FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UE fantasticii

«123»
fcsteaua.ro02.10.2008 20:31

Rezultatele obtinute de echipele romanesti astazi in Cupa UEFA ne-au aratat indirect, prin ricoseu, ce reprezinta Steaua Bucuresti in Europa si importanta acestei echipe pentru fotbalul romanesc.

Toate declaratiile obraznice si rautacioase ale conducatorilor rivalelor, toate articolele de rahat scrise de gazetari vanduti trup si suflet Grantului sau echipei fostei militii palesc in acest moment. Este un moment cand se trage linia, iar cifrele si rezultatele vorbesc.

Portarii Stelei nu sunt atat de rapciugosi, presedintii Stoica si Argaseala departe de tonteria pusa in carca, iar jucatorii mai presus de indolenta ce poate fi diagnosticata lejer in cazul rivalilor. Pentru ca proba numita Europa a fost trecuta de multe ori, esecurile fiind legate de ridicarea stachetei. Indirect si polemicile din ultimii ani au fost castigate ASTAZI de gruparea din Bulevardul Ghencea pentru ca bun sau mai putin bun, fotbalul Stelei ne tine conectati de mult timp la tubul cu oxigen al fotbalului european.

Toate punctele adunate de ros albastri in ultimii ani au creat posibilitatea accederii cu cinci echipe in grupele UEFA, acolo unde tot fotbalistii Stelei au deschis drumul presarand amintiri ale unor meciuri de exceptie cu echipe mai tari decat au avut astazi Dinamo, Rapid sau Poli Timisoara. In zece meciuri jucate in UEFA, cele cinci echipe angajate in lupta (?) au adus Romaniei doar cinci puncte mari si late, adica exact cat au adus ros albastrii acum doi ani in batalii de Champions League cu Real Madrid, Dinamo Kiev si Olimpique Lyon.

Fotbalul romanesc a avut multe povesti frumoase de-a lungul timpului. A fost Craiova Maxima, partial au fost Rapid si Dinamo. Acum este momentul CFR Cluj si bravo lor. Cu toate acestea o singura constanta a avut fotbalul nostru de-a lungul timpului, iar aceea a fost Steaua Bucuresti.

maye02.10.2008 20:35

eu chiar ma asteptam la falimentul asta...a fost FOARTE PREVIZIBIL!!! s-a vazut inca o data ce importanta are Steaua in fotbalul asta mizerabil...

LARI02.10.2008 20:35

B-R-A-V-O, Cataline!!!

Dar sa fim calmi! De-abia ne-asteapta zoaierishtii si cacanalishtii la coltz!

Desi mie imi pare rau ca Romania fotbalistica are de suferit, ma bucur enorm de faptul ca rudele de clantza ale lui jegali or sa taca. Macar un timp...

Adrian02.10.2008 20:36

UE la toti fantasticii aia :))

mecarm02.10.2008 20:41

Ca bine zici !Va dati seama ce noroc pe noi ca ne-am nascut STELISTI.Vedeti ce inseamna sa fi suporter dinamovist sau rrapidist?Cat de cat noi o mai dregem...dar hahalerele astea sunt buni numai in declaratii.Apropo de declaratii !!!Il felicit pe Gigi pt declaratia care a dat-o cu referire la bucuria lui pt eliminarea cainilor si ciorilor.Asa te vrem mereu !!!Nu cu fularele rivalelor la gat....mai bine baga-le cate ceva din cand in cand IN GAT .

xDaJACKALx02.10.2008 20:44

Am si uitat ca a jucat si Poli astazi=)))

Axu02.10.2008 20:46

Stii ce m-a surprins pe mine cel mai mult ?

Faptul ca eu credeam ca Banel este o extrema cu centrari foarte proaste .... da' dupa ce am vazut in seara asta la echipe ca rapid , Dinamo , Vaslui etc ... am realizat ca Banel nu este doar un alergator excelent ... da' si centrarile lui sunt destul de bune fatza de alti "rivali" . ( nu se compara cu ce am vazut la Schweinsteiger care daca a gresit din 10 centrari una e mult )

stelist24/2402.10.2008 21:07

e bun dom'le ))) si intru-totul de acord

w3bmaster02.10.2008 21:09

Penal rau .... asa is dinamu si restu .... in final si-au aratat valoarea

Da si eu zic ca CFR e doar cu rezultate de momente mai tineti minte Rapidu in UEFA cu noi in sferturi si de atunci se fac de kkt prin Euefa ...

