FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa-ti fie rusine nea' Ovi

«123»
napster-madrid19.10.2008 23:39
Nimic nou sub soare. Toti gazetarii sportivi romani (cu f.f. putine exceptii notabile) sunt niste jegosi infecti care nu au nici in clin nici in maneca cu ce inseamna presa, citeaza intotdeauna "surse din anturajul ...." si pun cuvinte aiurea in gura oamenilor (vedeti ce au facut cu Lacatus, cu Ogararu acum...si cu multi altii).

Si, atunci cand nu au altceva, merg pe siteurile de suporteri si fura, pur si simplu fura, si generalizeaza : daca X a zis asta, atunci "suporterii stelisti cu totii au ceva impotriva lui Laca sau a unui jucaator"(intrbati pe Adrian sau chiar eu, am fost citati de ProSport si gazeta!)

Penibil, Penibil, Penibil. De 3 ori penibil. Nu a mai ramas nici un "jurnalist" ne-murdarit de la gazeta in afara de A.vochin. Asta, pana se murdareste si el....

eu nu inteleg de ce le mai facem caz la ¨jurnalistii ¨ romani.pacat...ar trebui sa ia exemplu de la jurnalistii din strainatate...iar stelistii ar trebui sa nu le mai intre pe siturile alea urat mirositoare....sau poate jurnalistii nostri incearca sa atraga atentia lu Jiji sa le arunce si lor ceva maruntis ca deh....leafa e mica....viata e scumpa....multe guri de hranit....(se pune si aia de la rezervorul masinii)....mi-e sila de cainii astia vagabonzi care isi spun jurnalisti

Piece of Mind20.10.2008 07:01

Mai oameni buni, de ce sunteti incorecti si cautati mereu sa-l disculpati pe Lacatus si sa-l incriminati doar pe Becali?

Cine l-a dat afara pe Mendoza, pe motiv ca ar face mercenariat, fiind interesant doar de bani, nu si de performanta? Lacatus! Cine il regreta acum? Lacatus...

Cine spunea asta vara ca are un super lot, pe care si l-ar dori orice antrenor si ca ii va fi foarte greu sa aleaga? Lacatus! Cine declara acum ca unii jucatori nu au valoare, ca "astia sunt, cu astia joc",etc? Acelasi Lacatus!

Cum de Zenga, Protasov si Olaroiu au avut performante si un joc bine definit, cu un lot absolut net inferior valoric celui de care dispune Lacatus?

Pe cine ati vrea sa mai transfere Becali ca sa jucam si noi ceva cu Lacatus la timona? Van Persie? Ronaldinho? Gourcuff? Toulalan?

Cat mai aveti de gand sa-i cautionati lui Lacatus carentele in materie de antrenorat, doar pentru ca a fost un mare fotbalist?

Cine e mai important, Lacatus sau Steaua?

Hassan20.10.2008 07:23
Mai oameni buni, de ce sunteti incorecti si cautati mereu sa-l disculpati pe Lacatus si sa-l incriminati doar pe Becali?

Cine l-a dat afara pe Mendoza, pe motiv ca ar face mercenariat, fiind interesant doar de bani, nu si de performanta? Lacatus! Cine il regreta acum? Lacatus...

Cine spunea asta vara ca are un super lot, pe care si l-ar dori orice antrenor si ca ii va fi foarte greu sa aleaga? Lacatus! Cine declara acum ca unii jucatori nu au valoare, ca "astia sunt, cu astia joc",etc? Acelasi Lacatus!

Cum de Zenga, Protasov si Olaroiu au avut performante si un joc bine definit, cu un lot absolut net inferior valoric celui de care dispune Lacatus?

Pe cine ati vrea sa mai transfere Becali ca sa jucam si noi ceva cu Lacatus la timona? Van Persie? Ronaldinho? Gourcuff? Toulalan?

Cat mai aveti de gand sa-i cautionati lui Lacatus carentele in materie de antrenorat, doar pentru ca a fost un mare fotbalist?

Cine e mai important, Lacatus sau Steaua?

AMIN! PREACH ON, BROTHER! Ai absoluta dreptate in toate argumentele. Oricat de idiot ar fi, Becali a investit f. mult vara trecuta in lotul asta, este cel mai bun lot din ultimii ani, pe departe, dar gestionarea lui si locuri elementare de genul tactica de joc, asezarea jucatorilor in teren pe posturile pe care dau ei randament, etc, asta chiar nu e treaba lui. Si nu, nu vreau sa aud ca Becali face echipa, pt ca este evident ca nu e asa.

