FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua de azi

«123»
MoWeed05.10.2008 13:38
Iubiti Steaua asa cum este ea !!!

Haideti sa lasam comparatiile cu CCA-ul cu Steaua din anii 80-90, cu alți antrenori si jucatori. Traim in anul 2008 si trebuie sa iubim Steaua asa cum este ea. Pe locul trei sau zece, unu sau 18, cu Lovin si Zapata cu Banel si Radoi, cu toti. Slaba sau buna, penibila sau încântãtoare, Steaua este doar una.

Si este a noastra.

Cand vom înțelege asta, vom inceta sa ne certam intre noi, sa cautam vinovați sau sa ne lamentam.

Mai spun odata: Iubiti Steaua asa cum este ea !!!

Oricat m-as certa cu unii de pe aici nu ma indoiesc ca toti de aici iubim Steaua. Este normal sa-ti doresti mai mult, nu sa te complaci in situatia actuala!

Marius05.10.2008 13:39

Maybe there is hope after all... :)

Azazello05.10.2008 13:42
Iubiti Steaua asa cum este ea !!!

Haideti sa lasam comparatiile cu CCA-ul cu Steaua din anii 80-90, cu alți antrenori si jucatori. Traim in anul 2008 si trebuie sa iubim Steaua asa cum este ea. Pe locul trei sau zece, unu sau 18, cu Lovin si Zapata cu Banel si Radoi, cu toti. Slaba sau buna, penibila sau încântãtoare, Steaua este doar una.

Si este a noastrã.

Cand vom înțelege asta, vom inceta sa ne certam intre noi, sa cautam vinovați sau sa ne lamentam.

Mai spun odata: Iubiti Steaua asa cum este ea !!!

A spus cineva ca nu iubim Steaua? Ai citit ce am scris mai sus legat de critica si dragoste prost inteleasa? Presiune si adevarata sustinere atunci cand este necesar?

Prieteni, eu nu v-am criticat pe nici unul si nu am spus ca nu iubiti Steaua. Fiecare iubeste in felul sau, doar stim ca "in dragoste si razboi totul este permis" nu-i asa?

Era doar un apel la unitate, la eliminarea urii si ranchiunei.

Va salut !

Adrian05.10.2008 13:50
Oricat m-as certa cu unii de pe aici nu ma indoiesc ca toti de aici iubim Steaua. Este normal sa-ti doresti mai mult, nu sa te complaci in situatia actuala!

Atunci de ce o faceti?

MoWeed05.10.2008 13:51

Am mai zis-o mai sus: nici nu trebuie sa ne complacem in situatia actuala, dar nici nu trebuie sa sarim in cealalalta extrema, sa criticam prea mult si cu orice ocazie.

Adrian05.10.2008 13:55

In situatia actuala cale de mijloc nu exista.

Piece of Mind05.10.2008 14:21

Excelent articol, monsieur Reseau!

w3bmaster05.10.2008 15:14

Aceasta situatie e tipic romaneasca ne multumim cu putin ....

Forza Steaua

iulianbarlad05.10.2008 17:18

autorul articolului sa se faca fan al altei echipe caci al Stelei nu e.cum se poate juca fotbal profesionist altfel decat pe bani?la bugetul actual nu putem avea pretentii.in privinta daruirii mai vedeti si ce spun ziarele straine despre noi si o sa vedeti cum stam.forza Steaua!!!

Ic3MaN05.10.2008 18:34

e normal sa fim suparati pt ca toti am vrea o stea care sa castige tot timpul cu cel putin 2,3-0.dar dupa cum stim acest lucru nu e posibil momentan.niciodata nu vom fi multumiti pt ca tot timpul vom vrea mai mult,de fiecare data se va ridica stacheta dupa ce un obiectiv va fi atins.asa va fi tot timpul.asa va fi mereu.nu ne putem schimba.o sa ne linistim o saptamana si in cupa vom fi din nou langa ei.mergem inainte!!forza Steaua!

Le reseau pansant05.10.2008 18:37
autorul articolului sa se faca fan al altei echipe caci al Stelei nu e.cum se poate juca fotbal profesionist altfel decat pe bani?la bugetul actual nu putem avea pretentii.in privinta daruirii mai vedeti si ce spun ziarele straine despre noi si o sa vedeti cum stam.forza Steaua!!!

amice esti total pe langa, e clar in jurul tau e multe nu intelegi nimic ...

Revenind la ziarele noastre din strãinatate, puțin îmi pasã ce spune x penițar de la nu știu ce fițuicã din Italia sau Spania, oricum acei jurnaliști scriu cel mai probabil despre un meci european al Stelei care oricum se joaca la un alt nivel, pe bani multi, cu dorinta de afrimare etc, cu multe diferente fata de un meci din campionatul intern si intr-o alta maniere decat cea in care ne-a obisnuit Steaua de ceva ani.

