FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua LIVE scris pe fcsteaua.ro

«123»
SzabiStelistu30.09.2008 21:06

heei....trezitiva...am scos un punct in deplasare la Fiorentina,care are jucatori de 15 mil de euro,de ex Gilardino,si ala de la Catania....crek Vargas....in fine......si aia care au Criticat pe Arthuro.....CE A FACUT AZI Stancu???in fine....ma bucur,ca am scos un punc,desi se putea mai mult....next time :D:D FORZZA Steaua

piturca200230.09.2008 21:07
si e vinovat Lacatus ca lui Semedo ii trebuie 50.000 de ocazii ca sa inscrie?

NU...Lacatus e vinovat ca l-a bagat pe Semedo...Szekely sau toja meritau mult mai mult

da' du-te ma tu si antreneaza daca esti asa bun.

ce-a avut echipa asta de azi ? orice echipa ar baga Lacatus s-ar mai gasi un " expert " sa comenteze...

p.s. nu sunt fan Lacatus

jenant, cel mai jenant meci din istoria Stelei daca tinem cont de jucatorii de care dispune aceasta echipa si de cei ce au jucat in teren , jenant in comparatie cu ce ar putea sa arate aceasta echipa cu potentialul de care dispune ,in primul an nu ne puteam compara cu marile echipe (bate juventus 2-2 si desi imi vine sa inebunesc roma CFR 1-2) , in al doilea an aveam jucatorii penibili zaharia , surdu , Badea , rada dar acum este ridicol , ridicol , acest nenorocit de Mihai Stoica a distrus Steaua a ruinat-o pentru multi ani de acum incolo, un nenorocit de becali , un nenorocit de Dragomir, un nenorocit de vochin, nenorocitii de stiucani si geambasi, as vrea sa va intreb ce a facut voma asta de fotbalist de Bogdan Stancu, scarba de Semedo, antitalentul de Nicolita , penibilul de Lovin , iar Lacatus care se straduieste din ce in ce mai tare sa se auto demitizeze , un singur lucru mai tine aceasta echipa la linia de plutire cel mai bun portar din europa rufay, un fundas extraordinar Radoi si un fotbalist Dayro moreno, am trait o umilinta in seara asta , poate de o mie de ori mai dureroasa decat cele de pe vremea lui Olaroiu pentru acum aveam cu ce dar nu sa vrut

andrey_ptm_steaua30.09.2008 21:07

NU...Lacatus e vinovat ca l-a bagat pe Semedo...Szekely sau toja meritau mult mai mult

ce-a avut echipa asta de azi ? orice echipa ar baga Lacatus s-ar mai gasi un " expert " sa comenteze...

p.s. nu sunt fan Lacatus

din cauza asta e Romania unde e.....pt ca desi se poate mai mult ne multumim cu foarte putin....fii tu multumit ca batem gaz metanul cu 4-0 in campionat si in Liga abia trecem de jumatatea terenului....

tu ce meci ai privit?

intrebarea e ce meci ai vazut tu...am avut si noi 3 ocazii mai mari...2 suturi ale lui Semedo(unul pe coltul scurt pe langa poarta si unul respins de frey) si sutul lui szekely...esti multumit cu atat????ai vazut tu fundasii laterali sa aiba macar o centrare in careu?

ANTIgigi30.09.2008 21:07
Din nefericire....am prestat din nou un joc modest (sa nu zic mai mult) si crispat. Ne-am aparat ca si o echipa ce joaca pentru prima oara intr-un meci de cupa europeana. Dayro Moreno a jucat execrabil. Semedo din pacate, pare a deveni un Surdu 2. Felicitari pentru Lovin...Ghionea si Goian la fel. Zapata......cum ne-a obisnuit.

esti un frustrat

Cred ca din cauza pozitiei geografice ai anumite probleme de vizionare. Sa revenim totusi la normal: Daca nu iti convine....atunci argumenteaza de ce, daca nu, atunci ai "puterea" sa taci. E usor sa critici pe altii, dar e mult mai greu sa-ti expui o parere. Tu de exemplu....nu ai personalitate. Asa ca pastreaza-ti parerea doar pentru tine.

