@xray,
La clasificarea aia nu stiam daca sa plang sau sa rad. Imi fac scurtcircuit toate circuitele care mi-au mai ramas in cap.. Mai vine si redondo sa ne conviga ca becali este ca o fecioara, si ni se pare noua altfel.
Doamne, ai mila de noi!![]()
@xray,
La clasificarea aia nu stiam daca sa plang sau sa rad. Imi fac scurtcircuit toate circuitele care mi-au mai ramas in cap.. Mai vine si redondo sa ne conviga ca becali este ca o fecioara, si ni se pare noua altfel.
Doamne, ai mila de noi!![]()
De ce? Pur si simplu pentru ca suntem romani, iar astia de la CFR nu!
Alo,LDS!! Da' aia de dupa Tisa sunt aceeasi natie ca si aia de la kfr, si totusi au un fotbal egal cu cel din Albania!
Lasã-i nene p'ãia de dupã Tisa. Eu mã refeream mai mult la mentalitate, la faptul cã au trebuit sã-l ia de turul pantalonilor pe antrenorul românaș, sã-l punã pe un fãraș și sã-i facã vânt dracului de la echipã. Iar de cum fãcurã treaba asta s-a întâmplat ditamai minunãția: au început sã vinã rezultatele! 1-2 acasã la Roma pe Olimpico, 0-0 acasã cu Chelsea, iar cu Bordeaux vei vedea cã vor scoate cel puțin 3 sau 4 puncte din dubla manșã, asta în timp ce noi ne vom face norma obișnuitã de lamentãri și regrete în compania altor francezi, cei de la Lyon.
Mã refeream la antrenor și la majoritatea covârșitoare a echipei de acolo, n-am vrut sã zgândãr nervu' naționalist, deși dacã e s-o luãm numa' pe tarlaua fotbalisticã, ãia de dupã Tisa au fost de douã ori vicecampioni mondiali, în timp ce noi - vax albina! Noi am fost iobagii ãlora de dupã Tisa și nu invers!
Tot ce e românesc în clipa de fațã înseamnã numai amatorism, manea, hãhãit gros și râgâitul burții plinã cu bere, înseamnã Miorița, înseamnã Meșterul Manole, înseamnã superstiție, cruciulițe de aur și iconițe sfințite la Muntele Athos, asta în vreme ce perfidul apus calculeazã rece și matematic performanța cu ajutorul programelor de computer. Acesta este crudul și durerosul adevãr care guverneazã acest pãmânt sufocat de ploșnițe!
Ba frate mai lasati-l in pace pe Becali ca fara el eram ca Dinamo.E adevarat ca a jignit suporterii,dar fotbalistic a fost mereu preocupat sa nu se faca de ras in Europa.Pana la urma jucatorii sunt investitia lui.Sau poate ii preferai pe Badea,Croitoru,Surdu sau Neaga sa aratam ca Dinamo?V-am mai zis aici: prea sunteti unii care il criticati mereu pe Becali chiar daca n-are legatura cu subiectul.Dovada vie ca televiziunea spala creiere
Vrei,nu vrei Steaua de cand a fost preluata de Becali e nr.1 in tara si asta conteaza,nu daca il suporti tu sau eu............restu' e can-can
Ba frate mai lasati-l in pace pe Becali ca fara el eram ca Dinamo.E adevarat ca a jignit suporterii,dar fotbalistic a fost mereu preocupat sa nu se faca de ras in Europa.Pana la urma jucatorii sunt investitia lui.Sau poate ii preferai pe Badea,Croitoru,Surdu sau Neaga sa aratam ca Dinamo?V-am mai zis aici: prea sunteti unii care il criticati mereu pe Becali chiar daca n-are legatura cu subiectul.E delirant comentariul tau. Nu degeaba i se mai spune lui becali si ¨cancer¨.