El isi impune cate un "favorit", in primul 11, poate insista ca Radoi sa fie mijlocas si nu fundas, etc, dar nu sta cu jucatorii la antrenamente, nu ii monteaza inainte de meciuri, nu ii aseaza in teren si nu le spune ce sa faca.

sabin130720.10.2008 07:23

De cand draq o pustoaica de 18 ani reprezinta opinia a atator milioane de stelisti? Mi-e scarba si de presa asta si de aia care pun botu´ la mizeriile astea.

"L-am sunat imediat pe Lãcãtuș și i-am zis sã nu cumva sã se ia dupã ce spun suporterii și sã renunțe la post. I-am explicat cã fanii au dreptul la o pãrere, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã facã exact ce spun ei", a declarat Becali.(gesepeu)

Jegul tre´ sa fie foarte incantat de balciul asta, si cu ¨mainile curate¨, vede-l-as dus pe nasalie.

Eu zic sa facem un referendum, ca-i la moda.

Spoonman20.10.2008 07:53

Sincer eram nerabdator sa vad daca sau mai sezizat si alti... de razboiu pe care la inceput obositu asta de ioanitoia, impotriva echipei noastre. Nu am citit articolele astea, da m-a revoltat aseara la TV atacul direct si pe fata la Zapata. Ia adus pe Mitica, si pe Iordanescu (primu in ideea ca are influenta la jijiot al doilea pentru ca are influenta la stelisti)... si dai tataie ca zapata e varza, ca el e de vina pt ultimele rezultate, ca e miop, ca e labil psihic... imi venea sa sparg televizoru... singurul care incerca sa spuna ceva in apararea lui a fost culmea ... craciunescu da iau dat astia cu publicitatea in cap, ca deh... pe ei ii chinuia prostata... stiti ce concluzie au tras?... Steaua a jucat foarte bine dar, a fost ingropata de portar si culmea nu numai in meciul de la Galati... ci in tot sezonul asta...

Cert este cel putin pt mine ca se doreste caderea in dizgratie a columbianului, pt ca asta ar insemna, e limpede si pentu noi si pentru dusmanii Stelei, slabirea echipei... care fie vorba intre noi si asa joaca destul de slab... din pacate.

Cu tot respectu pt Iordanescu, da parerea mea este ca s-a cam ramolit si a devenit cam senil...

Poate o sa ma injure unii, ...da io asa vad lucrile, Steaua fara Rufay... ar fi mult mai slaba, si nesimtitu asta de ioanitoia, din pacate stie asta.

piturca200220.10.2008 09:39
Sincer eram nerabdator sa vad daca sau mai sezizat si alti... de razboiu pe care la inceput obositu asta de ioanitoia, impotriva echipei noastre. Nu am citit articolele astea, da m-a revoltat aseara la TV atacul direct si pe fata la Zapata. Ia adus pe Mitica, si pe Iordanescu (primu in ideea ca are influenta la jijiot al doilea pentru ca are influenta la stelisti)... si dai tataie ca zapata e varza, ca el e de vina pt ultimele rezultate, ca e miop, ca e labil psihic... imi venea sa sparg televizoru... singurul care incerca sa spuna ceva in apararea lui a fost culmea ... craciunescu da iau dat astia cu publicitatea in cap, ca deh... pe ei ii chinuia prostata... stiti ce concluzie au tras?... Steaua a jucat foarte bine dar, a fost ingropata de portar si culmea nu numai in meciul de la Galati... ci in tot sezonul asta...

Cert este cel putin pt mine ca se doreste caderea in dizgratie a columbianului, pt ca asta ar insemna, e limpede si pentu noi si pentru dusmanii Stelei, slabirea echipei... care fie vorba intre noi si asa joaca destul de slab... din pacate.

Cu tot respectu pt Iordanescu, da parerea mea este ca s-a cam ramolit si a devenit cam senil...

