FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și recunoașterile tardive

«123»
Stanici28.09.2008 12:20

Cu primul post -nu.

Cu al doile, ai dreptate, oricat mi-as dori ca Steaua sa aiba parte de sustinere frenetica timp de 100 de minute/meci, asta e, nu simt toti sa se exprime ca mine si nici nu le pot impune asa ceva.

Revenind la faptul ca eu sunt ipocrit si un mic dictator, te grabesti sa iti dai cu parerea asupra calitatilor mele intr-un mod total nejustificat.

In primul rand, ti-ai ales gresit cuvantul. O sa avem o discutie fata in fata despre ceea ce inseamna ipocrit si despre ce am vrut eu sa spun pe acest topic.

In al doile rand, marea familie a suporterilor stelisti are in componenta sa si unii indivizi pe care ii doare fix in cot daca cineva se ia de unul dintre membrii familiei respective sau ,mai grav, de familie ca tot unitar. Exista unii indivizi care, mai rau, ataca alti membri ai propriei familii daca acestia iau atitudine in mod mai mult sau mai putin grosolan vis a vis de denigrarea valorilor la care (cica) toti tinem. Impotriva parerilor expuse de acei indivizi am eu un dinte.

Permite-mi sa iti spun ca tu nu ai inteles nimic si ca ideea era cu totul alta, nu felul in care isi incurajeaza sau nu stelistii echipa. Ideea era ca la noi acasa (daca se poate numi asa acest site) vin unii si, folosindu-se de paravanul numit "bun simt", indeamna la o toleranta si o pasivitate care isi au rostul in discutiile de salon, nu in ceea ce priveste o "familie" la care (cica) tinem toti.

Asadar, draga Mrs, tu esti ala parsivul pentru ca ai folosit asemanarea dintre doua chestiuni pentru a iti exprima o parere vis a vis de libertatea omului la a alege felul in care sa isi sustina echipa - libertate pe care o inteleg si cu care sunt de acord. Ai deviat de la ideea pe care am expus-o (aceea ca e preferabil sa fii grosolan, extremist, acid, nesimtit cand iti aperi clubul decat sa renunti la a o face din cauza unor considerente morale simtite (sau nu) de fiecare individ in parte).

Noroace! Antifa-ule!

Wally28.09.2008 12:30
De cand porti palarie tu, mai Wally? :laugh:

De cand am inceput sa citesc articolele domnului Ardeleanu.

Marius28.09.2008 12:50

Ideea era ca la noi acasa (daca se poate numi asa acest site) vin unii si, folosindu-se de paravanul numit "bun simt", indeamna la o toleranta si o pasivitate care isi au rostul in discutiile de salon, nu in ceea ce priveste o "familie" la care (cica) tinem toti.

Asa cum, la tine acasa (la propriu) ar veni rude mai indepartate cu ale caror pareri nu ai fi de acord. Le-ai da afara din casa? Nu cred. Insa mi se pare o prostie sa pui scaderea interesului suporterului obisnuit in seama unor postari pe forum. De aici a plecat totul, nu? De la atitudinea Andreei fata de rivali si cum intelege ea sa se comporte. Probabil ca ai observat ca luari de pozitie ca ale ei sunt extrem de rare pe acest forum, de aceea nu vad cum ar influenta 10 posturi... sa le spunem pacifiste :) mentalitatea catorva mii de fani...

P.S. tu esti ala parsivul pentru ca ai folosit asemanarea dintre doua chestiuni pentru a iti exprima o parere vis a vis de libertatea omului la a alege felul in care sa isi sustina echipa - libertate pe care o inteleg si cu care sunt de acord. Ai deviat de la ideea pe care am expus-o (aceea ca e preferabil sa fii grosolan, extremist, acid, nesimtit cand iti aperi clubul decat sa renunti la a o face din cauza unor considerente morale simtite (sau nu) de fiecare individ in parte).

Nu m-am folosit de nimic, doar ca tu esti de acord cu faptul ca suntem indivizi diferiti doar cand iti convine. Individualitatea si felul diferit de a percepe anumite lucruri te pot face sa fii "grosolan, extremist, acid, nesimtit cand iti aperi clubul" sau, dimpotriva, poti renunta la a o face "din cauza unor considerente morale simtite (sau nu)".

Pana la urma ne intelegem :)

Acum doua luni (parca...) am avut aceeasi discutie, si atunci nu mi-ai dat dreptate nici macar partial. Iata ca progresam. Ideea ca n-am cum sa condamn modul tau de a gandi (pentru ca, in mare sunt de acord cu el si stii asta destul de bine) dar, spre deosebire de tine, nu pot nici sa-i condamn pe cei care vad lucrurile intr-un alt fel.

Noroace! Fa-ule :)))

Stanici28.09.2008 13:00

OOOF, mah, tu ori esti, ori te prefaci:)).

kosm1n28.09.2008 13:02

M-a surprins placut finalul articolului! Asa e, numai Lacatus stie ce inseamna victoria pentru ca el a castigat tot ce se putea la nivel de club cu Steaua! Asa ca suntem doar la inceput de campionat si in etapa 34 cand o sa fim Campioni toata presa o sa cada la picioarele Stelei si a antrenorului Lacatus!

Inca un lucru CFR poate fi echipa viitorului dar Steaua ramane echipa tuturor timpurilor!

Mandru ca sunt stelist!

Stanici28.09.2008 16:21

chefere e pe dreaq. vai capu' lor de terminati si de frustrati, de la ultimul ingrijitor pana la arpady.

mikutu28.09.2008 23:45

am inteles asa .. in mare caRe este treaba cu ''dee''....oricum ..din punctul meu de vedere , paleste in fata unei alte realitati! si anume : defaimarea SIMBOLULUI STELIST , Marius Lacatus! vai domnilor , cat de vehementi luati apararea acestui user , a carui contributie la renumele echipei nostre , sa-mi permiteti s-o las in umbra...:))).....pe cand articolele defaimatoare si rau intentionate la adresa ETERNULUI NUMAR 7 , aparute pe acest site stelist , nu v-au deranjat deloc pe multi dintre voi....ba din contra!

imi vine...asa....ceva de la stomac.....ce-o fi....????...!!!!!..... GREATA ?!!!.....

CreaTor28.09.2008 23:51

Ar trebui Lacatus sa-l ia pe Semedo ,sa-i dea 2 babastoace peste moaca , si sa-i explice unde joaca . Sa lase sentimentalismele fata de clujeni si sa se gandeasca ca castiga de 2 ori mai mult decat acolo . Sincer ca suporter m-am saturat sa-l tot vad prin presa spunand ca ii este dor de Cluj , ca le tine pumni , ca are emoti ca joaca impotriva lor , ca este multumit cu egalu , ca se pupa cu muresan si se linge cu tony , ca era o familie . Daca continua in stilu asta , il vad pe Semedo pe banca la iarna , si la alta echipa in vara .Sper sa isi revina , cat mai repede si daca lasa aceste sentimentalisto-clujene poate ar juca si el ceva. Atat am avut de spus !! :steag_sah_mic:

«123»