Forza Steaua restu sunt penibili ...

Stryker02.10.2008 21:18

bun titlul bun ...

cat despre situatie ... ce sa mai , au fost penibili ... eu as fi vrut sa se califice cat mai multe, dar pana la urma asta le este nivelul, ma refer aici la concitadine ...

predatorpulse702.10.2008 21:44

Ma pis pe toti "Uefantasticii" Romaniei,cu exceptia celor de la Vaslui si de la Urziceni,echipe mici ce au luptat pana in ultimul minut,s-au agatat cu dintii de orice faza si au iesit cu capul sus.

Timisoara,Crapid,Dinamu au aratat ce pot in Europa si au aratat de ce nu pot vorbi despre noi. Cand te elimina NEC nu poti vorbi de jocul Stelei din Cl,cand te elimina nemtalaii aia trebuie sa taci din gura. Doar clujenii pot sa mai zica ceva de echipa noastra pentru k momentan ei sunt pe primul loc in Europa,noi pe doi,lucru atipic pentru clubul nostru.

Daca ar fi sa fac un clasament in functie de prestatia europeana de pana acum ar fi cam asa(am luat aici si factori cum ar fi valoarea adversarului si jocul prestat):

1.CFR

2.Steaua

3.Urziceni/Vaslui

4.Timisoara

5.Crapid

6.Dinamu

Cei mai jenanti au fost de departe crapid si dinamu,si pentru jocul prestat in fata unor adversari in cel mai bun caz medii. Macar Timisoara a aratat k e slaba si atat,a disparut in liniste. Dinamu s-a facut de ras k de obicei si poate sa mai adauge alt nume "ilustru"(nec nu mai stiu cum) la colectia de echipe care au eliminat-o cum ar fi 17 nentori,pescarii aia irlandezi,elfsborg etc. Ma uitam la TV la fanatik, laudau aia strategia clujului si ii ocareau pe dinamu si intra Borcea,moment in care incepe delirul. Incepe borcica sa acuze ghinionul,k s-a accidentat niculae,k a ratat Goian in ultimul minut etc. Moment in care ivanovici ii zice k n-a dat nici un gol in 180 de minute cu NEC iar Borcea incepe sa se balbaie si scoate o gogomanie tare tare de tot,bineinteles dupa ce si-a mai aratat inca o data frustrarea fata de Steaua spunand k noi degeaba am intrat acolo 3 ani la rand k am facut doar 1 punct,uitand k am facut 5 puncte in primul an. Ok,nu suntem la nivelul lui chefere in CL dar suntem la ani-lumina in Europa fata de pechinezi. Acceptam critici insa doar de la echipe care sunt la nivelul nostru nu de la bisoni plouati.

Dar in fine am ramas dator cu gogomania lui Borcea: Borcea a zis k si Dinamo a avut un rol crucial in succesul chefereului in Cl pentru k a invins pe Steaua si astfel i-a bagat acolo. Corect din punct de vedere logic insa cum sa spui k cei de la dinamu au avut vreun rol in jocul foarte bun al clujenilor din CL,deja mi s-a facut mila de Borcea,incercand sa lipeasca numele lui Dinamo de succesul clujenilor. Si sa vedeti ce frustare avea in glas cand incerca sa se convinga k dinamu nu e departe de Steaua,a fost exact ca frustrarea lui Jiji dupa rezultatul chefereului cu Chelsea. Pentru bine fotbalului romanesc dinamu nu trebuie sa ia acest campionat. Vreau sa-l luam noi insa daca nu se paote sa-l ia Urziceni,chefere chiar si crapid,oricine numai dinamu nu,sunt ratatii perfecti in Europa.

Acum sa vorbesc putin si de baietii din ghiulesti care si-au bagat picioarele in peseiro desi i-a facut sa joace cat de cat insa acolo sunt lucruri putrede rau,e clar k sunt 2 tabere,Copos si taher,fiecare sicanandu-l pe celalat. Cateodata nu stiu ce e mai bine,sa avem un singur nebun care decide precum becali,sau un actionariat insa se vede treaba k in Romania unde sunt multi puterea scade. Crapid a jucat foarte slab in ambele manse si nu merita sa se califice.