Poate o sa ma injure unii, ...da io asa vad lucrile, Steaua fara Rufay... ar fi mult mai slaba, si nesimtitu asta de ioanitoia, din pacate stie asta.

daca ai ajuns sa il faci pe Iordanescu ramolit si senil inseamna ca nu mai ai nici un dram de respect pentru jucatorii totali si uriasi ai echipei militare (in caz ca ai uitat Steaua a fost si este in sufletul peluzelor echipa armatei ) si nu poti de la o simpla parere sa-l jignesti in halul asta

zloty20.10.2008 09:43

cred ca ai prea multe pretenti de la "nea ovi"

Spoonman20.10.2008 09:53

...am spus "cu tot respectul"... totzi avem sansa sa ajungem "ramolitzi si senili"... asta daca mai prindem virsta... recunosc insa ca am EXAGERAT... :wall:

victor20.10.2008 10:48

ce atata dezbater, cand situatia este foarte clara?

Steaua de azi nu are rezultatele pe care le asteptam cu totii si nici macar calitatea jocului nu trezeste ceva sperante.

cine este de vina? patronu' ?! in mod sigur si absolut Gigi becali este vinovat pentru situatia actuala.

dar vina lui este aceea ca nu isi asuma fara teama rolul de conducator, indiferent de efectul negativ asupra imaginii sale publice! Marius Lacatus, un simbol etern al Stelei, este un antrenor mediocru si limitat, care nu va reusi sa ridice Steaua, indiferent de jucatorii ce vor fi transferati. nu are rost sa vorbim daca pepe moreno si mendoza sunt mai buni/mai slabi decat arthuro, Semedo, Stancu, etc., atat timp cat noi intampinam enorme dificultati cu echipe gen otopeni, sportu' sau galati. nu jucatorii sunt problema, ci JOCUL incredibil de rudimentar. azi, Steaua antrenorului Lacatus nu are nici un fel de stil si personalitate in exprimare (buna sau rea, placuta sau nu noua spectatorilor), iar cei 25 jucatori par a fi lipsiti de vlaga si incapabili sa alerge. de tactica nici nu mai are rost sa vorbim cand noi suntem sufocati de adversari care practic nu exista. ma uit la CFR, o echipa cu-n lot mai slab decat cel al Stelei, si nu pot sa remarc ca in mod evident culio, muresan, toni s.a. alearga mult mai mult si au vigoare fizica. iar asta e totusi o problema relativ simpla de pregatire si de dozare a antrenamentelor. cand din 25 de jucatori singurul care a fost in vana la inceputul de sezon a fost Lovin, jucator care s-a antrenat multa vreme singur, fara maestrul Lacatus, asta vorbeste de calitatea antrenamentelor coordonate de antrenorul simbol. sigur, pe masura ce sa va pregati mai mult impreuna cu prima echipa, Lovin isi va "reveni" la forma slaba care ii caracterizeaza azi pe toti componentii lotului.

cred ca Lacatus este doar beneficiarul unei situatii favorabile de conjunctura. are un lot bogat numeric si de buna valoare pentru Romania (ca este asa o dovedesc meciurile europene unde jucatorii se concentreaza dorind sa-si "expuna valoarea" si de multe ori depasesc conditia tactica precara a echipei) si de aceea a reusit sa mai salveze anumite situatii de moment (vezi golurile din ultimele min. cu brasovul, cu Bistrita, sau cu otopeniul). pe termen mediu si lung insa, Lacatus isi arata limitele. "fermecat" de de baiatul bun care e Marius, caci Lacatus chiar este un baiat bun, becali pare incapabil sa reactioneze imediat si sa faca schimbarea atat de necesara (vezi si experienta clujului care nu s-a sfiit sa-l indeparteze pe Andone si sa puna pe banca un antrenor serios).

DIN PACATE, ca antrenor Lacatus este un mediocru care atat poate! pe banca Stelei doar dorinta si ambitia nu sunt suficiente! este nevoie de scoala multa, originalitate, viziune si dorinta de a te innoi mereu, adica intr-un cuvant, este nevoie de CALITATE!

MoWeed20.10.2008 11:11
vina lui este aceea ca nu isi asuma fara teama rolul de conducator, indiferent de efectul negativ asupra imaginii sale publice!

Tocmai asta e una din probleme; isi asuma prea mult rolul de conducator

sabin130720.10.2008 11:15
cine este de vina? patronu' ?! in mod sigur si absolut Gigi becali este vinovat pentru situatia actuala.

dar vina lui este aceea ca nu isi asuma fara teama rolul de conducator, indiferent de efectul negativ asupra imaginii sale publice!

