Armanovici
Asta nu s-a intamplat inca.Dar declaratia: "Cine da in Gigi, da si in mine!" a fost un mesaj destul de clar.
Armanovici
Asta nu s-a intamplat inca.Dar declaratia: "Cine da in Gigi, da si in mine!" a fost un mesaj destul de clar.
Parerea mea e ca toti sunt vinovati pt ceea ce se intampla acum la Steaua:si Becali,si Lacatus,si jucatorii si conducerea.Dar ce mai mult cred ca e vina lu' Becali.Din cauza lui se intampla toate astea pt ca nu stie cum sa se comparte si ce sa faca atunci cand ceva merge greu.Sper sa se rezolve cat mai repede problema asta...
Bine ai revenit armanovici, cu ocazia asta ai scris si un articol exceptional!
Am citit toate comentariile si nu-mi vine sa cred ca mai sunt oameni care sunt de acord cu finantarea clubului de catre Becali si mutarea atentiei a situatiei existente la club pe umerii lui Marius Lacatus. E absolut de neimaginat acest lucru! Oameni buni deschideti ochii, stelistii niciodata nu vor fi cumparati de banii murdari ai ciobanului, noi avem coloana vertebrala, aveam o istorie superba si imaculata pana la venirea acestui individ neghiob!
Piece, tu nu o crezi nicodata data ca lacul e adanc, decat cand o sa calci in el si o sa te ineci. Refuzi sa vezi adevarata fata a ciobanului, asta imi dai de crezut.
Sunt de acord cu tine intr-o anumita directie: Lacatus nu e cel mai competent antrenor care a antrenat la Steaua, insa deocamdata isi face datoria cu brio, nu ii se pot reprosa prea multe.
Corect, si eu vreau un antrenor desavarsit, prefesionist, sa vina cu un staff de oameni dedicati Stelei, cu un manager profesionist, insa aceste lucruri nu sunt compatibile cu George Becali! E ca si cand doctorii ti-au facut un transplant de rinichi, daca in decurs de 2 zile acesta refuza sa se integreze in organism e gata. Servus! Il scoti.
Intr-adevar, cand vom avea un finantator inteligent, cu studii superioare si sa aiba un dram de bun-simt, atunci da... cu mana pe inima am cer un antrenor mai bun decat Lacatus!
Nu am acees la contabilitatea clubului, dar am impresia ca de vreo 2 ani clubul se auto-finanteaza, iar ciobanul joaca doar un rol teatral. Daca suporterii l-ar izgoni pe cioban, iar clubul ar deveni o societate pe actiuni, alaturi de eventualele calificari si de cotizatiile suporterilor, am putea avea o Stea fara cioban.
Sa luptam importriva ciobanului cu toate armele pe care le avem la dispozitie!
Mandru ca sunt stelist!
Mai baieti, cei care ma cunosc stiu ca as striga la orice ora impotriva ciobanului, oriunde, oricand. Problema este ca in contextul in care nu avem alternativa (spre deosebire de 2002, cand Hagi forma o puternica coalitie anti-Gigi, la care din pacate tribuna a ramas imuna), strigam la luna, omul nu pleaca si basta.
Si da, fara un manager general puternic, care sa nu fie un pres gen Argaseala, schimbarea lui Lacatus aproape sigur nu ar aduce revirimentul scontat.
Vorbesti patimas si neadavarat. A investit primul intr-o infrastuctura care nu-i a lui. Este cel mai ok stadion din tara!Acum nici macar contractul de inchiriere nu mai vor sa il prelungeasca!Stiai?
A cumparat toti juniorii si jucatori f buni din tara si a facut spatii de cazare si antrenament, terenuri, etc... Documenteaza-te!
A investit exact atat cat trebuia pentru a putea evolua in CL. Intr-adevar stadionul nu este al lui, dar un om cu banii lui Jiji si cu relatiile lui nu putea rezolva cumva sa i-se concesioneze stadionul pe 20-30 de ani si sa investeasca serios in el?
Degeaba a luat juniori daca ii antreneaza nepotii lui! Pentru a avea un centru de copii si juniori viabil, trebuie sa ai si antrenori nu numai juniori talentati. Daca tot a investit in centrul de copii si juniori, cum se face ca nu mai avem nici un jucator promovat de la juniori in lotul nostru? In 5 ani era timp destul sa apara macar o solutie viabila....
