FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua București - Gaz Metan Mediaș

«123»
fcsteaua.ro20.09.2008 17:49

Mâine, Steaua primește vizita debutantei Gaz Metan, într-o partidã contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I. Meciul începe la ora 20:45 și va fi transmis în direct de postul Antena 1.

Roș-albaștrii vin ușor descumpãniți dupã debutul cu stângul în Liga Campionilor. Cu toate acestea diferența confortabilã de valoare dintre cele douã echipe ar trebui sã-și spunã cuvântul. Steaua ocupã poziția a doua în clasament, cu 16 puncte dupã 7 meciuri, în vreme ce Gaz Metan se aflã pe locul 13, cu jumãtate din punctele Stelei.

Dificultatea și uzura meciului cu Bayern ar putea sã-și punã amprenta asupra componenței echipei noastre, Marius Lãcãtuș urmând sã efectueze mai multe modificãri în primul 11, pentru a îi mai odihni pe unii din titularii de miercuri. Astfel, Steaua ar putea începe cu:

Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Abel Moreno - Nicolițã, Dayro Moreno, Semedo - Stancu

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

Verssace20.09.2008 17:56

pac-pac 2-0 :bananadance:

DelPiero1020.09.2008 18:12

De ce e Banel titular?Szekely ce are?Trombocitoza?

il_scorpio20.09.2008 19:06

Poate revine si Plesan ca asa citisem azi in ziar. Poate o fi el mai breaz pentru ca din toti care au jucat la mijlocul terenului(inchizatori) nu mi-a placut nici unul. Si ca sa fim cinstiti pe de-a dreptul in cele 10 meciuri oficiale disputate pana acum Lovin a fost de departe cel mai bun inchizator. Ceea ce da de gandit.

S.S.Lazio20.09.2008 19:07

doar 2-0 ? :) .. :steag_sah_mic: 3,4 ..n am mai vazut,in Ghencea,un meci spectaculos..demult timp ! parca de la meciul cu FC National , cand s au luat aia 2 de la national la cearta :)) ! ..frate,nu stiu cum recupereaza omu` ala (Lovin) Atatea mingii..dar e un jucator 0 ..sa nu mai zic de caracter ! A sutat de 4 ori,parca,in meciul cu bayern..doar 1 a fost pe poarta,restu'..fas-uri ! nu mi place deloc omu asta !

zloty20.09.2008 19:12

ce dracu abel moreno mijlocas ofensiv folosit defensiv?? de ce? bagal dracu pa tiago daca tot vrei neaparat 2 mijlocasi defensivi

sabin130720.09.2008 19:32
Si ca sa fim cinstiti pe de-a dreptul in cele 10 meciuri oficiale disputate pana acum Lovin a fost de departe cel mai bun inchizator. Ceea ce da de gandit.

Corect, cel mai bun inchizator, si al jocului adversarului si al jocului nostru. Chiar ca da de gandit..

P.S.: Sper ca Szekely nu joaca titular (daca nu va juca titular) pentru a-l menaja, altfel e absurd (de oriunde ar veni absurditatea).

f234567k20.09.2008 19:47
doar 2-0 ? :) .. :steag_sah_mic: 3,4 ..n am mai vazut,in Ghencea,un meci spectaculos..demult timp ! parca de la meciul cu FC National , cand s au luat aia 2 de la national la cearta :)) ! ..frate,nu stiu cum recupereaza omu` ala (Lovin) Atatea mingii..dar e un jucator 0 ..sa nu mai zic de caracter ! A sutat de 4 ori,parca,in meciul cu bayern..doar 1 a fost pe poarta,restu'..fas-uri ! nu mi place deloc omu asta !

4-0 cu sp"U"urcatii.

Verssace20.09.2008 20:20

srry nu vãzusem programul caselor de bilete..

Virgil20.09.2008 21:32

Dupa meciul cu noi, Bayern a furat-o pe teren propriu de la Werder cu 2-5, dupa ce la un moment dat scorul era 0-5! Nu vad nicidecum Steaua in postura de a lua 5 goluri de la Gaz Metan, dar cred ca 2 goluri cel putin poate marca.