Argumenteaza care este delirul,daca stii ce e ala delir
Ba frate mai lasati-l in pace pe Becali ca fara el eram ca Dinamo.E adevarat ca a jignit suporterii,dar fotbalistic a fost mereu preocupat sa nu se faca de ras in Europa.Pana la urma jucatorii sunt investitia lui.Sau poate ii preferai pe Badea,Croitoru,Surdu sau Neaga sa aratam ca Dinamo?V-am mai zis aici: prea sunteti unii care il criticati mereu pe Becali chiar daca n-are legatura cu subiectul.E delirant comentariul tau. Nu degeaba i se mai spune lui becali si ¨cancer¨.
Eu nu ma pot contrazice cu niste persoane care la ora asta au conceptia ta, pt ca nu vom ajunge niciodata la un consens. Am spus ca e delirant comentariul tau deoarece sfideaza notiunea de logica si bun´simt fata de propria-ti persoana in primul rand.
Delirul nu am cum sa-l argumentez, nici tu, nici eu, nici becali. E o notiune cu sensuri clare, fara echivoc, nu sunt dispute asupra sensurilor acestui cuvant, cel putin nu suntem noi in masura sa ¨ne argumentam parerile¨ despre aceasta notiune. Poate sa-l definesc ai vrut sa spui, asta e alta treaba.
Totusi iti dau definitia din DEX, sa-ti mai usurez carca de dubii.
DELÍR, deliruri, s.n. 1. Tulburare a conștiinței, manifestatã prin halucinații, aiurãri, iluzii etc., întâlnitã în unele boli mintale, în stãri febrile etc. 2. Fig. Stare de exaltare, de extaz, de frenezie; entuziasm excesiv. – Din fr. délire.
Punctul 1. imi transmitea postul tau ¨de ma durea pe mine creierul¨.
@Avocatul lui redondo
Prieteni!Lasa-ti omul in pace.
Ne place, nu ne place, are si el dreptate.
De peste 5 ani Steaua este proprietatea lui Becali si condusa NUMAI de Becali, nu de suporteri din real sau din virtual!
De toate bunele si relele care s-au intamplat cu Steaua in acesti ultimi 5 ani, NUMAI el are si meritele si vinovatiile!
Aceasta este trista realitate, pe care o vezi si daca esti banuit "spalat la creier cu TV-ul" si daca se presupune ca ai o stare de delir care se muleaza pe definitia din DEX si daca ... esti om normal!
Un om normal este si Catalin Tolontan(am zis normal, nu perfect!)
Uite ce zice nenea Tolo in GSP
"Fibra și organizarea
2 Octombrie, 2008 |
Rezultatele Clujului și ale Stelei și contraperformanțele din Giulești și din ªtefan cel Mare stau în diferența dintre proprietate și falanster. CFR și Steaua sînt cluburi private, cu cîte un patron bun sau rãu, lãudãros sau liniștit, pasionat sau lucid, dar cert! Angajeazã, dau afarã, delegã sau dau din mîini.
În schimb, la Dinamo și Rapid situația este neclarã. Lipsa de autoritate se transmite în organizare și, mai departe, în teren. Veți spune: lasã-ne, dom?le, cu aiurelile pentru cã, dacã Dãnciulescu nu dãdea în barã, atunci ziceai altceva. Dar uitați-vã puțin! Uitați-vã cã, de ani de zile, cam de cînd s-a instaurat acest directorat al palavrelor, Dinamo nu mai face nimic în Europa! O fazã se mai nimerește, dar anii nu mint.
Ei spun: fotbalul e o industrie. Care are reguli. Cine îl face dupã ureche pierde. Cine respectã managementul are o șansã."
Acelasi lucru, dar cu alte cuvinte, l-a spus si prietenul nostru redondo
pe care il vedeti in "delir" si "spalat la creier cu TV"
QED
P.S.
