FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua LIVE scris pe fcsteaua.ro

«123»
steaua_gloria30.09.2008 20:45

Kapetanos a avut ocazia meciului .

bodanelu30.09.2008 20:47

si e vinovat Lacatus ca lui Semedo ii trebuie 50.000 de ocazii ca sa inscrie?

zloty30.09.2008 20:47
uite frate,30 sec i-a trebuit lu Kapetanos sa-si creeze ocazie...daca era destept Lacatus,il baga de prin minutu 70 cand eram morti in atac :|

nu frate kapetanos s-a aflat la capatul unei pase f bune de la tiago ,nu stiu de ce nu joaca mai mult portughezul ? iar cum ar fi sa avem si noi un mijlocas stanga de picior stang?? un toja poate?? si un mijlocas dreapta care sa centreze bine nu o marioneta

Ps:de ce cel mai atehnic jucator de pe teren bate loviturile libere??

Catalyn0730.09.2008 20:48

kapetanos e perfect pt ultimele 15 min. atat. in schimb tiago pt 90 de min in locu lui Lovin

strezahuzum30.09.2008 20:48

Gata, eu sunt fan Kapetanos de acuma. Hai cu grecu ! Daca tot vrem "stalp" pentru careu, parca mai bine cu asta.

steaua_gloria30.09.2008 20:49

tiago e praf ma baieti

maye30.09.2008 20:50

e al doilea meci de Liga dupa care spun ca se putea mai mult....dar cred ca ma amagesc singur...

zloty30.09.2008 20:50
tiago e praf ma baieti

da ,prostu naibi ce e el,chiar stie sa preiameci sa dea o pasa ,sa aruncam cu pietre in el la urmatoru

ros-albastru4ever30.09.2008 20:51
uite frate,30 sec i-a trebuit lu Kapetanos sa-si creeze ocazie...daca era destept Lacatus,il baga de prin minutu 70 cand eram morti in atac :|

nu frate kapetanos s-a aflat la capatul unei pase f bune de la tiago ,nu stiu de ce nu joaca mai mult portughezul ? iar cum ar fi sa avem si noi un mijlocas stanga de picior stang?? un toja poate?? si un mijlocas dreapta care sa centreze bine nu o marioneta

Ps:de ce cel mai atehnic jucator de pe teren bate loviturile libere??

toja e mijlocas central dupa mintea lui Lacatus si nu avea loc intre Lovin si Radoi :-j

CoRsSo30.09.2008 20:52

Respect Lovin si Radoi!

Kapetanos ar trebui sa joace mai mult.

Laca, deschide-ti ochii. E imposibil sa-l bagi pe Nicolita pe dreapta si sa l lasi sa bate loviturile libere. Plus de asta, nu inteleg ce cauta Toja pe banca. Probabil, dupa mintea lui Lacatush, el este mijlocas central.

andrey_ptm_steaua30.09.2008 20:52

NU...Lacatus e vinovat ca l-a bagat pe Semedo...Szekely sau toja meritau mult mai mult

fedora30.09.2008 20:54

Uf, Tiago ar trebuie sa fie titular incontestabil.

Multa, multa frica in jocul de azi.

Nu ma incalzeste cu nimic punctul scos, e un punct gretos.

Catalyn0730.09.2008 20:54

NU...Lacatus e vinovat ca l-a bagat pe Semedo...Szekely sau toja meritau mult mai mult

da' du-te ma tu si antreneaza daca esti asa bun.

ce-a avut echipa asta de azi ? orice echipa ar baga Lacatus s-ar mai gasi un " expert " sa comenteze...

p.s. nu sunt fan Lacatus

steaua_gloria30.09.2008 20:55

Toja in locul lui Semedo ? Nici ocaziile astea nu le aveam . Aveam mingi inapoi si mingi pierdute.

