Kapetanos a avut ocazia meciului .
Kapetanos a avut ocazia meciului .
si e vinovat Lacatus ca lui Semedo ii trebuie 50.000 de ocazii ca sa inscrie?
uite frate,30 sec i-a trebuit lu Kapetanos sa-si creeze ocazie...daca era destept Lacatus,il baga de prin minutu 70 cand eram morti in atac![]()
nu frate kapetanos s-a aflat la capatul unei pase f bune de la tiago ,nu stiu de ce nu joaca mai mult portughezul ? iar cum ar fi sa avem si noi un mijlocas stanga de picior stang?? un toja poate?? si un mijlocas dreapta care sa centreze bine nu o marioneta
Ps:de ce cel mai atehnic jucator de pe teren bate loviturile libere??
kapetanos e perfect pt ultimele 15 min. atat. in schimb tiago pt 90 de min in locu lui Lovin
Gata, eu sunt fan Kapetanos de acuma. Hai cu grecu ! Daca tot vrem "stalp" pentru careu, parca mai bine cu asta.
tiago e praf ma baieti
e al doilea meci de Liga dupa care spun ca se putea mai mult....dar cred ca ma amagesc singur...
tiago e praf ma baieti
da ,prostu naibi ce e el,chiar stie sa preiameci sa dea o pasa ,sa aruncam cu pietre in el la urmatoru
uite frate,30 sec i-a trebuit lu Kapetanos sa-si creeze ocazie...daca era destept Lacatus,il baga de prin minutu 70 cand eram morti in atac![]()
nu frate kapetanos s-a aflat la capatul unei pase f bune de la tiago ,nu stiu de ce nu joaca mai mult portughezul ? iar cum ar fi sa avem si noi un mijlocas stanga de picior stang?? un toja poate?? si un mijlocas dreapta care sa centreze bine nu o marioneta
Ps:de ce cel mai atehnic jucator de pe teren bate loviturile libere??
toja e mijlocas central dupa mintea lui Lacatus si nu avea loc intre Lovin si Radoi :-j
Respect Lovin si Radoi!
Kapetanos ar trebui sa joace mai mult.
Laca, deschide-ti ochii. E imposibil sa-l bagi pe Nicolita pe dreapta si sa l lasi sa bate loviturile libere. Plus de asta, nu inteleg ce cauta Toja pe banca. Probabil, dupa mintea lui Lacatush, el este mijlocas central.
NU...Lacatus e vinovat ca l-a bagat pe Semedo...Szekely sau toja meritau mult mai mult
Uf, Tiago ar trebuie sa fie titular incontestabil.
Multa, multa frica in jocul de azi.
Nu ma incalzeste cu nimic punctul scos, e un punct gretos.
NU...Lacatus e vinovat ca l-a bagat pe Semedo...Szekely sau toja meritau mult mai mult
da' du-te ma tu si antreneaza daca esti asa bun.
ce-a avut echipa asta de azi ? orice echipa ar baga Lacatus s-ar mai gasi un " expert " sa comenteze...
p.s. nu sunt fan Lacatus
Toja in locul lui Semedo ? Nici ocaziile astea nu le aveam . Aveam mingi inapoi si mingi pierdute.
Din nefericire....am prestat din nou un joc modest (sa nu zic mai mult) si crispat. Ne-am aparat ca si o echipa ce joaca pentru prima oara intr-un meci de cupa europeana. Dayro Moreno a jucat execrabil. Semedo din pacate, pare a deveni un Surdu 2. Felicitari pentru Lovin...Ghionea si Goian la fel. Zapata......cum ne-a obisnuit.
Jucatorii care au dezamagit au fost Dayro si Stancu , in nici un caz Semedo. Semedo a ratat, asta e, la meciul urmator probabil ca n-o sa se mai intample.
Pacat.puteam as batem lejer.cea mai accesibila grupa de cand participa Steaua in CL si ne batem joc de sansa...
Comentatorii niste boi profesionisti
Pentru un joc in deplasare e foarte bine. Si e un rezultat care ii arde pe italieni. Acum trebuie sa-i sparga la bot pe Bayern, altfel nemtii si francezii merg mai departe. In plus, nea Mutulache va avea probleme, o sa iasa circ mare la ei. E important sa mai si deranjezi in Liga, altfel nici nu existi. Oricum, sa nu uitam ca acum doua saptamani dupa 45 de minute zicem mersi ca e doar 0 - 1. Fata de meciul ala echipa a jucat cu mult mai bine.
ce-a avut echipa asta de azi ? orice echipa ar baga Lacatus s-ar mai gasi un " expert " sa comenteze...
p.s. nu sunt fan Lacatus
din cauza asta e Romania unde e.....pt ca desi se poate mai mult ne multumim cu foarte putin....fii tu multumit ca batem gaz metanul cu 4-0 in campionat si in Liga abia trecem de jumatatea terenului....
Din nefericire....am prestat din nou un joc modest (sa nu zic mai mult) si crispat. Ne-am aparat ca si o echipa ce joaca pentru prima oara intr-un meci de cupa europeana. Dayro Moreno a jucat execrabil. Semedo din pacate, pare a deveni un Surdu 2. Felicitari pentru Lovin...Ghionea si Goian la fel. Zapata......cum ne-a obisnuit.
esti un frustrat
Jucatorii care au dezamagit au fost Dayro si Stancu , in nici un caz Semedo. Semedo a ratat, asta e, la meciul urmator probabil ca n-o sa se mai intample.
daaaa cu otopeniu nu mai rateaza ca in meciurile importante a fost brici Semedo ,toja e mai bun pa postu de mijlocas stanga (doar pa postu asta) Semedo cred ca s-ar fi descurcat si in banda dreapta
ce cauta Banel sa execute lov libere???
Pana la urma bun si 0-0 desi puteam mai mult !!!
Am niste nervi in mine....
Fiorentina era de batut.
Ne-am batut joc de 3 puncte.
Nu se poate sa ratezi 3 ocazii clare de gol.
Semedo nu e fotbalist.
In CL daca ai 3 ocazii si nu dai gol nu esti fotbalist.
Radoi si Lovin au sigilat mijlocul si au facut legea.
Pacat ca nu a facut Lacatus schimbarile mai rapid.
Nu am inteles de ce, daca am jucat cu Stancu in locul lui Arthuro, s-a insistat tot cu mingi pe sus.
Si nu am mai inteles de ce naiba bate Banel toate loviturile libere.
Puteam castiga usor!
Pacat!
Am pierdut 2 puncte.
p.s. nu sunt fan Lacatus
din cauza asta e Romania unde e.....pt ca desi se poate mai mult ne multumim cu foarte putin....fii tu multumit ca batem gaz metanul cu 4-0 in campionat si in Liga abia trecem de jumatatea terenului....
tu ce meci ai privit?
Asta cu Banel la lovituri libere nici eu nu o inteleg. N-o fi altul mai bun probabil, desi sunt sigur ca Semedo sau Dayro ar da mai bine. Ce sa mai zic de zapata.