Cat despre buget, sunt convins ca si daca am avea 100 milioane tot la fel jucam, acum 5,6 ani era la fel si faceam transferuri la care alti nici nu visau, adica transferuri de 400.000 euro (exemplu Fl. Dumitru), salarii de 100.000 cand media in campionat era de 10-15.000.

Nu cred ca la Steaua banii au fost o problema- cel putin daca e sa ne comparam cu celelalte echipe interne si uite ca diferenta nu e foarte mare in ce priveste fotbalul practicat. adica Steaua are bugetul a cel putin 7 echipe din Liga si joaca la fel de prost ca Urziceni sau Galati.

La investitiile facute, pe care trebuie sa le acceptam, Steaua trebuia sa faca taras cu oricine in campionat.

Asa ca nu mai afisa placa asta obosita cu bugetul, ca nici mamaia nu te mai crede, iar in loc sa pui la indoiala sentimentele mele fata de Steaua mai bine ai sta sa gandesti ceva coerent, decat sa deversezi aici puroaiele din neuroni.

PS: vrei sa iti reamintesc ca Steaua este echipa care joaca in Europa pe cele mai mari prime?

LARI05.10.2008 20:12

"Ne punem singuri coarne, ne facem si ne ridicãm singuri statui, ne amãgim cu rezultate modeste ridicându-le si transformându-le la rang de realizãri nemaiîntâlnite, de performante extraordinare desi în fond sunt doar banalitãti."

Sunt unul dintre aceia care a afirmat in mai multe randuri ca trei calificari consecutive in Liga Campionilor reprezinta o performanta imensa pentru o tara care are trei stadioane demne la mustata de Liga Campionilor: Ghencea, Gruia si cel de la Piatra Neamt. Imi mentin parerea: daca pentru Spania, Italia, Anglia, Germania trei calificari reprezinta niste banalitati, pentru o tara ca a noastra, in care singura strategie pe termen lung e spalatul banilor si blatul, aceste trei prezente in Liga reprezinta enorm. Mai mult, o semifinala de Cupa UEFA chiar este o performanta uriasa in contextul unei tari, repet, cu o infrastructura si cu o mentalitate de toata jena fata de fotbal.

"Nu am sã vã vorbesc despre o Stea triumfalistã si glorioasã, ci despre Steaua Bucuresti, despre o stea tuberculoasã care tipã isteric dupã ajutor dar refuzã categoric incizia si bisturiul pentru a se salva. Steaua de acum a devenit o echipã morbidã, aflatã într-o stare latentã de descompunere, carcterizatã de o culoare vânãtã si de emanatia unui miros de stârv."

Care ar fi incizia care ne trebuie si cine ar trebui sa tina bisturiul? Daca noi suntem in stare de descompunere, in 1999 cum eram? Dar daca am fi trece prin situatia in care a trecut Leeds, Nottingham Forrest sau Juventus Torino ce-ai mai spune referitor la Steaua noastra? Pana una, alta, dupa Revolutie, Steaua a facut cele mai mari performante in fotbalul romanesc, cu exceptia anului 1994, cand Nationala ne-a pe toti mandri. In rest, PE TOATA LINIA, S-T-E-A-U-A!!!

"Degeaba ducem în cârcã o istorie fabuloasã când jucãtorii pe teren nu fac altceva decât sã-i punã cruce si sã-si încruciseze jeturile de urinã peste tot ceea ce odatã însemna Steaua, de unde sã mai existe spirit de învingãtor, mentalitate puternicã si tãrie de caracter când anonimii nostri dupã ce câstigã un meci dau dumul la manele si joacã în vestiar mai rãu ca la nuntã."

De acord ca este deosebit de trist sa vezi jucatori precum Banel in locul unui Barbulescu sau chiar pe postul unui Lacatus sau mijlocasi precum ... in locul unui Majearu sau Tudorel Stoica. Dar revin la context: au mai iesit in Romania jucatori de asemenea calibru si i-a ratat Steaua? E fotbalul romanesc la ani lumina distanta de Steaua? Pana una, alta, Steaua a facut cele mai mari performante in fotbalul romanesc dupa Revolutie, cu exceptia anului 1994, cand Nationala ne-a pe toti mandri. In rest, PE TOATA LINIA, S-T-E-A-U-A!!!

"Steaua noastrã nu e cea din povestirile domnului Ardeleanu, e cea din cronicile prosport si gsp, cea care are ca principal merit umplerea visteriei si trecerea pragului electoral si nicidecum crearea unui mediu concurential care sã aducã perfomantã, Steaua noastrã e cea care face prãjini de audientã, care poate fi terfelitã, cãlcatã în picioare, fãcutã cârpã de pantofi, flegmatã si umilitã de toti."

