FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotbal plus

«123»
fcsteaua.ro02.10.2008 09:52

Evolutiile CFR-ului in Champions League nu m-au lasat indiferent. Pur si simplu m-am bucurat in urma rezultatelor obtinute de cheferisti. Las la o parte vrajeala de tipul "este tot un club din Romania", sau "ma bucur sincer pentru romanii mei". Astea sunt fatarnicii, declaratii de fatada la care fac apel oamenii din fotbal pentru a-si masca frustrari si invidie.

Pur si simplu sunt fericit pentru ca eu consider ca fiecare succes al actualei campioane a Romaniei reprezinta o lectie in plus pentru finantatorul Stelei. Astfel, in timp ce Becali si-a decretat suprematia in numele unor mari victorii inca neobtinute impotriva granzilor din fotbalul european, o noua reteta de succes a fost implementata in Cluj cu un dublu castig: financiar si fotbalistic. Pur si simplu s-a demonstrat ca poti sa obtii bani multi dar sa si oferi publicului fotbal de calitate in schimb. Cu alte cuvinte nu ai nevoie sa-i tot minti pe suporteri in numele gloriei doar pentru a stoarce un brand numit de aceasta data Steaua Bucuresti.

Pentru a doua oara dupa Revolutie stacheta romaneasca pentru competitiile europene a fost ridicata de o alta echipa de fotbal, suficiența indeplinirii obiectivului "calificare in Grupele Champions League" nemaifiind de ajuns pentru stelisti. In prima situatie ros albastrii s-au ridicat la nivelul asteptarilor prin depasirea Rapidului si accederea in semifinalele Cupei UEFA. Acum va fi infinit mai greu si nu din cauza lipsei de valoare a fotbalistilor ci din cauza mentalitatii conducerii din Ghencea.

Plecand de la acest punct modelul Becali de a face performanta nu poate continua. Trebuie inlocuit cu o strategie, un plan.

Viclenia cu iz mafiot, banii aruncati prosteste de multe ori, declaratiile date la plesneala si intrigile nu mai sunt de ajuns pentru ca un alt fotbal a luat-o inainte si nu poate fi ajuns cu aceste practici. Modul de organizare al activitatilor si a relatiilor in cadrul clubului trebuiesc inlocuite de calitate, probitate profesionala, simt de raspundere, realism si neamestec in munca antrenorului. Altfel, Steaua nu are nicio sansa sa depaseasca o bariera autoimpusa prin amatorism.

Forza Steaua!

1on02.10.2008 09:57

Perfect de acord. Mãcar de ciudã, poate va aduce Jiji jucãtori adevãrați (care cer bani mulți), nu doar jucãtor de la care se așteaptã sã se autodepãșeascã și atât.

Tupac Amaru02.10.2008 10:02

Absolut corect, desi ar trebui sa ne bucure si faptul ca puncteaza pentru Romania.

Legat insa de Paszkany, de cate ori a aparut el la TV spunandu-ne ce buni sunt ei, ce a visat peste noapte, ce va face el daca va iesi intr-o functie de conducere?

Niciodata, desi mancatorii de rahat = ziaristii cred ca l-au pandit la fiecare colt de strada.

Omul, desi nu-mi place sa spun, este mai inteligent decat nesimtitii penali din Bucuresti, si asta e doar inceputul.

Vom vedea ca acest climat de la Cluj va fi unul foarte eficient pentru ei.

Deja au facut, cu doua echipe peste ceea ce avem noi in grupa, mai multe puncte decat vom face noi anul acesta. Desi Becali bate campii in continuare.....

sabin130702.10.2008 10:03

Bun si la obiect articolul.

Tot sper ca becali in megalomania lui va face niste transferuri ¨nebune¨, macar atat ¨sa profite¨ si Steaua de el, ca invers s-a tot intamplat.. Dar realitatea face ca sperantele mele sa para si infantile.

Schimbarea de mentalitate mana in mana cu managenementul mi se par visuri mai naive.

1on02.10.2008 10:10
Absolut corect, desi ar trebui sa ne bucure si faptul ca puncteaza pentru Romania.

Legat insa de Paszkany, de cate ori a aparut el la TV spunandu-ne ce buni sunt ei, ce a visat peste noapte, ce va face el daca va iesi intr-o functie de conducere?

