mai lasati-ma cu CFR, cu pazskany sau cu cine mai vreti voi. Ce va pasa atat de ceea ce fac altii. Eu nici macar nu m-am uitat la meciul lor. Mie imi pasa doar de Steaua. Si anul trecut ii tot lauda lumea ca ce tranferuri au facut si au castigat campionatul prin 2 blaturi notorii cu "bunii nostri prieteni cioroi si pekinezi". Sau rapid in vara ca ce transferuri au facut si ce antrenor si-au tras si uite unde au ajuns. Am mai spus-o candva, nici nu ma intereseaza cu cine jucam ca e Lovin ca e Banel trebuie sa castigam si atat. O sa vedem ce ne rezerva viitorul si atat. Sunt curios cati au mai crezut in titlu anul trecut?! O tot dati cu Becali in sus Becali in jos ca face tampenii, ca zice prostii ca in afara dc nu e asa. Jesus Gili Gill fostul patron al lui Atletico Madrid era la fel de golan ca si al nostru ba chiar si batea ziaristi asa ca nu de asta nu putea atletico sa nu faca performanta. Uitam prea repede realizarile, mai pe scurt ne stergem undeva cu istoria noastra si asta nu e bine. Cum dreaq sa mai vrei sa faci performanta daca nu apreciezi nimic din ce s-a facut "ca domne ce-a fost a fost, traim in prezent". Pai daca traiti in prezent duceti-va voi frumos pana la gunoi, aruncati fularul Stelei si tot ce mai aveti cu Steaua si magazinul lui CFR va asteapta cu bratele deschise. Decat 5 milioane de ipocriti si fatarnici mai bine 1 milion de stelisti adevarati pur sange.
SA TII CU Steaua NU E UN DREPT, ESTE O ONOARE SI UN PRIVILEGIU. Steaua e ceva sfant asa ca ori tii cu Steaua si restul nu te mai intereseaza, esti orb si surd, ori te duci frumos un an la Dinamo, unul la rapid, unul la CFR s.a.m.d. dar cat mai departe de Ghencea.
Uneori imi pare rau ca Steaua reprzinta Romania. E clar ca Romania nu o merita pe Steaua. Romania nu merita nici o valoare pentru ca este o anomalie de tara. Romania nu poate exista fizic cu atat prostie in ea.
Off sper sa vad un stadion plin cu otopeniul sambata dar sper degeaba nu?! ca doar la meciuri mari apar "SUPORTERII ASTIA" care nu au vazut stadionul in viata lor dar in schimb sunt plini de morala.