FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce?

«1234»
CoRsSo02.10.2008 20:37

CIOBANU E PENIBIL!

sabin130702.10.2008 21:31
De ce? Pur si simplu pentru ca suntem romani, iar astia de la CFR nu!

Nici chiar asa.. Nu sunt nici ungurii rasa ariana a fotbalului si a managementului, si nici Trombetta nu e Criss Angel de Coverciano. La jucatori nu cred ca te-ai referit.

----------

Si articolul dupa mine e un pic dramatizat. Parca descoperim acum pe becali si efectele ¨in serie¨ sau ¨in paralel¨ ale acestui dement. Noi am facut 1-1 cu echipa-minune la ei acasa. Adica daca nu avea clujul aceste doua meciuri foarte bune problema noastra nu era aceeasi? Poate nu iesea asa in evidenta, dar nu cred ca poate fi vreo surpriza pt cineva.

Ca recapitulare e bun.

Nu cred ca traim din amintiri.

As avea si eu o curiozitate (poate cam infantila), neputand veni pe Ghencea in ultimul timp. De ce nu se mai striga in peluze impotriva lui becali? Poate nu s-a auzit la TV..

armanovici02.10.2008 21:44

Piece, cam toate probleme se rezuma daca ai elimina o cunoscuta(ciobanu') din ecuatie.

Mai analfabet ca el e doar Turcu da ala nu are atata tupeu jegos si parca nici nu e asa de nesimtit...De mititelu nu pomenesc deoarece olteanu' e clona ciobanului.

Amatorism in stare pura...intrebarile sunt mai mult retorice.

Problema nu se rezolva decat daca CFR incepe sa aduca jucatori mai scumpi.

Vom copia, vom incerca sa imitam..Ciobanul nu se dezice de nici un mijloc daca e sa isi atinga scopul.

1on02.10.2008 22:21

Pentru cã ei îl au pe Paszkany, om cu studii superioare, o anumitã culturã și educație, iar noi îl avem pe Jiji, un semianalfabet cu apucãturi de om al tavernelor.

xray_rom02.10.2008 22:25

1) Foarte bun departamentul ala lor de scouting. Dau si tzepe ca bonus:)

2) Tony daca avea valoarea lui Ogararu nu-l lua CFR-ul, ci Ajax-ul!:))

3) Culio a schimbat mistria cu mingea si s-a trezit fotbalist la CFR si vedeta de-o noapte la Roma.

Cu Farul, cu noi, cu Chelsea s-a mai trezit din vis si pana in iarna se trezeste de-a binelea. Acum, inca mai are energie de cata banca a frecat pe vremea lui Ando:)) Singurii care au valoare de o echipa mare sunt Dubardier, Muresan si Deac!Nu zic ca ar fi Culio o trompeta de jucator, dar nu-i nici atat pe cat il umfla unii si altii.

4) Mare golgeter si Kone asta, la fel de mare ca echipa de unde a venit! Echipa care l-a dat CFR-ului si pe Dorsin si pe portarul ala care le freaca banca!:) Asta si apropo de dept. de sounting laudat de tine. Bun exemplu ti-ai gasit! De cand a venit a dat 2 goluri cu ...Farul pe care Kapetanos a intzepat-o in cateva secunde:)) Pe langa de niste suturi lumanari, pe care daca le-ar fi dat Arthuro ii luam si aerul, nu are nicio realizare! Kone nu-i nici la sireturile lui Fabiani. E doar un malac greoi care baga fundul si coatele ... O sa-l mai vezi si o sa te convingi.

5) Aia cu folositul sa dea randamentul cat mai bun...bla,bla,bla... e scoasa din DVD-uri? Frate!Dupa meciul cu Rapid si pana la meciul cu Roma, CFR-ul a fost praf. Nu traiesti in tara?Nu te uiti pe clasament??

Pentru restul chiar nu am ce sa comenta...Prea sunt rupte din filmul " Lasa-ma mama sa mor!":))

Patetice si la plezneala!:) Probabil le-ai scris dupa dezastru UEFA!:)

Si in incheiere., o concluzie asupra raspunsurile tale la "De ce?"

Intodeauana nevasta veciunului pare mai sexy decat a ta...pana i-o tragi:)

Abia atunci vezi ce comoara ai in curte:))

PS.

PS. Apropo de vazut.

Vezi ca e un topic aici dedicat lui Peseiro.