Niciodata, desi mancatorii de rahat = ziaristii cred ca l-au pandit la fiecare colt de strada.

Omul, desi nu-mi place sa spun, este mai inteligent decat nesimtitii penali din Bucuresti, si asta e doar inceputul.

Vom vedea ca acest climat de la Cluj va fi unul foarte eficient pentru ei.

Deja au facut, cu doua echipe peste ceea ce avem noi in grupa, mai multe puncte decat vom face noi anul acesta. Desi Becali bate campii in continuare.....

Paszkany a trãit vreo 7 ani în Germania, are niște studii și o educație. Jiji tot cioban va rãmâne, chiar dacã-i merge mintea la "afaceri". N-ai ce sã-i ceri mai mult. Poate doar îmbãtrânind, sã gândeascã mai mult.

ariven2102.10.2008 10:22

Cred ca intr-un fel cadem in capcana obisnuita media care proslaveste fiecare victorie, fiecare mare chestie, mare realizare de moment...

Daca CFR-ul nu mai face nici un punct de acum inainte? Daca totusi vom face noi mai multe puncte de data asta? Ma supara faptul ca trecem foarte usor de la extazul calificarii cu Galata la a improsca noroi rapid...Modelul CFR pare in acest MOMENT de succes. De acord. Dar daca totul se va schimba, daca vor face ca si Saktior anul trecut...adica un mare balon de sapun.

Sigur, la noi demagogul de serviciu a pacalit pe multa lume. Si inca pacaleste. Dar, in al treilea an de Champions League, avem si noi o echipa capabila sa se bata si nu sa stea neputincioasa...Asta uita sau se fac ca nu vad...Sigur, victorie la Roma si egal cu Chelsea suna ...mirific. Dar...nu vad asa situatia... Sunt de accord ca se poate mai mult la noi, profesionalismul la toate capitolele e cel putin palid, jucatorii si dvd-ul sunt la ordinea zilei, marketingul e defectuos, dar toate acestea le faci daca ai stabilitate care la noi lipseste, si aici ai dreptate. Insa, osanalele ridicate de presa CFR-ului, sunt o capcana in care multi suporteri stelisti cad...In primulk rand nu ar trebui sa dam exemplu pe ei, ci noi, DA, NOI, sa facem ceva, sa schimbam ceva... Avem un drum al nostru, hai sa nu ne mai uitam in jur, sa mergem pe el... Sa ne asumam acest lucru. M-am saturat s tot dam exemple din stanga si din dreapta, m-am saturat sa copiem orice strategie de moment...Lucruriel trebuie gandite pe termen lung, de manageri adevarati.

Te astept sa scrii un articol si dupa ultimul meci din decembrie. Atunci cand se va trage linie... Atunci vom aduna si vom scadea... sa vedem rezultatul. Daca vei avea dreptate referitor la CFR si atunci, eu ma voi acoperi de scuze la adresa ta. Daca nu, astept reciproca.

Il Soldatino02.10.2008 10:36
Cred ca intr-un fel cadem in capcana obisnuita media care proslaveste fiecare victorie, fiecare mare chestie, mare realizare de moment...

Daca CFR-ul nu mai face nici un punct de acum inainte? Daca totusi vom face noi mai multe puncte de data asta? Ma supara faptul ca trecem foarte usor de la extazul calificarii cu Galata la a improsca noroi rapid...Modelul CFR pare in acest MOMENT de succes. De acord. Dar daca totul se va schimba,

Te astept sa scrii un articol si dupa ultimul meci din decembrie. Atunci cand se va trage linie... Atunci vom aduna si vom scadea... sa vedem rezultatul. Daca vei avea dreptate referitor la CFR si atunci, eu ma voi acoperi de scuze la adresa ta. Daca nu, astept reciproca.

"Daca nu, astept reciproca". Sa inteleg ca tu ai fi....?

