da.e si asta adevarat . inteleg prea bine , doar avem 2 echipe in ciuc , una dintre el infiintata acu 3 ani . deci da-ti seama in ce situatie suntem noi cand jucam unii cu altii ...ba mai mult , ne batem si pt medaliile de aur .
da.e si asta adevarat . inteleg prea bine , doar avem 2 echipe in ciuc , una dintre el infiintata acu 3 ani . deci da-ti seama in ce situatie suntem noi cand jucam unii cu altii ...ba mai mult , ne batem si pt medaliile de aur .
Facind abstractie de jignirile tale gratuite, vad ca idealul tau e ca fiecare sa tina cu echipa catunului sauNu conteaza valoarea, ci locul unde hazardul te aduce pe lume, asa-i?
Extraordinar ... de parca e un pacat capital sa tii si cu o echipa fara valoare ( doar sentimentala), fara palmares, dar pe care o simti ca a ta. Daca tu nu suferi de "patriotism local", nu inseamna ca toti sunt ca tine.
Daca ar fi toti brasovenii ca voi doiDaca s-ar baga tancurile in ciuc, iar cei ca tine ar ajunge unde le e locul, tara asta ar fi mult mai linistita.
agitatia se resimte doar dupa ce treci Carpatii, spre sud.
PE MINE MA DOARE CA ECHIPA BRASOVULUI CARE JOACA IN Liga NOASTRA DE HOCKEY E FORMATA DIN JUCATORI DIN M CIUC SI GHEORGHIENI.NU E CORECT CEI CARE AU INFIINTAT ACEASTA ECHIPA TREBUIAU SA CAUTE PATINATORI, VIITORI HOCKEYSTI IN BV NU?SA DEA ANUNTURI ETC NU SA ADUCA DIN START MERCENARI
DIN INTAMPLARE TIN CU Steaua IN GENERAL MAI PUTIN CU TAMPITU ALA DE Jiji CARE A LUAT Steaua FRAUDULOS DAR SE INTOARCE ROATA..
TOT DIN INTAMPLARE Steaua E O STARE DE SPIRIT ASTA SPUNE TOT
MOWEED CRED CA PATINOARUL SE VA FACE IN TRACTORU AM VB ACUM O LUNA CU UN AMIC DE LA DJS BV SA VEDEM
ORICUM VOR FII INCA VREO 3 DESCOPERITE
CU Steaua FOREVER! ![]()
Da, asa e, si eu ma agit din Bucuresti pentru ca vad ca voua, ardelenilor romani, putin va pasa ca fratii vostri romani din Harghita,
112 e roman din M. Ciuc si nu cred ca era cazul sa fie luat la misto, chiar e unul dintre putinii oameni cu mult bun simt de pe forumul asta.
aloooooooo... da' hocheiu', unde e hocheiu'?
Tupac, ai fost la meciuri?
112 e roman din M. Ciuc si nu cred ca era cazul sa fie luat la misto, chiar e unul dintre putinii oameni cu mult bun simt de pe forumul asta.
Mda...dar...nu am sa uit un lucru..ca merg de multi ori pe an prin Mc ciuc....atunci cand am intrat intr-un magazin la ei...si au vazut ca vorbesc romaneste...efectiv iti intorc SPATELE !
Acuma vad ca au devenit si ei mai normali:)...
Din ce au scris prietenii pe forumul de pe hochei.ro Bogdan Selea s-a despartit de Steaua dupa numai 3 jocuri, un gol si o pasa decisiva! Puteti sa confirmati informatia ? Multumesc anticipat...
P.S. Multumiri lui 112 si lui Crysti P. pentru vorbele frumoase, vorbe pe care, mai mult ca sigur, nu le merit! In plus, nu uit ca m-au sustinut atunci cand amicii din Harghita au umplut vechiul forum dedicat hocheiului de ProSport cu "vorbe de duh" pentru Saramago!
Tragedie in lumea hocheiului! Mai precis in familia portarul Jussi Markkanen...(Markkanen evolueaza in acest sezon pentru CSKA Moscova in KHL - Liga Continentala de Hochei intr-o talmacire aproximativa). Baiatul ex-internationalului finlandez, Ole-Mathias, in varsta de numai 4 ani, a cazut de la un etaj superior al bloc din Moscova, bloc in care CSKA a inchiriat un apartament pentru Jussi si familia sa si, din nefericire, a murit...pacat, mare pacat pentru hocheistul de 33 de ani si pentru Sanni, sotia sa. Tragedia s-a petrecut sub ochii celuilalt copil al familiei Markkanen, asa dupa cum descrie evenimentul site-ul www.russian-hockey.ru. Probabil copii erau nesupravegheati...