1) In primul rand spui " cum mama naibii in 20 de ani a ajuns Lyon printre cele mai puternice cluburi din lume dintr-un club de Liga a 2-a":- Fals!Poate in Franta, ca in Europa a clacat constant imediat la iedirea din grupe.
- Spui de 20 de ani, timp in care a avut acelasi patronat!Becali are doar 5!
O fi avut acelasi patronat 20 de ani, dar ei au inceput de la 0. Din punct de vedere financiar au crescut foarte mult si asta se vede.
2) "...incasarile din bilete, marketing. drepturi de televizare si asa mai departe cum e Steaua!- Am o veste pt tine! La noi in tara astea sunt fis!De aceea nu va investi nimeni mai mult atat timp cat nu vor creste incasarile din publicitate, drepturi de televizare, bilete!
La drepturi de televizare abia a crescut de la cateva zeci de mii la ~2/echipa loc 1-6, dar in 4-5 ani
Pana si sponsorii principali dau doar 1-2 mil la noi, pe cand la ei zeci de milioane!!!
Incasarile sunt praf in comparatie cu ce vrei tu sa compari. La stadioane de 50-80 mii au peste 70% abonamente "grase". Nu mai spun de tarife ... Acolo se simte daca sunt stadioanele goale!La noi???Cate etape a jucat Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, etc cu stadioanele goale din penalizari?Unele joaca si acum "goale" din revolta suporterilor...Si? Au dat faliment din cauza asta??NU!Pt ca incasarile sunt infime fata de necesarul cluburilor!Atunci de ce sunt "disperati" ca nu au spectatori?
Pai daca nu se investeste in creearea unor echipe puternice cum poate sa creasca interesul pentru campionat si, implicit, drepturile de televizare. Incasarile lui se compara cu cheltuielile; numai la un meci din CL scoate sute de mii de euro, bani care sunt jumate din bugetul de la Gaz Metan, de exemplu.
Numai cheltuind mai mult poate aduce echipa la un nivel la care si incasarile sa fie mai mari. Daca am avea o echipa mai puternica in Europa sau care sa defileze in campionat crezi ca sponsorii nu ar da mai multi bani?
Exista potential, dar numai intern!Si ce este la intern acum, ti-am explicat mai sus!Cu timpul, acesta va creste ca valoare pe piata, ca terenurile lui Becali. Si el stie asta, de aceea va tine cu dintii de ea!
Am mai spus-o pe aici. Socoteala lui e simpla!Nu investeste mai mult decat poate sa se intoarca!
Pt a face o echipa sa treaca de grupele CL ar trebui sa investeasca mai mult decat ar lua daca ar castiga cupa CL(~40 milioane). Daca piata interna (publicitate, etc) i-ar compensa diferenta ar faceo, dar nu-i acopera mai mult de 4-5 milioane(cazul fericit!)!
Dar daca ar investi cele 40 de milioane pe parcursul a mai multi ani, treptat? Daca ar creste si nivelul centrului de copii si juniori pentru a acoperi o parte din necesarul echipei din pepiniera proprie?
Automat ar creste si castigurile pe plan intern, orice ai zice! Ar creste interesul pentru echipa, s-ar castiga mai multi bani din marketing(momentan marketingul nostru e la pamant; echipe mari ale Europei castiga zeci de milioane de euro anual din vanzarea brandului; cred ca am putea si noi castiga cateva milioane.
@Adrian
De unde stii la cine s-a referit cand a zis asta?
Parerea mea e ca toti sunt vinovati pt ceea ce se intampla acum la Steaua:si Becali,si Lacatus,si jucatorii si conducerea.Dar ce mai mult cred ca e vina lu' Becali.Din cauza lui se intampla toate astea pt ca nu stie cum sa se comparte si ce sa faca atunci cand ceva merge greu.Sper sa se rezolve cat mai repede problema asta...
Corect! Top number one" este Becali.
TOATE care se intampla la Steaua, cu BUNE si RELE, sunt NUMAI opera lui.
Restul sunt executanti: de la veri, nepoti, fini, la antrenori si jucatori.
- El a angajat Conducerea, antrenorii si a dat ok-ul la transferuri.
- El stabileste politicile si strategia clubului pe termen scurt, mediu si lung.
- El da pedepse (demiteri, retrogradari, etc.) si recompense(prime,etc.) la toata lumea din clubul Steaua!
