FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce?

«1234»
robespierre03.10.2008 11:15

mai lasati-ma cu CFR, cu pazskany sau cu cine mai vreti voi. Ce va pasa atat de ceea ce fac altii. Eu nici macar nu m-am uitat la meciul lor. Mie imi pasa doar de Steaua. Si anul trecut ii tot lauda lumea ca ce tranferuri au facut si au castigat campionatul prin 2 blaturi notorii cu "bunii nostri prieteni cioroi si pekinezi". Sau rapid in vara ca ce transferuri au facut si ce antrenor si-au tras si uite unde au ajuns. Am mai spus-o candva, nici nu ma intereseaza cu cine jucam ca e Lovin ca e Banel trebuie sa castigam si atat. O sa vedem ce ne rezerva viitorul si atat. Sunt curios cati au mai crezut in titlu anul trecut?! O tot dati cu Becali in sus Becali in jos ca face tampenii, ca zice prostii ca in afara dc nu e asa. Jesus Gili Gill fostul patron al lui Atletico Madrid era la fel de golan ca si al nostru ba chiar si batea ziaristi asa ca nu de asta nu putea atletico sa nu faca performanta. Uitam prea repede realizarile, mai pe scurt ne stergem undeva cu istoria noastra si asta nu e bine. Cum dreaq sa mai vrei sa faci performanta daca nu apreciezi nimic din ce s-a facut "ca domne ce-a fost a fost, traim in prezent". Pai daca traiti in prezent duceti-va voi frumos pana la gunoi, aruncati fularul Stelei si tot ce mai aveti cu Steaua si magazinul lui CFR va asteapta cu bratele deschise. Decat 5 milioane de ipocriti si fatarnici mai bine 1 milion de stelisti adevarati pur sange.

SA TII CU Steaua NU E UN DREPT, ESTE O ONOARE SI UN PRIVILEGIU. Steaua e ceva sfant asa ca ori tii cu Steaua si restul nu te mai intereseaza, esti orb si surd, ori te duci frumos un an la Dinamo, unul la rapid, unul la CFR s.a.m.d. dar cat mai departe de Ghencea.

Uneori imi pare rau ca Steaua reprzinta Romania. E clar ca Romania nu o merita pe Steaua. Romania nu merita nici o valoare pentru ca este o anomalie de tara. Romania nu poate exista fizic cu atat prostie in ea.

Off sper sa vad un stadion plin cu otopeniul sambata dar sper degeaba nu?! ca doar la meciuri mari apar "SUPORTERII ASTIA" care nu au vazut stadionul in viata lor dar in schimb sunt plini de morala.

LARI03.10.2008 11:25

@robespierre

Exceptionale observatii!

Si pe mine ma deranjeaza ca multi stelisti au cazut in plasa intinsa de presa. Ce e deosebit de grav este faptul ca se compara istoria noastra cu rezultatele efemere ale altora.

Mai mult, in loc sa observam ca vorbe precum "Chelsea e cea mai mare echipa care a venit vreodata in Romania" sunt dovada unei prostii imense, stam sa facem comparatii la inceput de drum, dupa doua meciuri de Liga.

Nu in ultimul rand, cine a aruncat un ochi pe statisticile UEFA a vazut ca parametrii de joc dintre Steaua si CFR sunt asemanatori. E adevarat, diferenta a facut-o atitudinea din joc aratata de clujeni. Dar de aici pana la a ne comporta ca niste frustrati ar trebui sa fie cale lunga.

4_ever_steaua03.10.2008 11:47

hmm...articolul e bun...dar prea dur..fiecare echipa are o sclipire..care se va stinge candva..cum e acum cefereu`...nu as compara cefereul cu Steaua doar din 2 meciuri de CL si dintr`un campionat castigat...pana ca si unii suporteri ceferisti recunosc ca Steaua e Steaua si cefere e doar o umbra a Stelei...si nu numai ceferistii..ei spun ca cefere e cea mai tare ca asa o vad ei...dar in interiorul lor stiu ca Steaua a fost Steaua si va ramane Steaua care va domina

makaan03.10.2008 12:47
De ce? Pur si simplu pentru ca suntem romani, iar astia de la CFR nu!