S-au facut si ei de ras insa cu adevarat de ras s-au facut "suporterii" ghiulesteni,aratandu-ne din nou "civilizatia" ghiulesteana. Au dat cu pietre in omul care da banii,in loc sa-l conteste si atat. In cel mai rau caz sa-l injure. De ce nu dau cu pietre si dupa Copos,k ala chiar k merita,om mai cu 2 fete n-am vazut in fotbalul romanesc decat cheliuta asta. Macar jijinho are o singura fata chiar daca e cum e(si are muuuuulllllllteeeeeeeee defecte).

Si mostra suprema a "farmecului vietii" a fost ploaia de flegme asupra unui jucator de la wolfsburg. N-am vazut faza live insa la un moment dat am dat pe tvr si cand am vazut asta mi s-a parut k am dat la meteo nu la sport. Va dati seama ce flegme lansau aia daca se vedeau pe camera. Insa hai sa dam cezarului ce-i al cezarului,ghiulestenii au evoluat in sensul k au actionat coordonat,nu au fost flegme solitare ci un efort colectiv din tribuna visinie. Daca ar fi un club civilizat crapid ar pune cateva umbrele la dispozitia vizitatorilor,macar asa din bun-simt.

Noi trebuie sa ne vedem de treaba nostra,sa evoluam mai bine in CL,cu mai mult curaj si sa ne pastram un prim 11 de la meci la meci,in care neaparat sa joace fiecare jucator pe postul sau preferat. Pana anul acesta doar noi existam cu adevarat in Europa,acum a venit si chefereul. Ramane de vazut cum ne vom descurca acum k sunt alte pretentii si sunt curios ce va fi mai puternic la cioban:ariciul de la buzunar sau orgoliul?

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

grizzly02.10.2008 22:24

ai stricat articolul si siteul totodata cu pozele alea :))

1on02.10.2008 22:44

@predatorpulse:

Mi-a plãcut.

Stau și-mi aduc aminte cât :shit: au mâncau Porumboiu și Iancu și co., și cu cât avânt militau ei acum 5 luni pentru retrogradarea Stelei. Deși niciunul nu e mai curat decât Jiji. Deși Porumboiu îi joacã pe arbitri dupã cum vrea el, deși s-a calificat în Intertotot într-un mod murdar.

Tot rahatul de care s-au acoperit cei 5 uefantastici (cu circumstanțe atenuante pentru Urziceni și Vaslui) n-ar fi existat dacã Steaua nu obținea rezultatele pe care le-a avut în ultimii 4 ani. Sincer, chiar îmi pare rãu acum cã Steaua n-a fost retrogradatã. Doi ani la rând n-am fi jucat deloc în cupele europene și 100 % n-ar mai fi apucat toți anonimii sã se facã pe viitor.

Eu nu înțeleg de ce se ia toatã lumea de dinam0, cã s-a fãcut de râs cu NEC. Totuși, din toți cei 5 uefantastici, dinam0 a mers cel mai departe. Pânã în Olanda e mai mult de mers decât pânã în Serbia, Cehia sau Germania.

ThereauRistul02.10.2008 22:49

multumesc NEC NIJMEGEN!!!!!!!!!!

xray_rom02.10.2008 23:04

Bravo Cataline!

Asa da!

Nu "CFR-ismele" alea din "Fotbalul vechi si nou" pe care nu le-ai dedicat cu puterea exemplului:))

predatorpulse702.10.2008 23:11

@1on,multumesc pentru aprecieri,si daca tot am injurat panaramele care ne-au facut praf punctele stranse de Steaua in toti acesti ani(din nou cu circumstante atenuante pentru Vaslui si Urziceni) hai sa ma iau putin si de frustratii din presa,mai ales k nu am somn la ora asta. "Surfam" pe net si uite peste ce articol dau eu:

http://www.sport.ro/grupe/premiera-Steaua-...ezi-datele.html

Mai eu inteleg nevoia de a denigra acest club pentru k in mintea ziaristului de 2 bani,Steaua=becali=rau,chefere=paskzany+muresan=bun. Problema e k acest chefere nu prea face audienta,asa k totul se raporteaza la Steaua. Fara noi,panaramele astea din fotbalul romanesc ar fi moarte.

