FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 6-3 Nz Stars / Steaua 8-2 Miskolci Jjse

«123»
fcsteaua.ro20.09.2008 16:38

Steaua – NZ STARS 6-3 (2-1, 2-1, 2-1)

Steaua a jucat vineri primul meci pe teren propriu in cadrul Interligii Mol, contra echipei NZ Stars, una din favoritele la primul loc. Dupa ce o invinsese si in deplasare saptamana trecuta cu scorul de 3-2, dupa prelungiri, vineri Steaua a avut un meci mai usor impunandu-se in cele 3 reprize cu scorul identic de 2-1. Echipa maghiara nu a condus decat o singura data in debutul meciului, in rest nedand impresia ca ar putea rasturna rezultatul, hocheistii nostri stapanind jocul si dominand destul de clar. Acest meci a fost primul pentru Cam Severson pe teren propriu, el reusind 2 assist-uri si fiind ovationat de cei circa 200 de suporteri prezenti la patinoar.

In clasament Steaua este pe locul 2 cu 8 puncte din 4 meciuri. Pe primul fiind HC Csíkszereda cu 12 puncte, iar pe 3 SC Miercurea Ciuc cu 6 puncte din 2 meciuri.Urmatorul meci al echiepi noastre va fi tot pe teren de propriu, duminica de la ora 15.00 contra echipei Miskolci JJSE, echipa aflata pe ultimul loc in clasament cu 3 infrangeri.

Au marcat:

0-1 min.00:59 Csanád Fodor (Roger Holéczy)

1-1 min 03:09 Razvan Lupascu (Ioan Timaru)

2-1 min 17.01 Peter Krechak (Razvan Lupascu, Ioan Timaru)

2-2 min 24:40 Gergely Majoross (Balázs Kangyal)

3-2 min 25:32 Evgeny Pisarenko (Catalin Geru, Cameron Severson)

4-2 min 28:18 Catalin Geru (Evgeny Pisarenko)

5-2 min 50:40 Lupascu Razvan (Siarhei Halavinou, Cameron Severson)

5-3 min 53:07 Roger Holéczy (Dávid Szappanos)

6-3 min 59:57 Ioan Timaru (Razvan Lupascu)

Minute eliminare : 14-12

Arbitrii : Lehel Gergely, Valentin Lascar, Adrian Toparceanu, Mihai Trandafir

Liviulet

Steaua – MISKOLCI JJSE 7-2 (1-1) (5-1) (2-0)

Pe patinoarul Mihai Flamaropol in fata a circa 100 de spectatori, Steaua a disputat al patrulea meci din cadrul Interligii Mol impotriva lanternei rosii Miskolci.

Prima repriza a fost una in care oaspetii au opus cat de cat rezistenta, stelistii intrandu-si destul de greu in ritm si ratand o sumedenie de ocazii, dupa 20 de minute echipele fiind surpinzator la egalitate.

In repriza a doua probabil certati de antrenorul Alekszandr Kulikov stelistii au jucat mai decis si nu a lasat nicio sansa adversarilor, inscriinde de 5 ori si transand soarta meciului in favoarea lor.

Ultima repriza jucatorii nostri nu au mai fortat iar maghiarii nu au avut forta sa schimbe soarta meciului, in final jucatorii nostri inscriind 2 goluri pentru a-si rotunji golaverajul.

Un meci asa cum era de asteptat, fara mari emotii pentru Steaua care si-a consolidat locul 3 in Interliga, urmatorul meci al echipei noastre va fi pe 26 septembrie impotriva rivalilor de la SC Miercurea Ciuc in deplasare.

