Notele mele personale pentru jucatori:
Zapata : 8 - a aparat bine ce era de aparat, a iesit bine cand a trebuit sa iasa. Sigur.
Ogararu : 9 - cum a zis si Catalin, l-a inchis perfect pe Mutu si s-a achitat bine de sarcinile lui defensive
Goian : 8 - imi permit sa-i dau 8 pentru ca, chiar daca in aparare a fost magistral, nu a mai fost si nu mai este de ceva timp acel "turn de control" periculos la fazele fixe. Trebuie totusi insa sa recunoastem ca ieri seara nu a stiut absolut nimeni sa bata un corner sau o lov. libera ca lumea, si centrarile in general au fost de proasta calitate.
Ghionea: 8 - la fel ca Goian, foarte sigur in defensiva, as fi vrut un pic mai mult de la el la fazele fixe, dar din nou, nu a avut cu ce
P.Marin : 7 - Petrica se vede de la o posta ca vrea...dar nu prea mai poate. Norocul a fost ca Mutu a jucat pe cealalta parte, altfel am fi avut probleme grave de tot. Mie mi s-a parut usor depasit de combinatiile si de forta adversarilor, care ajungeau apoi in pozitie de centrare sau pasa in careu.
Lovin : 9 - din nou un meci pe placul lui Lovin (de aparare), din nou o evolutie foarte buna a lui. Intrari la sacrificiu, recuperari, randament defensiv bun. Zero barat la capitolul constructie/actiuni ofensive, nici macar nu a avut un sut la poarta in meciul asta, dar nu ii scad nota din cauza asta din simplul motiv ca nu ar trebui sa fie treaba lui.
Radoi : 10 - pentru sacrificiu, pentru ambitie, pentru determinare, pentru siguranta, pentru un CAPITAN adevarat care nu poate suporta un meci greu pe tusa, fara sa-si ajute coechipierii, cand are macar 10% sanse sa evolueze.
Tiago - 8 - a intrat si a jucat binisor, totusi putin. OK in aparare si nu la fel de neinspirat ca Lovin la constructie. Este un punct pozitiv al echipei.
Semedo - 6 - acest jucator imi demonstreaza din ce in ce mai mult ca, atata timp cat joaca cu Farul, Gaz Metan, UTA si alte asemenea este super bun, dar cand are un meci greu pur si simplu nu face fata, din punct de vedere psihic. Despre el se zicea ca nu iarta in fata portii, dar i-a iertat pe Fiorentina, pe Bayern si pe ex-colegii lui destul de mult. Este un jucator cu care poti bate in Liga lui Mitica pe mai toate echipele de pluton, dar care nu face absolut nimic in meciurile cruciale (vezi si meciurile CFR-Steaua din trecut, meciul cu Famagusta, etc). Trebuia schimbat dupa ultima mare ratare, nu lasat in teren sa faca figuratie pana la final....
Sekely - 8 - Se vede ca poate juca bine pe flancuri, are viteza, tehnica, si un sut bun. Cred ca ar trebui sa-si asume mai multe responsabilitati cu lov. libere si cornerele...pt ca Banel e dezastru.
Banel - 7 - l-a ajutat f.f. bine pe Ogararu in duelul cu Mutu, defensiv a fost foarte OK, dar ofensiv a fost penibil. Centrari numai si numai aiurea, si la ABSOLUT ORICE CONTACT cu adversarul se arunca pe jos si cerea fault. Nu cred ca este o atitudine de jucator stelist.
B. Stancu - 6 - degeaba pe teren, atata pot spune. Nu este varf impins si pace. Nu bate nici faze fixe, nu a avut ocazii, driblinguri, treceri in viteza, practic nu l-am vazut facand ceva notabil....de-abia la schimbare am obs. ca era si el pe teren...
D. Moreno - 8 - singurul jucator stelist care pune mingea jos si stie sa faca si un dribling, o patrundere, daca este nevoie. Poate deveni acel "constructor" de actiuni ofensive de care are Steaua nevoie, daca il sustine cineva pe flancuri si daca are un "pivot" in fata care sa redirectioneze baloanele.
Kapetanos - 8 - A intrat cateva zeci de secunde si imediat a creeat panica, a gasit o combinatie foarte buna la firul ierbii...a reusit in sub 1 minut sa faca cam ceea ce a facut Semedo tot meciul. Sunt ferm convins ca daca era introdus din minutul ~80 putea inscrie un gol. Grecul a demonstrat ca este in forma in ultimele meciuri si poate fi o solutie pe final de meci, chiar poate inscrie