Bravo Alex Blaja, m-ai facut sa ma simt din nou mandru de suporterii Stelei. De cei ca tine ...
Forta Steaua , Forta Laca !!!
Bravo Alex Blaja, m-ai facut sa ma simt din nou mandru de suporterii Stelei. De cei ca tine ...
Forta Steaua , Forta Laca !!!
degeaba ziceti voi d Gigi Becali pt ca in ult timp s a cam dat deoparte d l postul d "antrenor"....nu stiu ce vi s a parut voua o asa mare diferenta intre bayern si Steaua..cred ca v ati uitat la alt meci...prima repriza clar dominata d bayern...dar a doua a fost a Stelei...bara...gol valabil anulat...Steaua a avut sansele ei mari de a termina la egalitate cu "granzii" europei:)))))...ce gluma...la echipa care o au...la banii care se baga..in comparatie cu Steaua...scorul ar fi trebuit sa ia proportii....doar uitati va la numele jucatorilor si veti vedea ca doar cu numele lor ar fi trebuit sa ne bata...dar pe teren a fost altceva...Steaua a avut ghinion...bayern putea sa plece fara niciun punct d l Bucuresti...acel gol din debutul meciului care a venit prea usor...park erau prea relaxati jucatorii nostri...am vzt ca unii ar vrea sa joace Steaua in UEFA sa faca puncte decat in UCL sa piarda...asa ajungi printre cei mari...pierzand cu ei...jucand d l egal la egal cu ei ...si cat d curand castigand in fata lor...d c sa joci cu echipe precum wolfsburg sau NEC (care nu ai auzit d ei de cat cand i a batut p Dinamo) si sa fii doar un zvon prin fotbalul mare...cand poti sa joci cu Lyon...real..bayern...si sa ai un nume al tau in europa...parerea mea este ca dak nu reuseste anul asta sa treaca d grupe Steaua..la anul sigur va reusi...sunt 3 ani d acum d cand joaca in UCL si incepe sa se vada....dak batem la firenze ne califikm in primavara din grupe...tot ce trebuie este sa credem in Steaua si sa inurajam jucatorii si antrenorul mereu..indiferent d rezultat...dak nici noi suporterii nu credem in sansele echipei at cn??