Au marcat:

1-0 min. 13:05 Catalin Geru (Siarhei Halavinou, Evgeny Pisarenko)

1-1 min. 18:51 Péter Urbán (Mathias Nyberg)

2-1 min. 22:45 Ciprian Tapu (Catalin Ghenea)

2-2 min. 23:20 Christopher Strengell (Péter Urbán)

3-2 min. 25:46 Catalin Geru (Cameron Severson)

4-2 min. 26:11 Viorel Nicolescu (Ioan Timaru, Razvan Lupascu)

5-2 min. 30:02 Peter Krechak (Siarhei Halavinou)

6-2 min. 33:03 Cameron Severson (Catalin Geru, Siarhei Halavinou)

7-2 min. 54:57 Ioan Timaru (Siarhei Halavinou)

8-2 min. 55:09 Siarhei Halavinou (Catalin Geru)

Minute eliminare: 12 min – 12 min

Arbitrii : Lehel Gergely, Valentin Lascar, Adrian Toparceanu, Mihai Trandafir

Padrese

Adrian20.09.2008 17:05

Poate ca nu a fost o idee asa rea crearea acestei interligi.

Meciurile, din cate vad eu, sunt foarte spectaculoase.

Poate asa sportul asta va deveni mai popular.

Ma bucur inca o data pt succes si pt ca Severson se dovedeste a fi un transfer bun.

Forza Steaua!

Hok3y20.09.2008 17:07

duminica speram sa fie cv mai multa lume...

MoWeed20.09.2008 17:07

Sa speram ca ne vom mentine acolo sus unde ne e locul. Pacat totusi ca e atat de putina lume la meciurile de acasa(eu sunt din Brasov si, din pacate, nu am ocazia sa vad meciurile)

f234567k20.09.2008 17:18
duminica speram sa fie cv mai multa lume...

Nu mai visa. :thumbsup:

pugliesi20.09.2008 18:31

112.nu mai spui nimik?...parca nz stars astia erau traznet..asa ziceai....se pare ca Steaua e mai buna :)

oop20.09.2008 18:48

nu fi tendentios :) ... a zis si omul n-a dat cu parul.

Se vede ca urmareste competitia indeaproape,ne-ar mai da si noua informatii despre ce se petrece in taberele adverse

Din pacate nici maine nu cred ca va veni multa lume la patinoar ... am inteles ca marti vom avea meci in campionatul romanesc cu echipa din Brasov.Poate sa confirme cineva?oare la ce ora va fi?

f234567k20.09.2008 19:38
112.nu mai spui nimik?...parca nz stars astia erau traznet..asa ziceai....se pare ca Steaua e mai buna :)

Atata timp cat toate ziarele au scris astazi ca Steaua a invins una dintre favoritele la locul 1, asta arata ca 112 a avut dreptate.

11220.09.2008 20:01

Ba da , zic :)

1. Felicitari lui Liviulet . Asta numesc eu un articol aproape super . Zic apropae pentru care o greseala . HC Csikszereda pe locul 1 cu 12 puncte ( 4 j ) , SportClub pe 2 cu 9 puncte ( 3 j ) iar pe 3 Steaua cu 8 puncte (4 j ) . Stars nu au avut nicio sansa in fata voastra , ati fost mult mai buni . Severson e un jucator foarte bun, niste preluari extraordinare . Imi pare rau ca nu am putut vedea si pe Selea ( care am inteles ca a mers in germania pt niste probleme personale ) dar va juca contra Brasovului marti . In rest , probleme cu ...tricourile . Golovinov a jucat in tricoul lui Akimov de exemplu . Problema se va rezolva repede din ce am inteles , clubul facand deja comanda pentru tricouri de peste Ocean . In rest ..spectatori putini din pacate . Maine meci contra celor din Miskolc ( ieri HC i-a batut cu 10-3 ) in care Kulikov probabil va da o sansa tinerilor din linia 3 sa joace ca sa capete experienta .

Chiar daca ati batut-o de 2 ori , tot imi mentin ideea ca e o echipa buna . Dar nu o mai vad batandu-se la titlu . Pentru locul 1 raman in cursa doar 2 echipe : SportClub si HC . NZ Stars , Steaua , Progym si Ferencvaros pot incurca oricand . Alba Volan si Miskolc practic degeaba joaca . UTE si DAB marile deceptii ale competitiei .

Maine primul meci greu pentru liderul HC Csikszereda , contra NZ Stars . Inca un meci interesant mai are Progym-ul , in deplasare la Ujpest .

Saramago20.09.2008 20:19

Ex-stelistul Artiom Bondarev evoleaza in acest sezon in prima Liga din Belarus. Este inregimentat la HC Vitebsk (locul 9 din 12 echipe dupa 5 etape), echipa pentru care a izbutit, deocamdata, o pasa decisiva!

