FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eternele iluzii

«123»
Adrian18.10.2008 11:54
de fiecare data cand lucrurile merg bine, este meritul antrenorului...

Nu, este meritul jucatorilor, a primelor, determinarea, experienta etc. Niciodata a antrenorului.

Sunteti geniali.

Ma surprindeti in fiecare zi tot mai mult.

Voi, aparatorii scutului Lacatus, gasiti de fiecare data nenumarate scuze.

Cea mai des folosita e faptul ca becalii se baga la alcatuirea echipei.

OK.

E adevarat.

ciobanasul impune jucatori in primul 11.

Ciobanasul zice ca Stancu sa fie titular.OK.

Cu ce il opreste asta pe antrenor sa faca o tactica in care Stancu sa dea randament maxim?

Acelasi lucru si in cazul lui Dayro, Banel, etc.

Pai daca Semedo trebuie sa fie titular si da cel mai bun randament in spatele varfului, de ce il pui pe stanga?

De ce, in meciul cu Otelul, nu l-a folosit pe Semedo langa Arthuro(nu o sa critic folosirea brazilianului pt ca am inteles ca Kapetanos era rupt-nici de coincidenta asta nu o sa ma leg)?

De ce l-a bagat in stanga cand Semedo nu stie acolo?

De ce nu a jucat cu Ochirosii pe stanga, Banel in dreapta,Semedo langa Arthuro si 2 inchizatori in loc de 3(desi, recunosc ca Tiago a jucat un pic mai avansat si a fost printre cei mai buni de la noi din echipa)?

Vina ciobanasului tine de administrarea clubului.

E vina lui ca a adus la club non-valori care nu au nici o treaba cu fenomenul(ma refer bineinteles la conducere, nu la jucatori.de jucatori se ocupa altii.).

Nu e vina lui ca Stancu, cand e folosit, e folosit cu spatele la poarta, pe o pozitie pe care nu stie si pe care nici nu il ajuta calitatile lui.

Vina ciobanului e ca a adus la Steaua un antrenor de campanie electorala.

Nu e vina lui ca Lacatus nu stie sa antreneze.

Ia sa inceapa lumea sa isi arate nemultumirea, sa vedeti cum zboara Lacatus si cum vine in locul lui un antrenor competent.

Voi nu v-ati prin inca care e strategia ciobanului?

Ciobanasul testeaza apa cu degetul.

Arunca un pic de momeala si se uita care prinde mai bine.

L-a adus pe Lacatus si a inceput sa supravegheze atitudinea publicului la fiecare meci.

Steaua castiga-> "Lacatus, Lacatus!"

Steaua pierde-> "Lacatus, Lacatus!"

Rezulta solutia perfecta pt a avea o imagine nepatata la alegeri.

Insa, in momentul in care oamenii nu vor mai "Lacatus,Lacatus!" si vor incepe sa apostrofeze, va urma demiterea scutului si instalarea unei noi "momeli" si alte studii asupra comportamentului "consumatorilor".

P.S.

"Momeala" folosita in acest moment e un antrenor submediocru si simbol al clubului.

Daca nu ii merge, credeti ca va folosi acelasi tip de momeala?

xray_rom18.10.2008 11:57

Vorbiti ca sugarul care spune:"**** milk, give me a beer"!!!:)

E rau cu raul, dar mai rau este fara rau!

Dati acatiste sa nu plece Becali ... sa nu facem partie la derby-uri cu Viitorul Insuratei!:)

Criza mondiala isi va arata coltzii si la noi, in curand!Daca mai punem la socoteala si conturile blocate la echipele de top, avem perspectiva a ceea ce urmeaza sa vina.

Nu vedeti la Dinamo si Rapid?Se cearta ca chiorii pe banii care nu-i mai au!

Daca Dinamo nu intra in grupele CL, va fi in pragul desfiintarii. Deja bani acolo nu mai baga decat fraierul de Turcu si fanaticul de Borcea!

Si acolo suporterii nu stiu ce cer, cand il vor afara pe Turcu.

Idem la Rapid, unde suporterii il vor afara pe Taher(Copos sigur nu mai baga bani). Credeti ca o sa tina Rapidul Corsicanu & Co.?Sa fim seriosi!

Timisoara e in galeata financiar si mai traieste doar din mila "publica Tender" pe o situatie a actionariatului mai tulbure decat Bega dupa ploaie. Se asteapta finalul ca sa vanda jucatorii si sa-si recupereze Iancu investitia. Poate si locul in Liga 1.

Daca nu venea Tender sa dea niste banuti pt salarii, toata floarea suporterilor Poli isi mutau steagurile pe stadion la ... CFR Timisoara:) ...Iasul, idem....si lista poate continua!

Sunt convins ca va urma sa se sparga si buboiul la CFR. Vin scadentele la creditele angajate!

Un club cu pretentii ca Steaua, numai un investitor cu putere financiara solida si continua poate sa-l tina!!!Macar la acest capitol Becali este inca tare si avem noroc cu norocul la bani!

In rest, problemele de la echipa se vor regla din mers pe parcurs!Vor veni alti antrenori si jucatori mai buni pentru ca are "balta peste"!La un club sarac, oricat de blazonat ar fi, nu vine nici dracu'!