Comportamentul lui suburban se rasfrange si atunci cand se erijeaza in psihologul echipei!El nu critica stimulativ!Pur si simplu jigneste!
Ar trebui sa taca dracu' din gura, sa-si puna cenuse-n cap singur in odaia lui si sa ia masuri fara sa-si trambitze tembelismele prin TV.
E penibil, pt ca el i-a adus si tot el isi lauda meritele, acum cateva luni, cu echipa beton pe care a facut-o:)
@Adrian
De unde stii la cine s-a referit cand a zis asta?
Omul a zis asta vorbind in general.Nu s-a referit la o persoana anume.
Eu sincer nu il credeam pe Lacatus capabil sa intre in cardasie cu diavolul.
Dar se pare ca Machiavelli e un model pt antrenorul Stelei.
L-am vazut live la sport.ro zicand asta.
Si ce e si mai rau, a zis-o pe un ton care suna a amenintare.
L-am vazut live la sport.ro zicand asta.
Sa ne aduci si noua un link cu inregistrarea emisiunii. Pana atunci noi consideram ca bati campii, ca de obicei.
Becali cade si acum in picioare pentru ca Lacatus il ajuta.Nu stiu cat stie sau nu meserie de antrenor,dar un lucru il stiu sigur:Laca trebuia sa reactioneze ca si Hagi.Probabil,asa,becali intelegea ca nu poate comanda la nesfarsit pe spinarea altora.Unde mai pui ca Laca se bucura de sustinerea suporterilor!Din pacate s-a dovedit ca simbolul Stelei nu mai este si nici nu va mai fi cel de acum cativa ani(si aici ma refer la caracter).Asa ca vom astepta mult si bine descalecarea voievodului din curtea stelista!!!
Mai baieti, cei care ma cunosc stiu ca as striga la orice ora impotriva ciobanului, oriunde, oricand. Problema este ca in contextul in care nu avem alternativa (spre deosebire de 2002, cand Hagi forma o puternica coalitie anti-Gigi, la care din pacate tribuna a ramas imuna), strigam la luna, omul nu pleaca si basta.
Si da, fara un manager general puternic, care sa nu fie un pres gen Argaseala, schimbarea lui Lacatus aproape sigur nu ar aduce revirimentul scontat.
Cand antrenorul striga tribuna ramane imuna si viceversa.Traim in Romania nu?
Suntem vai de Steaua noastra din toate punctele de vedere.
Dar cel mai trist e ca nu mai avem suportei ci doar niste ipocriti, mizerii cu caractere 0, la fel ca "prea mult iubitul" nostru patron. Inainte orice s-ar fii intamplat noi suporterii eram scutul. Amortizam orice soc. Eram uniti si nu ne speria nimeni, kluam atitudine impotriva cui trebuia. Acum a reusit ciobanul ce si-a dorit si anume sa ne dezbine.
Daca mi-ar fii zis cineva asa ceva acum 2-3 ani l-as fii numit nebun. Asta ar trebui sa fie cea mai mare dezamgire. Nu ca joaca sau nu ceva echipa sub comanda lui Laca, nu ca avem jucatori sau nu de valoare ci ca noi suporterii, acea galerie unica, superioara celorlalti s-a distrus.
De mult nu mai suntem superiori.
De mult am cazut noi in aceeasi mocirla cu milogii si pekinezii. Si ceea ce este si mai dureros e faptul ca e posibil sa-i fii si intrecut deja. Macar ei mai au curajul sa sara la gatul patronului...noi nici macar atat ca ne este frica ca baga bodyguarzii in noi.
DA...nu mi-e frica sa spun ca cea mai mare dezamgire a mea din ultimii ani suntem noi "suporterii". Asta ar cam trebui sa ne dea de gandit. Inainte sa cerem capul patronului, al antrenorului, ar trebui sa ne gandim de ce ne-am divizat atat. Unde e peluza aia unita? va zic eu...undeva acolo in poze si filmulete din timpuri de mult apuse. Acum sunt numai brigazi peste brigazi "una cu mai mult sange in instalatie decat cealalta". Am ajuns vai de noi.
Sa ne fie rusine noua mai intai si mai presus de orice si oricine. Daca noi ne hulim in modul asta josnic atunci nu prea mai intrevad un viitor. Viitorul e cam sumbru. Sper sa ne revenim la timp daca nu Steaua va dispare pe zi ce trece. Deja nu prea mai e Steaua din anii 80-90.