Alo,LDS!! Da' aia de dupa Tisa sunt aceeasi natie ca si aia de la kfr, si totusi au un fotbal egal cu cel din Albania! :steag_cruce_invers:

sisu_stelistul03.10.2008 13:40

Daca vrei sa faci galerie sau publicitate CFR-ului , te rog intra pe un site a lor si lasa comenturi. Noi suntem Steaua si Steaua vom ramane! Asa ati spus si de Rapid dupa etapa a 2a ca o sa ia campionatul la 20 de pct diferenta. Si nush de ce mai lasati dragi colegi de site niste afoni sa comapare oricare echipa din Romania cu Steaua. Fiecare echipa are cate o stralucire in 100 de ani ( cum a avut Rapidu cand a ajuns in sferturi) iar apoi o sa ne faca de rusine 20 de ani la rand.

steado03.10.2008 14:02

Cred ca incercam prea multe raspunsuri, cauze si motivatii la intrebarea "de ce ?" De ce, ce ? De ce a obtinut CFR-ul rezultate mai bune ca noi ? Hai sa fim seriosi, CFR e o chestiune de conjunctura.Azi e, maine nu mai e.Dupa ce va iesi din aceasta editie a CL (chiar daca va ajunge in optimi) se va auzi tot mai rar de ei.Probabil nu vor mai castiga aceasta editie a campionatului, ceea ce inseamna adio Europa la anul.Cine e CFR, ce istorie are in spate, ce suporteri ? Cand nu vor mai castiga campionatul (si deci nu se vor mai califica in UCL) cati suporteri vor mai veni pe frumosul stadion din Cluj, in afara meciului pe care-l vor avea cu Steaua ? A deturna intrebarea "de ce" pe o comparatie cu CFR mi se pare lipsita de sens.Steaua este in primul rand o stare de spirit, ceea ce CFR nu va fi niciodata.Tocmai pentru ca Steaua inseamna o stare de spirit, este deasupra oricaror situatii conjuncturale.O conjunctura nefericita a facut ca acum destinul Stelei sa se afle in mainile unui oarecare Gigi Becali.Cu toate astea Steaua are si va avea milioane de suporteri, fiindca spiritul va dainui mereu.

Intrebarii "de ce" nu-i vad decat un singur sens : cu ce am gresit de s-a nimerit tocmai unul ca Becali la noi ?

piturca200203.10.2008 14:09
Cred ca incercam prea multe raspunsuri, cauze si motivatii la intrebarea "de ce ?" De ce, ce ? De ce a obtinut CFR-ul rezultate mai bune ca noi ? Hai sa fim seriosi, CFR e o chestiune de conjunctura.Azi e, maine nu mai e.Dupa ce va iesi din aceasta editie a CL (chiar daca va ajunge in optimi) se va auzi tot mai rar de ei.Probabil nu vor mai castiga aceasta editie a campionatului, ceea ce inseamna adio Europa la anul.Cine e CFR, ce istorie are in spate, ce suporteri ? Cand nu vor mai castiga campionatul (si deci nu se vor mai califica in UCL) cati suporteri vor mai veni pe frumosul stadion din Cluj, in afara meciului pe care-l vor avea cu Steaua ? A deturna intrebarea "de ce" pe o comparatie cu CFR mi se pare lipsita de sens.Steaua este in primul rand o stare de spirit, ceea ce CFR nu va fi niciodata.Tocmai pentru ca Steaua inseamna o stare de spirit, este deasupra oricaror situatii conjuncturale.O conjunctura nefericita a facut ca acum destinul Stelei sa se afle in mainile unui oarecare Gigi Becali.Cu toate astea Steaua are si va avea milioane de suporteri, fiindca spiritul va dainui mereu.

Intrebarii "de ce" nu-i vad decat un singur sens : cu ce am gresit de s-a nimerit tocmai unul ca Becali la noi ?

CFR Cluj nu va mai face nici un punct in aceasta editie a ligii campionilor iar explicatiile sunt simple pe stamford brige vor fi distrusi umiliti ( a fost umilita roma pe old traford , a fost umilita besiktas , a fost umilita bordeaux , englezi si-au dat seama de penibilitate adversarului inca de la primele combinatii ale clujenilor si nu s-au concentrat absolut deloc oricum tot este bine pentru ei deoarece nu au primit gol de la o Chelsea distrata) roma nu este o mare echipa, insa cerintele sunt mari banii sunt multi asa ca nu isi pune problema unei victorii la Cluj , bordeaux este o echipa mica , sub nivelul ligii campionilor, trateaza fiecare adversar cu maxima concentrare si chiar daca le va fi dificil se vor impune in fata CFR-ului in franta, avand sanse reale si in Romania, pentru CFR gluma s-a terminat la fel si pentru celelalte doua echipe surori bate si farmangusta

Mihai Somanescu03.10.2008 14:10

@piturca2002

Roma nu este o mare echipa? Asta suna ca ceva spus de adevaratul Piturca... Ce tampenie...