...in comparatie cu pierderea lui Markkanen, infrangerea lui CSKA (3-4 cu Dinamo Riga) nu conteaza.Of, sa speram ca sotii Markkanen vor avea numai bucurii cu celalalt copilas!
Din cate stiu, Selea nu a jucat in meciurile astea, de goluri nici nu poate fi vorba... Parca era la recuperare prin Ungaria...
Saramago are dreptate.Selea a jucat in primele 3 meciuri si a marcat un gol + un assist.
Din cate am inteles,el nu a jucat vineri si duminica pt ca era in Germania sa isi rezolve ceva "probleme personale".Din cate se pare el s-a inteles cu o echipa de acolo si nu mai e dispus sa se intoarca.Eu ma intreb : el nu are contract semnat cu Steaua?Chiar poate sa plece cand i se nazareste?
Pacat,da dovada de caracter indoielnic ... dupa ce ca si asa avem un lot foarte subtire numeric ...
multumesc dee
dar atunci in anii 60-70-80 cand Steaua avea 15-20 jucatori din Ciuc-Gheorgheni-Oradea tineai ??? Dar acum 4 ani cand 2 linii steliste erau ale Ciucului si gheorgheniului dar jucau pt Steaua ca erau in aramata aici si pe-urma la facultate ?? Dar faptul ca in vestiarul Stelei se vorbea anii trecuti la greu limba maghiara te impiedica sa tii cu ei ?? Nu cred .... asa ca discutia asta n-are sens ....
Iar Selea nu poatesa plece asa de nebun ca a visat el asnoapte ca nu vrea sa mai joace aici ... Banuiesc ca semnase deja un contract ...Daca se ambitioneaza carlan ii mai face si o suspendare pe 1-2 ani ...
aloooooooo... da' hocheiu', unde e hocheiu'?
Tupac, ai fost la meciuri?
Marius, pe topicurile astea hocheiul e secundar. Sunt dispute mai importante de purtat. M-am saturat de cate ori am citit "sa umplem patinoarul", "sa venim cu totii". Si acolo tot 20 de speriati ne adunam. Am crezut ca lumea o sa fie interesata de Liga romano-maghiara, ca o sa vrea sa vada si alte echipe, plus un jucator care a fost in NHL, dar nu e deloc asa, parca-i mai rau decat in anii trecuti. Si nu asta ar fi problema, daca pe forum n-ar fi toti viteji.
Din pacate ai dreptate. Niciodata n-am inteles lucrul asta. Probabil ca si in cazul in care ar exista un topic "de injurat unguri", cand vor fi articole despre hochei se vor purta eternele discutii... Uneori ti se face scarba... Si asa comentariile la hochei sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire, asa ca de ce sa nu zicem ceva de unguri?
112, iar calci in strachini. Eu nu stiu de ce nu te limitezi tu la lucruri STRICT legate de hockey, fara lectii de moralitate. Repet, nu e cazul aici. Ca si mine, cred ca sunt destui useri care se straduiesc sa te respecte macar. Da-ne motive.
sabin, nu stiu de ce nu incerci macar sa postezi si tu "ceva, orice" legat de hochei (HÓCHEI s.n. Joc sportiv pe gheațã sau pe iarbã, în care jucãtorii, servindu-se de o crosã, cautã sã introducã în poarta echipei adverse un puc sau o minge. – Din fr., engl. hockey - parca nu apar "k" sau "y" in denumirea acestui sport, nu?)? La "sfaturi" toti ne pricepem, e mai greu cu sportul...
Marius, esti simpatic cu definitia din dictionar a HOCHEIULUI, chiar nu stiam ce inseamna, multumesc. Ba da dom´ne, apar ¨k¨ si ¨y¨ in denumirea internationala a acestui sport, nu stiu daca ai remarcat si scuza-ma ca nu am fost destul de roman, permitandu-mi sa spun ¨hockey¨ in loc de hochei.. Cumva in loc de ¨rugby¨ e ¨ruibi¨? Pe cati ii auzi ¨ra:gbi¨ pronuntand acest ¨rugby¨? Alte exemple de genul nu mai caut acum, dar daca insisti o s-o fac.
