FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa-ti fie rusine nea' Ovi

«123»
fcsteaua.ro19.10.2008 15:09

Sa-ti fie rusine nea' Ovidiu Ioanitoaia! Sa bagi capul in pamant si sa-ti ceri scuze suporterilor Stelei pentru modul infect in care ai ales sa ataci culorile ros-albastre. Si sa nu mai discuti niciopdata de etica profesionala, pentru ca ai demonstrat ca iti este straina.

Nu stii ce-ai facut nea' Ovi? Hai ca-ti improspatez eu memoria, banuiesc ca o data cu varsta pierzi si din memorie:

STELISTA_YO - "Lãcã, fã un pas spre demnitate!"

DOCTORUL - "Pleci tu sau plecãm noi. Ce alegi?"

THOMAS - "Te iubesc, dar trebuie sã te las�"

Ce sunt astea, o sa intrebi? Sunt "articolele" unor copii, ale unor adolescenti care nu au legaturi foarte mari cu jurnalismul si scriu din pasiune. Sau scriu urmand "sfaturile" unor batrani, nu-i asa nea' Ovi? Si unde gasim articolele astea? Pe prima pagina a gazetei pe care o conduci!

In timp ce copii pe care ti-i cresti scriu prostii, fara niciun argument tactic, ci doar din auzite, tu si angajatii tai ce faceti?

Primul vinovat, de Ovidiu Ioanițoaia

Sclavii cui?, de Maria Andrieș

Dictatul banilor, de Catalin Tolontan

Unde sunt articolele VOASTRE anti-Lacatus? VOI de ce nu aveti curajul sa va asumati o campanie? De ce trebuie sa te folosesti de niste copii care, fara indoiala, iubesc Steaua? De ce in editorialele voastre criticati (un fel de a spune) finantatorul vremelnic al clubului iar copiilor le permiteti sa scrie tampenii?

Chiar asa important e ratingul pentru tine nea' Ovi? Dupa o viata intreaga de jurnalism, ai ajuns in sfarsit atat de jos incat sa te folosesti de copii pentru a-ti sustine o campanie fundamental gresita? Si infecta!

Rusine sa-ti fie "nea" Ovidiu Ioanitoaia! Tie si tuturor celor care au acceptat mizeria de campanie in mizerul vostru ziar!

Marius

fcs_soldier19.10.2008 15:29

super articol... trebuia cineva sa-si dea seama... si eu am sesizat acele porcarii.

Felicitari!

vlad7519.10.2008 15:44

@Marius,

"nea" OVI este doar o hoasca unsa cu toate alifiile.Este un alunecos, ce sa mai.

MoWeed19.10.2008 15:49

Nici nu ma asteptam la altceva de la acest ziar infect...

fiara719.10.2008 15:57

Articolele respective sunt preluate de pe un blog (care apartine tot hazetei, dar asta nu conteaza) si nicidecum nu apartin unor redactori angajati. Si e foarte bine ca au fost preluate, la fel cum au fost preluate in alte dati articole scrise pe aici.

Citisem deja articolul scris de stelista_yo. Profund, la obiect, plin de sentiment, bine scris. Are vreo importanta ca are 18 ani? Altii au 50 si nu stiu sa lege 2 vorbe. Si daca vrea sa il atace pe Lacatus, e opinia si se bazeaza pe realitatea de la echipa. Nu e nevoie de vreun "argument tactic", se vede cu ochiul liber ce se petrece la Steaua. Si cred ca nici pe site-ul fcsteaua.ro nu exista cineva care sa fi facut scoala de antrenori, dar tot isi dau cu parerea fara " argumente tactice"

Nu inteleg ce ai fi vrut sa faca redactorii? Sa scrie ei la sentiment si sa il atace pe Lacatus? Nu o fac pt ca nu exista stelisti in redactie si probabil prefera sa fie mai rezervati din motive de marketing.

Unde sunt articolele VOASTRE anti-Lacatus?

Am citit acum si articolul lui Ov Ghionoaia. Desi are un stil gen compunere de clasa a 3-a, ideea este corecta. In primul rand ii spune lui jj sa taca si sa se implice mai putin. Ti se pare ca nu il ataca pe Lacatus aici?

(Becali)...în loc sã se consulte cu acesta (Lacatus), nu s-a sfiit sã-i dicteze pe cine sã titularizeze și pe ce post! Spre deosebire de Hagi, care n-a acceptat rolul de marionetÃ, LÃcÃtuª s-a conformat indicaÞiilor, demonstrÎnd cà un jucÃtor cu multà personalitate, emblematic, poate deveni un antrenor cu mai puÞinÃ.

w3bmaster19.10.2008 17:12

Presa ca deobicei de kkt ...

Eu nu cine il admira pe smacariciu de Ioanitoaia nu il suportam de cand era la Pro TV ...

dax4719.10.2008 17:17

Ti-ai si gasit cui sa-i ceri sa-si ceara scuze si sa-i fie rusine. Vai de Steaua si dioptriile lui. De unde nu este, n-ai ce sa ceri. E un alt terminat intre atatia - fara etica profesionala, fara morala proprie, paralel cu sportul.

Joga Bonito19.10.2008 17:47

Tu ai scris articolul asta Marius? Nu-mi vine sa cred...

Piece of Mind19.10.2008 18:02

Un articol pur emotional, care nu are ce sa caute pe prima pagina. Sorry, dar asta este realitatea!