Joga Bonito30.09.2008 21:09

In mod normal daca Fiorentina dadea de Zenit si-o furau cu 3-4 la zero. Mutu & Co au jucat la fel de slabi ca noi.

Dupa parerea mea, un cuplu Arthuro-Stancu ar fi mai eficient in atac. Dayro ar trebui sa faca tusa pana isi revine din letargia asta inexplicabila.

alex_lef30.09.2008 21:10

Cand te multumesti cu putin obtii putin. Spui ca vrei sa te califici in optimile CL si nu ataci acasa la cea mai accesibila echipa din grupa?! Steaua, personal nu mi-a dat in niciun moment senzatia ca vrea sa castige in seara asta...Suntem mici (mici de tot as putea spune) si am face bine sa acceptam asta.

ps: daca l-ati criticat pe Arthuro, criticati-l si pe B.Stancu care n-a atins mingea de 5 ori azi. Brazilianul vreti nu vreti a fost printre cei mai buni cu Bayern si a aratat ca stie fotbal.

DanStan30.09.2008 21:10
Am niste nervi in mine....

Fiorentina era de batut.

Ne-am batut joc de 3 puncte.

Nu se poate sa ratezi 3 ocazii clare de gol.

Semedo nu e fotbalist.

In CL daca ai 3 ocazii si nu dai gol nu esti fotbalist.

Puteam castiga usor!

Pacat!

Am pierdut 2 puncte.

Hauleo, boierule, da' intreaba-te mai intai ce se-ntampla daca NU se creau ocaziile alea. Iti inchipui ca orice echipa de doi lei poa' sa-si creeze ocazii la Florenta ? Da, am pierdut ceva, da' nu in meciul asta. Am pierdut in meciul cu nemtii, cand in prima repriza ne-au calcat in picioare. Iar daca Fiorentina era de batut or sa ne-arate nemtii, ca francezii i-au iertat acu' doua saptamani.

In mod normal daca Fiorentina dadea de Zenit si-o furau cu 3-4 la zero.

Mie-mi zici ? Iar daca dadea de CFR Cluj lua 7. Stai sa vezi maine-n presa isterie cum ca Fiorentina e mai slaba ca Gloria Buzau ...

Adrian30.09.2008 21:11

Dayro joaca tot mai retras de la meci la meci.

Peste 3-4 saptamani o sa joace intre Goian si Ghionea ca libero.

DanStan

Fiorentina a avut un sut pe poarta noastra.Si ala de la distanta.

In rest au tras tot pe langa.

Noi am avut 5 ocazii clare!

3 Semedo, 1 Dayro, 1 Kapetanos.

piturca200230.09.2008 21:11

p.s. nu sunt fan Lacatus

jenant, cel mai jenant meci din istoria Stelei daca tinem cont de jucatorii de care dispune aceasta echipa si de cei ce au jucat in teren , jenant in comparatie cu ce ar putea sa arate aceasta echipa cu potentialul de care dispune ,in primul an nu ne puteam compara cu marile echipe (bate juventus 2-2 si desi imi vine sa inebunesc roma CFR 1-2) , in al doilea an aveam jucatorii penibili zaharia , surdu , Badea , rada dar acum este ridicol , ridicol , acest nenorocit de Mihai Stoica a distrus Steaua a ruinat-o pentru multi ani de acum incolo, un nenorocit de becali , un nenorocit de Dragomir, un nenorocit de vochin, nenorocitii de stiucani si geambasi, as vrea sa va intreb ce a facut voma asta de fotbalist de Bogdan Stancu, scarba de Semedo, antitalentul de Nicolita , penibilul de Lovin , iar Lacatus care se straduieste din ce in ce mai tare sa se auto demitizeze , un singur lucru mai tine aceasta echipa la linia de plutire cel mai bun portar din europa rufay, un fundas extraordinar Radoi si un fotbalist Dayro moreno, am trait o umilinta in seara asta , poate de o mie de ori mai dureroasa decat cele de pe vremea lui Olaroiu pentru acum aveam cu ce dar nu sa vrut