Mizez pe un 2-0.

MoWeed20.09.2008 21:50
De ce e Banel titular?Szekely ce are?Trombocitoza?

Sper sa-l menajeze...

cetateandeonoare20.09.2008 21:59

hai sa vedem acum un stadion pe jumate gol.. nu va mai fi plin .. dovada clara ca la meciurile importante stadionul se umple numai de facaturi ..

Zerg21.09.2008 00:32

Off topic ...

Scuze de off-topic dar are cineva idee pe ce data se joaca returul cu Dinamo si Rapid in Ghencea... nu gasesc deloc pe net dar stiu ca am citit acum ceva timp undeva, ca este in mai... daca are cineva idee de data exacta ar fi perfect

Zerg21.09.2008 00:41
Off topic ...

Scuze de off-topic dar are cineva idee pe ce data se joaca returul cu Dinamo si Rapid in Ghencea... nu gasesc deloc pe net dar stiu ca am citit acum ceva timp undeva, ca este in mai... daca are cineva idee de data exacta ar fi perfect

Ahh...stiam eu ca am citit undeva :)) era chiar aici pe site...oboseala isi spune cuvantul, ms oricum :))

aleyanddru21.09.2008 07:32

cine stie de ce Toja nu-i titular ? 1. ca nu a jucat pe postul lui cu Baern(si a facut-o rau)

2. ii menajat

Oricum daca nu va fi titular cred ca merita sa-i scandam numele caci merita incurajat , e jocator util Stelei ..... cu Baern Laca e vinovat nu trebuia sa experimenteze

Joint21.09.2008 07:38

niculita titular ??? Szekely, rezerva ?! pai ne cam meritam soarta

zloty21.09.2008 08:05

scoateti va rog eu poza cu inaripatu ala de la articol

c.ronaldo1721.09.2008 08:22
scoateti va rog eu poza cu inaripatu ala de la articol

Controleaza-te! "Innaripatul" ala te-a facut fericit de foarte multe ori. Dar asa este romanul!

bodanelu21.09.2008 08:36

Bai, acum avem lot destul de numeric. Vreti sa joace aceasi jucatorii de miercuri, dar asezati altfel? Abel Moreno cand sa mai joace? Un Baciu? Nicolita? Rada? Neaga?

cristian01421.09.2008 08:45

Iar ne omoara cu Petre Marin..

Arthuro e menajat, mare atacant si asta.

In schimb Goian si Ghionea sunt jucati meci de meci, in timp ce Rada nu mai prinde nici banca de rezerve.

Bine Lacaaaaa.

dax4721.09.2008 10:03

Sper sa vedem un meci frumos, precum Bayern - Bremen de aseara, dar noi sa fim ca Bremen ul.

florin_b_*21.09.2008 10:31
Sper sa vedem un meci frumos, precum Bayern - Bremen de aseara, dar noi sa fim ca Bremen ul.

Noi trebuia sa fim ca Bremenul miercuri...nu in campionat cu Gaz-ul....

maye21.09.2008 10:46

Gaz Metan va juca deschis...Steaua castiga 3-0...

Sper sa ii vad la joc pe Ochirosii,Rada,Neaga si pe Pedriel (daca i`a venit cartea verde)..

Forza Steaua

Korado21.09.2008 10:58

Da nu`i nici o miza pe meciul asta sigur Steaua va dori razbunare si va incerca sa marcheze multe goluri! Steauaaa Steauaaa

ultrash21.09.2008 11:07
Gaz Metan va juca deschis...Steaua castiga 3-0...

Sper sa ii vad la joc pe Ochirosii,Rada,Neaga si pe Pedriel (daca i`a venit cartea verde)..

Forza Steaua

cu totii am vrea sa`l vedem la lucru pe Ricardo Pedriel Suarez insa cartea verde nu i-a sosit,am citit prin ziare ca in 5-10 zile...a fost o problema cu banii pe care Steaua i-a virat intr`un cont caruia i-a scris numele gresit si acum trebuie sa astepte sa i se returneze banii de catre Citybank America sau sa trimita altii in noul cont deschis de fosta echipa a jucatorului

«123»