Iti suna cunoscut? Remember ce se spunea pe vremea aceea. dupa ce noi am luat bataie la Vaslui si Rapidul "zdrobise" Bistritza. Cam tot scenariul scris de tine aici, dar cu alte personaje:)

Pana si penibilul Zotta prinsese glas triumfator, afirmand pe toate posturile ca obiectivul Rapidului in Europa este castigarea Cupei UEFA:))

grizzly02.10.2008 22:28

mda, au 4 puncte si gata! au departament de scouting nemaipomenit, un antrenor care face cat 10 si jucatori extraordinari care sunt mai buni ca oricine. si cica un suporter al Stelei a scris articolul. si cica unul care se pricepe la fotbal. o sa vedem peste vreo 2 luni cat fotbal stie CFR si ce fac achizitiile lor nemaintalnite. pana la urma prezenta constanta a Romaniei in europa fotbalistica este Steaua. sa ii invidiezi pe CFR mi se pare chiar aiurea sa nu zic altceva. cand vreodata...

ThereauRistul02.10.2008 22:48

bun articolul....MULTUMESC NEC NIJMEGEN!

threat03.10.2008 00:02
dinamu' ne-a aratat in aceasta seara ce ne asteapta si pe noi in viitorul apropiat daca aceasta echipa va mai fi pastorita de Becali si antrenata(?) de Lacatus.

De ce? Pur si simplu pentru ca suntem romani, iar astia de la CFR nu!

Awfully good posting !!!

hypno03.10.2008 03:17

http://www punct gsp punct ro/stire/batut-de-romani-101234.html

are careva idee de incidentu' asta ?

enjoy03.10.2008 05:10

de ce nu? Steaua e Steaua, CFR are o clipa de gratie, in rest un foc de paie, o sa te convingi singur si o sa-ti para rau ca n-ai ramas stelist!

MoWeed03.10.2008 05:19

Nu m-ar mira sa fie facatura

Piece of Mind03.10.2008 05:53

Dupa cum m-am asteptat, cu putine exceptii, multe comentarii pe langa subiect si multi subiecti care refuza sa vada realitatea, doar pentru ca "noi suntem Steaua", iar "CFR are un moment de gratie"...

dee03.10.2008 06:00

ai omis un singur lucru, de fapt, cu el as fi inceput: pentru ca Becali abuzeaza de privilegiul sau de a fi prost, lucru care se resfrange asupra prezentului si viitorului acestei echipe.

84ava03.10.2008 06:10

Foarte bun si obiectiv articolul.Exprima exact toate gandirile mele pentru si care, oricare dintre noi daca le-ar fi exprimat si-ar fi luat injuraturi.CFR joaca fotbal,desface, leaga pase, nu se apara,nu joaca tacticizat la extrem spre deosebire de o Steaua haotica, cu un joc plistisitor si adesea foarte foarte usor de ghicit pentru ceilalti tehnicieni.

Oricat de mult as incerca nu mai gasesc bucuria aia de altadata de a veni pe stadion,de a privi meciurile cu emotii si mandrie de a ma bucura la succese "remarcabile" cu Gaz Metan sau mai stiu eu cu cine.

Steaua de acum nu mai are nimik in comun cu Steaua pe care o stiam eu si care imi umplea sufletul de mandrie.

Cu totii stim cauza,am tacut usor usor si cancerul s-a extins pana cand a acaparat totul.

ros-albastru4ever03.10.2008 06:34

Nu m-ar mira sa fie facatura

si daca nu e facatura frate? stii incidentul cu tweety,ala nu a fost singuru golan in stare de chestii de-astea...nu le iau apararea panaramelor de la ghesepe,dar poate chiar e adevarat :|

mirceaor03.10.2008 06:40

Sa punem punctul pe i. In momentul asta franarii au echipa mai buna ca a noastra. End of story.

:steag_cruce_invers:

1974OFF03.10.2008 06:44

Propun administratorilor sa schimbe denumirea acestui site. Sa organizeze un concurs pentru un nou nume, eu sunt in panica de idei, sub socul tuturor articolelor postate aici. Nu este o ironie, doar o o mare-mare durere si dezamagire.

Cu bine tuturor !

Mihai Somanescu03.10.2008 07:09

@armanovici

Il jignesti pe Mititelu... Daca era ciobanu in situatia lui, de a lui o echipa de la zero din B, tot acolo era! Mie mi se pare ca olteanu' a facut o echipa din nimic acolo si fara sa arunce sute de mii pe Kapetanos(i).