o sa fiu injurat , bannat in fine accept orice dar asa nu se mai poate , ne-au furat bucuria fotbalului , totul pentru un punct anonim cu olanda, cu franta , cu fiorentina iar in timpul asta croatia batea anglia pe wembley rusia batea olanda, turcia pierdea senzational cu germania, CFR batea roma , bate borisov inscria 2 goluri celor de la juventus , unde esti tu Ion Alecsandrescu, unde esti tu nea imi, unde esti tu Valentin, ce sa ales din Steaua noastra magica

predatorpulse730.09.2008 21:14

Hai sa ne amagim inca o data k "puteam mai mult". Nu nene,nu puteam mai mult pentru k nu avem curaj. Chiar exista pe prima pagina un articol cu aceasta denumire insa cei de la Steaua nu cred k l-au lecturat.

Nu meritam mai mult pentru k nu avem echipa de la mijloc in sus pentru a construi ceva,iar cea care intra in teren e alcatuita din 2 parti,jucatorii bagati de Lacatus si jucatorii lui Becali. Arthuro s-a vazut clar ca e puscarie din primele meciuri insa Lacatus a continuat cu el iar becali declara k avea incredere in el,cum s-a sucarit becali pe el cum a iesit in sfarsit din prima echipa. Coincidenta nu? Mai e amuzanta coincidenta cu Semedo,care fiind acum preferatul patronului joaca mereu titular pe stanga desi,cu exceptia meciului cu gaz metan,nu a facut mare lucru. E clar,Semedo trebuie sa fie titular,cel putin inca vreo 5-6 meciuri pana cand se plictiseste becali de el. Halal de "management".

Sa revin la meciul de azi. Am intalnit o echipa medie din Italia,cu o ofensiva foarte buna(gilardino-Mutu iar jucatorii lor de pe flancuri au fost foarte rapizi si tehnici) insa cu o aparare praf(vezi meciul lor cu Lyon). Ce am facut noi? Exact,ne-am aparat. Trebuie spus un lucru care devine din ce in ce mai evident: Steaua NU STIE SA ATACE!!! Multi o sa mentioneze lipsa de valoare de acolo insa nu cred k borisov are niste van nistelroy pe acolo si totusi a bagat 2 boabe in poarta juventus-ului. E vorba de asezarea in teren si de calitatile jucatorilor si credeti-ma k nu ma dau antrenor cum fac multi de pe acest forum.

Pai hai sa vedem echipa de azi. Apararea a fost foarte buna(de fapt singurul capitol unde suntem de CL) si sincer le-as da nota 10 pentru meciul de azi,avand in vedere k ei duc greul in fiecare meci tare al Stelei tocmai pentru k de la mijloc in sus nu existam. La mijloc au fost alesi corect Radoi si Lovin,insa amandoi se descurca greu cu mingea si mai mult au fost postati in fata apararii decat la mijloc recuperand.

Greseala majora a fost la atacanti si la cei de pe flancuri:

-Banel a facut ce face el de obicei adica nimic. Unii o sa sara cu fundul in sus si k eroic s-a luptat cu Mutu in aparare,insa numarati cate centrari a dat si cate incursiuni a facut si o sa vedeti cat de "bine" a jucat

-Semedo a fost bagat fortat titular si ne-a scos peri albi. Pe langa faptul k a pierdut nu stiu cate mingi si-a bagat picioarele in cele 2 lansari foarte bune ale lui Lovin din prima repriza si a ratat acea faza clara de gol. Si se vede clar k nu e in largul lui pe stanga.

-Stancu nu a reusit mai nimic,cred k nu a castigat nici un duel aerian desi nu e vina lui pentru k a fost pus sa fie pivot cand el e varf de viteza.

-Dayro moreno. Nici nu stiu ce a jucat Dayro moreno astazi. Cica a fost un fel de varf insa abia a atins mingea si cand i se dadea mingea i se dadea pe sus,incomod,tocmai pentru k era marcat foarte bine.

Din motivele enuntate mai sus Steaua nu a existat in terenul advers. Jucatorii ofensivi au fost putini,la mari distante intre ei si au mai fost si pusi pe posturi aiurea. Sunt curios cate centrari bune au dat Semedo si Nicolita,cred k si Ogararu sau Lovin au dat mai multe.