Becali reprezinta cea mai mare flegma pe obrazul Stelei. Mult mai mare decat, de exemplu, acel meci de la Oradea prelungit cu aproape un sfert de ora, sa dea si baietii golul scaparii de rusine. Becali este un jeg ce ar fi ajuns la circ in orice tara civilizata. Din pacate, a ajuns, cu sprijinul Paunestilor si lui Piturca, in mainile acestei scursuri care se mai si viseaza conducator de stat. Asta cu ajutorul neprecupetit al mafiotilor ordinari de la Pro TV. In aceasta perioada, Romania intreaga pute a dihor, iar Steaua nu putea scapa. Am fi preferat sa se desfiinteze? Multi dintre noi, da. Dar, cum necum, repet, Steaua a facut cele mai mari performante dupa Revolutie in fotbalul romanesc, cu exceptia anului 1994, cand Nationala ne-a pe toti mandri. In rest, PE TOATA LINIA, S-T-E-A-U-A!!! Cu toate imbecilitatile de management, cu toate glumele idioate ale presei pe seama noastra. Nu uita ca si acele batjocuri sunt mult exagerate de "jurnalisti".

"M-am sãturat de eructatiile canceroase în care se promite cu nemiluita si nu se realizeazã nimic, de cavaleri erijati în apãrãtori ai stelismului desi actiunile lor ascund cele mai veroase malversatiuni, de exhibãri ale milosteniei aflate la limita patologicului."

Si noi, Blaise, si noi! Si inca cum!!! Dar, personal, desi l-as beli de piele centimetru cu centimetru pe Becali, prefer sa-mi pastresez fortele si sa le reamintesc acelor sub-epigoni care imbraca in prezent tricoul Stelei unde trebuie sa tinteasca.

Asta nu trebuie sa uitam niciodata: noi, suporterii, suntem ultima reduta in fata becalizarii Stelei. Atata vreme cat noi ne vom arata potrivnici spiritului pe care Becali incearca sa ni-l bage pe gat, Steaua va dainui. Numai ca tare mi-e teama ca foarte multi deja s-au infestat de becalism. Nici nu-i de mirare; ma intreb cati dintre cei care tin acum cu Steaua au citit macar de modul in care se comporta Ion Alecsandrescu in conflictele cu suporterii nemultumiti sau cu rivalii. Nu e mai putin drept si faptul ca a te comporta seniorial cu o scursura precum Becali ar fi o dovada de un donquijotism demn de mila...

Le reseau pansant05.10.2008 20:59

Lari vrei sa iti raspund la observatii sau recitesti articolul si pe urma termini tu singurel cutia de bere?

Pe urma nu am inteles ce este cu refrenul acela cu nationala si cu anul 1994.

In al doilea rand-faptul de a avea un stadion ca Taj-Mahalul nu asigura nicio performanta, cel mult faciliteaza in anumite conditii obtinerea acesteia prin atmosfera/nr de suporteri, facilitati tehnice-gazon impecabil, conditii climaterice bune (aer, umiditate, temperatura, umbra/soare).

Daca spui ca a ne califica 3 ani la rand este o superperformanta inseamna ca recunosti valoarea mediocra a echipei noastre. Marile nationale nu au nationale bune pentru ca joaca pe stadioane muzeu ci pentru ca au insi care joaca fotbal si cu capul nu doar cu labele cum joaca ai nostri.

Faptul ca o infrastructura buna aduce si un plus de rezultate este altceva, dar nu e cazul sa vorbim aici, ceea ce lipseste Stelei nu este acel stadion la care sa privim ca la altar ci lucruri pe care le-am evidentiat in articol.

Noroc si seara placuta!

LARI06.10.2008 06:44

Ce raspuns a la Gigi Becali: ai inceput cu un misto si ai continuat cu "nu am inteles".

Cum vad ca raspunsurile mai elaborate nu te "prind", iti raspund pe scurt: faptul ca nu avem infrastructura demonstreaza ca nu exista management pe termen lung. A investi in stadion este un semn clar ca te preocupa nu numai imaginea ta, ci și performanța pe o perioada lungã de timp. Nu e obligatoriu sa faci performanta cu stadioane de 5 stele, dar fara baze sportive foarte bine puse la punct nu vom ramane decat niste raiosi cu o coada ridicata mandru in sus.

"Refrenul" cu 1994 si Steaua: in ciuda faptului ca fotbalul romanesc s-a remarcat doar prin scandaluri, echipa asta a fost singura care a nu a facut figuratie in lume. Exceptia s-a numit Nationala, in 1994.

Tu spui ca Steaua este o echipa mediocra. Eu am incercat sa contextualizez: comparativ cu tari Spania, Italia sau Anglia, da, suntem mediocri. Pentru conditiile socio-economice din Romania, trei calificari consecutive in Liga, trei primaveri europene consecutive si o semifinala de Cupa UEFA reprezinta un miracol.

Numai bine!

xray_rom06.10.2008 14:48

Din pacate, ce ai scris in articol este valabil pentru intreg fotbalul romanesc.

Ar fi fost excelent ca Steaua sa fie exceptia care confirma regula, dar nu este.