ANTIgigi30.09.2008 20:56

Din nefericire....am prestat din nou un joc modest (sa nu zic mai mult) si crispat. Ne-am aparat ca si o echipa ce joaca pentru prima oara intr-un meci de cupa europeana. Dayro Moreno a jucat execrabil. Semedo din pacate, pare a deveni un Surdu 2. Felicitari pentru Lovin...Ghionea si Goian la fel. Zapata......cum ne-a obisnuit.

steaua_gloria30.09.2008 20:58

Jucatorii care au dezamagit au fost Dayro si Stancu , in nici un caz Semedo. Semedo a ratat, asta e, la meciul urmator probabil ca n-o sa se mai intample.

thor_clone30.09.2008 20:58

Pacat.puteam as batem lejer.cea mai accesibila grupa de cand participa Steaua in CL si ne batem joc de sansa...

Comentatorii niste boi profesionisti

DanStan30.09.2008 21:01

Pentru un joc in deplasare e foarte bine. Si e un rezultat care ii arde pe italieni. Acum trebuie sa-i sparga la bot pe Bayern, altfel nemtii si francezii merg mai departe. In plus, nea Mutulache va avea probleme, o sa iasa circ mare la ei. E important sa mai si deranjezi in Liga, altfel nici nu existi. Oricum, sa nu uitam ca acum doua saptamani dupa 45 de minute zicem mersi ca e doar 0 - 1. Fata de meciul ala echipa a jucat cu mult mai bine.

andrey_ptm_steaua30.09.2008 21:01

ce-a avut echipa asta de azi ? orice echipa ar baga Lacatus s-ar mai gasi un " expert " sa comenteze...

p.s. nu sunt fan Lacatus

din cauza asta e Romania unde e.....pt ca desi se poate mai mult ne multumim cu foarte putin....fii tu multumit ca batem gaz metanul cu 4-0 in campionat si in Liga abia trecem de jumatatea terenului....

stelist24/2430.09.2008 21:02
Din nefericire....am prestat din nou un joc modest (sa nu zic mai mult) si crispat. Ne-am aparat ca si o echipa ce joaca pentru prima oara intr-un meci de cupa europeana. Dayro Moreno a jucat execrabil. Semedo din pacate, pare a deveni un Surdu 2. Felicitari pentru Lovin...Ghionea si Goian la fel. Zapata......cum ne-a obisnuit.

esti un frustrat

zloty30.09.2008 21:02
Jucatorii care au dezamagit au fost Dayro si Stancu , in nici un caz Semedo. Semedo a ratat, asta e, la meciul urmator probabil ca n-o sa se mai intample.

daaaa cu otopeniu nu mai rateaza ca in meciurile importante a fost brici Semedo ,toja e mai bun pa postu de mijlocas stanga (doar pa postu asta) Semedo cred ca s-ar fi descurcat si in banda dreapta

ce cauta Banel sa execute lov libere???

MALDINI30.09.2008 21:02

Pana la urma bun si 0-0 desi puteam mai mult !!!

Adrian30.09.2008 21:03

Am niste nervi in mine....

Fiorentina era de batut.

Ne-am batut joc de 3 puncte.

Nu se poate sa ratezi 3 ocazii clare de gol.

Semedo nu e fotbalist.

In CL daca ai 3 ocazii si nu dai gol nu esti fotbalist.

Radoi si Lovin au sigilat mijlocul si au facut legea.

Pacat ca nu a facut Lacatus schimbarile mai rapid.

Nu am inteles de ce, daca am jucat cu Stancu in locul lui Arthuro, s-a insistat tot cu mingi pe sus.

Si nu am mai inteles de ce naiba bate Banel toate loviturile libere.

Puteam castiga usor!

Pacat!

Am pierdut 2 puncte.

stelist24/2430.09.2008 21:03

p.s. nu sunt fan Lacatus

din cauza asta e Romania unde e.....pt ca desi se poate mai mult ne multumim cu foarte putin....fii tu multumit ca batem gaz metanul cu 4-0 in campionat si in Liga abia trecem de jumatatea terenului....

tu ce meci ai privit?

steaua_gloria30.09.2008 21:03

Asta cu Banel la lovituri libere nici eu nu o inteleg. N-o fi altul mai bun probabil, desi sunt sigur ca Semedo sau Dayro ar da mai bine. Ce sa mai zic de zapata.

«123»