DonAndres19.10.2008 18:49

Sa vedeti ce articol o sa fie maine in hazeta!!!!Chiar acum pe sptfm Gabi Safta intr-o discutie cu Marius Lacatus,a dezvaluit ca maine(cu o zi inaintea meciului cu Lyon)vor scrie ca jucatorii nostri s-au batut in vestiar la Galati!!!!!!

Rusine gsp!

Lupta Steaua!

Piece of Mind19.10.2008 19:21

Asta e problema noastra acum, ce scrie presa, nu ca s-au bagat milioane de euro in echipa de cand a venit Lacatus si continuam sa avem unul din cele mai penibile jocuri din campionat!

enjoy19.10.2008 19:40

de-ale gazetariei, nimic mai mult! ati vazut vreun jurnalist curat? eu nu, sunt numai jeguri!

alexblaja19.10.2008 19:51
Asta e problema noastra acum, ce scrie presa, nu ca s-au bagat milioane de euro in echipa de cand a venit Lacatus si continuam sa avem unul din cele mai penibile jocuri din campionat!

da, frate, ce bun e Becali asta, ca baga milioane in echipa asta si netrebnicul de Lacatus isi bate joc de investitiile acestui minunat patron!

"Eu am spus și o repet, în momentul în care obiectivele pe care le am de îndeplinit vor fi compromise, nu este nevoie de intervenția nimãnui, voi pleca singur" - Marius Lacatus

redondo19.10.2008 20:09
Nici nu ma asteptam la altceva de la acest ziar infect...

Prietene,ma surprinde ca nu ti-ai dat seama pana acum ca aproape orice ziarist sportiv este infect din punct de vedere al caracterului.

kosm1n19.10.2008 20:21

Eu unul nici nu am vrut sa citesc acele articole ale acelor useri "suporteri" Steaua!

Raspuns pe masura FCSTEAUA.RO!!!!!!!!!!!!!!!!

piturca200219.10.2008 20:27
Eu unul nici nu am vrut sa citesc acele articole ale acelor useri "suporteri" Steaua!

Raspuns pe masura FCSTEAUA.RO!!!!!!!!!!!!!!!!

as fi curios sa stiu daca macar unul dintre aceste 3 persoane a vazut vreun meci de-al lui Marius Lacatus la Steaua

Adrian19.10.2008 20:41
"Eu am spus și o repet, în momentul în care obiectivele pe care le am de îndeplinit vor fi compromise, nu este nevoie de intervenția nimãnui, voi pleca singur" - Marius Lacatus

Deci e de acord cu becalul in ceea ce priveste cupa.

Interesant.

maye19.10.2008 20:44

mizeriile de la ghesepe...

leonardo19.10.2008 20:53

Este in regula ca il contestati pe Lacatus, este parerea voastra, dar asta cu milioane de euro ce este ? Ca patronul si-a facut treaba, doar ca anternorul este slab ?

da, frate, ce bun e Becali asta, ca baga milioane in echipa asta si netrebnicul de Lacatus isi bate joc de investitiile acestui minunat patron!

O.ca.

adidwu19.10.2008 20:57

Interesant.

Lacatus a declarat ca pe el chiar il interesa cupa,pe jucatori se pare ca nu i-a interesat prea mult.

alexblaja19.10.2008 21:08

Interesant.

ObiectivE - la plural

Harald19.10.2008 21:15

nu inteleg de ce spui acest lucru. Nu stiu daca acest articol distrage atentia de la adevaratele probleme. Oricum nu stiu daca e cineva care se mai mira de astfel de articole.

Doar daca ne gandim cine patroneaza acest trust si in ce relatii e cu patronul nostru, totul se explica. Din pacate influenta politicului este prea mare pentru a mai crede intr-un fotbal curat.

Adrian19.10.2008 21:29

Interesant.

ObiectivE - la plural

Exact, obiectivE.

La plural.Ca sunt 2.

Adica Cupa si Campionatul.

Daca a picat cupa, a mai ramas 1.Deci singular.

Obiectiv.

fortza steaua19.10.2008 21:43

in zilele noastre goana dupa bani e atata de mare incat ia cuprins si pe jurnalisti.de fapt sant in tara asta 90% asa zisi jurnalisti.wai mama lor vhabar nu au de jurnalism,ei scriu doar sa isi faca tiraj mare sa ia banul.ma surprins si pe mine acceptul d-lui ioanitoaia,pacat!la atata experientza de jurnalist care o are.f multi se ia de "Laca".dar unde este atacul Stelei?oare trebuie sa intre antrenorul sa dea gol?speram ca Jiji sa aduca 2 atacanti din iarna si sa intareasca echipa.Forza Steaua!!! :steag_sah_mic:

Hassan19.10.2008 23:02

Nimic nou sub soare. Toti gazetarii sportivi romani (cu f.f. putine exceptii notabile) sunt niste jegosi infecti care nu au nici in clin nici in maneca cu ce inseamna presa, citeaza intotdeauna "surse din anturajul ...." si pun cuvinte aiurea in gura oamenilor (vedeti ce au facut cu Lacatus, cu Ogararu acum...si cu multi altii).

Si, atunci cand nu au altceva, merg pe siteurile de suporteri si fura, pur si simplu fura, si generalizeaza : daca X a zis asta, atunci "suporterii stelisti cu totii au ceva impotriva lui Laca sau a unui jucaator"(intrbati pe Adrian sau chiar eu, am fost citati de ProSport si gazeta!)

Penibil, Penibil, Penibil. De 3 ori penibil. Nu a mai ramas nici un "jurnalist" ne-murdarit de la gazeta in afara de A.vochin. Asta, pana se murdareste si el....

«123»