Deocamdata. in cei 5 ani am fost si am ramas "number one" ca performante interne si externe!Asta trebuie vazut!!!

mikutu18.10.2008 12:07
Daca Lacatus o sa fie huiduit in Ghencea, Becali si-a atins scopul. Divide et Impera. Si in tribune o sa fie doar o gasca de aplaudaci.

S-a intamplat cu Hagi.. Se va intampla si cu Lacatus.

Usor usor ajungem un club cu trofee dar fara valori..

Bravo. La fel gandesc si eu. Care era numele cel mai scandat in Ghencea ori de cate ori echipa juca prost? "Lacatus, Lacatus". Si-n timpul lui Piturca si in mandatele lui Oli, Zenga, chiar si la inceputul "erei" Protasov. Iar d-l Becali nu a vrut sa-l aduca la echipa pe Marius decat in clipa in care a fost nevoit sa se foloseasca de imaginea Fiarei: imediat dupa balacareala din Stefan cel Mare.

In clipa de fata d-l Becali practic a dat 3 lovituri:

1. A stopat valul de critici si huiduielile galeriei (respect din punctul meu de vedere pentru ca "golanii", "huliganii" din Nord si Sud au fost singurii care au avut curajul de a protesta vehement si organizat);

2. S-a calificat in Champions League cu Lacatus;

3. A reusit sa "demonstreze" lumii ca varianta Lacatus la Steaua nu este una buna. In felul acesta d-l Becali spera ca a reusit sa redimensioneze dragostea fanilor pentru Fiara si sa demonstreze ca e bine ca Marius sa ramana in zona "simbolurilor". Din acest motiv ii scriam colegului meu Piece of Mind zilele trecute pe Messenger ca la un scor de 5 - 0 pentru Dinamo as scanda impotriva patronului neincetat si as urla in gura mare alaturi de 25.000 de oameni "Lacatus, Lacatus". Pentru ca Marius, in clipa de fata, reprezinta pentru noi mai mult decat simbolul fostului jucator de glorie.

explica-i si lui Piece chestia asta ! se pare ca nu intelege! de fapt .....intelege el ceva ......

Acum ca l-ati scos basma curata pe Laca, si ati gasit vinovatul sa vedem si niste idei ce pot fi puse in practica pentru a rezolva problema. Raspunsurile gen "sa-l injuram pe stadion pana vinde echipa" nu se pun, asta s-a mai incercat.

deci singura ta solutie, valabila , era demiterea lui Lacatus? acum ca s-a notificat nevinovatia lui , si s-a dat alt vinovat ...ai intrat in criza de idei?

MoWeed18.10.2008 12:07

@xray_rom

Tu vorbesti prostii! Becali nu investeste atat de multi bani precum lasa sa se creada in presa. Numai daca stai sa te gandesti si ce incasari are si iti dai seama ca investeste foarte putin, daca nu cumva iese si pe plus.

Daca s-au gasit oameni sa vina sa investeasca sume consistente de bani la 2 echipe fara istorie cum ar fi Timisoara(pe vremea lui Iancu au fost ceva investitii si acolo) sau CFR Cluj, stai tu linistit ca multi ar vrea sa puna mana pe unul din cele mai de succes branduri din Romania.

La ce numar de fani are Steaua, un manager competent ar putea sa faca un club puternic, nu un club condus de rudele lui la care principalul obiectiv e castigul financiar pe termen scurt.

Nu ne mai compara cu ciorile si spurcatii; noi suntem Steaua. Mereu am fost peste frustratii astia!

mikutu18.10.2008 12:08
De fiecare data cand lucrurile merg prost, de vina e Becali, de fiecare data cand lucrurile merg bine, este meritul antrenorului...

mestere , deja esti rau intentionat! bine ca nu esti singurul.....

c.ronaldo1718.10.2008 12:14
Sunteti geniali.

Ma surprindeti in fiecare zi tot mai mult.

....

"Momeala" folosita in acest moment e un antrenor submediocru si simbol al clubului.

Daca nu ii merge, credeti ca va folosi acelasi tip de momeala?

Nu cred ca era nevoie sa postezi un intreg basm pentru niste cuvinte scrise de tine si cei "anti-Lacatus" in alte topicuri.

MoWeed18.10.2008 12:18
Nu cred ca era nevoie sa postezi un intreg basm pentru niste cuvinte scrise de tine si cei "anti-Lacatus" in alte topicuri.

Desi zice ca e obiectiv, Adrian e cel mai subiectiv dintre cei anti-Lacatus de pe site-ul asta. E in stare sa distorsioneze adevarul doar pentru a arata cat de slab e Lacatus.

Asa ca nu te mai mira de nimic ronnie

Adrian18.10.2008 12:28
Desi zice ca e obiectiv, Adrian e cel mai subiectiv dintre cei anti-Lacatus de pe site-ul asta. E in stare sa distorsioneze adevarul doar pentru a arata cat de slab e Lacatus.

Asa ca nu te mai mira de nimic ronnie

Care este acest adevar despre care vorbesti tu si pe care eu il distorsionez in ultimul hal?

greenyes18.10.2008 12:28
Vorbiti prostii, ca sugarul care spune:"**** milk, give me a beer"!!!:)

Dati acatiste sa nu plece Becali ... sa nu facem partie la derby-uri cu Viitorul Insuratei!:)

Criza mondiala isi va arata coltzii si la noi, in curand!Daca mai punem la socoteala si conturile blocate la echipele de top, avem perspectiva a ceea ce urmeaza sa vina.

