@xray_rom:
Stai linistit. Vaicarelile si lamentarile noastre nu-l vor alunga pe Voievod din Ghencea, iar cei care s-au obisnuit sa convetuiasca cu raul, sa aleaga raul cel mai mic, se vor putea ,,bucura'' multi, multi ani de acum inainte de domnul George Becali.
Spre exemplu, din ce-am auzit, Becali i-a facut iarasi echipa lui Lacatus, cerandu-i in mod expres sa nu-l foloseasca pe Tiago, care (nu-i asa?) nu are destula experienta internationala...
Daca ai citit atent asta am spus si eu. Nu vaicarelile si injurile noastre il vor alunga din Ghencea, de aceea indemnam la mai multa luciditate cand se abordeaza subiectul asta!
Referitor la faptul ca i-a facut echipa lui Lacatus, eu cred ca este iar o chifla pe care Becali a servit-o deontologilor din presa, exact ca in preziua meciului cu Galata, cand a dat o echipa...astia s-au grabit sa o de in presa si a 2a zi...tzeapa:))Lacatus a folosit alta echipa, de a facut spume la gura Decebal Radulescu.
Referitor la Tiago, puteai deduce si singur ca ceea ce a spus Becali nu era secretul de pe lume. Tiago nu intra titular in fata lui Ov.Petre si Lovin nici in liga1. Cu Galata in retur-retur a fost la fel.
Daca nu intra Tiago, inseamna ca Laca il va folosi pe Ov. Petre... Dar e dreptul si responsabilitatea lui cum isi face echipa! Din fericire si din pacate, la lotul pe care-l are acum va fi din ce in ce mai greu sa faca o echipa fara sa nu existe "discutii" ca era mai bun ala decat ala:))
Succesul formulei depinde inspiratia lui care sa fie in concordanta cu starea psihica excelenta a celor acelesi, pt ca asta nu se vede si poate fi usor trucata prin aparente.
Becali, fiind echipa lui isi poate permite si el sa-si doreasca pe cineva anume in teren, mai ales acum cand si-a vazut sacii de Euro din CL in caruta si a pierde un meci nu e un capat de tara cand joci cu Lyon, Bayern, Fiorentina. Dar nu cred ca va face "prostii". Vrea victoria din 2 motive:
1) Banii: 600.000 Euro
2)Orgoliul fata de CFR care a invins ieri la Roma
Dar...si aici putem tipa ca vrem, ca el va face tot cum ii place...ca-n cazul plecarii din Ghencea. Dar daca o zbarceste ... o beleste ca-i sarim toti in cap!Atunci trebuie, "dupa" si nu inainte!!!
Ati vazut cazul Surdu? L-a tinut in brate si l-a bagat desi era huduit la greu. Ne-a ignorat, dar cand Surdu si-a irosit toate sansele si Becali a vazut ca nu e pt Steaua i-a dat drumul. La fel l-a tinut in brate si pe Nicolita, dar asta si-a revenit la timp cand aproape se umpluse paharul si la Becali, desi avea vreun an de huiduieli!
De ce am avea numai noi si ziaristii dreptul sa-l cerem pe unul si pe altul in echipa sau sa spunem ca x sau y nu au ce cauta in lot, si el care e propietarul nu?El, pe care il afecteaza in mod direct (financiar si ca imagine) insuccesele. Chiar asa de tampt il credeti ca vrea sa-si darame singur shandramaua in care a investit atat???Am fi naivi daca am crede asta!
Poate am avea acest drept sa-i cerem asta numai atunci cand noi nu ne vom permite sa-i dam sfaturi lui Lacatus inainte de meci, ci doar sa-l 'belim" dupa meci daca jocul sau rezultatul nu a fost satisfacator!
Oricum, prea ne pute si nou din orice...si atunci cand nu este cazul...Parca ne-au virusat sforarii de la GSP si pe noi:) si asta pt ca suntem prea orbiti impotriva lui Becali si cand trebui si cand nu trebuie!