Prietene, o sa fiu scurt si sper sa nu am nevoie sa revin cu alte exemple:

1. sunt dispus sa-mi cer scuze ori de cate ori GRESESC sau comit o fapta ce ar putea leza integritatea fizica sau imaginea colegilor si cititorilor site-ului fcsteaua.ro;

2. nu-mi voi cere niciodata scuze daca o analiza de-a mea va fi incorecta ci VOI RECUNOASTE ACEST FAPT. Plecand de aici cred ca ar trebui sa iti formulezi mai atent dorintele;

In ceea ce priveste media si presupusa sa influenta dar si alte argumente de genul acesta: cred ca nu-si au rostul aici pentru ca tot ce am scris eu mai sus nu are nicio legatura cu ce ar putea zice un ziarist sau moderator TV (daca vrei sa-ti dau exemple, sa stii ca am cateva zeci prin care pot sa pun sub semnul intrebarii nenumaratele ineptii si tampenii auzite de aseara si pana astazi referitoare la egalul CFR-ului). Mai mult, daca vei avea curiozitatea sa citesti o arhiva a site-ului o sa descoperi ca eu am scris cele mai multe articole impotriva presei de sport (?) din Romania.

In plus, niciodata nu voi putea fi convins ca un club ca Real Madrid este considerat a fi mai mic decat Chelsea. O fi Chelsea cel mai scump club din lume dar prin traditie, simbolistica si numarul trofeelor castigate e o gluma in comparatie cu marele Real (na' ca ti-am dat un exemplu ca nu pot fi influentat de tampeniile din media).

"Osanalele de presa ridicate CFR-ului" au fost ridicate si Stelei atunci cand echipa a meritat. Pe langa atacuri si mizerii Steaua a avut parte si de asa ceva. Revin la ideea articolului ca stacheta a fost ridicata si ca este nevoie ca sa se faca ceva pentru a ne mentine sus.

Articolul e simplu, nu are ca tinta directa echipa din Cluj, AM PRECIZAT CLAR DE CE MA BUCURA SUCCESELE ACESTEIA si unde am vrut sa ajung. Alte discutii sunt colaterale si cine vrea sa inteleaga va intelege.

LARI02.10.2008 10:39

In opinia mea, nu se poate vorbi inca de un "model CFR" in cupele europene. Si Artmedia Bratislava a avut unele rezultate uluitoare (si mai si decat CFR) si acum face figuratie.

Am tot respectul si-mi scot palaria in fata infrastructurii puse la punct de Paszkany. Am cel putin la fel de mult respect pentru discursul sau public.

Nu voi avea niciodata respect pentru modul in care au castigat campionatul anul trecut. Din totalul de 34 de etape, au castigat puncte cu AJUTORUL EVIDENT al arbitrilor in vreo 16. Totul pentru a ajunge in Liga.

Dar voi avea un respect imens pentru ei daca vor reusi sa se califice in Champions League in trei sezoane consecutive. Macar atat. Sau cel putin sa faca jumatate din punctele Stelei in viitorii ani.

Atunci de-abia se poate vorbi de un "model CFR".

Daca ala cu nevoi (foarte) speciale ar tacea mai des...

Il Soldatino02.10.2008 10:45
In opinia mea, nu se poate vorbi inca de un "model CFR" in cupele europene. Si Artmedia Bratislava a avut unele rezultate uluitoare (si mai si decat CFR) si acum face figuratie.

Am tot respectul si-mi scot palaria in fata infrastructurii puse la punct de Paszkany. Am cel putin la fel de mult respect pentru discursul sau public.

Nu voi avea niciodata respect pentru modul in care au castigat campionatul anul trecut. Din totalul de 34 de etape, au castigat puncte cu AJUTORUL EVIDENT al arbitrilor in vreo 16. Totul pentru a ajunge in Liga.

Dar voi avea un respect imens pentru ei daca vor reusi sa se califice in Champions League in trei sezoane consecutive. Macar atat. Sau cel putin sa faca jumatate din punctele Stelei in viitorii ani.

Atunci de-abia se poate vorbi de un "model CFR".

Daca ala cu nevoi (foarte) speciale ar tacea mai des...

Ai dreptate cu privire la modul prin care s-a castigat campionatul trecut. Eu insumi am scris de cateva ori de blaturile ordinare cu Rapid, Dinamo si Universitatea (eram in Cluj in momentul in care CFR-ul a castigat ultimul meci si asa am putut afla de petrecerea data de Trica impreuna cu fotbalisti ai U-ului). Din pacate, aceste aspecte REALE palesc in clipa de fata pentru ca au fost umbrite de evolutiile clujenilor in Champions League. Atentie, nu de rezultate ci de fotbalul jucat.