Alo trenu opriti gara...Stimabile, daca dumneata nu sesizezi ghilimele eu nu am cum sa iti explic rolul lor.Eu nu o sa recunosc nici cand o sa joace exceptional jucatorii lui minamo ca joaca exceptional pentru ca nu pot sa sufar nimic ce are legatura cu javrele.
Cat despre graba cu care tragi concluzii afla ca am jucat cu CFR ACUM 2 saptamani si nu ne-au rupt in doua(bine nu era mult sa o faca :noexpression: ). Si mai te rog ca pe viitor sa nu mai abuzezi de caps lock pt ca sa evitam situatiile ipotetice de a iti sterge postarile dand-ti motiv sa urli ca din gura de sarpe "jos cenzura comunistilor"...cunoastem genul.
Pana una alta pune manuta si editeaza-ti comentariul anterior...Asa ca in gara la ghiulesti.
Se pare ca Neaga a fost trimis la echipa a doua, deoarece, conform spuselor lui Gigi, "debusoleaza echipa si a declarat ca jucatorii sunt furati la salarii". Sunt curios cum va reactiona maestrul Lacatus, pentru ca Piturca si-a dat demisia in 2004, cand Paduretu a fost scos din lot, tot de catre Gigi Becali.
CIOBAN NENOROCIT, LASA-NE!
Respect Rica!
Suntem vai de Steaua noastra din toate punctele de vedere.
DA...nu mi-e frica sa spun ca cea mai mare dezamgire a mea din ultimii ani suntem noi "suporterii". Asta ar cam trebui sa ne dea de gandit. Inainte sa cerem capul patronului, al antrenorului, ar trebui sa ne gandim de ce ne-am divizat atat. Unde e peluza aia unita? va zic eu...undeva acolo in poze si filmulete din timpuri de mult apuse. Acum sunt numai brigazi peste brigazi "una cu mai mult sange in instalatie decat cealalta". Am ajuns vai de noi.
Sa ne fie rusine noua mai intai si mai presus de orice si oricine. Daca noi ne hulim in modul asta josnic atunci nu prea mai intrevad un viitor. Viitorul e cam sumbru. Sper sa ne revenim la timp daca nu Steaua va dispare pe zi ce trece. Deja nu prea mai e Steaua din anii 80-90.
ca noi romanii in general stam prost la seriozitate,inteleg,suntem balcanici si latini.
dar de unde lipsa asta de patriotism,lipsa asta de curaj de a lupta si a apara cea ce iubesti,asta nu mai pot intelege.iugoslavii,grecii,sunt si ei balcanici,au si ei lacunele lor ,,balcanice´´,dar cind vine vorba de a lupta si a sta drepti...jos palaria.
cei de la PAOK salonic,in 95 sau 96 au blocat centrul salonicului si sau batut cu politia 3 zile la rind.rezultatul patronul si-a luat talpasita.
CSA Steaua FOREVER
Daca Lacatus o sa fie huiduit in Ghencea, Becali si-a atins scopul. Divide et Impera. Si in tribune o sa fie doar o gasca de aplaudaci.S-a intamplat cu Hagi.. Se va intampla si cu Lacatus.
Usor usor ajungem un club cu trofee dar fara valori..
Bravo. La fel gandesc si eu. Care era numele cel mai scandat in Ghencea ori de cate ori echipa juca prost? "Lacatus, Lacatus". Si-n timpul lui Piturca si in mandatele lui Oli, Zenga, chiar si la inceputul "erei" Protasov. Iar d-l Becali nu a vrut sa-l aduca la echipa pe Marius decat in clipa in care a fost nevoit sa se foloseasca de imaginea Fiarei: imediat dupa balacareala din Stefan cel Mare.
Din acest motiv ii scriam colegului meu Piece of Mind zilele trecute pe Messenger ca la un scor de 5 - 0 pentru Dinamo as scanda impotriva patronului neincetat si as urla in gura mare alaturi de 25.000 de oameni "Lacatus, Lacatus". Pentru ca Marius, in clipa de fata, reprezinta pentru noi mai mult decat simbolul fostului jucator de glorie.
