Cu primul post -nu.
Cu al doile, ai dreptate, oricat mi-as dori ca Steaua sa aiba parte de sustinere frenetica timp de 100 de minute/meci, asta e, nu simt toti sa se exprime ca mine si nici nu le pot impune asa ceva.
Revenind la faptul ca eu sunt ipocrit si un mic dictator, te grabesti sa iti dai cu parerea asupra calitatilor mele intr-un mod total nejustificat.
In primul rand, ti-ai ales gresit cuvantul. O sa avem o discutie fata in fata despre ceea ce inseamna ipocrit si despre ce am vrut eu sa spun pe acest topic.
In al doile rand, marea familie a suporterilor stelisti are in componenta sa si unii indivizi pe care ii doare fix in cot daca cineva se ia de unul dintre membrii familiei respective sau ,mai grav, de familie ca tot unitar. Exista unii indivizi care, mai rau, ataca alti membri ai propriei familii daca acestia iau atitudine in mod mai mult sau mai putin grosolan vis a vis de denigrarea valorilor la care (cica) toti tinem. Impotriva parerilor expuse de acei indivizi am eu un dinte.
Permite-mi sa iti spun ca tu nu ai inteles nimic si ca ideea era cu totul alta, nu felul in care isi incurajeaza sau nu stelistii echipa. Ideea era ca la noi acasa (daca se poate numi asa acest site) vin unii si, folosindu-se de paravanul numit "bun simt", indeamna la o toleranta si o pasivitate care isi au rostul in discutiile de salon, nu in ceea ce priveste o "familie" la care (cica) tinem toti.
Asadar, draga Mrs, tu esti ala parsivul pentru ca ai folosit asemanarea dintre doua chestiuni pentru a iti exprima o parere vis a vis de libertatea omului la a alege felul in care sa isi sustina echipa - libertate pe care o inteleg si cu care sunt de acord. Ai deviat de la ideea pe care am expus-o (aceea ca e preferabil sa fii grosolan, extremist, acid, nesimtit cand iti aperi clubul decat sa renunti la a o face din cauza unor considerente morale simtite (sau nu) de fiecare individ in parte).
Noroace! Antifa-ule!