LARI02.10.2008 10:53

Si eu sunt de parere ca CFR, cu AS Roma si cu Chelsea, a jucat o jumatate de clasa peste ce am aratat noi. Si au fost o clasa juma' mai sus fata de noi in ceea ce priveste combativitatea.

Insa nu pot sa nu remarc urmatoarele: AS Roma a avut mai multe ocazii pe "Olimpico" decat a avut Fiorentina cu noi; CFR a avut mult mai putine ocazii de a marca in Italia decat am avut noi.

Mai mult, Bayern ne-a tratat ca o echipa mare, evoluand aproape de nivelul lor. In opinia mea, Chelsea a fost 1/4 din echipa cu Bordeaux sau cu Manchester United. Asta ca nu amintim de distractiile britanicilor inainte de jocul de la Cluj.

De acord insa ca raman rezultatele. Si afirm inca o data: CFR, cu AS Roma si cu Chelsea, a jucat o jumatate de clasa peste ce am aratat noi. Si au fost o clasa juma' mai sus fata de noi in ceea ce priveste combativitatea.

ariven2102.10.2008 10:54

Daca CFR-ul nu mai face nici un punct de acum inainte? Daca totusi vom face noi mai multe puncte de data asta? Ma supara faptul ca trecem foarte usor de la extazul calificarii cu Galata la a improsca noroi rapid...Modelul CFR pare in acest MOMENT de succes. De acord. Dar daca totul se va schimba,

"Daca nu, astept reciproca". Sa inteleg ca tu ai fi....?

Prietene, o sa fiu scurt si sper sa nu am nenoie sa revin cu alte exemple:

1. sunt dispus sa-mi cer scuze ori de cate ori GRESESC sau comit o fapta ce ar putea leza integritatea fizica sau imaginea colegilor si cititorilor site-ului fcsteaua.ro;

2. nu-mi voi cere niciodata scuze daca o analiza de-a mea va fi incorecta ci VOI RECUNOASTE ACEST FAPT. Plecand de aici cred ca ar trebui sa iti formulezi mai atent dorintele;

In ceea ce priveste media si presupusa sa influenta dar si alte argumente de genul acesta: cred ca nu-si au rostul aici pentru ca tot ce am scris eu mai sus nu are nicio legatura cu ce ar putea zice un ziarist sau moderator TV (daca vrei sa-ti dau exemple, sa stii ca am cateva zeci prin care pot sa pun sub semnul intrebarii nenumaratele ineptii si tampenii auzite de aseara si pana astazi). Mai mult, daca vei avea curiozitatea sa citesti o arhiva a site-ului o sa descoperi ca eu am scris cele mai multe articole impotriva presei de sport (?) din Romania. In plus, niciodata nu voi putea fi convins ca un club ca Real Madrid este considerat a fi mai mic decat Chelsea. O fi Chelsea cel mai scump club din lume dar prin traditie, simbolistica si numarul trofeelor castigate e o gluma in comparatie cu marele Real (na' ca ti-am dat un exemplu ca nu pot fi influentat de tampeniile din media).

PS. "Osanalele de presa ridicate CFR-ului" au fost ridicate si Stelei atunci cand echipa a meritat. Pe langa atacuri si mizerii Steaua a avut parte si de asa ceva. Revin la ideea articolului ca stacheta a fost ridicata si ca este nevoie ca sa se faca ceva pentru a ne mentine sus.

Deci, in concluzie si la urma urmei...prietene... nu admiti ca poate gresesti.

Oke I can live with that...

"Sa inteleg ca tu ai fi...." Adica? nu mai incape lumea de importanta ta? Ce insemana asta? Scuz-ma, domnuuuuu redactor, dar nu te inteleg... Aceasta ambiguitate ar trebui sa ma faca sa ma simt inferior pentru ca am avut tupeul de a critica articolul tau? Accept sa imi spui ca sunt pe langa subiect, accept motivele si exemplele tale, dar nu accept superioritatea ta... nefondata.

Promit ca nu voi mai incerca sa...emit pareri.

sirFlorin02.10.2008 10:59
Perfect de acord. Mãcar de ciudã, poate va aduce Jiji jucãtori adevãrați (care cer bani mulți), nu doar jucãtor de la care se așteaptã sã se autodepãșeascã și atât.

