Wow!
Septi, nu la asta ma refer.
Dar si asta e buna.Ca nu am mai vazut-o pana acum.
Nu ma supar pe fostii mei colegi sau antrenori, desi eu nu mi-am dat cu parerea despre echipele unde au antrenat sau jucat acestia. Am cerut acelasi respect pe care il port eu pentru ei. Normal ca pot fi observatii, insa la fel de normal ar fi sa-mi spuna mie direct. Unii dintre ei, vrand sa dea in Gigi Becali, dau in Steaua si, implicit, in mine. Ce le transmit? Cu o ora inainte de meci, Gigi Becali imi arata echipa iar eu nu fac altceva decat sa o pregatesc pentru joc
Foarte interesant.
Cu cata seninatate a recunoscut ca rolul lui la Steaua e de scut si nu de antrenor.
iata intreg articolul:
A fost un test reusit, dar sa nu uitam ca a fost un joc de verificare. Ii felicit pe jucatori pentru atitudine si sper sa inteleaga ca lumea va astepta de la ei sa joace aproape toate meciurile la acest nivel. Sper sa repetam acest joc de nivel ridicat, executiile, finalizarile si sa castigam si in meciurile care conteaza. Am facut un joc bun spre foarte bun, dar trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa jucam la fel de serios. Rezultatul e important pentru moralul jucatorilor, mai ales ca s-a spus despre noile achizitii ca nu au valoare. Dupa acest meci poate nu se va mai spune acest lucru. Sper sa crestem de la joc la joc. Trebuie sa ramanem modesti si sa ne vedem in continuare interesul
Dupa acest rezultat e normal ca italienii sa-si doreasca o revansa. Daca ii vom intalni intr-un meci oficial, nu cred ca sunt motive sa ne speriem
I-ati vazut cumva pe jucatori afectati de speculatiile referitoare la cazul "Valiza"? Nu ne intereseaza, noi ne vedem de treaba noastra. Primele doua comisii au dat un verdict, a treia altul, asa ca putem spune si noi ca primele doua comisii au fost influentate
Nu ma supar pe fostii mei colegi sau antrenori, desi eu nu mi-am dat cu parerea despre echipele unde au antrenat sau jucat acestia. Am cerut acelasi respect pe care il port eu pentru ei. Normal ca pot fi observatii, insa la fel de normal ar fi sa-mi spuna mie direct. Unii dintre ei, vrand sa dea in Gigi Becali, dau in Steaua si, implicit, in mine. Ce le transmit? Cu o ora inainte de meci, Gigi Becali imi arata echipa iar eu nu fac altceva decat sa o pregatesc pentru joc
Bogdan Stancu trebuie sa confirme. E un jucator de perspectiva si e bine pentru el ca a marcat chiar impotriva Romei. Ochirosii a facut si el un meci bun, astfel ca sunt semne bune in ceea ce-i priveste pe jucatorii tineri
Arthuro este un jucator de care Steaua avea nevoie, unul si de gabarit, si tehnic. Va fi o concurenta interesanta pentru postul de titular in toate compartimentele echipei
Cu un singur joc nu pot spune daca Dayro a demonstrat ca merita sa poarte tricoul cu numarul 10. El si-a facut treaba. Trebuie sa joace mereu la acelasi nivel
Sper sa ii recuperam cat mai repede si pe Golanski, si pe Plesan, astfel incat sa fie apti de joc pentru partida de miercuri, de la Vaslui
Marius Lacatus
daca ar fi sa-l luam drept adevarat hai sa observam o nuanta: ''Unii dintre ei, vrand sa dea in Gigi Becali, dau in Steaua si, implicit, in mine.'' deci: dau in Steaua , si implicit in mine........deci : vrand sa dea in becali , dau de fapt in Steaua si implicit in mine......deci.....Waw ... DULCE SI FRUMOASA-I LIMBA CE-O VORBIM...DAR MULTE TAINE ASCUNDE PENTRU UNII!
cat despre : ''Cu o ora inainte de meci, Gigi Becali imi arata echipa iar eu nu fac altceva decat sa o pregatesc pentru joc''
eu stiu ca Lacatus e fumator inrait....acum poate o fi dat-o in darul bauturii?!!!! nu cred!
lasand gluma la o parte....aceasta fraza ma face circumspect in legatura cu autenticitatea declaratiei per total! ...adica...cum ii pregateste intr-o ora ? ii imbraca si ii miruieste? hai sa fim putin seriosi!