FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Buzau 1 - 1 (0 - 0)

«1234»
sonic200526.10.2008 18:53

daca nici pe astia nu ii putem bate ce rost mai are sa speram la titlu. egaluri acasa cu echipe ca otopeni si buzau care au luat bataie de la toata lumea. Suntem de rasul lumii

cei mai mari prosti, ratam si penalty in min 90 care si asa nu prea a fost

Annie26.10.2008 18:56

:steag_sah_mic:fular-campionii

cat e scoRu? mor aici... :((

GOD26.10.2008 18:58

1-1

Cum sa ratezi penalti si cum sa joci asa . . .

Sa vina Luxemburgo ca sa castigam acest campionat.

Annie26.10.2008 19:00

e tot 1-1????????????

Imi zice cineva???

Bogdan4Steaua26.10.2008 19:08

1-1 scor final.

No comment...

andreyh26.10.2008 19:38

Becali este un foarte bun antrenor - avem o echipa de 0 lei .Becali mergi la muls oile ca acolo esti foarte bun, in rest esti zero.Lasa antrenorii adevarati sa isi faca treaba.Pedrazzini sa plece pentru ca este un antrenor de rahat :steag_sah_mic::hai_steaua:

bubu_steaua26.10.2008 20:00

sunt curioasa daca cei de la Steaua citesc toate aceste mesaje pe care niste suporteri le posteaza pe un forum...cred ca daca le-ar citi s-ar mai trezi un pic...ar vedea ce dezamagiri sunt in randul suporterilor

Flaviu8626.10.2008 20:07

Poate ar trebui facuta o intalnire cu jucatorii, chiar nu inteleg ce se intampla, poate reusim sa ii trezim la realitate! Mai ales acuma cand ne asteapta niste meciuri teribile.

kaladze26.10.2008 20:14
Poate ar trebui facuta o intalnire cu jucatorii, chiar nu inteleg ce se intampla, poate reusim sa ii trezim la realitate! Mai ales acuma cand ne asteapta niste meciuri teribile.

aoleoooo numai pot de draci iar un punct,si cu cine am facut egal,mai avem si pretentii sa batem fiorentina,deci e crizaaaa mareeeee,trebuie sa facem ceva,mi au placut scandarile de pe stadion cu Gigi :bananadance:

Flaviu8626.10.2008 20:23

Totusi nu mie frica de meciurile cu rapid sau Dinamo, insa cand vad cat de informa sunt Poli, Craiova sau Urziceni... -9 puncte din start. Daca pana acuma TOATE SOCURILE campionatului le-a produs Steaua, urmatoarele o sa fie certitudini. Din pacate, eu am mai avut astazi la ora 19 un gram de speranta, insa acuma s-a dus de tot.

Melku26.10.2008 20:33

Rusinos, ce sa mai, ma gandeam ca nu o sa jucam nimic dar nu ma asteptam sa nu castigam. Era totusi echipa de pe ultimul loc...suntem ciuca batailor, am pierdut puncte cu desculti, penultima si ultima clasata. Nu stiu cum o sa iesim din criza asta sau cand vom face asta. In afara umilintei pe care am trait-o asta seara pe stadion, a mai fost si o iesire a lui Pedrazini la suporteri, bomboana de pe coliva. Sigur ca tensiunea a fost mare si probabil o parte din suporteri l-au admonestat dar nu mi se pare normal sa platesti o carutza de bani la tribuna 0 ca sa iti ureze traditionalul "va fa`n culo" un papagal italian, purtarea lui nu e demna de pozitia pe care o ocupa dar nici nu are cum sa fie...arata si el ce a invatat de la stapan. Despre jucatori, ce pot sa spun...sigur ca situatia este grea la club, plecarea lui Lacatus, tensiune intretinuta de voievod dar...asta nu iti da dreptul sa uiti sa faci o preluare sau sa o bagi in poarta.

iL Napoletano26.10.2008 20:43

Apropo de strigari anti Gigi...imi poate spune cineva ce s-a scandat pe stadion....era jalnic audioul pe streaming!

weeezer26.10.2008 20:52

Cum a fost cu penaltiul ala? Mie din tribuna nu prea mi s-a parut, dar n-am avut reluari... Insa daca intr-adevar n-a fost, s-a facut dreptate. Nu era just sa castigam asa, chiar daca am avut si alte ocazii.

Totusi jocul nostru nu a aratat nici de data asta asa cum am fi sperat. Nu sunt prea multe de comentat dupa ce faci 1-1 acasa cu ultima clasata (la mare distanta de penultima!), cand in ultimul sfert de ora joci cu Goian varf (care s-ar putea sa fie cel mai bun atacant din lot, la ora asta). Dar totusi sa ne gasim circumstante atenuante. Echipa este bulversata dupa plecarea lui Lacatus, galeria mai mult a huiduit decat a incurajat, Becali.. cum il stim, cu gargara lui, Pedrazzini - tot respectul dar nu este (inca) de antrenor principal...

Sa vedem ce va face Dorinel, insa dupa meciul asta impresia este destul de trista: jumatate de echipa n-are ce cauta in teren la Steaua. Szekely si Semedo au fost iarasi stersi, Dayro nu mai joaca nimic... Partea buna este ca Andrei Ionescu mi s-a parut destul de ok, poate fi creierul de care avem nevoie pentru a limpezi jocul la mijloc. Totusi la una din fazele din prima repriza s-a vazut ca nu are inca tupeu, cand in loc de sut a preferat o pasa in stanga (spre Dayro daca nu ma insel) iar faza s-a racit. Un plus si pentru Kapetanos, care a pasat decisiv si a facut si penaltiul.