...poi si c ma sa aiba salariu mai mare ca finu..nu se poate doar e finu... :noexpression:

ebonyc02.10.2008 11:04

sa nu aveti impresia ca ciobi se va ambitiona din cauza performantelor clujenilor. daca va fi pus fata in fata cu problema va spune ca tot din cauza lui a ajuns CFR-ul mare. ca el a pastrat jucatorii in tara, ca el a bagat bani multi in fotbal si ca el a atins semifinala de Cupa UEFA si a adus puncte Romaniei. asta v-am zis-o asa ca sa va aduc cu picioarele pe pamant pe unii din voi. eu m-am lecuit demult cu acest becali. nu mai am nicio asteptare de la el. ce va face bine bravo lui, dar eu nu-mi mai fac sperante desarte... demult. forza Steaua! de oricine ar fi condusa.

SuperSteaua02.10.2008 11:06

"Sa inteleg ca tu ai fi...." Adica? nu mai incape lumea de importanta ta? Ce insemana asta? Scuz-ma, domnuuuuu redactor, dar nu te inteleg... Aceasta ambiguitate ar trebui sa ma faca sa ma simt inferior pentru ca am avut tupeul de a critica articolul tau? Accept sa imi spui ca sunt pe langa subiect, accept motivele si exemplele tale, dar nu accept superioritatea ta... nefondata.

il soldatino are complexe de superioritate de când scrie pe saitul ãsta.

Prezentul articol e degeaba, scris ca sã arate eventualilor naivi cã noi, ca steliști, nu avem atitudinea prostimii care se bucurã când pierde Steaua, ci suntem, wow!, echidistanți, obiectivi, înțelepți. Bla! CFR a jucat mai cu tupeu decât noi, atâta tot. N-a arãtat alte "calitãți". Nu trebuie sã punem botu la fâsâielile presei. Noi ținem cu Steaua și nu avem nevoie de articole asupra "exemplului" dat de alte echipe. Chiar dacã, momentan, avem un bou ca patron, noi suntem totuși Steaua și suntem mereu superiori.

kosm1n02.10.2008 11:11

CFR joaca! Dar Steaua ce? vreti sa spuneti ca e jalnica?!! asta e doar inceputul si tineti minte ca in fotbal nu e cum incepe ci cum se termina! Ar fi bine sa avem incredere in Steaua si o sa avem si recompensa!

steaua_gloria02.10.2008 11:16

Mereu superiori... Astea-s sintagme, nu traim cu trecutul. Vrem ceva si in prezent, vrem sa putem si noi sa blocam psihic Chelsea asa cum a facut-o Cluj aseara. Nu vezi ca noi n-am putu sa o batem nici macar pe bayern , care oricum nu era in forma?

Vine meciul cu Lyon , aici o sa vad cu adevarat daca acesti jucatori au mentalitate de invingatori si o sa mai vad si daca antrenorul are curaj .

Il Soldatino02.10.2008 11:19

[

Ce am scris eu si ce ai inteles tu. Iar concluziile tale sunt dementiale.

Noroc

Il Soldatino02.10.2008 11:24

Prezentul articol e degeaba, scris ca sã arate eventualilor naivi cã noi, ca steliști, nu avem atitudinea prostimii care se bucurã când pierde Steaua, ci suntem, wow!, echidistanți, obiectivi, înțelepți. Bla! CFR a jucat mai cu tupeu decât noi, atâta tot. N-a arãtat alte "calitãți". Nu trebuie sã punem botu la fâsâielile presei. Noi ținem cu Steaua și nu avem nevoie de articole asupra "exemplului" dat de alte echipe. Chiar dacã, momentan, avem un bou ca patron, noi suntem totuși Steaua și suntem mereu superiori.

Ohohoo, ai revenit? Puteai sa-mi adresezi acest mesaj fara a face trimitere la un alt post doar ca sa contezi pe un numar. La fel ca si colegul tau plecati de la un text si ajungeti.....E si normal ca pe fcsteaua sa scrie oameni care au incredere in fortele proprii. Ar fi culmea sa plec capul ori de cate ori vine unul si alege sa scrie altceva decat eu am transmis si sa concluzioneze fara a citi faptul ca deja eu am eliminat prin text posibilitatea aparitiei acelei concluzii.