Si cu acest atac foarte slab si jucand fricos tot am avut ocazii mari,ganditi-va ce faceam daca avem echipa de la mijloc in sus,cred k ii spulberam pe italieni. Fiorentina mi s-a parut un fel de Sampdoria cu un atac mai bun.

Steaua a prins gustul CL insa nu poti castiga meciuri doar cu apararea. Cu un toja pe stanga,Mirel-Lovin(thiago) pe zona centrala,cu szekely pe dreapta(doamne cine e rezerva lui Banel) si cu un kapetanos k pivot(alt pivot adevarat cu avem) iar Dayro sau Stancu varf aveam sanse mai mari azi. Repet,am intalnit o echipa cu aparare de 2 lei si am ales sa ne aparam. Jenant. Si daca credeti k l-am atacat pe Lacatus,injurati-ma,n-aveti decat.

Daca Steaua era o echipa mare astazi,castiga fara probleme,mai ramane sa ne amagim k o sa-i batem pe Lyon. Norocul nostru este k s-a terminat egal la muchen ca altfel nu mai ne puneam problema iesirii din grupe. La ce aparare avem,daca OAIE ar baga niste bani pentru niste jucatori ofensivi buni am iesi din grupele Champions League.

Pacat,mare pacat,Lacatus,unde este curajul de alta data?

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

andrey_ptm_steaua30.09.2008 21:15

suntem vai de noi...cred ca suntem singura echipa din Liga care are pe banka decat un atacant...vrem optimile Ligii insa abia legam 2 pase in atac...atatea vorbe Steaua va ataca,o sa atacam trebuie sa inscriem si ne aparam pe 2 randuri...

piturca200230.09.2008 21:15

p.s. nu sunt fan Lacatus

din cauza asta e Romania unde e.....pt ca desi se poate mai mult ne multumim cu foarte putin....fii tu multumit ca batem gaz metanul cu 4-0 in campionat si in Liga abia trecem de jumatatea terenului....

tu ce meci ai privit?

intrebarea e ce meci ai vazut tu...am avut si noi 3 ocazii mai mari...2 suturi ale lui Semedo(unul pe coltul scurt pe langa poarta si unul respins de frey) si sutul lui szekely...esti multumit cu atat????ai vazut tu fundasii laterali sa aiba macar o centrare in careu?

n-am avut 2 ocazii ci 2 prostii marca "zambrotta" doar ca Semedo nu a fost Mutu si pasatorul nu a fost tamas

xray_rom30.09.2008 21:16

Mai, fratilor!

Unii au pierdut simtul realitatii!!!

Am jucat in deplasare cu Fiorentina care a dat 50 de milioane pe transferuri in vara asta, cea care a facut 2-2 cu Lyon dupa ce a condus cu 2-0...si nu cu Gaz Metan!!!

Credeti ca aia erau adormiti si impiedicati pe teren sa-i intoarcem cum vrem??

Ce a facut Mutu& Co???

Ne-am anihilat reciproc, ca apararea a fost ok!!! Daca ne pravaleam peste ei o incasam asa cum era atunci cand a iesit Zapata miraculos pe la vreo 35 m ... dupa o ocazie a noastra!

Sigur, este frustrant sa ai ocaziile alea si sa le ratezi si cu mai multa atentie si curaj se putea mai mult, dar de aici pana a avea pretentii sa zgurdam de parca am fi avut jaloane ca adversari e o cale lunga!

bodanelu30.09.2008 21:16
Dayro joaca tot mai retras de la meci la meci.

Peste 3-4 saptamani o sa joace intre Goian si Ghionea ca libero.

DanStan

Dayro, a jucat varf impins in seara asta, cel retras fiind Stancu ;)

DanStan30.09.2008 21:17
DanStan

Io ce spuneam ? Si FC Andorra ii batea p-astia. Moaa, ce misto ca n-am ajuns in UEFA sa jucam cu alde Nijmegen, ca ne rupeau aia. Da' cu Fiorentina e altceva, p-astia trebua sa-i invingem la scor cu echipa a 3-a.

