FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UE fantasticii

«123»
1974OFF03.10.2008 07:19
Te-ai inregistrat ieri si deja vii cu astfel de formulari?

"Exact ce afirmam ieri: cronici negre-cronici roz, fara argumente, analize etc.

Ca de obicei, nu astept raspuns. Zi buna !"

E o practica pe care o credeam uitata pe site-ul nostru. Se intampla acum un an dar de atunci s-au linistit apele. Sa inteleg ca ti-ai propus sa ma discreditezi? :))) Jenant

Dragul meu, nu m-am inregistrat ieri, asa cum ti-am scris in mesaj, ieri doar mi-am schimbat user-ul pt ca am problema cu versiunea de Windows. Tocmai de aceea ti-am si precizat vechuil ID: DOUBLE, inca din 2005. Nu mi-am propus sa te discreditez, din contra, pe stelistii adevarati ii respect, dar nu reusesc sa inteleg spre ce directie "bati". Daca intr-adevar, articolele tale sunt prea subtile, imi cer scuze tuturor ca am "ocupat" si eu putin loc pe site.

morosanu'03.10.2008 07:24
@1on,multumesc pentru aprecieri,si daca tot am injurat panaramele care ne-au facut praf punctele stranse de Steaua in toti acesti ani(din nou cu circumstante atenuante pentru Vaslui si Urziceni) hai sa ma iau putin si de frustratii din presa,mai ales k nu am somn la ora asta. "Surfam" pe net si uite peste ce articol dau eu:

http://www.sport.ro/grupe/premiera-Steaua-...ezi-datele.html

Mai eu inteleg nevoia de a denigra acest club pentru k in mintea ziaristului de 2 bani,Steaua=becali=rau,chefere=paskzany+muresan=bun. Problema e k acest chefere nu prea face audienta,asa k totul se raporteaza la Steaua. Fara noi,panaramele astea din fotbalul romanesc ar fi moarte.

Cine are cele mai multe campionate? Steaua. Cine are cele mai multe cupe? Steaua. Cine are singurul trofeu european din istoria fotbalului romanesc? Steaua. Cine e singura echipa care a ajuns intr-o finala europeana? Steaua. Pe cine vor sa bata toti saracii din fotbalul romanesc k sa se creada importanti? Pe Steaua. Cine are cei mai multi suporteri? Steaua. Cine a contribuit cel mai mult la coeficientul european?Steaua.

Si as putea continua asa pana maine.

Cat de frustrat trebuie sa fii k sa spui k in sfarsit chefere a depasit-o pe Steaua la audienta,de parca asta ar fi un obiectiv. Si ce mare depasire,noi am jucat cu o echipa medie,fiorentina, si am inregistrat 15,6 iar chefere,care a jucat cu un colos,ultima finalista a CL,a inregistrat doar 15,7. Wow,o diferenta de 0,1,bine k nu au numarat cati telespecatori au fost,parca si vad stiri gen "la meciul clujului s-au uitat cu 1000 de oameni mai mult decat la cel al Stelei". Jenant si penibil in acelasi timp. Nimeni nu se gandeste k la meci s-au uitat cei care vroiau sa-i vada pe Chelsea sau cei care pur si simplu vroiau sa vada o echipa romaneasca in CL. Ganditi-va k la meciurile Stelei in mare proportie se uita stelisti pe cand la chefere s-au uitat toti rivalii nostri k mai apoi sa aiba ce sa comenteze in caz de un rezultat favorabil tocmai pentru k echipele lor nu le ofera satisfactii.

Macar imbecilii astia au zis k tot Steaua are cea mai mare audienta all-time, Steaua-Real Madrid,un rating de 26,1,si desi sunt sigur k multi s-au uitat si pentru Real,cei mai multi s-au uitat pentru Steaua. Ah,si sa transmit un mesaj pentru tampitii din presa care sustin k Chelsea e cea mai mare echipa care a venit in Romania folosind marele argument k e semifinalista in ultimii ani si k a fost finalista anul trecut. Mai geniilor nu asa se masoara valoarea unei echipe,ci in titluri,cupe europene,cupe nationale etc. Chelski nu insemna NIMIC acum 5 ani de zile,Real Madrid face istorie de peste 60 de ani si e cea care a inventat acest "trend" cu investii majore la o echipa,practic fortandu-i pe restul sa faca la fel,d-aia au aparut aceste super-echipe cu super-bugete,gen Chelsea,Manchester,Barcelona,tocmai pentru k vroiau sa tina pasul cu Real Madrid,mai ales acel Real de la sfarsitul anilor 90'. Ok,nu prea se mai descurca in CL insa nu exista echipa mai mare k Real Madrid daca luam palmares all-time(cupe europene si trofee de acasa).