MoWeed03.10.2008 07:24

@Mihai Somanescu

Ei nu au avut Kapetanos(i) da au avut si ei un N'jock, un Tanase. Oricum nu e vreo mare echipa Craiova

sabin130703.10.2008 07:27

Oameni buni, eu tot nu inteleg.Daca CFR´ul asta nu facea 4 puncte in CL noi nu aveam aceeasi belea, si anume becali? Pana acum ce draq nu v-ati vaicarit de becali si toate erau bune si frumoase? Adica de ce trebuie sa ne analizam prin prisma ceferista?

Inca o data, poate sa-mi spuna si mie cineva care in ultimul timp a putut merge mai des in peluza de ce nu se mai striga si in directia acestui jeg din conducere? E asa groasa cu zmarandestii? Se strica vreo unitate a grupului, a echipei? Sau ne lamentam numai pe forum si ne scoatem ochii ca au prins ceferistii 2 meciuri bune? Fie´mi scuzata naivitatea.

Piece, ce au aia daca nu ¨un moment de gratie¨? Un secol de gratie?

Piece of Mind03.10.2008 09:06
Oameni buni, eu tot nu inteleg.Daca CFR´ul asta nu facea 4 puncte in CL noi nu aveam aceeasi belea, si anume becali? Pana acum ce draq nu v-ati vaicarit de becali si toate erau bune si frumoase? Adica de ce trebuie sa ne analizam prin prisma ceferista?

Inca o data, poate sa-mi spuna si mie cineva care in ultimul timp a putut merge mai des in peluza de ce nu se mai striga si in directia acestui jeg din conducere? E asa groasa cu zmarandestii? Se strica vreo unitate a grupului, a echipei? Sau ne lamentam numai pe forum si ne scoatem ochii ca au prins ceferistii 2 meciuri bune? Fie´mi scuzata naivitatea.

Pierzi din vedere esentialul, in sensul in care noi nu ar fi trebuit sa ajungem sa ne analizam in functie de ALTII! Si din pacate toate neajunsurile pe care le-am semnalat eu in articol ne-au adus in postura asta!

sabin130703.10.2008 09:22

Pierzi din vedere esentialul, in sensul in care noi nu ar fi trebuit sa ajungem sa ne analizam in functie de ALTII! Si din pacate toate neajunsurile pe care le-am semnalat eu in articol ne-au adus in postura asta!

Pai nu pe asta puneam si eu accent? Esentialul e becali, era limpede si inainte de cazul-CFR si va fi si dupa din cate se pare; nimic nou. Doar ca unii (acesti verticali, destul de barbati sa nu se lase influentati de sentimente pt simboluri si istorii) reusesc sa faca abstractie de acest becali si arunca noroiul in capul altora.

cosmos1303.10.2008 09:29
De ce ?

Pentru ca noi suntem Steaua,ei sunt doar o echipa care e pe val

Om fii noi Steaua,dar o sa vezi ca astia nu sunt doar o echipa pe val.La ei totul e facut cu cap,pe cand la noi......!

DanStan03.10.2008 09:31
Sa punem punctul pe i. In momentul asta franarii au echipa mai buna ca a noastra. End of story.

Da, chefereu' e un fel de Chelsea. De unde rezulta ca tot noi suntem mai tari, c-am remizat cu Chelsea de Cluj chiar pe terenul lor. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca Steaua juca entuziasmant in CL, facea 0 - 0 cu Bayern, castiga la Firenze dar in celasi timp pierdea in julesti, pierdea la Vaslui, facea egal acasa cu Poli Iasi, cu Craiova si cu Cfrcluj ... oare cine ar fi spus ca Steaua e cea mai buna echipa din tara ?

kosm1n03.10.2008 09:57

Nu isi au rost discutiile astea! CFR o sa piarda batalia cu Steaua anul asta pt ca nu o sa mai fie ajutati de Rapid si Dinamo asa ca nu stiu de ce trebuie sa discutam sepre CFR! Ptostii lauda la ei de parca au luat CL dar uita ca aici nu e cum incepe ci cum se termina! O sa-i vad yo pe toti care sunt fani CFR in etapa 34 si atunci sa vad cat de fani ai CFR-ului mai sunt! Rabdare lume ca Steaua ramane Steaua si la urma cei mai buni intotdeauna castiga! Forzza Steaua

«1234»