Altceva nu mai gasisei acum si trebuia sa devii penibil cu un copy paste din wikipedia? Oricum, acea definitie este incompleta pentru ce s-a intamplat in ultimii ani in hockey´ul nostru autohton. Nu mai faceti pe maica tereza pura si neprihanita, cans stim cu totii despre ce e vorba.
Nu am pretins niciodata ca sunt mai documentat in acest domeniu decat 112, dar nu cred ca lumea intra pe acest forum sa vada cum mai sus numitul da lectii de moralitate. Daca tot detine etalonul de ¨valoare cetateneasca¨ a celor din Brasov (dupa cum se vede in posturile de mai sus), ma gandesc ca e valabil pentru toata tara. Mai bine ne-ar povesti cum e de 1 Decembrie la Miercurea Ciuc daca tot vrea povesti. Varianta lui.
Imi place acest sport pentru ca e un joc de echipa spectaculos, barbatesc, in viteza, inteligent. Daca nu ai spus de 10 ori ¨hai la patinoar toata lumea¨ devii offtopic? Am vazut ce plin a fost si patinoarul.
Imi aduc aminte acum mai multi ani, cand am vazut la TV primul meci de hokey, juca Steaua cu Miercurea Ciuc, l-am intrebat pe amicul mai mare de langa mine de ce se striga ¨Romania! Romania!¨. Nu intelegeam asta, daca eu stiam ca Miercurea Ciuc e in Romania, chiar la vreo 150 de km de orasul meu... Ce mi s-a intamplat apoi in repetate randuri m-a facut sa inteleg.
acum 3-4 ani mergeam la meciurile Stelei de pe flamaropol si era patinoarul plin. mai ales la finalele cu miercurea ciuc era full. tin minte meciul in care au intrat ilies si inca 3-4 de la rapid in patinoar si a inceput toata lumea sa strige cuvinte de dulce impotriva rapidului
nu sunt adeptul injuraturilor pe stadioane dar in patinoar acolo s-a auzit mirific ![]()
Devii lipsit de bun simt in momentul in care reusesti sa strici munca unui om, in cazul de fata - articolul despre cele doua meciuri, postand tot felul de tampenii nationaliste.
Vorbiti cu Azzido, faceti un topic de injurat ungurii, chiar nu ma intereseaza, insa e prea mult daca va rog sa nu mai stricati articolele cu si despre hochei?
P.S. cu 112 am discutat in privat (asa cum ar face orice om cu bun simt) si a promis ca pe viitor se va referi strict la hochei. Acum este multumit micul nationalist?
Va rog sa va limitati la discutii despre hochei, asa cum unii useri de aici vad ca incearca.
Selea a fost invoit pentru meciurile de vineri si duminica pentru ca trebuia sa sustina niste examene. Nu stiu daca a plecat de la Steaua, sper ca nu, ar fi un exemplu de neseriozitate din partea lui.
@Marius,
Am apreciat (sau macar am dat de inteles) priceperea si documentarea lui 112 in acest sport, si ii multumim ce face pentru acest site. Dar cred ca isi strica singur munca, bagandu-se el in alte treburi, nu i-o strica nimeni. Stiind cum e situatia trebuia sa-si dea seama singur, fara sa discute nimeni in particular cu el, ca nu trebuie sa dea tonul la circ, nu aici. Eu nu dau sfaturi nimanui, faca fiecare ce-o vrea, eu doar imi dau cu parerea. Dar daca atentionezi incepe cu inceputul. Daca e public public sa fie pentru toata lumea.
O zi buna in continuare!
Steaua București - SCM Fenestela 68 Brașov 7-3 (4-2,1-0,2-1)
Prietenul Mihai ne informeaza pe forumul hochei.ro ca in jocul cu team-ul brasovean Timaru, Pisarenko si Geru au izbutit cate doua goluri, iar Halavinov a punctat o data. In plus, Krehac si Severson nu au fost folositi. Asta inseamna ca au evoluat Akimov si Andrei Butochinov? Sau poate Rudenko?
O sa incerc sa va tin eu la curent cu
SC Csíkszereda - Steaua Bucuresti
26.9.2008 !
Ma deranjeaza faptul ca trebuie sa accesam fel si fel de site-uri,iar Steaua a ramas in urma cu un an cu site-ul dedicat hocheiului! :sad2:
ai dreptate..tebuie facut ceva cat mai repede posibil..chiar nu sunt printre stelisti nici un webdesigner care sa aduca la zii saitul?arata bine dar nu mai e actual..ne facem de rusine
d-l carlan stie de sait?de el depinde cred sa schimbam ceva la el