Daca Dinamo nu intra in grupele CL, va fi in pragul desfiintarii. Deja bani acolo nu mai baga decat fraierul de Turcu si fanaticul de Borcea!

Idem la Rapid, unde suporterii il vor afara pe Taher(Copos sigur nu mai baga bani). Credeti ca o sa tina Rapidul Corsicanu & Co.?Sa fim seriosi!

Timisoara e in galeata financiar si mai traieste doar din mila "publica Tender" pe o situatie a actionariatului mai tulbure decat Bega dupa ploaie. Se asteapta finalul ca sa vanda jucatorii si sa-si recupereze Iancu investitia. Poate si locul in Liga 1.

Daca nu venea Tender sa dea niste banuti pt salarii, toata floarea suporterilor Poli isi mutau steagurile pe stadion la ... CFR Timisoara:) ...Iasul, idem....si lista poate continua!

Sunt convins ca va urma sa se sparga si buboiul la CFR. Vin scadentele la creditele angajate!

Un club cu pretentii ca Steaua, numai un investitor cu putere financiara solida si continua poate sa-l tina!!!Macar la acest capitol Becali este inca tare si avem noroc cu norocul la bani!

In rest, problemele de la echipa se vor regla din mers pe parcurs!Vor veni alti antrenori si jucatori mai buni pentru ca are "balta peste"!La un club sarac, oricat de blazonat ar fi, nu vine nici dracu'!

Deocamdata. in cei 5 ani am fost si am ramas "number one" ca performante interne si externe!Asta trebuie vazut!!!

Oppssss....other guy in the neighberhood.....just like those just like those......

Cum poti sa fii stelist si sa i iei aparare cancerului echipei?????? Cum bai baitule???????

Vad ca se inmultesc cei care prin diferite "subtilitati" ii i au apararea............

Drept raspuns aplica mi teoria chibritului sau nu, cea a globalizarii si suferintelor economice ce urmeaza sa vina........baga........si un limbaj alambicat si totul e perfect......

Cum umbla lupul printre oi imbracat in oaie...poate se va gasi si berbecul potrivit pentru oaia lup!!!!

MoWeed18.10.2008 12:33
Care este acest adevar despre care vorbesti tu si pe care eu il distorsionez in ultimul hal?

Hai sa-ti dau un exemplu elocvent: ieri ziceai ca Jiji nu i-a facut nimanui echipa, nici macar lui Olaroiu, dar i-o face lui Lacatus.

Adica declaratiile ciobanului despre Olaroiu erau false, cele despre Lacatus erau adevarate.

Deci distorsionezi adevarul ca Jiji se baga de mult timp la echipa si va face acelasi lucru si de acum inainte...

xray_rom18.10.2008 12:33
@xray_rom

Tu vorbesti prostii! Becali nu investeste atat de multi bani precum lasa sa se creada in presa. Numai daca stai sa te gandesti si ce incasari are si iti dai seama ca investeste foarte putin, daca nu cumva iese si pe plus.

Daca s-au gasit oameni sa vina sa investeasca sume consistente de bani la 2 echipe fara istorie cum ar fi Timisoara(pe vremea lui Iancu au fost ceva investitii si acolo) sau CFR Cluj, stai tu linistit ca multi ar vrea sa puna mana pe unul din cele mai de succes branduri din Romania.

La ce numar de fani are Steaua, un manager competent ar putea sa faca un club puternic, nu un club condus de rudele lui la care principalul obiectiv e castigul financiar pe termen scurt.

Nu ne mai compara cu ciorile si spurcatii; noi suntem Steaua. Mereu am fost peste frustratii astia!

Vorbesti in necunostiinta de cauza si te imbeti cu apa rece!

1) Ce spun eu si ce intelegi tu! Nu am spus ca a facut investii enorme, ci ca a tinut clubul in viata la nivel inalt in raport cu Liga 1!Calculeaza numai sumele/an pe care Becali le plateste la Steaua (Chirie si intretinere stadion, Administratie, Steaua I+II si juniori, deplasari, logistica, etc) si atunci ai imaginea ce bani trebuie pompati acolo lunar!

2) Iancu a investit si cu ce s-a ales???Apoi, dragule, la Timisoara si CFR s-au mai spalat si niste bani. La Timisoara, Iancu a terminat spalatul si gata a intrat in colaps financiar!

Chestia cu Zambon i-a venit la fix sa se retraga. Ajunse la fundul sacului!

3) Spui: "Noi suntem Steaua"!Hahahaha!Esti simpatic! Frate,legile economice NU tin seama de blazon!Poti da faliment, dar poti face din el o afacere profitatabila! Daca spui: " .. investeste foarte putin, daca nu cumva iese si pe plus..." inseamna ca este un bun om de afaceri!

Tu confunzi masele de suporterii cu proprietatea si administratia cluburilor!Daca suporterii Stelei, ca numar si calitate, au fost si sunt peste cei ai "ciorilor" si "cainilor" este meritul suporterilor si nu a lui Becali!

Daca in ultimii 5 ani, Steaua(clubul) a fost si este peste Dinamo sau Rapid este meritul lui Becali!Asta este tristul adevar!Punct!