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

culmea tampeniei la gazetarii astia de 2 lei: aseara ma uitam la Badea pa antena3, si ce vede el in intr-un ziar??? titlu: marian cum ai lovit-o??? apropos de dragulescu ,care si-a batut fosta sotie... si in ziar erau niste poze cu unu de la ziarul ala(cu centura maro.dar nu de la fineti) si o colega de-a lor pe post de sparring. si dedea 2 lovituri din ceva sport de contact!!! imbecili cat incape!!!

morosanu'03.10.2008 07:28

mie mi-e ca frustrarea lor ajungand la cote maxime si scapand de grija cupei UEFA,vor incepe aranjamentele in campionat!!! si inca ceva si de CFR: mie mi se pare ca au prins in forma slaba pe Chelsea ca nu au legat pase mai nimic!

dee03.10.2008 08:14
Nu mi-am propus sa te discreditez, din contra, pe stelistii adevarati ii respect, dar nu reusesc sa inteleg spre ce directie "bati". Daca intr-adevar, articolele tale sunt prea subtile, imi cer scuze tuturor ca am "ocupat" si eu putin loc pe site.

Citesc de multa vreme articolele scrise de Catalin si cred ca el scrie pentru a reda ceva care i-a trezit interesul, isi revarsa bucuria sau dezamagirea peste vorbele scrise impulsiv, nelasand uneori sa treaca timpul reflectiei.

Guardian03.10.2008 09:09
ce bine mã simt cand in toatã tara e scandal si liniste numai la Steaua si CFR
handrei03.10.2008 09:11

Corect! De aia insa vom fi injurati si discreditati in continuare, pentru ca asta e mentalitatea locala. Intotdeauna cei care sunt peste medie for fi injurati.

maye03.10.2008 09:17
Ar fi si culmea sa comenteze ratatii astia un eventual insucces de-al nostru in CL tinand cont ca au fost eliminiati de niste necunoscuti din Olanda sau o echipa medie din Germania(apropo, am un prieten rrapidist care dupa meci spunea sus si tare ca Wolfsburg sunt mai buni ca Bayern, asta da frustrare :laugh:).

Mo se poate si mai rau..eu am un prieten dinamuist care sustine ca NEC e mai puternica decat BAyern...deci chiar se poate mai rau:))

laur_2303.10.2008 09:26

Acum vom vedea adevarata forta a lui d!!! o forta devastatoare...va marsalui prin Liga lu' mitica, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

Valoarea intrinseca si extrinseca a acestei mari echipe va face ca titlul sa fie un obiectiv foarte usor de atins, avand in vedere si datoriile morale pe care le au multe echipe fata de d...Bineinteles ca aici este si ''meritul'' grobianului, prin relatiile de ''prietenie'' pe care si le-a facut in timp, din cauza carora suferim NOI.

Chiar si clujenii au spus-o, prin vocea lui pazkany, ca anul acesta va fi al lui d, pentru ca are orgoliul ranit, este o echipa care nu-si mai permite sa piarda titlul si acum va face totul pentru aceasta etc., pregatind terenul si pentru cele cel putin 4 pct pe care cefereul le va pune la dispozitia lui d in acest sezon...

De acest aspect mi-e teama foarte mult, fara sa caut conspiratii si scenarii, insa-stiind la ce se preteaza d- nu stiu daca sunt neintemeiate temerile privitoare la acest campionat! Prezenta lui Sandu la Cluj nu este deloc surprinzatoare,imi intareste cele spuse, si anume facilitarea obtinerii titlului de catre clujeni, prin munca depusa la FRF, care anul acesta va propulsa pe d...

Jigodismul de care au dat dovada intotdeauna ii va face sa caute prin orice mijloace sa castige titlul si s a participe in UCL, asa cum au vrut mereu...moca, pe seama altora, fara sa contribuie cu nimic!!!

Este unica lor sansa, avand in vedere si faptul ca au facut coeficientul praf, impreuna cu altii...

Sper din tot sufletul sa nu se adevereasca aceste teorii, iar biruitoare din acest razboi sa fie tot Steaua!

cosmos1303.10.2008 09:34
@predatorpulse:

Mi-a plãcut.

Eu nu înțeleg de ce se ia toatã lumea de dinam0, cã s-a fãcut de râs cu NEC. Totuși, din toți cei 5 uefantastici, dinam0 a mers cel mai departe. Pânã în Olanda e mai mult de mers decât pânã în Serbia, Cehia sau Germania.

Super tare!

