultima ora, Marius Lacatus a plecat. Urmatoarea intrebare e cine vine? De fapt, dupa plecarea lui Lacatus vine avalansa de intrbari: Cine vine? Cine va mai avea curajul sa vina, tinand cont de prestatia patronului-antrenor-presedinte-purtator de cuvant?

Un lucru este clar, din punctul meu de vedere: Lacatus nu era un antrenor care sa se ridice la ceea ce se cere la Steaua. Dar, de fapt, ce se cere la Steaua? Toti vor sa depasim faza grupelor. Cu jucatori de Liga a doua nu vom merge mai departe niciodata.

Tinand cont de punctele acumulate in sezonul de vis, cand am ajuns in semifinalele Cupei UEFA, putem emrge in Liga si de pe doi. Dar atat. Pentru a incerca sa facem puncte trebuie 4-5 jucatori adevarati.

Cu fiecare aparitie pe teren, Moreno, Semedo si Ogararu ma dezamagesc...

Joga Bonito22.10.2008 10:11

Multumim pt tot ce ai facut la Steaua!

Te vom iubi mereu Marius Lacatus!

"Succes"noului mercenar si pseudo-antrenor pe care o sa-l aduca verii Becali. :) Sa vina Esteban.

Cu ocazia aceasta las si ultimul meu comentariu pe acest asa zis site de stelisti, marea lo majoritate deghizati in niste oi plapande si ascultatoare.

Numa bine!

ros-albastru4ever22.10.2008 10:12

Laca a avut onoare si si-a dat demisia...este mai bine pentru ambele parti,atat pentru el,cat si pentru echipa... respect etern Marius Lacatus!! :steag_cruce_invers:

oop22.10.2008 10:14
I-a iesit la cioban... Lacatus si-a dat demisia fara sa fie nevoit sa faca vreun scandal ca in "episodul" Hagi.

probabil ai vrut sa zici : i-a iesit ciobanului ...

N-as zice,acum trebuie sa caute un antrenor pe 'profilul' dorit(stim cu totii caracteristicile) si 'gura' suporterilor nu mai este inchisa,in sensul ca daca echipa nu merge stadionul o sa se revolte si o sa strige "Demisia!",lucru ce nu s-ar fi intamplat niciodata cu Lacatus pe banca.

Eu cred ca ciobanul iese pe minus din afacerea asta!

mikutu22.10.2008 10:16

probabil ai vrut sa zici : i-a iesit ciobanului ...

N-as zice,acum trebuie sa caute un antrenor pe 'profilul' dorit(stim cu totii caracteristicile) si 'gura' suporterilor nu mai este inchisa,in sensul ca daca echipa nu merge stadionul o sa se revolte si o sa strige "Demisia!",lucru ce nu s-ar fi intamplat niciodata cu Lacatus pe banca.

Eu cred ca ciobanul iese pe minus din afacerea asta!

linisteste-te copile! ciobanul a triumfat azi decisiv in fata noastra! nu-ti fa iluzii! totul va merge din ce in ce mai rau !pana nu dispare el insusi !

Dj22.10.2008 10:16

sabin, iti amintesc de niste cuvinte citite tot pe aici: "atata timp cat Steaua are rezultate, ciobanu nu se va baga peste antrenor"

eu sunt convins de lucrul asta, si sunt convins ca, acest lot de jucatori poate "mai mult"

bodanelu22.10.2008 10:18
Ce joaca Steaua,nimic,at de ce sa ramana Lacatus antrenor??Daca nu ii in stare sa ii tina piept la Jiji trebuia din ziua 2 sa plece si sa aibe onoare,voi vorbiti de Lacatus,Lacatus este un mielusel calcat in picioare si umilit de Jiji asta vreti sa vedeti Laca sluga lu Jiji in Ghencea???

ps:Hagi,Protasov,Piturca o dovada ca Jiji poate fi ignorat!!!

ps2:Jiji a scapat de furia tribunelor odata cu Lacatus pe banca...eu zic sa reluam protestu asupra lu jj

Nu o sa se reia niciun protest. Asta s-a vrut, oile au inceput sa-l conteste pe antrenor, Gigi l-a fortat sa-si dea demisia si astfel a ascultat de vuietul tribunei. Sa fi fericit.

Cu ocazia aceasta las si ultimul meu comentariu pe acest asa zis site de stelisti, marea lo majoritate deghizati in niste oi plapande si ascultatoare.

Numa bine!

Nu renunta!

oop22.10.2008 10:19
linisteste-te copile! ciobanul a triumfat azi decisiv in fata noastra! nu-ti fa iluzii! totul va merge din ce in ce mai rau !pana nu dispare el insusi !

de acord,vom merge din rau in mai rau,dar nu pt faptul ca Laca a demisionat ...

Triumful lui Becali s-a produs cand Lacatus a fost numit antrenor la Steaua!Trebuie sa porti ochelari de cal ca sa negi lucrul asta!

LE : din nou sunt de acord cu tine : pana nu pleca Becali nu avem cum sa ne ridicam.Suporterii singuri nu au cum sa il rastoarne pe cioban.In naivitatea mea eu am crezut ca Laca o sa dea semnalul 'luptei' impotriva creditorului ... m-am inselat amarnic!

mikutu22.10.2008 10:20

Numa bine!

Nu renunta!

nu renunta joga , nu sunt multi ca tine pe aici ca sa-ti permiti sa ''dispari'' !

@oop:''de acord,vom merge din rau in mai rau,dar nu pt faptul ca Laca a demisionat ...

Triumful lui Becali s-a produs cand Lacatus a fost numit antrenor la Steaua!Trebuie sa porti ochelari de cal ca sa negi lucrul asta!''

triumful lui becali ''s-a produs'' in momentul in care au aparut contestatarii lui Lacatus! din acel moment si pana in momentul demiterii , nu a mai durat mult!

MoRRiS22.10.2008 10:20
Multumim pt tot ce ai facut la Steaua!

Te vom iubi mereu Marius Lacatus!

"Succes"noului mercenar si pseudo-antrenor pe care o sa-l aduca verii Becali. :) Sa vina Esteban.

Numa bine!

Joga, tu eshti un tip echilibrat .. De ce renuntzi tocmai acum ?

«12349»