1. Eu nu sunt un fan Tolontan! Dar daca si pe Tolontan il vedeti spalat la creier, becalizat si delirant, inseamna ca nu ne ramane decat ...tacerea:)
2. Noi iubim Steaua ca Eminescu pe Veronica Micle. O adulam, o cantam, o plimbam pe unde joaca, ne bucuram, suferim si plangem, dar Becali o imbraca, o dezbraca si o f*te:))
@piturca2002Pai mai imparte o data echipele alea conform teoriei infinitului mic mic mic, sa fie imparteala mai riguroasa.
te las pe tine sa le imparti
@piturca2002
Roma nu este o mare echipa? Asta suna ca ceva spus de adevaratul Piturca... Ce tampenie...
normal ca roma nu este o mare echipa , echipele si in special cele ce se califica aproape an de an in Liga Campionilor se impart in urmatoarele categorii echipe slabe (rosenborg, cska moscova ),echipe modeste dar cu un trecut glorios ( marseille, Steaua, Dinamo Kiev ) , echipe de valoare medie (bordeaux, sporting, shatior, galatasaray, panathinaikos, fiorentina ,fenerbache , celtic ), echipe bune (roma, Lyon,schalke, werder, porto,benfica,psv,atletico madrid, villareal, valencia sevilla,Ajax), echipe mari (bayern,arsenal,Chelsea,inter) si echipe foarte mari (real, Barcelona,Liverpool,Manchester,Milan,juventus)
Ai punctat bine! Sa vin si eu un pic in ajutorul tau.
Niciodata o echipa mare nu o fura in CL cu 7-1 cum a luat-o nu cu mult timp in urma marea echipa Roma:)))
Nici daca ar juca numai cu rezervele si completeaza lotul cu copii de mingi:)))))))!
Nu te pripi, mai uita-te o data pe clasificare, Roma mai are o etapa pana la ¨echipa mare¨, acum e la ¨echipe bune¨.
.
P.S.:Partea de sus a partii de mijloc a chibritului are 3 parti: partea de jos, partea de mijloc si partea de sus.
Eu nu m-am raportat la acea clasificare, care are si ea doza de "irealitate" si de ciudatenii statistice:)) Cand o iei cu 7-1 esti in a 4 a parte din cele...3 parti ale chibritului:))
Italia are doar 3 echipe mari(nu ma refer la forma de moment): Milan, Juventus si Inter.
In Romania, judecand dupa euforia unora, este doar CFR-ul, acest "Anorthosis de Romania"
De cand s-au intalnit si-au marcat destinele:)))
Ca-n basme!
Fat-frumos isi intreaba calul:
-Cine te-a invatat sa joci asa frumos, calule?
- Bataia! raspnde calul!
au batut acum doi ani pe Lyon chiar pe stade gerland cu un mancini extraordinar (cea mai mare greseala a lor a fost ca l-au vandut pe acest jucator) au reusit un rezultat mare cu realul deci se pot numi o echipa buna
@xray,La clasificarea aia nu stiam daca sa plang sau sa rad. Imi fac scurtcircuit toate circuitele care mi-au mai ramas in cap.. Mai vine si redondo sa ne conviga ca becali este ca o fecioara, si ni se pare noua altfel.
Doamne, ai mila de noi!
i-a pune de o dezbatere pe forum in legatura cu "clasificarea" echipelor ,ca vad ca te macina rau de tot ,s-ar putea sa iasa fum la un moment dat chiar
De ce? Pur si simplu pentru ca suntem romani, iar astia de la CFR nu!
Alo,LDS!! Da' aia de dupa Tisa sunt aceeasi natie ca si aia de la kfr, si totusi au un fotbal egal cu cel din Albania!
Lasã-i nene p'ãia de dupã Tisa. Eu mã refeream mai mult la mentalitate, la faptul cã au trebuit sã-l ia de turul pantalonilor pe antrenorul românaș, sã-l punã pe un fãraș și sã-i facã vânt dracului de la echipã. Iar de cum fãcurã treaba asta s-a întâmplat ditamai minunãția: au început sã vinã rezultatele! 1-2 acasã la Roma pe Olimpico, 0-0 acasã cu Chelsea, iar cu Bordeaux vei vedea cã vor scoate cel puțin 3 sau 4 puncte din dubla manșã, asta în timp ce noi ne vom face norma obișnuitã de lamentãri și regrete în compania altor francezi, cei de la Lyon.