1)Citat:

"Ne punem singuri coarne, ne facem si ne ridicãm singuri statui, ne amãgim cu rezultate modeste ridicându-le si transformându-le la rang de realizãri nemaiîntâlnite, de performante extraordinare desi în fond sunt doar banalitãti."

La nivel de Romania:

- Este exact ce am facut cu nationala dupa calificarea la EURO.

- Este exact ceea ce se intampla cu acele "echipe ale momentului", care se sting dupa cateva etape, ca un foc de paie (Rapid, etc).

- Este exact cum am umflat valoarea Ligii 1, visand utopic in UEFA.

2) Citat:

"Ne trebuie ani luminã sã acomodãm batalioanele de jucãtori adusi de pe plantatii de cocainã sau din livezi de portocali dar niciodatã nu se pormoveazã de la juniori fotbalisti cu calitãti native. Facem din fiecare anonim de seria a doua o super vedetã doar cã vedem pe youtube 3 goluri si douã pase date în jumãtate de carierã, credem în fiecare jucãtor cã este noul lider si noua sperantã"

-Exact asta se intampla la mai toate echipele din Liga 1 (De la CFR la Gloria Buzau).

Mai mult, facem vedete indigene dupa 1-2 goluri si din desclultii nostri de prin Liga a 2 a sau a 3a. Evident ca se umfla si preturile, direct proportional cu umflatul valorii.

- Exact asta se intampla si la echipa nationala.

Cand da un strain un gol sau prinde o zi mai buna, hop cu naturalizarea lui:)

Acum ne asteapta un meci greu si decisiv cu Franta si Pitzi a convocat un lot de ramai masca!

E plin de "sperante" dintre care unii, fie nu au vazut nici nationala mica, fie nu au nici un meci international oficial in picioare (UEFA).

Jucatori "sperante" si jucatori umflati de o falsa forma. Din astia si "veterani" se vrea sa se faca un "dream team" in cateva zile, capabil sa bata Franta? Eu nu fac parte din cei care sunt anti-Pitzurca, dar acum cred ca a facut o greseala care ne va costa scump si ca joc si ca rezultat! Imi doresc sa ma insel!

Este identica cu situatia Stelei, care s-a trezit pe teren, la inceput de campionat, cu "sperante" indigene, cu straini adusi pe ultima 100 din "chilipiruri", cu veterani in diverse stadii de pregatire...

Si asa facem de cel putin 2 ani cu rezultatele stiute: un tur slab si un retur in care, echipa mai rodata si depresata de UEFA sau CL, incerca sa salveze ce se mai poate!

Ca stelisti suferim si mai mult toate ca astea se intampla si la Steaua!

Nu ne ramane decat speranta ca intrarea in normalitate nu se va lasa prea mult asteptata!

syro_stelist_4_life06.10.2008 16:28

"Spunem cã echipa e mai puternicã decât Wehrmachtul dar în Cupa tãrii nu am mai ajuns în optimi de secole"

pardon? :) sezonul trecut unde eram prietene?? in SEMIFINALELE Cupei Romaniei. Comentariul tau e execrabil!! DEZGUSTATOR!!

Mi-e rusine de acest site ca exista "comentatori" ca tine. Nu pot sa cred ca suporteri ai Stelei pot vorbi intr-o asemenea maniera despre echipa. Daca voi sunteti suporterii Stelei atunci am inteles intr-un final de ce bate vantul pe Ghencea.

O intrebare am pentru voi dragi prieteni... Daca Steaua va supara, dezamageste, dezgusta, (etc.) intr-un asemenea hal.. DE CE MAI TINETI CU Steaua?! Sunt atatea echipe in Liga I si mai exista zeci de sporturi pe langa fotbal.. mutati-va la handbal, baschet, volei, polo.. sunt atatea locuri unde va puteti duce.

Va rog eu frumos, decat sa comentati asa mai bine distrugeti site-ul si gata.

Cum ramane cu "La bine la rau ??" gata acum ca e mai rau incepem cu "sunt dezgustat de cum joaca echipa" ??? astia sunt suporterii Stelei??? pai daca da dragilor, [...]

Hai CAMPIONII!! Forzza Steaua!! MEREU Superiori!!

:steag_cruce_invers:fular-campionii:steag_cruce_invers:

Ce raspuns a la Gigi Becali: ai inceput cu un misto si ai continuat cu "nu am inteles".

Cum vad ca raspunsurile mai elaborate nu te "prind", iti raspund pe scurt: faptul ca nu avem infrastructura demonstreaza ca nu exista management pe termen lung. A investi in stadion este un semn clar ca te preocupa nu numai imaginea ta, ci și performanța pe o perioada lungã de timp. Nu e obligatoriu sa faci performanta cu stadioane de 5 stele, dar fara baze sportive foarte bine puse la punct nu vom ramane decat niste raiosi cu o coada ridicata mandru in sus.