Protasov03.10.2008 14:17

Perfect de acord cu aproape tot ce ai scris.

Cu toate astea:

"Pentru ca ei nu au ezitat sa renunte la sentimentalisme si sa-l dea afara pe antrenorul care le-a adus primul event din istorie, atunci cand proiectul le-a fost pus in pericol, pentru a aduce un absolvent de Coverciano... "

Tin sa iti amintesc ca si Olaroiu trecea des pe acolo, nu stiu daca asta s-a vazut vreun moment.

Intr-adevar cum spunea cineva mai sus raspunsul la toate aceste semne de intrebare are un singur nume. Nu il mai spun pt ca imi provoaca stari imposibil de controlat. Cea mai usoara dintre ele este aceea de voma.

xray_rom03.10.2008 14:22
Foarte bun si obiectiv articolul.Exprima exact toate gandirile mele pentru si care, oricare dintre noi daca le-ar fi exprimat si-ar fi luat injuraturi.CFR joaca fotbal,desface, leaga pase, nu se apara,nu joaca tacticizat la extrem spre deosebire de o Steaua haotica, cu un joc plistisitor si adesea foarte foarte usor de ghicit pentru ceilalti tehnicieni.

Oricat de mult as incerca nu mai gasesc bucuria aia de altadata de a veni pe stadion,de a privi meciurile cu emotii si mandrie de a ma bucura la succese "remarcabile" cu Gaz Metan sau mai stiu eu cu cine.

Steaua de acum nu mai are nimik in comun cu Steaua pe care o stiam eu si care imi umplea sufletul de mandrie.

Cu totii stim cauza,am tacut usor usor si cancerul s-a extins pana cand a acaparat totul.

Prietene! Nu ai decat o singura cale!

Muta-te la Cluj! Muresan a spus ca a inceput cu 500 de suporteri. Acum cred ca au ajuns la vreo 1000. E loc suficient, ca stadionul ala al lor se umple doar cand vine Steaua sau o super mediatiza echipa ca Chelsea!Tine-i loc si autorului:))

Nu mai are rost sa te chinui cu jocul nostru "haotic", "previzibil " si "plictisitor".

Dar grabeste-te! Deja comentariile tale au trecut pragul de "plictisitor"!:)

PS. Iubirea iarta pana si o crima. Falsa iubire, nici macar o pasa proasta!

MIHAITZA9003.10.2008 14:27
mai lasati-ma cu CFR, cu pazskany sau cu cine mai vreti voi. Ce va pasa atat de ceea ce fac altii. Eu nici macar nu m-am uitat la meciul lor. Mie imi pasa doar de Steaua. Si anul trecut ii tot lauda lumea ca ce tranferuri au facut si au castigat campionatul prin 2 blaturi notorii cu "bunii nostri prieteni cioroi si pekinezi". Sau rapid in vara ca ce transferuri au facut si ce antrenor si-au tras si uite unde au ajuns. Am mai spus-o candva, nici nu ma intereseaza cu cine jucam ca e Lovin ca e Banel trebuie sa castigam si atat. O sa vedem ce ne rezerva viitorul si atat. Sunt curios cati au mai crezut in titlu anul trecut?! O tot dati cu Becali in sus Becali in jos ca face tampenii, ca zice prostii ca in afara dc nu e asa. Jesus Gili Gill fostul patron al lui Atletico Madrid era la fel de golan ca si al nostru ba chiar si batea ziaristi asa ca nu de asta nu putea atletico sa nu faca performanta. Uitam prea repede realizarile, mai pe scurt ne stergem undeva cu istoria noastra si asta nu e bine. Cum dreaq sa mai vrei sa faci performanta daca nu apreciezi nimic din ce s-a facut "ca domne ce-a fost a fost, traim in prezent". Pai daca traiti in prezent duceti-va voi frumos pana la gunoi, aruncati fularul Stelei si tot ce mai aveti cu Steaua si magazinul lui CFR va asteapta cu bratele deschise. Decat 5 milioane de ipocriti si fatarnici mai bine 1 milion de stelisti adevarati pur sange.

