deci meciul a fost pur si simplu: "woow" 
nu pot sa inteleg ( poate sunt eu prea proasta/incuiata/ignoranta/retardata etc) cum poti sa ratezi in minutul 89:|.. cum sa iti permiti luxul de a rata un penalty in acel minut?
si cand scorul mai e si 1-1, si cand joci si cu "Steluta" si cand "Steluta" e pe ultimul loc cu doar un singur punct?
cum poti sa te impiedici in sireturi si sa privesti dupa niste stele afurisite pe stadion..cand tu ar trebui sa alergi dupa afurisita aia de minge si sa o bagi in afurisita aia de poartta..nu sa iti holbezi ochisorii la scaunele goale dn tribune:)
am vazut ceva mai sus, un post unde zicea "ar trebui sa ne intalnim cu jucatorii"
da asta ar trebui;) ..si ar trebui sa le dam fiecaruia cate o palma poate se trezesc nabii din visul ala absurd si infantil care il au ( pot sa le dau eu, ca sunt fata si cica prima palma e din dragoste..pls ?;
)
si sa fim sinceri... meciul a fost blat 
adica buzaul juca la noncombat Steaua ;
sa vazut..foarte clar..dupa ce in prima repriza au avut ceva sanse..si le-au intors spatele sanselor la propriu cu o pasa in spate sau la alt jucator, urmand un sut spre poarta imprecis...
:-j
dar ce sa mai zik:X... vedetele din Ghencea..de ce sa se mai oboseasca..sa alerge dupa minge, sa isi bata putin capul, s apuna putin suflet?
de ce cand e atat de placut si util sa iti clatesti ochii cu ros'albastrul scaunelor:X
:-j
imi e teama de luna noimbrie:((
orice ar fii insa.."FORTzZA Steaua"