FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UE fantasticii

«123»
dax4703.10.2008 20:31

Steaua - singura constanta - singura care conteaza - singura care performeaza !

Restul - la seminte - numai gura e de voi - frustrati pana la moarte !

Cel mai mult ma bucur insa de dinamu - au o istorie europeana hazlie tare ! Penibilul cunoaste noi limite la dinamu. Tot asa !

LARI03.10.2008 20:37

Dovada ca Dinamo sunt niste sub-anonimi in Europa.

septi_eu04.10.2008 23:26

Am avut o satisfactie de neimaginat dupa aceste rezultate [5 doamne si toate 5 :))], pentru ca asa imi spuneam, poate nu vom mai avea echipe calificate direct in grupe, iar acesti profitori nu vor mai intra in grupele UEFA Champions League pe barba Stelei. (inainte de aprofundarea listelor UEFA, m-am gandit la toate echipele romanesti, dar mai apoi, le-am sters din aceasta lista pe Dinamo si rapid)

Din pacate insa bucuria a inceput sa mi se stinga cand m-am uitat la noul format al UEFA Champions League si al Cupei UEFA (noua UEFA Europe League) si cand am vazut ca tara clasata pe locul 12 (!? acum suntem pe 7) are asigurat un loc un grupe... imi venea sa ma dau cu capul de pereti. Imi dau seama ca cel putin 3 ani de acum incolo campiona va merge direct in grupe. Preferabil pentru mine ar fi fost ca o singura echipa, hai doua sa mearga in calificari in Champions League, niciuna direct in grupe.

Aprofunzand mai mult listele UEFA (coeficientii pe tara, punctele aduse de echipele romanesti si lista de acces) mi-am dat seama ca rapidul este la fel de indreptatit sa intre in grupele Champions League ca si noi, pentru ca si ei au strans, aproape jumatate din cele 50 de puncte din sezonul 05/06 (cand am ajuns in semifinala UEFA) care au contat decisiv pentru ca anul acesta sa avem o echipa direct in grupe. Mai mult cele 34 de puncte stranse in sezonul 06/07 se impart aproape egal intre Steaua, Dinamo si rapid, care ne-ar fi adus cu siguranta cel putin locul 12, deci loc ce permite inscrierea unei echipe direct in grupe, anul viitor.

Fara indoiala ca Steaua a fost, este si va fi locomotiva fotbalului romanesc in europa, dar la fel de adevarat este si ca celelalte doua vagoane, (in ordine) rapid si Dinamo au pus umarul la acest loc 7, pe care nu stiu cand il vom mai prinde. Anul acesta vom cadea pe locul 9 sigur, posibil chiar pe 10, iar anul viitor vom fi pe unul din locurile 11-15, loc pe care il meritam, la cum arata campionatul acum.

Iar prin bunavointa UEFA, vom avea 5 echipe in europa (doua in Champions League si trei in Europa League)

Asa ca acum nu imi ramane decat sa sper intr-un parcurs cat mai bun al Stelei in acest an, eventual iesirea in optimile Champions League (de ce nu am bate pe Lyon si pe Fiorentina si sa scoatem un egal din celelalte doua meciuri cu Lyon si cu Bayern? Cu bulan, din penalty, prin autogol, etc... in fotbal poti sa fi dominat si sa castigi) dar si un loc 3 (mult mai accesibil) impreuna cu un parcurs frumos in Cupa UEFA, de ce nu, inca o semifinala sau chiar o finala? Pentru ca astfel, sa ridicam stacheta si mai mult.

La fel ca un suporter din primele 3 campionate (in general Anglia, Spania si Italia), unde au 4 echipe in Champions League, de acum incolo nu ma mai intereseaza daca celelalte echipe intra in grupe sau nu, ma intereseaza doar ca Steaua sa ajunga mai sus decat orice echipa romaneasca, sa continuam sa fim locomotiva fotbalului romanesc in europa.

FORZZA Steaua!

INTOTDEAUNA SUPERIORI!

P.S.: Catalin, Steaua a strans acum doi ani 4 puncte cu Real (0p), Lyon (1p) si Dynamo Kiev (3p = 2p la victorie si 1p la egal)

milovan djilas05.10.2008 06:32
Ca acesti "nu e" fantastici, vorba unui crapidist celebru -s-au facut de cacao e una. Suntem penibili la nivel european - ca natie - si asta nu ma poate bucura deloc.

Nu inteleg insa ce cauta Steaua printre performere, asa cum o considerati multi dintre voi. E nevoie sa va reamintesc ca avem o linie de clasament in grupa cu 2 meciuri jucate, zero goluri inscrise, unul primit, 1 punct din sase (randament ca si Dinamo, de exemplu), desi echipele cu care am jucat sunt sub cele cu care a jucat CFR Cluj?

Pana una alta, singura performera este CFR Cluj.

Asta e realitatea, deci si noi ar trebui sa ne simtim la fel de frustrati.

"Rade ciob de oala sparta", cam asta ni se potriveste noua.

Ma cam indoiesc, Tupac! Noi, pana una alta am eliminat Galatasaray in turul preliminar, echipa cu cateva clase peste NEC, Wolfsburg, Slavia sau Partizan... Cu Hamburg e alta mancare de peste.

«123»