SA TII CU Steaua NU E UN DREPT, ESTE O ONOARE SI UN PRIVILEGIU. Steaua e ceva sfant asa ca ori tii cu Steaua si restul nu te mai intereseaza, esti orb si surd, ori te duci frumos un an la Dinamo, unul la rapid, unul la CFR s.a.m.d. dar cat mai departe de Ghencea.

Uneori imi pare rau ca Steaua reprzinta Romania. E clar ca Romania nu o merita pe Steaua. Romania nu merita nici o valoare pentru ca este o anomalie de tara. Romania nu poate exista fizic cu atat prostie in ea.

Off sper sa vad un stadion plin cu otopeniul sambata dar sper degeaba nu?! ca doar la meciuri mari apar "SUPORTERII ASTIA" care nu au vazut stadionul in viata lor dar in schimb sunt plini de morala.

Cred ca oameni sunt frustrati de ceea ce vad la Steaua , mai ales dupa ce CFR-ul a aratat ca se poate , la noi de ce nu s-ar putea ; pentru ca : nu avem un atacant ca KONE, pentru ca am luat o rezerva de la ei Semedo(la noi titular) si il irosim pe szekely , pentru ca noi il avem pe Artthuro care sare mingea din el ca de pe gard enumeratia mai poate continua

piturca200203.10.2008 14:31
@piturca2002

Roma nu este o mare echipa? Asta suna ca ceva spus de adevaratul Piturca... Ce tampenie...

normal ca roma nu este o mare echipa , echipele si in special cele ce se califica aproape an de an in Liga Campionilor se impart in urmatoarele categorii echipe slabe (rosenborg, cska moscova ),echipe modeste dar cu un trecut glorios ( marseille, Steaua, Dinamo Kiev ) , echipe de valoare medie (bordeaux, sporting, shatior, galatasaray, panathinaikos, fiorentina ,fenerbache , celtic ), echipe bune (roma, Lyon,schalke, werder, porto,benfica,psv,atletico madrid, villareal, valencia sevilla,Ajax), echipe mari (bayern,arsenal,Chelsea,inter) si echipe foarte mari (real, Barcelona,Liverpool,Manchester,Milan,juventus)

sabin130703.10.2008 14:40

sah mat :photo:

xray_rom03.10.2008 14:46
@piturca2002

normal ca roma nu este o mare echipa , echipele si in special cele ce se califica aproape an de an in Liga Campionilor se impart in urmatoarele categorii echipe slabe (rosenborg, cska moscova ),echipe modeste dar cu un trecut glorios ( marseille, Steaua, Dinamo Kiev ) , echipe de valoare medie (bordeaux, sporting, shatior, galatasaray, panathinaikos, fiorentina ,fenerbache , celtic ), echipe bune (roma, Lyon,schalke, werder, porto,benfica,psv,atletico madrid, villareal, valencia sevilla,Ajax), echipe mari (bayern,arsenal,Chelsea,inter) si echipe foarte mari (real, Barcelona,Liverpool,Manchester,Milan,juventus)

Ai punctat bine! Sa vin si eu un pic in ajutorul tau.

Niciodata o echipa mare nu o fura in CL cu 7-1 cum a luat-o nu cu mult timp in urma marea echipa Roma:)))

Nici daca ar juca numai cu rezervele si completeaza lotul cu copii de mingi:)))))))!

SS Lazio03.10.2008 14:51

Camarazi, n-am mai postat de multa vreme aici si articolul de fata reliefeaza perfect de ce am hotarat sa fac asta.

De fapt, ce se

intampla?Ia sa va explic. Niste moderatori, de o amenitate si inteligenta recunoscute(nu e deloc o ironie), cred ca, din pozitiile lor foarte inalte, pot sa se erijeze in detinatorii adevarului absolut. As asemana comportamentul lor, agresiv si intemperant, cu tehnicile atat de putin subtile al comentatorilor de meci. Singura diferenta e ca acei oameni sunt nascuti, crescuti si platiti sa fie refractari chiar si evidentelor pentru a da in Steaua, in timp ce moderatorii nostri sunt, chipurile, stelisti.