Adrian18.10.2008 12:41
Hai sa-ti dau un exemplu elocvent: ieri ziceai ca Jiji nu i-a facut nimanui echipa, nici macar lui Olaroiu, dar i-o face lui Lacatus.

Adica declaratiile ciobanului despre Olaroiu erau false, cele despre Lacatus erau adevarate.

Deci distorsionezi adevarul ca Jiji se baga de mult timp la echipa si va face acelasi lucru si de acum inainte...

Ce echipa i-a facut lui Olaroiu?

Olaroiu a facut poate echipa ca sa ii faca pe plac lui becalii.Asa poate ca merge.Dar becaliotul nu s-a bagat niciodata peste olarel.Asa au zburat Elton(jucator care nu facea faza defensiva-de la Oli citire) si Andrey.

Olarelul a facut echipa in asa fel incat sa nu se supere Gigel.

Dar niciodata nu i-a facut Gigel echipa.

Povestile alea cu "Oli a venit la mine si mi-a zis ca nu mai stie nimic si atunci eu am hotarat sa il ajut sa faca echipa" sunt doar povesti.

Povesti in care Gigel isi lauda calitatile lui de antrenor, calitati care, desi sublime, ii lipsesc cu desavarsire.

I-a facut vreodata Gigel lui Oli tactica?

Niciodata!

De ce?

Pt ca nu stie!

Si nici lui Lacatus nu ii face.Pt ca daca ii facea tactica, cu Otelul, Radoi nu juca inchizator.

Sau ati uitat scandalul de anul trecut in care Hagi era distrus de catre cioban doar pt ca a indraznit sa il foloseasca pe Mirel la mijloc?

Gigel se baga la echipa doar cand cere ca un jucator sau altul sa fie titular.Atat.

xray_rom18.10.2008 12:43
Vorbiti prostii, ca sugarul care spune:"**** milk, give me a beer"!!!:)

Oppssss....other guy in the neighberhood.....just like those just like those......

Cum poti sa fii stelist si sa i iei aparare cancerului echipei?????? Cum bai baitule???????

Vad ca se inmultesc cei care prin diferite "subtilitati" ii i au apararea............

Drept raspuns aplica mi teoria chibritului sau nu, cea a globalizarii si suferintelor economice ce urmeaza sa vina........baga........si un limbaj alambicat si totul e perfect......

Cum umbla lupul printre oi imbracat in oaie...poate se va gasi si berbecul potrivit pentru oaia lup!!!!

Ti s-a parut ca-l apar pe Becali?:))

Sunt stelist, dar si om cu capul pe umeri!

Ce nu iti este clar!?

Becali nu va pleaca de la Steaua decat atunci cand nu va mai avea sanse de castig exprimate-n bani si imagine!... sau daca moare!Indiferent cat am urla noi aici "Pleaca ciobane din Ghencea"!!!

Eu mai sus l-am comparat pe Becali cu ceilalti investitori de la rivale!Nici nu l-am aparat si nici nu l-am acuzat, ci am spus realitatea! Nu am acea furie oarba, care sa-mi intunece judacata!

Piece of Mind18.10.2008 12:47
fratica am impresia ca tie iti iese de o ciorba de la nea Jiji..ca in toate mesajele tale il sustii pe oier cu prea multa inversunare

Mi-a iesit mai mult de o ciorba pana acum, poti sa fii linistit! :)))

MoWeed18.10.2008 12:49
Vorbesti in necunostiinta de cauza si te imbeti cu apa rece!

1) Ce spun eu si ce intelegi tu! Nu am spus ca a facut investii enorme, ci ca a tinut clubul in viata la nivel inalt in raport cu Liga 1!Calculeaza numai sumele/an pe care Becali le plateste la Steaua (Chirie si intretinere stadion, Administratie, Steaua I+II si juniori, deplasari, logistica, etc) si atunci ai imaginea ce bani trebuie pompati acolo lunar!

Calculeaza si sumele care le castiga anual tu si vei vedea ca nu e dracul atat de negru pentru Becali. Chiar si daca ar iesi pe minus cu 2-3 milioane anual(ceea ce sincer ma indoiesc), Steaua ii aduce o notorietate si o publicitate cum nu ar putea cumpara toti banii lui. Suntem la un nivel inalt in raport cu marea majoritate a ligii 1 dar sunt cateva echipe care, ca nivel de investitii, se aproprie de Steaua.

Investitiile sunt la un nivel maxim in Romania, dar atunci cum se face ca de 2 ani ne multumim cu locul 2? Cum se face ca de 10 ani nu am mai castigat o cupa?

In fotbal nu e de ajuns sa investesti, trebuie sa mai investesti cu cap(PSG se lupta an de an la retrogradare desi are investitii anuale semnificative, Tottenham investeste multi bani de 2-3 ani si este ultima echipa in Anglia, Chelsea a investit sute de milioane de euro si tot nu au reusit sa castige un CL)

2) Iancu a investit si cu ce s-a ales???Apoi, dragule, la Timisoara si CFR s-au mai spalat si niste bani. La Timisoara, Iancu a terminat spalatul si gata a intrat in colaps financiar!