Cat de soft esti, un fel de 007 al lui becali.

Ai adoptat un stil mai ¨undercover¨ ca sa pari mai credibil? Nu tine.

Tocmai, ca isi asuma rolul de conducator prea mult, asta e beleaua cea mare. Si stii ce? Nici macar nu e o nuotate. Asta face de cand a achizitionat panoul de publicitate Steaua si nu am vreun motiv sa cred ca se va schimba vreun pic atitudinea lui. De-aia vreau sa crape odata, pentru ca da, vina lui este peste tot si-n toate.

victor20.10.2008 11:45
vina lui este aceea ca nu isi asuma fara teama rolul de conducator, indiferent de efectul negativ asupra imaginii sale publice!

Tocmai asta e una din probleme; isi asuma prea mult rolul de conducator

nu! crede-ma: prea putin! de aceea si suferim!

azi problema este ca Lacatus e lasat sa faca tot ceea ce-i trece prin cap si nu are deasupra un control permanent si profesionist! becali vine cand si cand si comenteaza jocul, adica efectul final, nu si cauzele?! Steaua este complet nepregatita fizic si tehnico-tactic! ca antrenor Lacatus este un impostor, fiind ajutat doar de sclipirile episodice ale unui lot care este de departe cel mai bun pe care l-am avut de la revolutie incoace! eu sunt siderat de actuala situatie! toata lumea din anturaj, din lumea fotbalului ii spune lui becali sa-l demita si acesta se incapataneaza sa mearga contra curentului! parca ar fi un blestem! absolut inimaginabil si fara explicatii logice! raspunsul invariabil al lui Gigi: Lacatus este un om bun si pana la urma va reusi?! o penibilitate si o situatie de un ridicol absolut!

pentru.sabin... : scuteste-ma de polemici! nu ma intereseaza subiectele care mi le propui! sper ca e clar!

sabin130720.10.2008 11:55
pentru.sabin... : scuteste-ma de polemici! nu ma intereseaza subiectele care mi le propui! sper ca e clar!

Nici nu ma gandeam la niste polemici cu tine, pentru ca esti prea indoctrinat ca sa pot spera ca putem ajuge la un consens.

Doar imi exprimam repulsia vis-a-vis de personaje ca tine, care incearca sa para mai ¨light¨ in comentarii pentru a parea si mai credibili. Penibil. Cine a avut de inteles ce e cu tine cred ca a inteles. De asta ¨impostor¨ mai degraba esti tu, in nici un caz Lacatus.

victor20.10.2008 12:07

Nici nu ma gandeam la niste polemici cu tine, pentru ca esti prea indoctrinat ca sa pot spera ca putem ajuge la un consens.

Doar imi exprimam repulsia vis-a-vis de personaje ca tine, care incearca sa para mai ¨light¨ in comentarii pentru a parea si mai credibili. Penibil. Cine a avut de inteles ce e cu tine cred ca a inteles. De asta ¨impostor¨ mai degraba esti tu, in nici un caz Lacatus.

ultima oara: prietene, uita-ma pe mine! nu eu sunt obiectul de discutie al acestui forum! concentreaza-te pe Steaua! azi Steaua are probleme uriase DE JOC, care sunt de neacceptat!

exista si o cauza a jocului slab? DA! ne prezentam asa cum ne prezentam din cauza unui antrenor limitat, ingamfat, fara scoala si fara viziune! nu poti conduce banca tehnica a Stelei daca nu ai trecut macar pe la scoala de antrenori, daca nu citesti nimic de specialitate, intr-un cuvant DACA NU AI CLASA, daca nu esti un premiant in domeniul respectiv! noi nu facem cizmarie!

cand tot deschideti subiecte cu becali si vinile lui inchipuite legate de jocul infect al Stelei (caci infect este cuvantul cand in 270 de min. cu echipe penibile, slabe si mediocre, marchezi un gol in prelungiri si primesti 5) nu faceti decat sa ascundeti gunoiul sub pres si sa cautionati incompetenta antrenorului Lacatus! orice achipa joaca asa cum este antrenata! in cazul nostru nu cred ca putem vorbi de ghinion ci de nepricepere!