Domnilor! Cum il puteti ridica in slavi pe Arpad? Va spun din start: am prieteni unguri, ii cunosc, nu am nimic cu ei( referitor la istorie putem discuta altundeva si acolo e alta poveste), dar acel om este CALAPODUL omului antiroman, antinational, prominciunii, securist!

Marile lui studii constau in faptul ca, in periplul lui nementionat din Ungaria, a cam urmat Universitatea de Informatii din Budapesta. Ca o paralela, Muresan a fost doctorul Securitatii, aici, in Cluj.(Deci nu e cu nimci mai rau decat Badea; tot un Stefan Gheorghiu si-un pamant sunt toti!)

Este STEREOTIPUL parvenitului, incult(nu stie romana aproape deloc; va anunt ca Ardealul nu este Secuimea, aici ungurii vorbesc mai corect romana.), imbogatit prin jaf, frauda.

Nu stiu cum se vede in Capitala, insa in Cluj Arpad nu mai are de aratat nimic. A cumparat prin sluga lui, liderul partidului portocaliu PD-L( a se citi FSN2), vorbesc de Emil Boc, terenuri de zece ori mai ieftine, a fost sponzorizat de Consiliu cu niste SUME FABULOS DE MARI ( CFR-ul fiind club privat!!!), iar acelasi Boc i-a "inlesnit" toate murdariile: terenuri, taxe, aprobari- toate au devenit un nimic pentru el, pentru ca l-a sustinut pe acelasi Boc la Primarie.

Cam atat despre educatia si inalta tinuta a acestui ventriloc, vorbitor de o romana inclasificabila.

Apoi, nu era vorba acum 3 etape ca "CFR-ul s-a prabusit!, Rusine ca l-au demis pe Andone!, au facut egal cu Iasiul!,"etc?

Da, au obtinut 4 puncte mari si late, insa si noi putem bate Fiorentina acasa, asa cum, dupa evolutia jocului, meritam sa fi batut la Florenta/ Firenze.

ESTE, CHIAR ESTE, un simplu moment de gratie. Se vor prabusi asa cum se prabuseste tot ce e construit fara inima, fara suporteri, fara o identitate. Fiindca ei sunt trecatori. Si Manchester a batut pe Chelsea in finala. Anelka e doar un Culio, dar de alta culoare!

Cat de mult va place sa actionati la impuls, domnilor redactori de pe fcsteaua!( repet: FCSTEAUA!)

Cat de usor puneti intreaga noastra activatate sub umbra meprizabilului, prin prisma unei echipe prefabricate, fantomatice!

Dar stiti ce e alarmant? Faptul ca o gasca de prozeliti inflacarati va va urma, iar cei care au alte opinii si care, in facto, vor tine cu adevarat la acest club, vor fi tot mai putini.

Nimeni nu va mai vedea rosul lui Cadu;

Nimeni nu va mai tine minte cele 15 puncte facute CADOU franei(Dinamo, Bistrita, u Cluj, rapid, uta)+ nedreptatile grosolane de anul trecut+ alte mici ajutoare;

Nimeni nu va mai rememora Lens, Kiev, Valencia, Hertha, Sampdoria, Galata.

In schimb, mereu vor fi aduse la bataie

Golul lui Habib cu Urziceniul;

Infrangerea cu Real Madrid;

"incompetenta" lui Lacatus.

Si cei care vor sustine cele spuse mai sus a vor fi "stelistii", iar ceilalti vor fi visatorii, neavizatii, ne-stelistii!

Dihonii si clivaj. Acestea sunt rezultatele voastre. Si, din pacate, telul vostru.

Cu bine!

sabin130703.10.2008 14:55
@piturca2002

Niciodata o echipa mare nu o fura in CL cu 7-1 cum a luat-o nu cu mult timp in urma marea echipa Roma:)))

Nici daca ar juca numai cu rezervele si completeaza lotul cu copii de mingi:)))))))!

Nu te pripi, mai uita-te o data pe clasificare, Roma mai are o etapa pana la ¨echipa mare¨, acum e la ¨echipe bune¨. :)).

P.S.:Partea de sus a partii de mijloc a chibritului are 3 parti: partea de jos, partea de mijloc si partea de sus.