"Refrenul" cu 1994 si Steaua: in ciuda faptului ca fotbalul romanesc s-a remarcat doar prin scandaluri, echipa asta a fost singura care a nu a facut figuratie in lume. Exceptia s-a numit Nationala, in 1994.

Tu spui ca Steaua este o echipa mediocra. Eu am incercat sa contextualizez: comparativ cu tari Spania, Italia sau Anglia, da, suntem mediocri. Pentru conditiile socio-economice din Romania, trei calificari consecutive in Liga, trei primaveri europene consecutive si o semifinala de Cupa UEFA reprezinta un miracol.

Numai bine!

de acord cu tine (la infrastructura) DAR uiti un element esential! Stadionul apartine Ministerului! E inca al armatei. Tu ai baga bani in ograda altuia?! nu cred :)

Editat de moderatori

Esti incorigibil

Le reseau pansant06.10.2008 18:06
"Spunem cã echipa e mai puternicã decât Wehrmachtul dar în Cupa tãrii nu am mai ajuns în optimi de secole"

pardon? :) sezonul trecut unde eram prietene?? in SEMIFINALELE Cupei Romaniei. Comentariul tau e execrabil!! DEZGUSTATOR!!

Mi-e rusine de acest site ca exista "comentatori" ca tine. Nu pot sa cred ca suporteri ai Stelei pot vorbi intr-o asemenea maniera despre echipa. Daca voi sunteti suporterii Stelei atunci am inteles intr-un final de ce bate vantul pe Ghencea.

Esti incorigibil[/b]

In primul rand nu stiu de cand suntem prieteni ca eu nu tin mine sa ne fi intalnit vreo data, sau poate asa e stilul tau iti place sa crezi ca esti prieten cu toata lumea inclusiv cu cei pe care nu ii cunosti si care nu te baga in seama.

2. In articol era vorba despre situatia de la Steaua nu despre echipa, despre administratie si cum o partea din cei ce o formeaza vad echipa noastra, in fine se vede ca nu ai reflectat la ce ai citit si ai intrat aici doar ca sa ai pe cine sa injuri.

3. Fa-mi si mie o diagrama a evolutiilor Stelei din ultimii 7 ani in Cupa Romaniei, si in ultimele 4 editii de campionat si spune-mi daca iti place rezultatul. Apoi daca tot o sa cauti in arhive uita-te te rog si cam ce se scrie despre Steaua-mai exact cate scandaluri au loc la club sau care au ca uzufructari insi din conducerea clubului.

4. Du-te du pe alt site daca nu iti place ce ai gasit aici, nu te obliga nimeni sa stai daca nu esti multumit, daca vrei iti un sfat- siteurile surori gsp sunt convins ca cel putin acolo te vei simti in mediul tau.

pentru Lari

Daca tu crezi ca eu am vb la misto cu tine te inseli, nu imi sta in fire asa ceva, plus ca eu sunt mai mereu sobru, un tip mai militaros care nu accepta bascalia si persiflarea, seriorzitate germana.

enjoy06.10.2008 21:11

ma intrebam la un moment dat, citind cu greata debitarile de pacatos, de cine imi aduci aminte; si continuand mi-am dat seama- tu esti patapieviciul Stelei, si trebuie sa recunosc ca avea nevoie. iti recomand cu caldura sa cobori pe pamantul patriei si sa nu te lasi momit de straini (arsenal, Chelsea, etc,) ca ne trebuiesti! in rest sa te prinda flegmele pe care le-ai aruncat asupra Stelei si a unei parti a userilor, secondat cu brio de un alt antrenor (miner) de clasa numit Il Soldatino. ma opresc, nu meritati mai multa atentie!