Mã refeream la antrenor și la majoritatea covârșitoare a echipei de acolo, n-am vrut sã zgândãr nervu' naționalist, deși dacã e s-o luãm numa' pe tarlaua fotbalisticã, ãia de dupã Tisa au fost de douã ori vicecampioni mondiali, în timp ce noi - vax albina! Noi am fost iobagii ãlora de dupã Tisa și nu invers!
Tot ce e românesc în clipa de fațã înseamnã numai amatorism, manea, hãhãit gros și râgâitul burții plinã cu bere, înseamnã Miorița, înseamnã Meșterul Manole, înseamnã superstiție, cruciulițe de aur și iconițe sfințite la Muntele Athos, asta în vreme ce perfidul apus calculeazã rece și matematic performanța cu ajutorul programelor de computer. Acesta este crudul și durerosul adevãr care guverneazã acest pãmânt sufocat de ploșnițe!
faci pariu cu mine ca nu vor scoate nici un punct din dubla cu echipa lui laurent blanc
@piturca2002
Buna ziua am dat, belea am capatat!![]()
Nu am spus niciodata ca Roma nu este echipa buna!Doar ti-am dat dreptate can ai spus ca Roma nu este o echipa mare, ca Real, Milan, Inter, etc...
@piturca2002
¨i-a pune de o dezbatere pe forum in legatura cu "clasificarea" echipelor ,ca vad ca te macina rau de tot ,s-ar putea sa iasa fum la un moment dat chiar¨
Clasificarile astea sunt atat de relative, de interpretabile, incat criteriile si categoriile obtinute pot trece usor din derizoriu in penibil. Cu atat mai mult niste categorii de genul mici mici, mici mari, mijlocii cu trecut, foarte mijlocii, bune , exagerat de bune etc. Adica de ce n-ar fi ¨bune¨ mai mari decat ¨mari¨? (nuantele astea).
Nu sunt niste categorii cuantificabile, numarabile, exacte, sunt niste categorii subiective si e dreptul tau sa le aranjezi cum vrei tu. Cand iti exerciti dreptul asta iti asumi si parerile ulterioare.
Dar nu m-am macinat deloc, nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta.
Tu te-ai incumetat cu asa ceva. Am preferat sa nu vorbesc buruienos (am auzit ca nu e voie aici) si-am dat-o pe gluma/ironie. Daca esti asa obtuz sa n-o sesizezi si sa te superi iarasi e dreptul tau.
Daca vrei clasific ¨i-a¨, cand se scrie legat si cand nu. De exemplu acolo mai sus se scrie legat;).
Hai ca iar devin aiurea, mi-am luat jucariile si am plecat. O seara buna!
Eu nu ma pot contrazice cu niste persoane care la ora asta au conceptia ta, pt ca nu vom ajunge niciodata la un consens. Am spus ca e delirant comentariul tau deoarece sfideaza notiunea de logica si bun´simt fata de propria-ti persoana in primul rand.
Delirul nu am cum sa-l argumentez, nici tu, nici eu, nici becali. E o notiune cu sensuri clare, fara echivoc, nu sunt dispute asupra sensurilor acestui cuvant, cel putin nu suntem noi in masura sa ¨ne argumentam parerile¨ despre aceasta notiune. Poate sa-l definesc ai vrut sa spui, asta e alta treaba.
DELÍR, deliruri, s.n. 1. Tulburare a conștiinței, manifestatã prin halucinații, aiurãri, iluzii etc., întâlnitã în unele boli mintale, în stãri febrile etc. 2. Fig. Stare de exaltare, de extaz, de frenezie; entuziasm excesiv. – Din fr. délire.