In colaps financiar sau nu, ar fi pe primul loc daca nu ar fi avut acea penalizare luata datorita cretinismului conducatorilor. Acea echipa de 2 lei ne-a cam batut pe unde ne-a prins in ultimii ani(sezonul trecut ne-a luat 4 puncte din 6, acum 2 ani ne-a eliminat din semifinalele cupei).

3) Spui: "Noi suntem Steaua"!Hahahaha!Esti simpatic! Frate,legile economice NU tin seama de blazon!Poti da faliment, dar poti face din el o afacere profitatabila! Daca spui: " .. investeste foarte putin, daca nu cumva iese si pe plus..." inseamna ca este un bun om de afaceri!

Este un om de afaceri bun Becali, asta nu am cum sa neg. A facut totusi o avere, chiar daca a si fost ajutat de stat.

Dar conduce Steaua in cel mai pur stil mioritic, fara nici un fel de cap. Pai ar putea castiga mult mai multi bani daca ar face un plan coerent pentru 10 ani, dar ar reinvesti banii castigati din CL in infrastructura clubului, in centrul de juniori(pentru antrenori adevarati, nu nepoti de-ai lui).

Deci vrei sa spui ca un manager competent nu ar putea sa se foloseasca de un brand puternic cum e Steaua? Atunci cum mama naibii in 20 de ani a ajuns Lyon printre cele mai puternice cluburi din lume dintr-un club de Liga a 2-a? Aulas a reusit sa faca un club puternic, desi nu avea un brand atat de cunoscut(si asta se vede la incasarile din bilete, marketing- daca am avea asa ceva, drepturi de televizare si asa mai departe) cum e Steaua!

Ma refeream la potentialul brandului Steaua, potential care nu poate sa treaca neobservat de specialistii din domeniul economic.

@Adrian

Daca esti asa de sigur ca nu se baga in tactica, de ce criticai faptul ca Jiji l-a impus pe Toja mijlocas la inchidere cu Bayern?

Piece of Mind18.10.2008 12:59

MoWeed, sunt de acord cu ceea ce spui, problema este ca in acest moment nu exista vreo alternativa viabila la Becali (una reala, nu imaginare!). Cine sa vina, in cazul in care pleaca de la Steaua? Unul ca Taher, care a adus Rapidul intr-o degringolada totata in 3 luni? Unul ca fariseii de Copos, Borcea sau Turcu, interesati in primul rand de propriile buzunare?

Da, Gigi este o mizerie umana, da, are un mod aberant de a conduce acest club, da, este o rusine pentru Steaua, dar problema fundamentala ACUM este ca NU AVEM UN MANAGER GENERAL care sa aiba cu el acelasi tip de relatie pe care a avut-o MM! Un manager general care sa actioneze ca o interfata intre Gigi si echipa! Cat timp am avut un astfel de manager, implicarea lui Gigi a fost minima.

Nu putem judeca la infinit pe "ceea ce ar fi putut sa fie", ci pe ceea ce ESTE! Si, din pacate, ESTE = Gigi = Steaua!

Adrian18.10.2008 13:00

Parca a zis Lacatus la cateva zile dupa acel meci ca a fost ideea lui sa il foloseasca pe Toja in centru, ca cica asa a facut si cu Gloria la Bistrita.

Am sau nu dreptate?

armanovici18.10.2008 13:05
Ia uite unde era ala "profundul"! :))))

Da' cine ne-a adus in aceasta postura? Cumva maestrul Lacatus, care in afara de a ridica pumnul spre tribune si a face tururi de stadion, pare extrem de limitat in plan tehnico-tactic?

Mai sa fie! Dupa dubla cu Galata, il ridicati in slavi pe Lacatus, ca ce mai scula de antrenor este, aratand cu degetul inspre cei care nu au crezut in posibilitatile lui, iar acum, dupa o suita de infrangeri si evolutii catastrofale, de vina e Gigi, vinovatul de serviciu cand simbolurile isi arata limitele? Ce chestie!

Cine e de vina pentru umilitoarea infrangere impotriva Sportului, daca nu cumva cel care trebuie sa isi motiveze fotbalistii si pentru partidele cu mai putina miza din punct de vedere financiar? Cum poti sa-l acuzi pe Becali, in situatia in care, individual vorbind, absolut toti cei care au evoluat la Steaua in aceasta partida sunt net superiori unor jucatori care se zbat in mediocritatea B-ului?

Nimeni nu poate fi de acord cu asa ceva, dar asta nu absolva "ab initio" orice culopa a bancii tehnice!

Incercati sa mai vedeti si dincolo de "simbolul Lacatus-fotbalistul", pentru ca Lacatus-antrenorul nu este decat o imensa deziluzie, reconfirmata la Steaua!

Piece, nu te ambala.

Stii f bine ca nu l-am ridicat in slavi niciodata pe Lacatus ca antrenor,ca e scula ca e bascula..eu din fire sunt mai conservator, adept al sistemului britanic si pe conceptul "schimbarea regilor bucuria prostilor".

Raspunde-ti sincer, si am mai discutat asta in convorbiri private: Crezi ca s-ar schimba ceva major la Steaua daca pleaca Lacatus? Avem sau nu aceleasi probleme indiferent de numele antrenorului an de an?

