Ma pis pe toti "Uefantasticii" Romaniei,cu exceptia celor de la Vaslui si de la Urziceni,echipe mici ce au luptat pana in ultimul minut,s-au agatat cu dintii de orice faza si au iesit cu capul sus.
Timisoara,Crapid,Dinamu au aratat ce pot in Europa si au aratat de ce nu pot vorbi despre noi. Cand te elimina NEC nu poti vorbi de jocul Stelei din Cl,cand te elimina nemtalaii aia trebuie sa taci din gura. Doar clujenii pot sa mai zica ceva de echipa noastra pentru k momentan ei sunt pe primul loc in Europa,noi pe doi,lucru atipic pentru clubul nostru.
Daca ar fi sa fac un clasament in functie de prestatia europeana de pana acum ar fi cam asa(am luat aici si factori cum ar fi valoarea adversarului si jocul prestat):
1.CFR
2.Steaua
3.Urziceni/Vaslui
4.Timisoara
5.Crapid
6.Dinamu
Cei mai jenanti au fost de departe crapid si dinamu,si pentru jocul prestat in fata unor adversari in cel mai bun caz medii. Macar Timisoara a aratat k e slaba si atat,a disparut in liniste. Dinamu s-a facut de ras k de obicei si poate sa mai adauge alt nume "ilustru"(nec nu mai stiu cum) la colectia de echipe care au eliminat-o cum ar fi 17 nentori,pescarii aia irlandezi,elfsborg etc. Ma uitam la TV la fanatik, laudau aia strategia clujului si ii ocareau pe dinamu si intra Borcea,moment in care incepe delirul. Incepe borcica sa acuze ghinionul,k s-a accidentat niculae,k a ratat Goian in ultimul minut etc. Moment in care ivanovici ii zice k n-a dat nici un gol in 180 de minute cu NEC iar Borcea incepe sa se balbaie si scoate o gogomanie tare tare de tot,bineinteles dupa ce si-a mai aratat inca o data frustrarea fata de Steaua spunand k noi degeaba am intrat acolo 3 ani la rand k am facut doar 1 punct,uitand k am facut 5 puncte in primul an. Ok,nu suntem la nivelul lui chefere in CL dar suntem la ani-lumina in Europa fata de pechinezi. Acceptam critici insa doar de la echipe care sunt la nivelul nostru nu de la bisoni plouati.
Dar in fine am ramas dator cu gogomania lui Borcea: Borcea a zis k si Dinamo a avut un rol crucial in succesul chefereului in Cl pentru k a invins pe Steaua si astfel i-a bagat acolo. Corect din punct de vedere logic insa cum sa spui k cei de la dinamu au avut vreun rol in jocul foarte bun al clujenilor din CL,deja mi s-a facut mila de Borcea,incercand sa lipeasca numele lui Dinamo de succesul clujenilor. Si sa vedeti ce frustare avea in glas cand incerca sa se convinga k dinamu nu e departe de Steaua,a fost exact ca frustrarea lui Jiji dupa rezultatul chefereului cu Chelsea. Pentru bine fotbalului romanesc dinamu nu trebuie sa ia acest campionat. Vreau sa-l luam noi insa daca nu se paote sa-l ia Urziceni,chefere chiar si crapid,oricine numai dinamu nu,sunt ratatii perfecti in Europa.
Acum sa vorbesc putin si de baietii din ghiulesti care si-au bagat picioarele in peseiro desi i-a facut sa joace cat de cat insa acolo sunt lucruri putrede rau,e clar k sunt 2 tabere,Copos si taher,fiecare sicanandu-l pe celalat. Cateodata nu stiu ce e mai bine,sa avem un singur nebun care decide precum becali,sau un actionariat insa se vede treaba k in Romania unde sunt multi puterea scade. Crapid a jucat foarte slab in ambele manse si nu merita sa se califice.
S-au facut si ei de ras insa cu adevarat de ras s-au facut "suporterii" ghiulesteni,aratandu-ne din nou "civilizatia" ghiulesteana. Au dat cu pietre in omul care da banii,in loc sa-l conteste si atat. In cel mai rau caz sa-l injure. De ce nu dau cu pietre si dupa Copos,k ala chiar k merita,om mai cu 2 fete n-am vazut in fotbalul romanesc decat cheliuta asta. Macar jijinho are o singura fata chiar daca e cum e(si are muuuuulllllllteeeeeeeee defecte).
Si mostra suprema a "farmecului vietii" a fost ploaia de flegme asupra unui jucator de la wolfsburg. N-am vazut faza live insa la un moment dat am dat pe tvr si cand am vazut asta mi s-a parut k am dat la meteo nu la sport. Va dati seama ce flegme lansau aia daca se vedeau pe camera. Insa hai sa dam cezarului ce-i al cezarului,ghiulestenii au evoluat in sensul k au actionat coordonat,nu au fost flegme solitare ci un efort colectiv din tribuna visinie. Daca ar fi un club civilizat crapid ar pune cateva umbrele la dispozitia vizitatorilor,macar asa din bun-simt.
Noi trebuie sa ne vedem de treaba nostra,sa evoluam mai bine in CL,cu mai mult curaj si sa ne pastram un prim 11 de la meci la meci,in care neaparat sa joace fiecare jucator pe postul sau preferat. Pana anul acesta doar noi existam cu adevarat in Europa,acum a venit si chefereul. Ramane de vazut cum ne vom descurca acum k sunt alte pretentii si sunt curios ce va fi mai puternic la cioban:ariciul de la buzunar sau orgoliul?
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.