steaua4life06.10.2008 21:55

Dragi Stelisti...nu vreau sa va plictisesc cu povestea mea dar sunt un STELIST nebun nasut in Ghencea (drumu Taberi) care locuiesc in Philadelphia. Citesc articolele dupa acest site de ANI de zile cu multa placere dar nu ma interesat sa comentez (scuze de gramatica romana daca fac greseli). In aceasta situatie totusi nu pot sa ma mai abtin. Am citit argumentele lui Adrian (om foarte destept si obiectiv by the way) si argumentele lui Joga bonito (om foarte sufletist si STELIST 100%)....si am ajuns la o concluzie. Problema Stelei majora este ca incet incet pierdem cea ce ne facut pe noi Steaua....v-ati intrebat vroedata ce insemna Steaua?? Steaua (cel puitn pentu mine)inseamna un symbol de superioritate...inseamna ca orice sar intimpla noi trebuie sa credem (si sa ne asteptam) sa fim campioni. Comentari gem c. Ronaldo "...pai Lacatus a loat locui si o calificare in CL ma dezgusta. Pai ce DRQ...asa am ajuns?!?!?!. Stiu ca poate multi dintre voi nu ati fost pe stadion in 86 cu anderlecht (prima memorie a viata mea)...sau cu PSG in 97' (ce meci)....sau sa zbori un ocean intreg in 2006 doar sa vezi un meci cu Betis pe un stadion de kkt...nu conteaza...problema NOASTRA acum este MENTALITATEA. De ce crezi ca Steaua a ajuns in semifinale de 3 ani din 4 (86-89?)...pentru ca noi eram Steaua Bucuresti. Nu ne injuram jucatori,antrenori, etc., dar mai ales, eram o echipa unita. Adica o echipa unita incepand de la jucatori, antrenori, pina la suporteri, media,etc. Ca talent, lotul de astzi e mai valoros decit cel din 86'. Va rog sa nu ma injurati, dar cei obeictivi imi vor dar dreptate. Dar atunci, (si poate si in urmatori 20 de ani dupa), noi eram ceva speciali. Armata Ultra, Steaua Bucuresti, insemna ceva. Acum, nu mai aceasi mizerie ca dinam0. Ba cine a ratat, ba cine a gresit la marcaj, ba cine nu centreaza bine, etc. Dragi STELISTI, va inteleg frustrarea! Sincer, nici eu (din mare pacate) nu cred ca Lacatus este antrenorul care poate obtine maximul de la jucatori nostri...dar totusi...ce sa intimplat cu noi? modernizarea fotbalului?..m***tul de fecali?...arbitri platiti?....pina la urma nici nu mai conteaza..tot ce conteaza suntem NOI!!!!!!!!...nu v-ati dat seama??? nu putem controla ce nu e sub controlu nostru....tot ce putem sa facem noi este sa fim Armata ULTRA! Sa fim seriosi...nu am fost niciodata cea mai buna echipa...din lume..din europa..dar totusi am fost Steaua!!!! si nu uitati niciodata noi suntem Steaua!!!!! ne trebuie conducere,antrenori,jucatori,etc... care sa aiba aceasi atitudine...noi suntem Steaua!!!. si credetima....oi fiu eu "un American prost" dar in sport totul e despre attitudine"..cind vom recupera aceasta attitudine atucni vom fi intradevar Steaua Bucuresti...salut tutor si nu uitati ce insemana a fii STELIST

SteauaToronto06.10.2008 23:34

Nu stiu cine l-a lasat pe acest individ sa posteze pe site-ul asta. Bai reseau sau cum te cheama nu vrei sa iubesti Steaua pleaca frustratule si ia-i pe toti care gandesc asa. Va spune unul care sta peste ocean si sufera zi de zi ca nu e aproape de aceasta STEA. Pentru ca Steaua Bucuresti a fost, este si va fi o STEA.

Rusine frustratilor. Uitati-va la rapid si Dinamo ce au realizat ei in Europa. De bine de rau, in Europa tot NOI am facut legea fata de celelalte echipe din Romania, nu stiti sa apreciati si meritati sa nu scrieti pe site-ul asta. Asta e site-ul suporterilor stelisti nu frustratilor.

oop07.10.2008 09:00

Felicitari Le reseau pansant ca spui lucrurilor pe nume chiar daca unii nu vor sau nu pot sa vada apele tulburi in care ne scaldam!

ralukasteaua07.10.2008 19:17

Un articol realist...ar trebui sa ne dea de gandit tot ce este scris in el. Felicitari!

DanStan07.10.2008 20:44
Ne punem singuri coarne, ne facem si ne ridicãm singuri statui, ne amãgim cu rezultate modeste ridicându-le si transformându-le la rang de realizãri nemaiîntâlnite, de performante extraordinare desi în fond sunt doar banalitãti.

Ce inseamna rezultat modest ? La ce ne raportam ? La ce vrea muschiu nostru de experti ? Asa, un rezultat modest e si castigarea titlului si a cupei intrucat valoric vorbind cele doua competitii sunt de mana a 7-a, mult sub grupele CL. Ce propui, la castigarea titlului sa organizam o sedinta publica de jelanie pe motiv c-am castigat doar un titlu de kkt ?

Zbierãm ca înfierati când cineva îndrãzneste sã ne scoatã din oceanul de metafore si laude în care ne scãldãm, catalogãm astfel imediat ca antistelist, javrã, cioarã, frânar pe oricine, îi rãspundem superficial cu niste rezultate din trecut, si urmãm neclintiti linia de premãrire si exaltare a echipei noastre fãrã a avea nici jumãtate de motiv, se pare cã panzerul stelist a apus de mult.

Care ocean de laude ? Ala delirant al ciobanului ? Cati de-aici ii repeta ideile pitecantropului ? O minoritate neglijabila. Poate vrei sa te referi la oceanul de pareri experte care ridica in slavi nejustificat jucatori si-i demoleaza a doua zi. La oceanul de pareri experte ce l-a transformat pe Peseiro intr-un super antrenor sau la orgasmele repetate in fata unor rezultate conjuncturale obtinute de CFR Cluj.