11220.09.2008 21:44

Bine ai venit Saramango ! Te stiu de pe prosport ca esti un mare iubitor al acestui sport si stii foarte multe lucruri despre hochei !

tipbv21.09.2008 10:37

moweed si eu sunt din brasaov eu sunt din steagu tu?

frumos intr-adevar meciul cu nz stars budapest s-a jucat frumos

nu stiu ce se intampla de au venit atat de putini la patinoar..

AISS face ceva?eu as lipi fluturasi pe toti stalpi

abia astept sa se faca patinoarul din bv sa vad Steaua in Brasov sunt iubiti in acest oras

dat fiind si faptul ca FC Brasov zici ca e rapid 2

ce sa mai zic de echipa de hockey?o vrajeala de echipa

bun severson dar si veteranii geru si timaru stima pt minerul un mare caracter si om respect!

:steag_cruce_invers:

sa speram cai vom zdrobi pe cei din miskolci

vreau tricou cu Steaua ce facem? fular-campionii

MoWeed21.09.2008 11:18
moweed si eu sunt din brasaov eu sunt din steagu tu?

frumos intr-adevar meciul cu nz stars budapest s-a jucat frumos

nu stiu ce se intampla de au venit atat de putini la patinoar..

AISS face ceva?eu as lipi fluturasi pe toti stalpi

abia astept sa se faca patinoarul din bv sa vad Steaua in Brasov sunt iubiti in acest oras

dat fiind si faptul ca FC Brasov zici ca e rapid 2

ce sa mai zic de echipa de hockey?o vrajeala de echipa

bun severson dar si veteranii geru si timaru stima pt minerul un mare caracter si om respect!

:steag_cruce_invers:

sa speram cai vom zdrobi pe cei din miskolci

vreau tricou cu Steaua ce facem? fular-campionii

eu stau prin zona garii. Si eu astept de mult timp sa faca odata patinoarul ala. Se zvonea ca il face in Tractoru, dar vad ca au facut teren de fotbal acolo.

Hok3y21.09.2008 15:03

azi.....8-2 pt Steaua

robson21.09.2008 15:15
azi.....8-2 pt Steaua

Am fost. Prezenta iarasi mai mult pe net, decat pe patinoar. Ca de obicei...

Hok3y21.09.2008 16:21

vedeti ca pe site apare 7-2...si a fost 8-2:)

11221.09.2008 18:27

Daca ar fi toti brasovenii ca voi doi s-ar duce dracu orasu ala si hocheiu brasovean ....

Cry.Baby721.09.2008 20:03
:steag_cruce_invers: fratilor dar HCS are cumva director de imagine? nu se promoveaza deloc hocheiul stelist si de aceea se "umple" patinoaru :steag_sah_mic: dar in fine daca imagine nu e suporteri de unde
Cristy P21.09.2008 20:29

In primul rand "Bun Venit!" celui cu pseudonimul Saramago,pe care il stiu de pe vremea cand se scria la greu pe site-ul Prosport,si care a dat dovada de mult bun simt si documentare.Chiar daca a fost de multe ori atacat de minoritarii maghiari fara a-i fi deranjat cu ceva decat cu calitatile afisate mai mult,a reusit sa-si pastreze calmul.

In ceea ce priveste meciurile ,acestea au fost interesante,dar din pacate se disputa in anonimat.Severson arata ca a invatat hochei in canada,patainand cu naturalete,dribland in acelasi fel,facand niste bodycheck-uri reale,plasandu-se bine de fiecare data...ne mai trebuie cativa ca el!Interesant e ca am citit ca echipe ca Alba Volan ar folosi mai mult jucatori din liniile inferioare,daca nu chiar juniori in Liga Mol,pentru ca ar fi mai interesate de Liga nationala.Oricum vom vedea nivelul lotului nostru cu siguranta in meciurile cu cei din ciuc!Forza Steaua!