sabin130720.10.2008 12:24

Prietene Victor, becali a adus in colaps psihic jucatorii aia, prin toate declaratiile lui la misto sau serioase (de parca ar fi vreo diferenta intre ele), si prin toate actiunile lui peste capul antrenorului. Antrenorul la Steaua nu poate avea autoritate in vestiar deoarece e de ajuns ca o singura data sa-i fie stirbita autoritatea pentru ca acei jucatori sa nu mai stie de ¨frica¨antrenorului. Chiar daca se ia de comun acord cu administratia vreo decizie, aceasta trebuie sa fie comunicata de antrenor. Ca patron nu te apuci sa racnesti prin presa ca ala nu-i bun, ala da, ala sa intre, ala sa fie dus la echipa a doua etc. pentru ca jucatorii nu-l vor putea lua in serios pe antrenor (oricare ar fi el) nici a doua zi, nici a treia, niciodata.

Vorbim de niste lucruri care tin de logica, bun simt, la un club condus de un psihopat. Normal ca aceasta logica devine penibila in fata prostiei crase si infinite a lui becali. Sunt sigur ca nici el nu realizeaza cat rau face Stelei si automat si imaginii lui, dar e prea redus mental si incapatant in prostia lui ca sa se remedieze ceva in privinta asta

Un club ai carui jucatori stiu ca nu de evolutia lor depinde viitorul lor nu poate face performanta la nivel. Nu rezista pe termen lung o astfel de mentalitate infecta, mentalitate instaurata de al tau ¨master¨, Gigi becali.

Eu nu am spus ca Lacatus e un antrenor emerit, dovedit, eu spun ca raul e mai sus, si mult mai vechi. De asta nici nu pot sa stiu exact daca Lacatus e de Steaua sau nu.

Nici macar nu ma astept sa pricepi lucrurile astea, deci nici sa le accepti.

victor20.10.2008 12:48
Prietene Victor, becali a adus in colaps psihic jucatorii aia, prin toate declaratiile lui la misto sau serioase ......

colaps psihic?! fratioare, esti frate cu ridicolul?! ia-l bai tata pe Lacatus acasa si mai scuti-ne pe noi astia in colaps psihic! problema Stelei este ca nu poate sa alerge, ADICA ESTE NEPREGATITA! Lacatus este impotent ca antrenor si toate echipele pe care le-a pregatit el au sfarsit in "colaps psihic"!

asta cu colapsul e gluma lunii! du-te repede la osim sa te inregistrezi! imi e greu sa cred ca mai poti depasi o astfel de "culme" a intelectualitatii abisale! ar fi pacat ca astfel de comentarii sa fie pierdute in neantul netului. poate le grupezi intr-o antologie! sunt sigur ca te vei bucura de un mare succes intre pacientii diferitelor stabilimente!

Marius20.10.2008 12:52

Daca nu terminati, veti fi sanctionati amandoi

sabin130720.10.2008 12:57

@Victor

Scuza-ma ca nu am pus ghilimelele, ca sa le vada si marele intelectual potent, Victor. Oricum prefer oricare ipostaza inafara celei ale tale. N-as putea trai cu atata scarba de propria persoana. Cred ca erai prea ocupat in a-i inchina ode lui becali ca sa stii ce a fost la celelalte echipe antrenate de Lacatus.

Mai bine l-ai lua tu pe Gigi si te-ai duce ca tot esti trup si suflet pentru Gigi. Nu faci tu asta pentru noi?

Mai scuza-ma pentru ca m-am coborat la nivelul tau. O sa incerc pe viitor sa n-o mai fac.

dee20.10.2008 13:24
orice echipa joaca asa cum este antrenata! in cazul nostru nu cred ca putem vorbi de ghinion ci de nepricepere!

subscriu.

Atata timp cat Becali isi asuma rolul de antrenor si nu cel de conducator, situatia de la echipa nu se va remedia. El trebuie sa renunte la tutelarea celor din subordine, sa le ofere acestora posibilitatea de a-si manifesta atributiile pe care le au.

@piece of mind

postul meu nu-l disculpa pe Lacatus, normal ca este vinovat pentru jocul echipei, insa eu m-am referit strict la Becali si la incapacitatea lui de a fi un adevarat conducator. Din punctul meu de vedere, la Steaua Lacatus este antrenorul, insa selectionerul e Becali!

Piece of Mind20.10.2008 13:38
subscriu.