Melku26.10.2008 21:02
...Pedrazzini - tot respectul dar nu este (inca) de antrenor principal...

Nu il mai respecta tu atat pentru ca i-a umplut de respect pe cativa suporteri de la zero...

weeezer26.10.2008 21:18

Povesteste-mi... ce-a facut?

Melku26.10.2008 21:23
Povesteste-mi... ce-a facut?

Cateva post-uri mai sus...

fiara726.10.2008 21:26
Apropo de strigari anti Gigi...imi poate spune cineva ce s-a scandat pe stadion....era jalnic audioul pe streaming!

au strigat ce se striga atunci cand degajeaza portarul, cu dedicatie pt GB.

weeezer26.10.2008 21:29

Am inteles... oricum eu am fost profund dezamagit si de data asta de atitudinea unor suporteri de la tribuna 1... care inca din primele 5 minute nu faceau decat sa injure jucatorii. Iar apoi se isterizau si strigau "Lacatus! Lacatus!", insa as putea baga mana in foc ca etapa trecuta strigau "Demisia". Niste indivizi care nu merita nici un adjectiv. In fine, a fost prima oara cand am fost la stadion si am regretat lucrul asta... "spectacolul" din teren si din tribune m-au facut sa regret.

Blackzie26.10.2008 21:34

Deci pur si simplu numai puteam de nervi cand am vazut ca a ratat Nicolita penaltiu...

Aaaa si apropo stie careva ce scrie pe bennaru de la sud? ca eram chiar deasupra lui dar nu puteam sa vad ce scrie..

Allyylla26.10.2008 23:49

deci meciul a fost pur si simplu: "woow" :|

nu pot sa inteleg ( poate sunt eu prea proasta/incuiata/ignoranta/retardata etc) cum poti sa ratezi in minutul 89:|.. cum sa iti permiti luxul de a rata un penalty in acel minut?:| si cand scorul mai e si 1-1, si cand joci si cu "Steluta" si cand "Steluta" e pe ultimul loc cu doar un singur punct?:|

cum poti sa te impiedici in sireturi si sa privesti dupa niste stele afurisite pe stadion..cand tu ar trebui sa alergi dupa afurisita aia de minge si sa o bagi in afurisita aia de poartta..nu sa iti holbezi ochisorii la scaunele goale dn tribune:)

am vazut ceva mai sus, un post unde zicea "ar trebui sa ne intalnim cu jucatorii"

da asta ar trebui;) ..si ar trebui sa le dam fiecaruia cate o palma poate se trezesc nabii din visul ala absurd si infantil care il au ( pot sa le dau eu, ca sunt fata si cica prima palma e din dragoste..pls ?;;) )

si sa fim sinceri... meciul a fost blat ;)

adica buzaul juca la noncombat Steaua ;;) sa vazut..foarte clar..dupa ce in prima repriza au avut ceva sanse..si le-au intors spatele sanselor la propriu cu o pasa in spate sau la alt jucator, urmand un sut spre poarta imprecis...

:-j

dar ce sa mai zik:X... vedetele din Ghencea..de ce sa se mai oboseasca..sa alerge dupa minge, sa isi bata putin capul, s apuna putin suflet?

de ce cand e atat de placut si util sa iti clatesti ochii cu ros'albastrul scaunelor:X

:-j

imi e teama de luna noimbrie:((

orice ar fii insa.."FORTzZA Steaua" fularsteaua2

Bogdan4Steaua26.10.2008 23:54

Blat pe dracu'... daca era blat, le dadeam 2-3 in prima repriza si apoi il vedeam si noi la lucru pe Pedriel.

Meciul a fost pe bune si nu am reusit sa ne impunem in fata unei echipe penibile, detinatoare a mai multor recorduri negative in prima Liga.

Patetic...

kyrre27.10.2008 07:21

Poate isi da seama si Becali, dupa meciul de aseara ca nu are fata de facut echipa. Si poate o sa lase antrenorul sa-si faca singur echipa. Vorba aia, speranta moare ultima.

Melku28.10.2008 10:50

Ratarea respectivã l-a dãrâmat pe mijlocașul roș-albaștrilor. De ce însã a ajuns sã execute Bãnel un penalty decisiv? Simplu! Pentru cã Pedrazzini nu desemnase vreun alt fotbalist și pentru cã, în afarã de Nicolițã, nimeni nu a vrut sã-și asume responsabilitatea. "Bate tu, Bãnele! Dã tare!", a fost îndemnul steliștilor cãtre colegul lor. Dupã ce a ratat, Nicolițã a fost apãrat de coechipieri, care au explicat cum de Arcaba a reușit sã pareze șutul: "Bãnel a bãtut cu latul, dar se poate întâmpla oricui".

Interesant este cã, pânã duminicã searã, mijlocașul roș-albaștrilor nu executase niciodatã un penalty în Liga I! De altfel, în întreaga sa carierã, Nicolițã mai bãtuse o datã o loviturã de pedeapsã. Se întâmpla în returul ediției 2003-2004, la un meci din Liga a II-a, Electrica Dobrogea Constanța – Dacia Unirea Brãila, 0-1. Atunci, Bãnel a marcat singurul gol al partidei, transformând un penalty. (gsp.ro)

Niste lasi, mai bine sa arunce raspunderea pe Banel decat sa si-o asume ei, plini de "personalitate" ce sa mai. Le-au tremurat bracinarii sa execute un amarat de penalty in meciul cu ultima clasata !

«1234»