Cum poti sa motivezi niste jucatori care sunt mitraliati la prima infrangere, uneori fara motiv cand patronul declara "mi se rupe p...a de cupa Romaniei", " locul 2 e un loc bun pt noi(declaratie data in 17 octombrie)"

Incerc sa pun accentul pe problema asta nu pt a ii lua aparararea lui Laca, NU ii iau apararea sa fie clar asta!!!

Chestia e simpla: Gigi are campanie electorala, sa il lovim acolo unde il doare cel mai tare pentru ca ne-a lovit de atatea ori unde ne-a durut pe noi mai tare: IN IMAGINE...NU isi permite asta!

MoWeed18.10.2008 13:11

@Piece of Mind

In primul rand sunt 100% sigur ca, daca Jiji va pleca, va vinde clubul nu va pleca asa din prima. Probabil in momentul in care se va anunta vinderea clubului, vor aparea mai multe optiuni. Nu trebuie sa fie neaparat roman si sunt sigur ca Steaua ar trezi interes si in afara tarii daca stam sa ne gandim la numarul de fani si palmaresul clubului.

Omul care ar veni, nu ar trebui sa aiba neaparat extraordinar de multi bani, ci sa aiba rabdare si sa angajeze oameni competenti care sa se ocupe de bunul mers al clubului. Nici nu ar trebui sa faca o infuzie mare de capital, ci ar putea sa creasca bugetul treptat, odata cu incasarile. Centrul de copii si juniori ar putea fi o sursa de jucatori si de venit daca s-ar investi o suma de bani(nici nu trebuie sa fie foarte mare).

Acum ai dreptate! In contextul in care nu pleaca Becali, am avea nevoie de un manager competent profesional si viclean; o persoana care sa stie cum sa conduca clubul si sa-l potoleasca pe Becali in acelasi timp. Cat timp a fost MM Stoica la Steaua, ciobanul nu facea declaratii cretinoide, nu isi ataca jucatorii si, chiar daca mai impunea cate un jucator, macar nu facea acest lucru prin presa. Din pacate, cred ca Becali a ajuns la momentul in care nu mai suporta un caracter puternic printre subordonatii lui

greenyes18.10.2008 13:25

Ce echipa i-a facut lui Olaroiu?

Olaroiu a facut poate echipa ca sa ii faca pe plac lui becalii.Asa poate ca merge.Dar becaliotul nu s-a bagat niciodata peste olarel.Asa au zburat Elton(jucator care nu facea faza defensiva-de la Oli citire) si Andrey.

Olarelul a facut echipa in asa fel incat sa nu se supere Gigel.

Dar niciodata nu i-a facut Gigel echipa.

Povestile alea cu "Oli a venit la mine si mi-a zis ca nu mai stie nimic si atunci eu am hotarat sa il ajut sa faca echipa" sunt doar povesti.

Povesti in care Gigel isi lauda calitatile lui de antrenor, calitati care, desi sublime, ii lipsesc cu desavarsire.

I-a facut vreodata Gigel lui Oli tactica?

Niciodata!

De ce?

Pt ca nu stie!

Si nici lui Lacatus nu ii face.Pt ca daca ii facea tactica, cu Otelul, Radoi nu juca inchizator.

Sau ati uitat scandalul de anul trecut in care Hagi era distrus de catre cioban doar pt ca a indraznit sa il foloseasca pe Mirel la mijloc?

Gigel se baga la echipa doar cand cere ca un jucator sau altul sa fie titular.Atat.

Pffff.....ce situatie "lejera"...il jijinho vrea un jucator in teren...bah.....El atleto este mio luptatore....ellll tre sa joace saracul....fotbal nu stie dar......eu vreau luptatori ....s a inteles, dhaaaa??!!!.....bun...

urmatorul preferat......Pantera roz............varf??? Bhaii noi nu jucam cu doua varfuri noi suntem Steaua Spaniola.....ca aia vreau sa jucam s a inteles dhaaa?!!!......ok........Semedo tata...poti juca stanga..."cum sa nu sefu...joc si pe scena la holywood dar pe stanga"......Ochirosii tata esti prea tanar....mai este timp pentru tine...ce daca Sevilla era cu ochii pe tine si au ramas masca cand au aflat ca el ciobante te a dat sa te "coci, pardon clocesti" pe la o echipa mai mult decat mediocra...... Toja......si tu esti bun tata..dar stii.......la noi nu exista un mijlocas la inchidere care sa fie pe palcul meu bahhh ai intels ..placul meu.....asa ca esti noroc ....mi ai intrat pe sub balana.....ai grija.....ma superi....ai zburat.......acum nu stiu cum faci...joci la fel de bine si in centru....scoti zer din pietre nu ma intereseaza....comprende??......uite bahhh parles si sphaniolhaaa......

Szekely...bhaa...tu mi ai placut ....ejti bun....intelegi tu....dar....eu..... mie place....ajtia ca Banel.........daca poti sa scoti si tu zer din pietre....adica sa joci jocuri pe care nu prea le stii....ma intelegi, nu?!!!...poate joci si tu in echipa daca nu..........soarta bah........

bhaii Tiago.......vezi ca e unul roman de al nostru....Ionescu...bahhh ...... pana aici ti a fost.....hahaahhaaa......ejti si imprumutat.....hahalero...vrei sa ei locul la rumanul meu preferat.......pleaca bah daici..........

