Hai sa ne amagim inca o data k "puteam mai mult". Nu nene,nu puteam mai mult pentru k nu avem curaj. Chiar exista pe prima pagina un articol cu aceasta denumire insa cei de la Steaua nu cred k l-au lecturat.
Nu meritam mai mult pentru k nu avem echipa de la mijloc in sus pentru a construi ceva,iar cea care intra in teren e alcatuita din 2 parti,jucatorii bagati de Lacatus si jucatorii lui Becali. Arthuro s-a vazut clar ca e puscarie din primele meciuri insa Lacatus a continuat cu el iar becali declara k avea incredere in el,cum s-a sucarit becali pe el cum a iesit in sfarsit din prima echipa. Coincidenta nu? Mai e amuzanta coincidenta cu Semedo,care fiind acum preferatul patronului joaca mereu titular pe stanga desi,cu exceptia meciului cu gaz metan,nu a facut mare lucru. E clar,Semedo trebuie sa fie titular,cel putin inca vreo 5-6 meciuri pana cand se plictiseste becali de el. Halal de "management".
Sa revin la meciul de azi. Am intalnit o echipa medie din Italia,cu o ofensiva foarte buna(gilardino-Mutu iar jucatorii lor de pe flancuri au fost foarte rapizi si tehnici) insa cu o aparare praf(vezi meciul lor cu Lyon). Ce am facut noi? Exact,ne-am aparat. Trebuie spus un lucru care devine din ce in ce mai evident: Steaua NU STIE SA ATACE!!! Multi o sa mentioneze lipsa de valoare de acolo insa nu cred k borisov are niste van nistelroy pe acolo si totusi a bagat 2 boabe in poarta juventus-ului. E vorba de asezarea in teren si de calitatile jucatorilor si credeti-ma k nu ma dau antrenor cum fac multi de pe acest forum.
Pai hai sa vedem echipa de azi. Apararea a fost foarte buna(de fapt singurul capitol unde suntem de CL) si sincer le-as da nota 10 pentru meciul de azi,avand in vedere k ei duc greul in fiecare meci tare al Stelei tocmai pentru k de la mijloc in sus nu existam. La mijloc au fost alesi corect Radoi si Lovin,insa amandoi se descurca greu cu mingea si mai mult au fost postati in fata apararii decat la mijloc recuperand.
Greseala majora a fost la atacanti si la cei de pe flancuri:
-Banel a facut ce face el de obicei adica nimic. Unii o sa sara cu fundul in sus si k eroic s-a luptat cu Mutu in aparare,insa numarati cate centrari a dat si cate incursiuni a facut si o sa vedeti cat de "bine" a jucat
-Semedo a fost bagat fortat titular si ne-a scos peri albi. Pe langa faptul k a pierdut nu stiu cate mingi si-a bagat picioarele in cele 2 lansari foarte bune ale lui Lovin din prima repriza si a ratat acea faza clara de gol. Si se vede clar k nu e in largul lui pe stanga.
-Stancu nu a reusit mai nimic,cred k nu a castigat nici un duel aerian desi nu e vina lui pentru k a fost pus sa fie pivot cand el e varf de viteza.
-Dayro moreno. Nici nu stiu ce a jucat Dayro moreno astazi. Cica a fost un fel de varf insa abia a atins mingea si cand i se dadea mingea i se dadea pe sus,incomod,tocmai pentru k era marcat foarte bine.
Din motivele enuntate mai sus Steaua nu a existat in terenul advers. Jucatorii ofensivi au fost putini,la mari distante intre ei si au mai fost si pusi pe posturi aiurea. Sunt curios cate centrari bune au dat Semedo si Nicolita,cred k si Ogararu sau Lovin au dat mai multe.
Si cu acest atac foarte slab si jucand fricos tot am avut ocazii mari,ganditi-va ce faceam daca avem echipa de la mijloc in sus,cred k ii spulberam pe italieni. Fiorentina mi s-a parut un fel de Sampdoria cu un atac mai bun.
Steaua a prins gustul CL insa nu poti castiga meciuri doar cu apararea. Cu un toja pe stanga,Mirel-Lovin(thiago) pe zona centrala,cu szekely pe dreapta(doamne cine e rezerva lui Banel) si cu un kapetanos k pivot(alt pivot adevarat cu avem) iar Dayro sau Stancu varf aveam sanse mai mari azi. Repet,am intalnit o echipa cu aparare de 2 lei si am ales sa ne aparam. Jenant. Si daca credeti k l-am atacat pe Lacatus,injurati-ma,n-aveti decat.
Daca Steaua era o echipa mare astazi,castiga fara probleme,mai ramane sa ne amagim k o sa-i batem pe Lyon. Norocul nostru este k s-a terminat egal la muchen ca altfel nu mai ne puneam problema iesirii din grupe. La ce aparare avem,daca OAIE ar baga niste bani pentru niste jucatori ofensivi buni am iesi din grupele Champions League.
Pacat,mare pacat,Lacatus,unde este curajul de alta data?
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.