FortuneTeller03.10.2008 14:55

De ce? Pt ca suntem romani si tot timpul nemultumiti. Pt ca desi NOI fanii suntem mai pesimisti decat jucatorii sau Becali inainte de meciuri in LC, dar nemultumiti dupa meci indiferent de rezultat sau calitatea meciului. Pt ca uitam usor si repede cum a ajuns CFR in LC, si cati anonimi portughezi, suedezi, sudanezi sau argentinieni au adus cu surle si trambite dar au plecat in 3 luni. Pt ca ne amintim imediat de meciurile CFR-ului cu Roma sau Chelsea, in total 2 meciuri bune in toata istoria lor, dar le uitam pe toate jucate de Steaua: Roma (chiar daca amical), Galatasaray, Valencia, Liverpool, Betis (asta ca sa nu amintesc de anii 80 sau 90). Si in fine pt ca desi avem un patron precum Gigel din Pipera, totusi Steaua inca exista! Pt cei care nu cred exista si variantele Lucescu, Mucescu, Peseiro, Rednic si toate rebuturile pompos declarate "echipa momentului" in ultimii 5-10 ani de catre o presa cu tema sa creeze isterii anti-Steaua. DVD-urile si celelalte sunt chiar lucruri marunte fata de cele de mai sus.

piturca200203.10.2008 15:01
@piturca2002

Nu te pripi, mai uita-te o data pe clasificare, Roma mai are o etapa pana la ¨echipa mare¨, acum e la ¨echipe bune¨. :)).

P.S.:Partea de sus a partii de mijloc a chibritului are 3 parti: partea de jos, partea de mijloc si partea de sus.

se poate sa ai dreptate , conform teoriei infinitului mic orice lucru, obiect oricat de mic ar fi el tot se poate imparti intr-o infinitate de parti mai mici ca el

sabin130703.10.2008 15:11

@piturca2002

Pai mai imparte o data echipele alea conform teoriei infinitului mic mic mic, sa fie imparteala mai riguroasa.

redondo03.10.2008 15:18

Ba frate mai lasati-l in pace pe Becali ca fara el eram ca Dinamo.E adevarat ca a jignit suporterii,dar fotbalistic a fost mereu preocupat sa nu se faca de ras in Europa.Pana la urma jucatorii sunt investitia lui.Sau poate ii preferai pe Badea,Croitoru,Surdu sau Neaga sa aratam ca Dinamo?V-am mai zis aici: prea sunteti unii care il criticati mereu pe Becali chiar daca n-are legatura cu subiectul.

Marius03.10.2008 15:20

Doamne... Bordeaux peste OM... Lyon nu e echipa mare... Sahtior echipa medie :bananadance:

Vreau o reimpartire =)))

xray_rom03.10.2008 15:21
@piturca2002

Eu nu m-am raportat la acea clasificare, care are si ea doza de "irealitate" si de ciudatenii statistice:)) Cand o iei cu 7-1 esti in a 4 a parte din cele...3 parti ale chibritului:))

Italia are doar 3 echipe mari(nu ma refer la forma de moment): Milan, Juventus si Inter.

In Romania, judecand dupa euforia unora, este doar CFR-ul, acest "Anorthosis de Romania":)

De cand s-au intalnit si-au marcat destinele:)))

Ca-n basme!

Fat-frumos isi intreaba calul:

-Cine te-a invatat sa joci asa frumos, calule?

- Bataia! raspnde calul!:))

sabin130703.10.2008 15:28
Ba frate mai lasati-l in pace pe Becali ca fara el eram ca Dinamo.E adevarat ca a jignit suporterii,dar fotbalistic a fost mereu preocupat sa nu se faca de ras in Europa.Pana la urma jucatorii sunt investitia lui.Sau poate ii preferai pe Badea,Croitoru,Surdu sau Neaga sa aratam ca Dinamo?V-am mai zis aici: prea sunteti unii care il criticati mereu pe Becali chiar daca n-are legatura cu subiectul.

E delirant comentariul tau. Nu degeaba i se mai spune lui becali si ¨cancer¨.

iulianbarlad03.10.2008 15:30

tot respectul pentru ss lazio .CFR-Steaua:1-1.meciul direct spune totul.restul e vrajeala pentru cei carora le place sa saliveze cand se uita in curtea vecinului.

MoWeed03.10.2008 15:32

Dovada vie ca televiziunea spala creiere

«1234»