Bravo. Lacatus trebuie sustinut ca rezistenta impotriva lui Becali, care de 2 ani a luat-o razna. Prin Lacatus reusim sa ne mai mentinem identitatea. Daca il pierdem si pe el si strigatul de lupta, La -ca -tus...suntem pe punctul de a pierde tot.
Desi nu sunt de cand ma stiu avocatul diavolului,stau totusi si ma intreb: cum ar fi cineva in stare sa-si bata joc de banii lui? Pentru ca mi se pare o aberatie ca ce se intampla la ora asta in Ghencea reprezinta doar toanele lui Becali! Chit ca este vizibil faptul ca se baga la echipa mai ceva decat Lacatus, nu-mi vine sa cred ca jucatorii actuali au valoare! De cativa ani de zile ne chinuim sa gasim unul-doi atacanti de valoare, cautam- cautam si nu gasim! Pentru ca sunt de acord, mai prinde si Zapata un meci prost cand face gafe de Liga a III-a, dar atacantii pe care-i avem si ii plateste cu salarii de nababi, cate goluri au dat, cel putin in ultimul timp? O mai zbarcesc si fundasii cateodata, dar asta nu inseamna ca atacantii sau mijlocasii ofensivi trebuie sa faca figuratie pe teren!
Si asa ajungem la Lacatus, care are partea sa de vina! Fosta glorie a Stelei, atacantul de rasa, nu reuseste sa-si invete elevi sa devina o mica parte din ce a reprezentat el ca jucator! Tactica paguboasa de la mijlocul terenului, cu deja consacrata formula cu cel putin 2 mijlocasi la inchidere nu face decat sa confirme faptul ca suntem echipa care nu stie sa castige in stil de mare campioana ci una care merge intotdeauna la mica ciupeala. Asta am ajuns si-mi pare rau sa o spun , dar paharul nu numai ca s-a umplut si a dat pe afara, a mai fost umplut de nu stiu cate ori! Si rasturnat tot de atatea ori!!!
mai nou, am auzit ca vrea sa-l dea afara pe zapata. Se stie ceva?
ar fi cea mai mare prostie ciobaneasca s-o faca.
mai bine l-ar aduce pe Elton inapoi, cat despre Pepe Moreno, nu prea am vazut multe la el.Poate voi? Oricum Elton e peste Arthuro si cred ca si peste Toha ca tehnica, insa ca inaltime asta e, cred e mai mic si decat Semedo, dar o combinatie Elton, Semedo, Dairo si poate Banel cred c-ar da rezultate.
aLO GARA OPRITI TRENU.ASCULTA TOVARASE N.M.TUT NU STIU CE MECI AI VAZUT TU ASEARA DE AI ZIS CA JAVRELE AU JUCAT "EXCEPTIONAL" DAR CUM JOACA CFR SE VEDE MENTALITATE DE STRAIN SI NU DE ROMAN.CE DECLARA PATRONU NOSTRU NU POATE DECAT SA NE INTRISTEZE DAR SA NE GANDIM CA NU IL DUCE CAPU MAI MULT SI NU PUTEM DECAT SA-L INTELEGEM.ORICUM POATE PE VIITOR VOM AVEA SI NOI ATACANTI DE CLASA DACA VREM SA FACEM CEVA IN Champions League.HAI SA FIM REALISTI DACA JUCAM CU CFR ACUM NE RUPE IN DOUA.
![]()
Ai uitat ca au jucat cu noi dupa 3-1 cu Roma?![]()
Nu ne mai umili tu mai mult decat ar putea CFR-ul sa o faca!
Cu echipe bune de fiecare data am jucam altceva!
Am avut cele mai mari performante cu antrenori straini dar Becali s-a invatat cu antrenori romani sa le plateasca leafa putina si sa faca ce vrea peste antrenor!
Nu prea avem arme contra oierului.
Singurele ar fi sa nu mai vina oamenii la stadion si sa se faca cum se poate o campanie contra png ului. Sa fie foarte clar ca stelistii nu vor vota png vreodata, sa-i fie clar ca nu are nici un suport din partea noastra, avand in vedere toate umilintele la care a supus acest club, faima fotbalului romanesc, actual caterinca zilnica a acestui campionat.
Stiu ca "suporterii adevarati" vor replica taios, ca ei sunt cu Steaua pana la moarte, si alte poezii, si ca vor merge peste tot cu Steaua, ca de, ei n-au alta treaba in viata. E problema lor. Steaua noastra a murit in momentul in care paunestii au pus mana pe club, dar atunci inca nu realizaseam asta. Insa din momentul in care oierul a cumparat Steaua si s-a identificat cu ea, S-A TERMINAT !