Corect,e bine ca accepti faptul ca pot fi persoane care sa nu impartaseasca acelasi punct de vedere fara a delira.Iar eu stiu ce este delirul deoarece sunt medic psihiatru.Iar daca ai explicat asa de bine citeste inca o data comentariul meu si vezi daca se potriveste ceva.Iar daca in conceptia ta vezi Steaua fara Becali nu e nici o problema,doar ca eu fara el o vad precum actuala Steaua Rosie Belgrad
@piturca2002¨i-a pune de o dezbatere pe forum in legatura cu "clasificarea" echipelor ,ca vad ca te macina rau de tot ,s-ar putea sa iasa fum la un moment dat chiar¨
Clasificarile astea sunt atat de relative, de interpretabile, incat criteriile si categoriile obtinute pot trece usor din derizoriu in penibil. Cu atat mai mult niste categorii de genul mici mici, mici mari, mijlocii cu trecut, foarte mijlocii, bune , exagerat de bune etc. Adica de ce n-ar fi ¨bune¨ mai mari decat ¨mari¨? (nuantele astea).
Nu sunt niste categorii cuantificabile, numarabile, exacte, sunt niste categorii subiective si e dreptul tau sa le aranjezi cum vrei tu. Cand iti exerciti dreptul asta iti asumi si parerile ulterioare.
Tu te-ai incumetat cu asa ceva. Am preferat sa nu vorbesc buruienos (am auzit ca nu e voie aici) si-am dat-o pe gluma/ironie. Daca esti asa obtuz sa n-o sesizezi si sa te superi iarasi e dreptul tau.
Daca vrei clasific ¨i-a¨, cand se scrie legat si cand nu. De exemplu acolo mai sus se scrie legat;).
daca taceai filozof ramaneai ,recunosc ca am mai facut unele greseli de gramatica si imi fac mea culpa pentru el dar tu o "identifici" tocmai pe cea care nu exista
in legatura cu clasificarile logic ca sunt relative , dar intr-o mica parte pot fi si in concordanta cu realitatea
@piturca2002¨i-a pune de o dezbatere pe forum in legatura cu "clasificarea" echipelor ,ca vad ca te macina rau de tot ,s-ar putea sa iasa fum la un moment dat chiar¨
daca taceai filozof ramaneai ,recunosc ca am mai facut unele greseli de gramatica si imi fac mea culpa pentru el dar tu o "identifici" tocmai pe cea care nu exista
in legatura cu clasificarile logic ca sunt relative , dar intr-o mica parte pot fi si in concordanta cu realitatea
pentru ele
Corect,e bine ca accepti faptul ca pot fi persoane care sa nu impartaseasca acelasi punct de vedere fara a delira.Iar eu stiu ce este delirul deoarece sunt medic psihiatru.Iar daca ai explicat asa de bine citeste inca o data comentariul meu si vezi daca se potriveste ceva.Iar daca in conceptia ta vezi Steaua fara Becali nu e nici o problema,doar ca eu fara el o vad precum actuala Steaua Rosie Belgrad
Nu cred ca m-ai inteles.
In conceptia mea comentariul tau este delirant, asa in conceptia ta al meu poate fi delirant. Si asta e amuzant la democratia asta. Sunt convins de destul timp de niste lucruri, mi-au fost confirmate de multe ori, imi sunt clare si ¨Sinele meu¨ le percepe drept delirante. Am inceput sa citesc postul tau si la <<Ba frate mai lasati-l in pace pe Becal>> mi s-a aprins becul de pe creier. Deja incepusera sa se potriveasca toate, fix cum percep eu tulburarea contiintei steliste de la punctul 1. De asta am spus ca nu ma contrazic cu tine (deja am facut-o:) ), pentru ca ideile noastre sunt mult prea diferite ca sa <<impartasim acelasi punct de vedere>> pe deplin si decat sa ma contrazic cu tine de dragul contrazisului mai bine ma apuc sa fac niste clasificari de echipe.![]()
Meritele pe care le are becali sunt coplesite de efectele cancerigene produse.
Steaua nu incepe si nu se termina cu becali.
Steaua este un brand atat de puternic incat nu depinde nici macar de acest mesia, numit si becali.
Becali are legatura cu toate subiectele, asta isi doreste si din pacate ii iese a draq de bine.
Ca medic psihiatru ce diagnostic i-ai pune de la distanta lui becali?
Dar mie?![]()