11221.09.2008 21:10

Volan foloseste juniorii in Liga MOL , de campionatul national ii doare undeva ( la fel ca anul trecut care au bagatseniorii decat in play-off) . PE ei ii intereseaza doar campionatul austriac , azi invingand campioana Red Bull Salzburg si fiind pe primul loc in EBEL .

oop21.09.2008 21:27

nu sunt pe primul loc in Liga austriaca din cauza golaverajului,dar au 2 victorii din 2 partide.Se vede un progres evident la ei,tinand cont ca anul trecut au fost ciuca batailor!

Astazi iar putina lume la patinoar,dar un meci frumos chiar daca ai nostri nu au fortat.M-a surprins infrangerea lui SC la Dab,echipa pe care o invinsese clar acum cateva zile...

zob7921.09.2008 21:50
Daca ar fi toti brasovenii ca voi doi s-ar duce dracu orasu ala si hocheiu brasovean ....

Facind abstractie de jignirile tale gratuite, vad ca idealul tau e ca fiecare sa tina cu echipa catunului sau :) Nu conteaza valoarea, ci locul unde hazardul te aduce pe lume, asa-i?

MoWeed22.09.2008 06:33

N-am inteles care e problema ta. Te consideram mai echilibrat; se pare ca m-am inselat...

Si daca toti brasovenii ar fi ca tine, am cere si noi autonomie? Hai sictir!

PS:Numeste-l hochei brasovean cand echipa o sa joace in Brasov...

11222.09.2008 08:23

In Brasov se fac eforturi mari pt a aduce din nou la viata un mare centru hocheistic al Romaniei . S-au alocat bani destui pt demararea constructiei la patinoar si incearca sa se faca ceva . La juniori au inceput sa se miste lucrurile , copii incep usor-usor sa fie atrasi de acest sport si sa vina la antrenamente ( chiar daca sunt doar 3 luni pe an si pe gheata descoperita ) . Dar ei trebuie sprijiniti , altfel ce sa-i motiveze sa mearga in continuare ? Au luat jucatori de pe unde au putut la echipa mare , au luat pana si 6 stranieri cu bani multi numai ca sa atraga publicul spectator brasovean . Si ce sa vada ..ca brasovenii tin cu bucurestiu ? Asa ceva nu e normal ....

Asta e raspuns pt cei 2 din Brasov ...zob79 sa nu se oboseasca sa imi dea vreo replica vreodata mie personal pt ca nu o sa i-o citesc niciodata ( credeam ca au scapat forumurile de tine , pacat ca m-am inselat ) .

Pt suporterii stelisti interesati sa vada maine meciul Stelei ii informez ca ora de incepere e 18.30 . Va fi primul meci in care probabil il puteti vedea pe Bogdan Selea la lucru . S-ar putea sa fie un meci interesant ...

MoWeed22.09.2008 09:14
In Brasov se fac eforturi mari pt a aduce din nou la viata un mare centru hocheistic al Romaniei . S-au alocat bani destui pt demararea constructiei la patinoar si incearca sa se faca ceva . La juniori au inceput sa se miste lucrurile , copii incep usor-usor sa fie atrasi de acest sport si sa vina la antrenamente ( chiar daca sunt doar 3 luni pe an si pe gheata descoperita ) . Dar ei trebuie sprijiniti , altfel ce sa-i motiveze sa mearga in continuare ? Au luat jucatori de pe unde au putut la echipa mare , au luat pana si 6 stranieri cu bani multi numai ca sa atraga publicul spectator brasovean . Si ce sa vada ..ca brasovenii tin cu bucurestiu ? Asa ceva nu e normal ....

S-au alocat bani pentru demararea constructiei la pationar, dar nu se vede. Cine stie unde au ajuns banii aia.... Toate proiectele cu care se lauda primaria Brasov(patinoar, sala moderna de handbal/baschet, stadion) au fost vrajeli electorale. Poate in 4 ani va fi gata infrastructura, la timp pentru noile alegeri.

Atata timp cat nu era nici o echipa in Brasov am sustinut Steaua si nu e normal sa ma schimb; nu sunt prostituata. Nu e normal sa-ti tradezi echipa doar pentru ca a aparut alta noua in orasul tau. Asta nu poti sa intelegi tu!

«123»