FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ªi PIROMANII se ard câteodatã!

«123»
MALDINI23.09.2008 18:50

Sunt curios ce or fi zis spurcatii la ei pe forum :))))))

maye23.09.2008 19:04

bun bun....asa incet raman in p**a goala...desi eu asa ii stiu...

Dragoshel23.09.2008 19:14

nu s-aude nici un marait, dar un latrat?

tavyto23.09.2008 19:25

bravo fratilor dar faza de la sfarsit despre Brigate este cam aiurea pt ca si banerul ULTRAS a fost furat si brigada a continuat.in fine felicitari...sper sa batem vineri ungurii aia sa le dam peste nas ca prea ma enerveaza ca joaca datorita noua direct in grupe.

MEREU CAMPIONI!!FORZA Steaua!! forzateauafular-campionii

zyder23.09.2008 19:44

La mai mare!!! :bananadance: :bananadance:

MALDINI23.09.2008 20:08

nu s-aude nici un marait, dar un latrat?

Scherlalaie acolo unu , doi maidanezi :))

ady_ultras23.09.2008 20:12
bravo fratilor dar faza de la sfarsit despre Brigate este cam aiurea pt ca si banerul ULTRAS a fost furat si brigada a continuat.in fine felicitari...sper sa batem vineri ungurii aia sa le dam peste nas ca prea ma enerveaza ca joaca datorita noua direct in grupe.

MEREU CAMPIONI!!FORZA Steaua!! forzateauafular-campionii

hm... jumi juma se imparte adevarul in ce spui tu,insa probabil nu stii ca grupul si-a sistat activitatea timp de o perioada,dupa care a reluat-o individul in Peluza Sud, separat de restul galeriei, ca au emigrat sau aparut si alte grupari la sud a fost ceva benefic,la SUD SE IUBESTE, SE CANTA,SE TRAIESTE PENTRU CULORI

1005617636_atm_11.jpg

veninos23.09.2008 20:18

ardem de nerabdare sa ne revedem...o seara buna

Adrian23.09.2008 20:35

Dati-mi voie sa intreb.

Acei Pompieri erau cumva Pompieri MILITARI? :))

AdiM23.09.2008 20:38

pai tocmai asta-i faza, ca nu mai arde nimeni, fusera si se dusera... :console:

SSK23.09.2008 21:30
Dati-mi voie sa intreb.

Acei Pompieri erau cumva Pompieri MILITARI? :))

Cel mai probabil :D

Azzido23.09.2008 23:07

ufff, cata stapanire de sine.

mai, mai ca iti venea sa tragi o injuratura.

oricum, nu-i nimic, viata merge inainte-chiar si pt voi.

ps: aveti grija la ce imprimerie va refaceti steagul.

s-ar putea sa nu vada prea mult lumina zilei in mainile voastre. :biggrin:

ps 2: o seara buna si tie!

(la mine e deja buna. mai ales de cand am aflta "vestea")

jcd24.09.2008 08:28

Oau ce veste! Am capturat steagul inamicului! Extraordinar! Sa ne batem joc si de Haldan... Doar e inamic si el, nu?

Stanici24.09.2008 08:35

Hai, mah, ca arata mai bine la noi decat la ei:)). Si nu inteleg ce are de-a face Haldan cu fazele astea.

jcd24.09.2008 08:54
Hai, mah, ca arata mai bine la noi decat la ei:)). Si nu inteleg ce are de-a face Haldan cu fazele astea.

Peluza Catalin Haldan. Macar sa respectam un nume... In rest... Mai bine la noi decat la ei, da. Dar mi se par niste copilarii.

Stanici24.09.2008 09:00

Din punctul meu de vedere peluza respectiva este reprezentata de tristii care o populeaza, legatura intre terminatii aia si Haldan e 0. Oricum, felicitari baietilor care, in ciuda dificultatilor, nu au renuntat la a tine steagul sus.

La mult mai multe!

w3bmaster24.09.2008 10:22

Faze de genu asta mi se par CRETINE si pt RETARDATI .. nu are rost sa zic mai mult ...

Stanici24.09.2008 10:42

Fazele astea sunt facute de unii pe care nu ii cunosti - prin urmare nu ai niciun drept sa jignesti.

Sper sa nu ajungem iar la discutii "pro si contra ultrasilor".

P.S. : vezi ca versurile pe care le porti cu mandrie la semnatura au fost compuse de un RETARDAT.

makaan24.09.2008 11:36

Daca te joci cu focul te arzi...

@ uebmaster: mie mi se pare ca a nu sti sa scrii e dovada de retard mintal,dar in fine...cred ca mi se pare mie.

Stanici24.09.2008 11:44

Mie mi se pare ca numele ales de spurcatei face referire la incidentul din '97, cand si-au dat foc singuri singurei. Piromanii de ei!:))

catasteaua1724.09.2008 13:29
:steag_cruce_invers::))):))) :steag_cruce_invers:
steaua forever tm24.09.2008 14:12

cu tot respectul pt voi baieti, dar steagul "achizitionat" nu este acelasi cu cel prezentat in imaginile alaturate articolului: rosu-galben-albastru se afla in coltul stanga sus in pozele cu galeria patrupeda, iar cel sterpelit cu coltul dreapta sus; MA PUTETI CONTRAZICE DOAR LA ULTIMA POZA CEA IN CARE APARE SI UN JUCATOR DE LA Dinamo UNDE INTR-ADEVAR ESTE VB DE ACEEASI POZA; probabil ca "jucausii" au 3-4 banere si steaguri diferite (asa cum reiese si din pozele voastre)

carcotasu24.09.2008 14:14
nu se compara descultii astia cu triada si desant. :noexpression:

tot pch-ul nu este nici cat jumatate din Triada

Bravo "pompierilor!!!!!

triada traieste...nu renunta asa usor!

Sa inteleg ca e adevarat ca bannerele celor de la Triada si Desant au fost "capturate" de patrupezi? Am auzit cu ceva timp in urma da' nu am crezut ....

Cum nu vi tu Tepes, Doamne, ca punand mana pe ei, sa'i imparti in 2 cete, in cioroi si in catei !!

john_8624.09.2008 14:22
cu tot respectul pt voi baieti, dar steagul "achizitionat" nu este acelasi cu cel prezentat in imaginile alaturate articolului: rosu-galben-albastru se afla in coltul stanga sus in pozele cu galeria patrupeda, iar cel sterpelit cu coltul dreapta sus; MA PUTETI CONTRAZICE DOAR LA ULTIMA POZA CEA IN CARE APARE SI UN JUCATOR DE LA Dinamo UNDE INTR-ADEVAR ESTE VB DE ACEEASI POZA; probabil ca "jucausii" au 3-4 banere si steaguri diferite (asa cum reiese si din pozele voastre)

acela e steagul, numai ca poza e facuta din spate.

steaua forever tm24.09.2008 15:23

acela e steagul, numai ca poza e facuta din spate.

===============================

nu vreau sa ducem discutia asta in derizoriu si la nesfarsit, dar cu putina vedere in spatiu mi-ai da dreptate...bina ma baieti cum spuneti voi

«123»