Atata timp cat Becali isi asuma rolul de antrenor si nu cel de conducator, situatia de la echipa nu se va remedia. El trebuie sa renunte la tutelarea celor din subordine, sa le ofere acestora posibilitatea de a-si manifesta atributiile pe care le au.

Mi-ar placea sa cred ca ai facut o gluma! Nu Becali antreneaza echipa asta, ci Lacatus. Faptul ca, ocazional, i se mai impun 1-2 fotbalisti in primul 11 nu inseamna ca echipa e antrenata de Becali. Pregatirea fizica si dezvoltarea jocului (scheme, trasee, etc) tin exclusiv de antrenor. Poate cere Becali pe oricine in teren, prost, bun, echipa trebuie sa arate ceva, o idee de joc, insa la Steaua acest lucru lipseste cu desavarsire. Sub nici o forma nu se poate spune ca Steaua e la pamant cu pregatirea fizica si tehnico-tactica doar pentru ca Becali ii vrea in teren cand pe Stancu sau Arthuro, sau Toja mijlocas central, iar Radoi stoper!

Bine ai revenit, Victore!

victor20.10.2008 13:47
Daca nu terminati, veti fi sanctionati amandoi

corect! de fapt nici nu prea ma interesa discutia!

mdionis20.10.2008 13:53

azi problema este ca Lacatus e lasat sa faca tot ceea ce-i trece prin cap si nu are deasupra un control permanent si profesionist! [...]

Ce e aia "control permanent si profesionist"?

Profesionistul care trebuie sa se ocupe de fotbal la un club este antrenorul. El este responsabil de tot ceea ce tine de pregatirea profesionala a echipei de fotbal. Daca este pus altcineva sa il "controleze" inseamna ca modul de gestiune a clubului ar deveni complet neprofesionist (ceea ce dealtfel ar fi in ton cu actualul sistem de la C.F. Steaua care duhneste a diletantism agresiv ce se simte de la Madrid pana la Kiev). Presedintele, patronul, consiliul de administratie etc. pot decide stabilirea sau incetarea relatiilor contractuale intre un antrenor si club in conditiile reglementate de legi si acorduri clare, eventual si cu o motivatie transparenta aferenta. Nu "controlul permanent si profesionist".

Evident, presedintele, patronul, consiliul de administratie pot lua si decizii tampite, neprofesioniste, diletante, prin implicare in ceva in afara domeniului lor de competenta; pot asta pentru ca nu e nimeni care sa le poata reprosa eficient ca au intrat pe aratura. In acest caz, lucrurile nu mai sunt normale; in Romania spalata pe creier de zeci de ani de pseudo-valori si alti aproape 20 de ani de libertate de obicei prost inteleasa de actualii cetateni cu bani, normalitatea respectului pentru profesionism si competentele fiecaruia ramane inca o floare rara. Intr-un sistem concurential cat de cat decent, deciziile tampite, neprofesioniste, diletante de acest gen duc la contraperformante iar staff-ul care le-a luat se autoexclude automat.

Daca performantele antrenorului nu sunt pe masura asteptarilor, e in regula incetarea raporturilor contractuale cu societatea (din initiativa staff-ului sau a antrenorului insusi). Nu e in regula incalcarea sau "controlul" domeniului sau de competenta din partea staff-ului.

De curiozitate: domnia ta a lucrat vreodata in Germania sau macar cu colaboratori nemti?

victor20.10.2008 14:17

azi problema este ca Lacatus e lasat sa faca tot ceea ce-i trece prin cap si nu are deasupra un control permanent si profesionist! [...]

Ce e aia "control permanent si profesionist"?

Profesionistul care trebuie sa se ocupe de fotbal la un club este antrenorul. El este responsabil de tot ceea ce tine de pregatirea profesionala a echipei de fotbal. Daca este pus altcineva sa il "controleze" inseamna ca modul de gestiune a clubului ar deveni complet neprofesionist (ceea ce dealtfel ar fi in ton cu actualul sistem de la C.F. Steaua care duhneste a diletantism agresiv ce se simte de la Madrid pana la Kiev). Presedintele, patronul, consiliul de administratie etc. pot decide stabilirea sau incetarea relatiilor contractuale intre un antrenor si club in conditiile reglementate de legi si acorduri clare, eventual si cu o motivatie transparenta aferenta. Nu "controlul permanent si profesionist".