Da, ii raspundem cu rezultate din trecut pentru ca trecutul e singurul care ne demonstreaza ca SE POATE. Si mai stim si ca trecutul in deranjeaza pe finantator. Trecutul e singurul care ne mai leaga de o mare echipa iar daca nu ni-l reamintim mereu vom ajunge exact ceea ce vrea finantatatoru' : un panou publicitar pentru marele om. Daca n-as sti ce a inseamnat Steaua acum 30 de ani, acum 20, acum 10, probabil ca n-as fi reusit sa trec peste duhoarea de cacareze ovine ce se rspandeste dinspre 'palatul marelui strateg'.

Nu am sã vã vorbesc despre o Stea triumfalistã si glorioasã, ci despre Steaua Bucuresti, despre o stea tuberculoasã care tipã isteric dupã ajutor dar refuzã categoric incizia si bisturiul pentru a se salva. Steaua de acum a devenit o echipã morbidã, aflatã într-o stare latentã de descompunere, carcterizatã de o culoare vânãtã si de emanatia unui miros de stârv.

Steaua refuza incizia si bisturiul ? Care incizie si bisturiu, alea pe care ni le recomanda presa de kkt ? Desfiintare, comunisti, retrogradare, blatisti etc ? Nu, mersi ! Avem jucatorii pe care i-a vrut boieru' dar asta nu inseamna ca trebuie sa lovim aiurea in jucatori. M-am cam saturat de experti care tot cer sa fie scos X din echipa si sa fie introdus neaparat Y iar atunci cand inlocuitorul lui X nu realizeaza nimic in plus sa 'uite' ca ei insisi au inrosit tastatura cerandu-l in echipa. Avem un antrenor bun doar pentru o echipa de locurile 3-5 in Liga 1 dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l desfiintam indiferent ce face. Foarte rar am citit postari de genul 'il apreciez pe Lacatus pentru cutare decizie dar nu sunt de acord cu celelalte decizii'. Nu, daca Lacatus nu face EXACT ce ne place noua il desfiintam total. Ce diferenta e intre noi si oier ?

Degeaba ducem în cârcã o istorie fabuloasã când jucãtorii pe teren nu fac altceva decât sã-i punã cruce si sã-si încruciseze jeturile de urinã peste tot ceea ce odatã însemna Steaua, de unde sã mai existe spirit de învingãtor, mentalitate puternicã si tãrie de caracter când anonimii nostri dupã ce câstigã un meci dau dumul la manele si joacã în vestiar mai rãu ca la nuntã.

Si care-i solutia ? Jos Lacatus ? Sa plece 'asta' si totul va fi roz ?

V-ati sãturat de egaluri cu ultima clasatã? de înfrângeri cu echipe care tot campionatul trag 10 suturi la poartã? de goluri înscrise în ultimul minut? de jocuri cu patru fundasi si doi închizãtori contra echipelor liliput? De rezultate 1-0 cu echipe care încaseazã basculante de goluri?, Da stiu si eu m-am sãturat, numai Steaua nu.

O spui de parca in ultimul an am fi facut 7 egaluri cu ultima clasata si ne-ar fi invins 7 echipe 'care tot campionatul trag 10 suturi la poarta'. Apropo, CS Otopeni nu era ultima clasata. Infragerile Stelei de cand a preluat Lacatus echipa au fost suferite in faca Timisoarei, Urziceniului, Iasiului, dhinamuiului si Vasluiului. Echipe care in tot campionatul trag 10 suturi pe poarta. Egalurile cu ultima clsata erau specialitatea lu' Olaroiu, Lacatus inca n-a incercat senzatia. In sezonul asta Steaua a castigat cu 1 - 0 o singura data, cu Pandurii.

Spunem cã echipa e mai puternicã decât Wehrmachtul dar în Cupa tãrii nu am mai ajuns în optimi de secole, suntem an de an pregãtiti de CL dar mereu facem litanii si rugãciuni pentru Sf Petru si Dumnezeu sã ne dea cel mai slab adversar, avem întotdeauna ghinion la tragerea la sorti când picãm cu Real sau Bayern, asta dupã ce cu 3 zile înainte diferenta dintre noi si ei era una incomesurabilã în favoarea noastrã.

'Spunem'. Cine spune ? Cine-i de vina ca multi pun botul la aberatiile babuinului sef ? Cand ii vad p-astia care vor calificari in optimile CL m-apuca si rasul. In primul rand ar trebui sa castigam puncte. Sa obtinem victorii pe teren propriu. Aia e marea problema. Steaua ar trebui sa aiba minim 4 puncte 'asigurate' in grupe din meciurile de acasa. Dar dupa meciul cu Bayern era o multumire pe-aici de parca castigasem Cupa Intercontinentala. De-abia dupa ce Steuaa va reusi sa-si fructifice avantajul terenului rpopriu am putea sa ne gandim la puncte aduse din deplasare si la calificari.

