De ce mama naibii Yoyoyoi nu si-a luat "capace" pe seama articolului despre trairile suporterilor stelisti din Cluj care au vrut sa stea langa ai lor?! Ca doar e fata si ea, nu?!! De ce aceeasi domnisoara si-a luat contre cand a scris alt articol mai slab?!!
Alo, nenea, una e sa critici un articol al unui autor (de sex feminin - cazul lui yoyo), alta e ca intr-un articol care apare pe prima pagina sa iei peste picior un user care te-a criticat, fara ca acel user sa aiba dreptul unei replici de aceeasi anvergura cu un articol.
Pana una alta, DA, eu as vrea ca suporterii Stelei sa fie cu bun simt si demni, nu sa apeleze la ironii ieftine impotriva oricui indrazneste sa critice. Altfel unde ne sta superioritatea mult revendicata a suporterilor stelisti cand apelam la tertipuri la fel de badarane ca ale subpodarilor?
Am inteles o data ca a trebuit sa raspunda, ok, dar s-o tii langa cu dee in stanga dee in dreapta mi se pare o dovada de frustrare specifica suporterilor rivalelor noastre si un gest inexplicabil de la un om de experienta si standardele promovate de autor. Nu am nici o simpatie speciala pentru dee pe care nici nu o cunosc, dar as prefera sa vad mai multi useri cu capul pe umeri pe acest site. Pentru ca multi cred ca sunt mai stelisti daca isi insusesc o parere a domnului Ardeleanu, fara a sta sa o analizeze. Autorul a scris destule articole memorabile, dar eu cred ca nu si asta (sau nu in totalitate).
Eu cred ca nu trebuie incurajata grosolania ascunsa sub hainele stelismului (fie si un stelism adevarat si indreptatit).