Acum vedeti efectele. Steaua e doar o afacere , de spalat bani, de facut bani, dar mai ales de promovarea imaginii si cultului imaginii oierului in aceasta tara, cu scopuri diverse : mediatice, financiare, politice .
Fiecare aveti un cap. Conteaza insa cum intelegeti lucrurile si cum reactionati.
Incercati sa pricepeti ca Steaua nu e a noastra - e doar a lui fecali. E o afacere si-atat. Jucatorii aia nu sunt trup si suflet pentru culori, sunt doar niste angajati. De castiga sau pierd, salariul merge oricum. Sa ai un trofeu in vitrina, de campion, nu-ti tine de foame. Banul conteaza, masina scumpa, vila cu 4 etaje, hainele de firma, pitzipoanca frumoasa de pe scaunul din dreapta a masinii.
In timp ce voi va dati toti banii pe bilete exorbitante si deplasari , ei fac averi. Voi va pierdeti timpul, banii, plamanii, gatul, dintii, sanatatea, iar ei fac bani si faima.
Incercati sa va detasati de fenomen si sa-l priviti cu ochi obiectivi. Apoi luati deciziile pe care le doriti.
Sa fiti sanatosi si fericiti !
Alo trenu opriti gara...Stimabile, daca dumneata nu sesizezi ghilimele eu nu am cum sa iti explic rolul lor.Eu nu o sa recunosc nici cand o sa joace exceptional jucatorii lui minamo ca joaca exceptional pentru ca nu pot sa sufar nimic ce are legatura cu javrele.
Cat despre graba cu care tragi concluzii afla ca am jucat cu CFR ACUM 2 saptamani si nu ne-au rupt in doua(bine nu era mult sa o faca :noexpression: ). Si mai te rog ca pe viitor sa nu mai abuzezi de caps lock pt ca sa evitam situatiile ipotetice de a iti sterge postarile dand-ti motiv sa urli ca din gura de sarpe "jos cenzura comunistilor"...cunoastem genul.
Pana una alta pune manuta si editeaza-ti comentariul anterior...Asa ca in gara la ghiulesti.
Alo stimabile,nu stiu ce rol insusesti tu pe acest site dar te sfatuiesc sa itivezi Lungu nasului.Daca citesti bine ce am scris eu ziceamdaca jucam cu CFR acum nu acum 2 saptamani cand mai jucam ceva fotbal.Oricum tu ai dreptul liber de a intelege ce vrei.Si pt mine javrele sunt ultimu lucru pe lume pe care l-as trece la favorite.Si in gara la ghiulesti poti sa comentezi tu pana nu mai poti.Hai pa ca ma olictisesti deja ![]()
dak vrem sa fie mai bn in viitor...lasam sa treaca si meciul asta cu Lyon...iar apoi sa se faca campanie anti Becali...fara lume la stadion..toata lumea in fata stadionului si la palatul ala d rahat al ciobanului cerandu i demisia
Cum sa-i ceri demisia oierului ? El n-are nici o functie la Steaua. Nu apare in organigrama. E doar proprietarul. N-ai cum sa-l obligi sa vanda Steaua decat daca il facem sa piarda bani multi si capital de imagine din cauza Stelei. Dar Steaua, si daca va ajunge in B, tot va avea cel mai bun rating.
Steaua n-are scapare de machedon. Astia pe ce pun mana nu mai lasa. Asa e tot neamul. Eu ma uit in institutiile din Constanta, fie ele de stat, autonome sau private. In multe locuri nu mai gasesti in roman macar, ci numai neamuri si neamuri de machedoni.
Ca Steaua sa scape de molima asta de oier exista numai o singura cale : sa moara pacostea (accident, infarct, etc ). Alta posibilitate nu exista, pentru ca presedinte de tara nu va ajunge niciodata, oricati bani ar avea. Doar fotbalul si politica aduc cea mai mare faima in tara asta. La politica oricum e praf, n-are nici o sansa, asa ca ii ramane doar fotbalul. Si cum Steaua are cel mai mare rating, asa si el beneficiaza de cea mai mare atentie din partea mass media. Fara Steaua e ca si cand ar fi sarac.
Singura solutie : o executie ! ! !