Abel Moreno.......bahhh 200 000 de mii de euroi am dat pe tine..compendes....atat bahh???? si vrei sa joci la mine in turma , pardon..haha...parca is la oi...hahaa.......pardon echipa....hahaa..... 200 000 mii mahh.....bahhhh....andale in Spanhina taa acolo.......

Si lista mai poate continua ......

armanovici18.10.2008 13:47
Nu putem judeca la infinit pe "ceea ce ar fi putut sa fie", ci pe ceea ce ESTE! Si, din pacate, ESTE = Gigi = Steaua!

Si ce ne impiedeca sa punem putina presiune pe el sa mai termine cu aberatiile, daca tot nu pleaca.

Pt el Steaua e un mijloc de a face bani mai nou, desi se lauda ca are bani de nu stie ce sa faca cu ei.

La urma urmei problema zilei de azi e mediatizarea.Ienei in 98 desi ne aducea CCE cu 12 ani in urma si-ar fi luat injuraturi si p...e pe forum de nu ar fi incaput. Plus stirile sportive repetau obsesiv imagini cu scandari ale galeriei...norocul lui a fost ca nu exista asa mediatizare ca in ziua de azi si altfel a plecat cu capul sus, ca de erau atatea forumuri si antene atunci sigur nu ne aminteam cu asa placere de el.Ienei a plecat si Laca va pleca,sunt convins de asta, poate mai repede decat s-ar astepta pana si contestatarii..Datorita lui Gigi ne vom mai pisha la figurat pe o legenda a Stelei, la urma urmei pe istoria noastra.

Asta e natia noastra, vorba idiotului de Calinescu, daca ar veni Isus pe Magheru ar fi luat la palme si jefuit.

Si la urma urmei cine e de vina ca nu avem acea interfata umana cu echipa ? Nu tot Gigi? Tu cum crezi ca se simt jucatorii cand sunt tratati ca ultimii borfasi de fiecare data cand gresesc?Afecteaza au ba performanta?

w3bmaster18.10.2008 13:59

Asta zic si io sa fie fluierat Becalii

Adrian18.10.2008 14:10
Si ce ne impiedeca sa punem putina presiune pe el sa mai termine cu aberatiile, daca tot nu pleaca.

Faptul ca domnul antrenor "preia pe piept" toate "mingile" adresate lui Gigi.

armanovici18.10.2008 14:20

@Adrian

Cand a fost fluierat giginho si Lacatus s-a dus la galerie sa le arate obrazul?

xray_rom18.10.2008 14:22

@MoWeed

Investitiile sunt la un nivel maxim in Romania, dar atunci cum se face ca de 2 ani ne multumim cu locul 2? Cum se face ca de 10 ani nu am mai castigat o cupa?

In fotbal nu e de ajuns sa investesti, trebuie sa mai investesti cu cap(PSG se lupta an de an la retrogradare desi are investitii anuale semnificative, Tottenham investeste multi bani de 2-3 ani si este ultima echipa in Anglia, Chelsea a investit sute de milioane de euro si tot nu au reusit sa castige un CL)

- Ca nu s-a castigat in ultimii 10!! ani o cupa nu-i poate fi pusa tot in carca lui Becali:))

Doar in ultimi 5 ani, dar asta daca vrem sa fim anti-Becalisti fara numar:))

In ultimii 5 ani: 2 campionate, un sfert si o semifinala Cupa UEFA si 3 la rand in grupele CL!

Scuza-ma, dar asta valoareaza mai mult decat daca ar fi luat 5 cupe si atat!

- Ca in ultimii 2 ani am luat doar locul 2 este ca am intrat in CL si aveam(si cred ca inca avem) un lot prea subtire pt o plauma atat de mare (CL+Campionat). S-a vazut ca atunci cand am scapat de CL am avut reveniri spectaculoase de la 8, respectiv 13 puncte!Ultimul campionat l-am pierdut prin 2 blaturi(Dinamo si Rapid) si o juma de blat cu U Cluj(acel 11m) !Si Milan a luat Cupa CL si in campionat... a fost praf...

- Ti-ai gasit si raspuns singur. Chiar daca investitiile au fost la nivel maxim in Romania, nu am luat titlul in ultimii 2 ani. Vrei ca ciobanul sa fie mai tare manager ca cei de PSG, Tottenham, Arsenal, Chealsea, etc?:))

"2) Iancu a investit si cu ce s-a ales???Apoi, dragule, la Timisoara si CFR s-au mai spalat si niste bani. La Timisoara, Iancu a terminat spalatul si gata a intrat in colaps financiar"

In colaps financiar sau nu, ar fi pe primul loc daca nu ar fi avut acea penalizare luata datorita cretinismului conducatorilor. Acea echipa de 2 lei ne-a cam batut pe unde ne-a prins in ultimii ani(sezonul trecut ne-a luat 4 puncte din 6, acum 2 ani ne-a eliminat din semifinalele cupei).!

- Cu toate ca a bagat 38-40 mil(zice el) in ultimii 4 ani, Iancu a fost mister "aproape":) Nu a facut nimic nici in campionat, nici in cupa si nici in UEFA!Nu vor face nici anul asta!

- Relax. Batai mai luat si in campionat(Bistrita, Iasul, U Cluj, .etc) de la echipe de 2 lei si in cupe de la echipe de 1 leu:))) !Nu este un criteriu!