Cine are cele mai multe campionate? Steaua. Cine are cele mai multe cupe? Steaua. Cine are singurul trofeu european din istoria fotbalului romanesc? Steaua. Cine e singura echipa care a ajuns intr-o finala europeana? Steaua. Pe cine vor sa bata toti saracii din fotbalul romanesc k sa se creada importanti? Pe Steaua. Cine are cei mai multi suporteri? Steaua. Cine a contribuit cel mai mult la coeficientul european?Steaua.

Si as putea continua asa pana maine.

Cat de frustrat trebuie sa fii k sa spui k in sfarsit chefere a depasit-o pe Steaua la audienta,de parca asta ar fi un obiectiv. Si ce mare depasire,noi am jucat cu o echipa medie,fiorentina, si am inregistrat 15,6 iar chefere,care a jucat cu un colos,ultima finalista a CL,a inregistrat doar 15,7. Wow,o diferenta de 0,1,bine k nu au numarat cati telespecatori au fost,parca si vad stiri gen "la meciul clujului s-au uitat cu 1000 de oameni mai mult decat la cel al Stelei". Jenant si penibil in acelasi timp. Nimeni nu se gandeste k la meci s-au uitat cei care vroiau sa-i vada pe Chelsea sau cei care pur si simplu vroiau sa vada o echipa romaneasca in CL. Ganditi-va k la meciurile Stelei in mare proportie se uita stelisti pe cand la chefere s-au uitat toti rivalii nostri k mai apoi sa aiba ce sa comenteze in caz de un rezultat favorabil tocmai pentru k echipele lor nu le ofera satisfactii.

Macar imbecilii astia au zis k tot Steaua are cea mai mare audienta all-time, Steaua-Real Madrid,un rating de 26,1,si desi sunt sigur k multi s-au uitat si pentru Real,cei mai multi s-au uitat pentru Steaua. Ah,si sa transmit un mesaj pentru tampitii din presa care sustin k Chelsea e cea mai mare echipa care a venit in Romania folosind marele argument k e semifinalista in ultimii ani si k a fost finalista anul trecut. Mai geniilor nu asa se masoara valoarea unei echipe,ci in titluri,cupe europene,cupe nationale etc. Chelski nu insemna NIMIC acum 5 ani de zile,Real Madrid face istorie de peste 60 de ani si e cea care a inventat acest "trend" cu investii majore la o echipa,practic fortandu-i pe restul sa faca la fel,d-aia au aparut aceste super-echipe cu super-bugete,gen Chelsea,Manchester,Barcelona,tocmai pentru k vroiau sa tina pasul cu Real Madrid,mai ales acel Real de la sfarsitul anilor 90'. Ok,nu prea se mai descurca in CL insa nu exista echipa mai mare k Real Madrid daca luam palmares all-time(cupe europene si trofee de acasa).

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dr.adrian903.10.2008 01:08

pacat

MoWeed03.10.2008 05:03

An de an spurcatii si-o iau de la echipe din ce in ce mai slabe. Anul asta ii intrece Petre Marin la jocurile europene :bananadance:

Ar fi si culmea sa comenteze ratatii astia un eventual insucces de-al nostru in CL tinand cont ca au fost eliminiati de niste necunoscuti din Olanda sau o echipa medie din Germania(apropo, am un prieten rrapidist care dupa meci spunea sus si tare ca Wolfsburg sunt mai buni ca Bayern, asta da frustrare :laugh:).

Ca de obicei de noi depinde punctajul european de anul asta. Diferenta e ca tura asta mai e inca o echipa capabila sa mai scoata puncte.

Deliric103.10.2008 05:32
multumesc NEC NIJMEGEN!!!!!!!!!!

Tupac Amaru03.10.2008 05:46

Ca acesti "nu e" fantastici, vorba unui crapidist celebru -s-au facut de cacao e una. Suntem penibili la nivel european - ca natie - si asta nu ma poate bucura deloc.

Nu inteleg insa ce cauta Steaua printre performere, asa cum o considerati multi dintre voi. E nevoie sa va reamintesc ca avem o linie de clasament in grupa cu 2 meciuri jucate, zero goluri inscrise, unul primit, 1 punct din sase (randament ca si Dinamo, de exemplu), desi echipele cu care am jucat sunt sub cele cu care a jucat CFR Cluj?