Fratii mei, dupa meciu' cu nemtii erati in al 9-lea cer ca Steaua 'a jucat fotbal, dom'le!'. Si era vorba de un meci pierdut acasa. Acu' va plangeti de parca ne-a invins 17 Nentori desi rezultatul e mult mai bun iar jocul a fost mult peste cel cu Bayern. Hotarati-va odata !

Adrian30.09.2008 21:18
Dayro, a jucat varf impins in seara asta, cel retras fiind Stancu ;)

Fii serios!

Dane, avem jucatori buni!

Indiferent ce zice lumea, asta e adevarul.Avem un lot foarte, foarte bun.

Poate cel mai bun de multi ani incoace.

Astazi am fost mai periculosi si meritam sa batem.

Doar noi am facut sa nu luam alea 3 puncte.

Nu trebuie sa ne multumim cu putin!

alex_lef30.09.2008 21:18

spunea cineva mai sus ca Radoi si Lovin au betonat mijlocul. Gresit!!! au betonat apararea (careul) asta ne-a lipsit astazi: MIJLOCUL! toate mingiile respinse de aparare ajungeau la ei, n-am facut o recuperare la linia de centru (daca stau sa ma gandesc nu prea am facut recuperari) ne-am aparat foarte jos. Pressing zero. Am asteptat si tot asteptat cum am facut si la Cluj. Si tot o sa asteptam..asteptam...

andrey_ptm_steaua30.09.2008 21:23

trebuie sa ne obisnuim asta este Steaua lui Lacatus.....dam un gol si pe urma ne aparam(asta in caz ca inscriem)...cu CFR am faqt la fel...acum abia treceam mijlokul terenului si atunci o faceam cu 2 jukatori , maxim 3

piturca200230.09.2008 21:25
Hai sa ne amagim inca o data k "puteam mai mult". Nu nene,nu puteam mai mult pentru k nu avem curaj. Chiar exista pe prima pagina un articol cu aceasta denumire insa cei de la Steaua nu cred k l-au lecturat.

Nu meritam mai mult pentru k nu avem echipa de la mijloc in sus pentru a construi ceva,iar cea care intra in teren e alcatuita din 2 parti,jucatorii bagati de Lacatus si jucatorii lui Becali. Arthuro s-a vazut clar ca e puscarie din primele meciuri insa Lacatus a continuat cu el iar becali declara k avea incredere in el,cum s-a sucarit becali pe el cum a iesit in sfarsit din prima echipa. Coincidenta nu? Mai e amuzanta coincidenta cu Semedo,care fiind acum preferatul patronului joaca mereu titular pe stanga desi,cu exceptia meciului cu gaz metan,nu a facut mare lucru. E clar,Semedo trebuie sa fie titular,cel putin inca vreo 5-6 meciuri pana cand se plictiseste becali de el. Halal de "management".

Sa revin la meciul de azi. Am intalnit o echipa medie din Italia,cu o ofensiva foarte buna(gilardino-Mutu iar jucatorii lor de pe flancuri au fost foarte rapizi si tehnici) insa cu o aparare praf(vezi meciul lor cu Lyon). Ce am facut noi? Exact,ne-am aparat. Trebuie spus un lucru care devine din ce in ce mai evident: Steaua NU STIE SA ATACE!!! Multi o sa mentioneze lipsa de valoare de acolo insa nu cred k borisov are niste van nistelroy pe acolo si totusi a bagat 2 boabe in poarta juventus-ului. E vorba de asezarea in teren si de calitatile jucatorilor si credeti-ma k nu ma dau antrenor cum fac multi de pe acest forum.

Pai hai sa vedem echipa de azi. Apararea a fost foarte buna(de fapt singurul capitol unde suntem de CL) si sincer le-as da nota 10 pentru meciul de azi,avand in vedere k ei duc greul in fiecare meci tare al Stelei tocmai pentru k de la mijloc in sus nu existam. La mijloc au fost alesi corect Radoi si Lovin,insa amandoi se descurca greu cu mingea si mai mult au fost postati in fata apararii decat la mijloc recuperand.