Astristul03.10.2008 09:39

Singura pentru care imi pare rau este Unirea Urziceni. Sincer nu ma asteptam sa fie "executati" (de Petric) chiar asa, dar uite ca a fost posibil. Si dupa ce am vazut ieri la toate echipele (mai putin Poli aek pentru ca nu au fost televizati) singura care chiar merita sa se califice era FC Vaslui, dar n-a fost sa fie!

forzateaua

steaua_gloria03.10.2008 11:27

E o adevarata catastrofa ce s-a intamplat ieri. O sa revenim din nou a vechiul sistem, cand probabil locul 2 nu va mai juca in CL .

Adrian03.10.2008 12:05
E o adevarata catastrofa ce s-a intamplat ieri. O sa revenim din nou a vechiul sistem, cand probabil locul 2 nu va mai juca in CL .

Sa dea Dumnezeu!

4_ever_steaua03.10.2008 12:12

prin asta s-a demonstrat ca Steaua e undeva sus si amatorii astia au facut intindere uitandu`se de jos la Steaua

makaan03.10.2008 12:37

Pe mine un lucru ma intriga...acum 2 zile am dat din greseala pe duna TV(unguresc) si am vazut la stiri reportaj cu kfr dupa Chelsea,cu interviuri si cu tot...sa inteleg ca o vad ca pe o echipa de-a lor? dar oare de ce?:)

1974OFF03.10.2008 12:48
Pe mine un lucru ma intriga...acum 2 zile am dat din greseala pe duna TV(unguresc) si am vazut la stiri reportaj cu kfr dupa Chelsea,cu interviuri si cu tot...sa inteleg ca o vad ca pe o echipa de-a lor? dar oare de ce?:)

Informatii despre echipa CFR sunt la stirile sportive ale acestui post de televiune inca de cind au ajuns lideri distantati in campionatul national al Romaniei- asta inseamna ` un an de zile.

MoWeed03.10.2008 13:27

CE bine ar fi! Asa o sa mai tintim si noi titlul, nu locul 2

zoloz200503.10.2008 16:03

Lipseste poza cu Meme :)

SteauaToronto03.10.2008 16:09

THANK YOU in ordine: NEC, Wolsburg, Partizan, Slavia si Hamburg !

Asta va trebuie taranilor care dupa meciul cu Boro pe fiecare stadion se auzea thank you boro.

cristian01403.10.2008 17:06

Wolfsburg este una dintre echipele importante ale Bundesligii, tinand cont de bugetul de aproximativ 60 de milioane de euro sau de faptul ca in spatele echipei se afla concernul Volkswagen. Desi Rapidul a jucat slab spre foarte slab, doar presa romana a creat impresia ca nemtii pot fi eliminati de "romani".

LARI03.10.2008 17:15

Wolfsburg au fost muci dupa minutul 70 din punct de vedere fizic. Iar Rapid, in loc sa joace compact, s-a labartat pe tot terenul, permitandu-le alora sa iasa pe contraatac.

Rapid au fost muci 160 de minute din 190 cat a avut "dubla" cu nemtii. N-au aratat ABSOLUT NIMIC. Pana una alta, Unirea a jucat mai mult fotbal cu SV Hamburg decat Rapid cu "lupii". Ca sa nu mai spunem ca ialomitenii au fost ciorditi la drumul mare de arbitrii in Germania.

Wolfsburg e o echipa importanta a Bundesligii de un sezon si aproape juma'te.

dani p03.10.2008 17:36

Cel mai tare a fost Becali care a zis la adresa lui Dinamo "este greu fara Corpodean in Europa"...

cristian01403.10.2008 17:39

Intr-adevar, o gluma reusita de-a lui Gigel. Dar tot el mai spunea ca in razboiul cu suporterii, trebuie neaparat sa faci o "smecherie", sa readuci un simbol (dandu-i exemplu pe cei 2 Lucesti). Va suna cunoscut ? Oare Lacatus l-o fi auzit ?

LARI03.10.2008 17:47

N-a fost gluma lu' Gigel. L-a intrebat chestia asta un rahat de reporter care se afla in dreapta lui. Cretzu' vorbea de cu totul altceva, pana a vrut ala sa iasa in evidenta.

Vad ca ala e considerat pe-aici cancerul Stelei, dar cand face misto de toti ratatzii va amuzati cu gura pana la urechi.

cristian01403.10.2008 17:53

Eu nu ma amuz la poantele lui. Pe mine doar ma distreaza intepaturile intre imbecilii fotbalului romanesc.

Guardian03.10.2008 18:57

si ce ? nu face bine Gigi cã ii ia la misto pe cei care atacã FC Steaua ?

«123»