Pana una alta, singura performera este CFR Cluj.

Asta e realitatea, deci si noi ar trebui sa ne simtim la fel de frustrati.

"Rade ciob de oala sparta", cam asta ni se potriveste noua.

MALDINI03.10.2008 05:46

Vai de mama lor ! Ne-am facut de ras in Europa !!! Astia ne duc tara de rapa !!! Cum sunt ma spurcatii aia pe primul loc in campionat ? Cum au reusit, eu acum ma intreb...?

1974OFF03.10.2008 06:09

Esti si autorul articolului "Fotbal vechi si nou" ? Chiar atit de mare diferenta de opinii de la o zi la alta ??? Exact ce afirmam ieri: cronici negre-cronici roz, fara argumente, analize etc.

Ca de obicei, nu astept raspuns. Zi buna !

ssinpadureacualune03.10.2008 06:38

RUSINEA Romaniei...asta sunt!!!!!!!!!!!!!!

Au ras de noi cand pierdeam cu Boro, au ras de noi cand pierdeam la scor in LC, au ras de noi cand ne batea Sevilla in optimi, au ras cand ne-am chinuit cu Zaglebie si BATE, acum insa au atins pragul cel mai de jos.Bineinteles cainii o sa zica ca se axeaza pe campionat, DEGEABA, performanta lor de ieri, REPETATA a nu stiu cata oara, RUSINEA LOR ESTE PREA MARE. INSUCCESUL LOR nu le mai da dreptul sa rada, nici sa vorbeasca vreodata de Steaua.Pana si amaratii de CFR s-au pisat pe ei si au realizat ce ei se chinuie de zeci de ani....PERFORMANTA.

Ieri cainii, in primul rand, tiganii,cimisoara,Vaslui si poate mai putin Urziceni AU PIERDUT DREPTUL DE A SCOATE VREUN CUVANT DESPRE Steaua.

Cat despre frustrarea cateilor, in lipsa de alta parformanta alearga dupa imagine si ii provocau pe olandezi...sincer cred ca acei olandezi maturau pe jos cu sudul lor.Niste frustrati, niste prapaditi!!!!!!!!

Il Soldatino03.10.2008 07:00
Esti si autorul articolului "Fotbal vechi si nou" ? Chiar atit de mare diferenta de opinii de la o zi la alta ??? Exact ce afirmam ieri: cronici negre-cronici roz, fara argumente, analize etc.

Ca de obicei, nu astept raspuns. Zi buna !

Dupa ce ti-am raspuns si pe privat vreau sa iti pun o intrebare ESENTIALA: esti sigur ca ai inteles corect mesajul articolului la care ai facut trimitere?

Am sa fac un scurt rezumat si jur ca acestor tipuri de mesaje nu voi mai raspunde niciodata:

ideea era ca pentru a te ridica la nivelul pretentiilor lumii fotbalistice (atunci cand te numesti Steaua Bucuresti si cand esti pus sub presiunea rezultatelor inregistrate de alta grupare fotbalistica) este nevoie sa adaugi si tu ceva si daca se poate sa renunti la o politica care a inregistrat rezultate doar pe jumatate raportat la traditia si rezultatele tale.

So, renuntarea la la un model a practica fotbal care a dat rezultate relative pana acum (Steaua ne-a mentinut in Europa DAR pretentiile acesteia si ale noastre implicit sunt mult mai mari) si inlocuirea cu o strategie sanatoasa, prin calitate si exigenta.

Acum, dupa ce ti-am citit postul, pot sa-ti dau si un alt motiv pentru care nu-ti raspund mesajelor.

Noroc

PS. "Una e una si alta e alta" a zis candva un mare dictator comunist. Nu am pretentia ca articolele mele sa fie intelese de toata lumea. As fi trist daca s-ar intampla aceasta.

Il Soldatino03.10.2008 07:14

Te-ai inregistrat ieri si deja vii cu astfel de formulari?

"Exact ce afirmam ieri: cronici negre-cronici roz, fara argumente, analize etc.

Ca de obicei, nu astept raspuns. Zi buna !"

E o practica pe care o credeam uitata pe site-ul nostru. Se intampla acum un an dar de atunci s-au linistit apele. Sa inteleg ca ti-ai propus sa ma discreditezi? :))) Jenant.

«123»