Greseala majora a fost la atacanti si la cei de pe flancuri:

-Banel a facut ce face el de obicei adica nimic. Unii o sa sara cu fundul in sus si k eroic s-a luptat cu Mutu in aparare,insa numarati cate centrari a dat si cate incursiuni a facut si o sa vedeti cat de "bine" a jucat

-Semedo a fost bagat fortat titular si ne-a scos peri albi. Pe langa faptul k a pierdut nu stiu cate mingi si-a bagat picioarele in cele 2 lansari foarte bune ale lui Lovin din prima repriza si a ratat acea faza clara de gol. Si se vede clar k nu e in largul lui pe stanga.

-Stancu nu a reusit mai nimic,cred k nu a castigat nici un duel aerian desi nu e vina lui pentru k a fost pus sa fie pivot cand el e varf de viteza.

-Dayro moreno. Nici nu stiu ce a jucat Dayro moreno astazi. Cica a fost un fel de varf insa abia a atins mingea si cand i se dadea mingea i se dadea pe sus,incomod,tocmai pentru k era marcat foarte bine.

Din motivele enuntate mai sus Steaua nu a existat in terenul advers. Jucatorii ofensivi au fost putini,la mari distante intre ei si au mai fost si pusi pe posturi aiurea. Sunt curios cate centrari bune au dat Semedo si Nicolita,cred k si Ogararu sau Lovin au dat mai multe.

Si cu acest atac foarte slab si jucand fricos tot am avut ocazii mari,ganditi-va ce faceam daca avem echipa de la mijloc in sus,cred k ii spulberam pe italieni. Fiorentina mi s-a parut un fel de Sampdoria cu un atac mai bun.

Steaua a prins gustul CL insa nu poti castiga meciuri doar cu apararea. Cu un toja pe stanga,Mirel-Lovin(thiago) pe zona centrala,cu szekely pe dreapta(doamne cine e rezerva lui Banel) si cu un kapetanos k pivot(alt pivot adevarat cu avem) iar Dayro sau Stancu varf aveam sanse mai mari azi. Repet,am intalnit o echipa cu aparare de 2 lei si am ales sa ne aparam. Jenant. Si daca credeti k l-am atacat pe Lacatus,injurati-ma,n-aveti decat.

Daca Steaua era o echipa mare astazi,castiga fara probleme,mai ramane sa ne amagim k o sa-i batem pe Lyon. Norocul nostru este k s-a terminat egal la muchen ca altfel nu mai ne puneam problema iesirii din grupe. La ce aparare avem,daca OAIE ar baga niste bani pentru niste jucatori ofensivi buni am iesi din grupele Champions League.

Pacat,mare pacat,Lacatus,unde este curajul de alta data?

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

de aceea sunt atat de suparat si imi vine sa inebunesc , de aceea a fost cea mai trista seara din Liga Campionilor pentru mine, pentru ca ne batem joc de esenta fotbalului ,aceea de a juca de A ATACA , indiferent de adversar, de aceea il iubesc pe cruiff si il urasc pe capello, de aceea italia va fi mereu o natiune de frustrati iar olanda brazilia si argentina vor fi invingatoare, m-am saturat de fotbal tacticizat vreau doar fotbal, daca Steaua juca acest tip de fotbal de-alungul istoriei nu trecea nici macar de optimile cupelor europene, noi care l-am avut pe Marcel Raducanu care-si batea joc de englezi pe wembley, pe Iordanescu care isi batea joc de fundasi si mijlocasi barcelonei la sevilla, care am avut macar un Catalin Munteanu, macar un denis serban , macar un Panduru am ajuns sa jucam cu Lovin, Semedo , Banel si Bogdan Stancu

DanStan30.09.2008 21:28

Unu' zice ca am avut 5 ocazii. Altu' ca 'abia trecem mijocu' terenului'. Presupun ca ocaziile alea au fost suturi de la 60 de metri. Sau, cine stie, mai nou oricine are chef poa' sa stea in careul italienilor si aia nu misca. D'abia asteptau aia o ocazie de contraatac, mai ales ca fundasii nostri sunt lenti. Cat depsre faza aia ca 'nu s-a facut nici o recuperare la mijlocul terenului' ... fratie, dai cte o bere pentru fiecare recuperare ? Ca vreau sa ma pilesc vrea saptamana - doua ...