Numai bine

reina02.10.2008 11:25

eram sigura ca tot la stadiul asta sunteti ca suporteri.... tot timpul e mai bine la celalalt. Ba la rapid, ba la aia, ba la ceilalti.... de venit nu veniti sa sustineti echipa cand trebuie. Bozgoro a avut blaturi la pariuri, ajutat de trompeta si de alti mafioti de aia a fost echipa mare saptaminile astea.... sa vad daca mai vorbiti de CFR peste vreo luna????!!!! Ne-au copiat de la a la z si acum sa dau mari ca ei au descoperit universul. Cand a spus oierul ca se gandeste sa castige cl... toti radeau de el.... de bozgor vad ca nu rade nimeni. Lasati tampeniile si veniti la stadion sa sustinem echipa.... pentru ca tot Steaua E CEA MAI TARE!!!!!

sirFlorin02.10.2008 11:30
Lasati tampeniile si veniti la stadion sa sustinem echipa.... pentru ca tot Steaua E CEA MAI TARE!!!!!

treaba cu veniti la stadion o sustin si eu...

ariven2102.10.2008 11:34

@Supersteaua

Imi place stilul acesta: "E si normal ca pe fcsteaua sa scrie oameni care au incredere in fortele proprii".

Dar mai ales formula de inceput e superba: "Ohohoo, ai revenit?". Adica, clar, in fata geniului nu mai aveam ce sa judec, ce sa dechid gura, sau, Domne-fereste alt post...

Ii clar, nu am ce face, decat sa vorbesc la pereti, ca poate, daca se mai si incorda o fi banat...sau exclus, ca na! se poarta...

Am terminat, m-am lamurit...oameni de valoare...care ne conduc...

Gata, m-am banat singur.

dorel8202.10.2008 11:39

Ce a facut Paszkany? A luat o echipa din divizia c si a dus-o in UCL. Dar Gigi? A luat o echipa din UCL si a dus-o in UCL…………

1974OFF02.10.2008 11:52

@Il Soldatino

Din motive obiective, a trebuit sa-mi deschid un alt cont, sunt ex-DOUBLE.

Iti urmaresc articolele de multa vreme si pot spune, fara suparare sau alte pretentii exagerate, ca esti unul din acei redactori care considera acest site NUMAI AL LOR. Evolutia mesajelor transmise, atit in articole, cit si in raspunsurile ulterioare, se inscrie de fapt in nota generala a site-ului.

Cu regret, privind comentariile postate de majoritatea utilizatorilor, am constat multa rautate, ingratitudine si lispa de obiectivism. Accesez site-ul dupa victorii-toate roz, poate chiar prea roz uneori. Dupa infringeri- negru corb totul. Nu ar trebui sa fie chiar asa. Din pacate, e valabil si pentru formatorii de opinie, ca tine de exemplu.

Revenind, sincer, de la tine si toti cei care aveti grija de acest site, se cer alte lucruri, crede-ma. Era mult mai placut, si mai profesionist, daca tot ai dorit sa scrii un astfel de articol, sa-l constuiesti comparativ, pe tactica si statistica de dupa cele patru jocuri. Si uiti un lucru: Steaua e Steaua, are un nume si in afara. De CFR nu a auzit inca nimeni concret, iar acest lucru, stim cu totii, fara cine stie ce pregatire, "actioneaza" asupra phisicului oricarui adversar.

O intrebare: daca in locul CFR era alta echipa, oare ce ai fi postat ?

CFR sunt poate de apreciat pentru clipa prezenta, dar atit, nu au trecut-traditie-nume, si, crede-ma, nu m-as miza nici pe viitorul lor. Admit ca iti inteleg ingrijorarea, dar nu cred ca este exprimata cu cele mai bune argumente.

Zi frumoasa in continuare !

alpopa02.10.2008 12:05

Astept clipa iminenta in care CFR va depasi faza grupelor si Gigi Becali va inghiti in sec. Dar am impresia ca pana si atunci nu va fi contat nimic... Berbecali tot cu elucubratiile lui ne va inebuni... Pana acum a avut alibiul rezultatelor, dar cred, cu parere de rau, ca Becali ar fi acelasi si daca ar fi in "esalonul" doi sau trei al fotbalului de la noi ..... multa gargara si putine fapte. Oricum, va fi haios de ascultat discursul sau superior din postura de invins al CFR-ului.

hypno02.10.2008 12:07

nu-l cunosc pe soldatino, da' esti dus cu pluta tata.

multa bafta !

«123»