Evident, presedintele, patronul, consiliul de administratie pot lua si decizii tampite, neprofesioniste, diletante, prin implicare in ceva in afara domeniului lor de competenta; pot asta pentru ca nu e nimeni care sa le poata reprosa eficient ca au intrat pe aratura. In acest caz, lucrurile nu mai sunt normale; in Romania spalata pe creier de zeci de ani de pseudo-valori si alti aproape 20 de ani de libertate de obicei prost inteleasa de actualii cetateni cu bani, normalitatea respectului pentru profesionism si competentele fiecaruia ramane inca o floare rara. Intr-un sistem concurential cat de cat decent, deciziile tampite, neprofesioniste, diletante de acest gen duc la contraperformante iar staff-ul care le-a luat se autoexclude automat.

Daca performantele antrenorului nu sunt pe masura asteptarilor, e in regula incetarea raporturilor contractuale cu societatea (din initiativa staff-ului sau a antrenorului insusi). Nu e in regula incalcarea sau "controlul" domeniului sau de competenta din partea staff-ului.

De curiozitate: domnia ta a lucrat vreodata in Germania sau macar cu colaboratori nemti?

curiozitate satisfacuta!

control profesionist si permanent inseamna numirea unui presedinte de club mana forte, si nu o momaie gen Adrian Ilie, care sa puna piciorul in prag atunci cand amatorismul unor pseudo-antrenori, gen Hagi sau Lacatus, arunca echipa in haos tehnico-tactic. in mod normal, pe Lacatus ar trebui sa-l destituie nu becali ci presedintele clubului.

iti atrag atentia ca expozeul tau este corect pe fond, dar fara aplicabilitate in situatia noastra de azi! Lacatus nu are cum sa raspunda de ceva pentru ca el este incompetent si limitat! mai grav este ca se foloseste, voit sau inconstient, de legenda marelui jucator pentru a supravietui pe banca tehnica a Stelei, producand o situatie de neacceptat. in mod normal, esecul din meciul cu Dinamo trebuia sa-l impinga la o demisie de onoare, si astazi am fi evitat tot acest scandal si fractionarea in grupuri pro-contra. avand in vedere si scandalul precedent creat in legatura cu Hagi, demiterea lui acum este chiar o problema pe care numai becali singur o poate rezolva.

in germania la care te referi, cu oarecare emfaza dupa parerea mea, peluzele nu au pretentia sa numeasca un antrenor si nici nu forteaza prin scandari imbecile mentinerea acestuia in functie! azi, daca purtam o discutie logica si cat de cat obiectiva, nu exista absolut nici un motiv pentru mentinerea in functie a unui antrenor ca Lacatus. traind intr-un prezent frustrant, el nu are viitor si va tara Steaua in contra-performanta!

MoWeed20.10.2008 14:21
control profesionist si permanent inseamna numirea unui presedinte de club mana forte, si nu o momaie gen Adrian Ilie, care sa puna piciorul in prag atunci cand amatorismul unor pseudo-antrenori, gen Hagi sau Lacatus, arunca echipa in haos tehnico-tactic. in mod normal, pe Lacatus ar trebui sa-l destituie nu becali ci presedintele clubului.

Dar nu ar trebui sa puna piciorul in prag si cand patronul, care nu se pricepe la fotbal decat ca un microbist(nu are studii de specialitate), intervine in transferuri, face declaratii care sa strice moralul echipei sau impune un oarecare jucator in primul 11?

Ca tot vorbeai de Germania, afla ca acolo un patron nu se baga unde nu se pricepe. De asta angajeaza specialisti in diverse domenii, pentru a avea rezultate cat mai bune

greenyes20.10.2008 15:36

Frate Sabin, Frate Moweed si penru toti ceilalti...respect ca ati mirosit unul dintre cei mai mari lupi care a tras o blana de oaie si a dat iama in turma. Mai sunt cativa pe site ul asta care au aceeasi tactica ca si lupusorul Victor. Un limbaj aproape perfect, alambicat...te face sa crezi ca are ideeii comune cu ale tale ... iar la momentul potrivit ...uuppss .... a scapat pasarica........e frate cu lupul.......sper sa apara "berbecul" turmei care sa fie atras de aceasta "noua aratare" sa regleze ce este de reglat!!!!

«123»