- Ce ii face sa joace acum asa si ar fi pe primul loc?Iti spun eu!Bulanul si frica!!!

Vor sa prinda echipe daca Poli se desfiinteaza sau sa nu ramana fara bani pe perioada lui Tender. Despe bulan, ai vazut si singur! Apoi, nu e chiar o echipa de 2 lei!

Este un om de afaceri bun Becali, asta nu am cum sa neg. A facut totusi o avere, chiar daca a si fost ajutat de stat.

Dar conduce Steaua in cel mai pur stil mioritic, fara nici un fel de cap. Pai ar putea castiga mult mai multi bani daca ar face un plan coerent pentru 10 ani, dar ar reinvesti banii castigati din CL in infrastructura clubului, in centrul de juniori(pentru antrenori adevarati, nu nepoti de-ai lui).

Vorbesti patimas si neadavarat. A investit primul intr-o infrastuctura care nu-i a lui. Este cel mai ok stadion din tara!Acum nici macar contractul de inchiriere nu mai vor sa il prelungeasca!Stiai?

A cumparat toti juniorii si jucatori f buni din tara si a facut spatii de cazare si antrenament, terenuri, etc... Documenteaza-te!

Deci vrei sa spui ca un manager competent nu ar putea sa se foloseasca de un brand puternic cum e Steaua? Atunci cum mama naibii in 20 de ani a ajuns Lyon printre cele mai puternice cluburi din lume dintr-un club de Liga a 2-a? Aulas a reusit sa faca un club puternic, desi nu avea un brand atat de cunoscut(si asta se vede la incasarile din bilete, marketing- daca am avea asa ceva, drepturi de televizare si asa mai departe) cum e Steaua!

1) In primul rand spui " cum mama naibii in 20 de ani a ajuns Lyon printre cele mai puternice cluburi din lume dintr-un club de Liga a 2-a":

- Fals!Poate in Franta, ca in Europa a clacat constant imediat la iedirea din grupe.

- Spui de 20 de ani, timp in care a avut acelasi patronat!Becali are doar 5!

2) "...incasarile din bilete, marketing. drepturi de televizare si asa mai departe cum e Steaua!

- Am o veste pt tine! La noi in tara astea sunt fis!De aceea nu va investi nimeni mai mult atat timp cat nu vor creste incasarile din publicitate, drepturi de televizare, bilete!

La drepturi de televizare abia a crescut de la cateva zeci de mii la ~2/echipa loc 1-6, dar in 4-5 ani

Pana si sponsorii principali dau doar 1-2 mil la noi, pe cand la ei zeci de milioane!!!

Incasarile sunt praf in comparatie cu ce vrei tu sa compari. La stadioane de 50-80 mii au peste 70% abonamente "grase". Nu mai spun de tarife ... Acolo se simte daca sunt stadioanele goale!La noi???Cate etape a jucat Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, etc cu stadioanele goale din penalizari?Unele joaca si acum "goale" din revolta suporterilor...Si? Au dat faliment din cauza asta??NU!Pt ca incasarile sunt infime fata de necesarul cluburilor!Atunci de ce sunt "disperati" ca nu au spectatori?

Pt ca le scade cota la publicitate si sustinerea puterii locale, care este interesata de voturi!Simplu!

De ce crezi tu ca a inceput si la noi sa creasca nivelul invistiilor in Liga1?Pt ca s-a miscat piata in publicitate, televizari, etc... si faptul ca se va plati si in UEFA si unii patroni pt banii din CL.

Asta a fost motorul!Nu dragostea de fotbal!(vezi si cazul Tender, Taher, etc)Dar...mai avem mult pana departe!

Ma refeream la potentialul brandului Steaua, potential care nu poate sa treaca neobservat de specialistii din domeniul economic.

Exista potential, dar numai intern!Si ce este la intern acum, ti-am explicat mai sus!

Cu timpul, acesta va creste ca valoare pe piata, ca terenurile lui Becali. Si el stie asta, de aceea va tine cu dintii de ea!

Am mai spus-o pe aici. Socoteala lui e simpla!Nu investeste mai mult decat poate sa se intoarca!

Pt a face o echipa sa treaca de grupele CL ar trebui sa investeasca mai mult decat ar lua daca ar castiga cupa CL(~40 milioane). Daca piata interna (publicitate, etc) i-ar compensa diferenta ar faceo, dar nu-i acopera mai mult de 4-5 milioane(cazul fericit!)!

Deci tinta lui este grupa CL, deci o echipa care sa ajunga in CL si sa nu se faca de ras!

Daca reuseste sa treaca de grupe, prin daruirea jucatorilor, e ok, daca nu ... nu!

Si pasul urmator, trecerea de grupe, il vrea cu investitii minime. Spera sa faca super jucatori din juniorii f buni care i-a cumparat!De aceea spune ca in 4-5 Steaua va juca semi-finale, finale CL:)Nu ca ar baga el bani ca la...Chelsea:))

Pare un plan si asta, in comparatie cu ceea ce se intampla la Dinamo, Rapid, Timisoara, etc. Oricum, mai bun decat nimic...:)))Fac haz de necaz, pt ca nici cum sa influentam nu avem:(

Nu ne ramane decat sa carcotim pro sau contra pe forumuri:))

«123»