@ predatorpulse

nu ziceau toti egzpertii pe-ici ca Stancu TREBUIE sa joace in locul lui Arthuro ? Ca e varf de varf, ca marcheaza, ca face ... Pai insemna ca toti specialistii astia-s pe langa daca acum Stancu nu mai e valabil ca inlocuitor al lui Arthuro.

de aceea sunt atat de suparat si imi vine sa inebunesc , de aceea a fost cea mai trista seara din Liga Campionilor pentru mine, pentru ca ne batem joc de esenta fotbalului ,aceea de a juca de A ATACA , indiferent de adversar

Neostelismu' in actiune. Nu te oftici ca te invinge Bayern acasa dupa o prima repriza catastrofala da' te oftici dupa 0-0 cu Fiorentina in deplasare si 3-4 ocazii clare de egol. Te plangi ca Steaua 'nu ataca' de parca ocaziile de gol nu presupun constructie si sut la poarta. Mari stelisti, voi ati vazut Steaua - Genoa in '91 ? 60 de minte a atacat Steaua. S-au aparat italienii exact cum s-a aparat Steaua in seara asta. Cat a fost scorul ? Steaua - Genoa 0 - 1.

Prefer un 0-0 la Florenta si 4 ocazii decat chinuiala aia care te scotea din minti. Apropo, voi realizati cam ce sucar e la italieni ? E, prefer sa stiu ca se dau cu capul de pereti decat ca ne-au invins pe contraatac dupa ce i-am dominat 60 de minute.

redondo30.09.2008 22:19
Unu' zice ca am avut 5 ocazii. Altu' ca 'abia trecem mijocu' terenului'. Presupun ca ocaziile alea au fost suturi de la 60 de metri. Sau, cine stie, mai nou oricine are chef poa' sa stea in careul italienilor si aia nu misca. D'abia asteptau aia o ocazie de contraatac, mai ales ca fundasii nostri sunt lenti. Cat depsre faza aia ca 'nu s-a facut nici o recuperare la mijlocul terenului' ... fratie, dai cte o bere pentru fiecare recuperare ? Ca vreau sa ma pilesc vrea saptamana - doua ...

@ predatorpulse

nu ziceau toti egzpertii pe-ici ca Stancu TREBUIE sa joace in locul lui Arthuro ? Ca e varf de varf, ca marcheaza, ca face ... Pai insemna ca toti specialistii astia-s pe langa daca acum Stancu nu mai e valabil ca inlocuitor al lui Arthuro.

de aceea sunt atat de suparat si imi vine sa inebunesc , de aceea a fost cea mai trista seara din Liga Campionilor pentru mine, pentru ca ne batem joc de esenta fotbalului ,aceea de a juca de A ATACA , indiferent de adversar

Neostelismu' in actiune. Nu te oftici ca te invinge Bayern acasa dupa o prima repriza catastrofala da' te oftici dupa 0-0 cu Fiorentina in deplasare si 3-4 ocazii clare de egol. Te plangi ca Steaua 'nu ataca' de parca ocaziile de gol nu presupun constructie si sut la poarta. Mari stelisti, voi ati vazut Steaua - Genoa in '91 ? 60 de minte a atacat Steaua. S-au aparat italienii exact cum s-a aparat Steaua in seara asta. Cat a fost scorul ? Steaua - Genoa 0 - 1.

Prefer un 0-0 la Florenta si 4 ocazii decat chinuiala aia care te scotea din minti. Apropo, voi realizati cam ce sucar e la italieni ? E, prefer sa stiu ca se dau cu capul de pereti decat ca ne-au invins pe contraatac dupa ce i-am dominat 60 de minute.

Am vazut acel meci.A marcat Skuhravy dupa o gafa a lui Bogdan Bucur si ne-au batut si la ei tot cu 1-0 desi am jucat bine.Cu un tur inainte Genoa eliminase si pe Dinamo.

«123»