Ne trebuie ani luminã sã acomodãm batalioanele de jucãtori adusi de pe plantatii de cocainã sau din livezi de portocali dar niciodatã nu se pormoveazã de la juniori fotbalisti cu calitãti native. Facem din fiecare anonim de seria a doua o super vedetã doar cã vedem pe youtube 3 goluri si douã pase date în jumãtate de carierã, credem în fiecare jucãtor cã este noul lider si noua sperantã, cã de acum începe o nouã perioadã dar toate se dovedesc a fi doar vise rapid curmate de realitãti seci, de înfrângeri umilitoare, de jocuri apatice.

Si cine-i de vina ? Si de ce-i jignesti pe Zapata si Dayro ? Asta merita cei doi din partea unui mare stelist ? Ce-a facut Zapata sa ne povestesti noua de plantatiile din tara lui ? Dar Semedo ? A jucat bine la Cluj, amaratii aia ar fi trebuit sa-i faca statuie. Golanski in ce plantatie de portocali s-a nascut ? Emeghara nu face doi bani pentru ca-i nascut in Africa si nu in Rahova ? Regreti ca-n locul lui Zapata nu ne putem delecta cu plonjoanele unui mare talent roman ? Si ce propui ? Cat despre ridicarea aberanta in slavi a unor nulitati ... cine-a inventat-o ? Presa aia de kkt care injura Steaua pe toate drumurile (contra cost, foreste) in schimb inventeaza mari valori din fiecare neica0nimeni impresariat sau transferat de 'cine trebuie'.

Nu mai avem în lot jucãtori normali, oameni simpli care se respectã pe ei prin meseria lor, toti sunt niste zei, super vedete si stelisti din nastere, toti joacã pentru culori si suporteri, dar când vine vorba de dãruire si muncã subit ceva se scurtcircuiteazã, arãtãm a echipã mare doar când geamantane de bani ne asteaptã în vestiar si când din tribune impresari ai marilor echipe belesc ochii la noi.

Ete, ce sa spun ... Drogba era amorezat de Chelsea din ziua in care l-a ... inventat maica-sa. Si joaca pentru echipa lu' Abramovici din motive de culori si suporteri, nu pentru bani.

De mult terenul din Ghencea are aceiasi semnificatie ca santul din fata mahalalei, de cel putin un deceniu administratia Stelei este formatã din oameni pentru care streangul ar fi o binecuvântare si nu un supliciu, zeci de caractere patibulare se perindã fãtarnic prin Templu desi în afarã de perfidie si demagogie, hoiturile lor nu degajã nicio altã stare.

Da, PRESA DE MIZERIE a facut asta. Nu Steaua e de vina. Niciodata sa nu mai dai vina pe Steaua pentru jigodismele comise de presa. Gunoaiele din presa l-au ridicat pe oier si l-au asociat cu imaginea Stelei. Deschideai televizorul ... Steaua ... JJ ... JJ ... Steaua. Deschideai ziarul, la fel. E clubul vinovat ? Sunt jucatorii vinovati ? E Lacatus vinovat ? NU. Sunt vinovati idiotii aia care l-au asociat pe JJ cu Steaua pentru a avea dupa aceea motiv sa-si deverseze tonele de flegme. Sunt vinovati aia care promoveaza aberatiile in interes electoral sau comercial dar care nu aloca nici un rand sau un minut de emisie unor stelisti echilibrati si normali. Orice idiotenie e preluata si repetata pana la exasperare, pana-i intra in cap idiotului mioritic cum ca 'asta e Steaua'. In schimb opiniilor calificate ale unor fosti antrenori sau jucatori ai Stelei le sunt rezervate spatii infime iar uneori sunt trecute cu vederea. De ce, ca doar 'SI asta e Steaua'. Dar nu, imaginea Stelei trebuie terfelita, trebuie asociata cu imaginea unui individ bolnav, nu cu cea aunor persoane clificate si oneste. E Steaua vinovata pentru asta ? Ar trebui sa ne dezicem de Steaua, de jucatori, de istorie, pentru ca niste jeguri nu stiu sa se umple de bani decat aruncand cu laturi in Steaua ? Nu. Cel putin eu n-am de gand sa ma dezic. Care pune botul la laturile presei e liber s-o faca.

fedora08.10.2008 19:19

Articolul este excelent, ce pot sa spun.

Faptul ca unii aleg sa-l citeasca cu ochelari de soare e trist si justifica in parte criza in care ne aflam.

DanStan08.10.2008 19:53

Prin ce se caracterizeaza 'criza' in discutie ? Cum ar trebui sa se prezinte Steaua pentru a considera ca nu se gaseste in criza ? Oricine poate arunca vorbe mari. Putem striga panicati ca e 'criza' si daca vom cstiga 10 meciuri consecutiv si-l vom pierde pe al 11-lea ?

«123»