FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA 45 % Romania

«123»
xray_rom16.09.2008 13:50
Dar uitati ce a inteles Jiji din toate astea:"Avem șapte echipe în cupele europene datoritã lui BECALI și a Stelei!"Macar e bine ca face diferenta intre Steaua si el

Sa fim realisti!Ne place, nu ne place, cand spui Steaua din ultimii 5 ani spui si Becali!El a finantat, el a facut politica si strategia clubului, el a dat ok-ul la antrenori si jucatori, el nu s-a automultumit cu mediocritatea, el a urmarit numai performanta pt ca era direct legata de autofinantare, el ne-a exasperat uneori prin optimismul lui utopic, dar mobilizator, uneori, pt jucatori. Toate cate s-au intamplat s-au intamplat cu "voie" de la Becali. Apoi, Becali ca om, nu este nici mai bun si nici mai rau decat Borcea, Iancu, Porumboiul si alti finantatori ai fotbalului sau sefi de la FRF. Sunt sigur ca daca nu exista episodul Elton si Hagi, care au creat prapastie intre suporteri si el, acum il aplaudau toti la unison si se iertau si acele cateva declaratii tembele date de el prin presa.

Timpul a lucrat si asupra lui Becali. E o vorba: "fie omu' cat de prost se desteapta dupa post":)Din punctul asta de vedere si Becali a evoluat ca lejeritate in dialog si exprimare, chiar daca nu in acelasi ritm cu echipa. Becalii din 2008 nu mai este nici pe departe Becalii din 2003. Nu trebuie sa uitati ca fata de Dinamo, Rapid unde au fost si sunt mai multe capete, ciobanashul nostru a fost singur si...nelinistit, dar a fost peste ei tot timpul daca judecam dupa rezultatele echipei!!:))

Am mai spus-o pe aici.

Performanta sterge totul, pt ca ea este singura care se vede din cartea de istorie, la fel cum din ultimii 5 ani se ved numai titlurile, cele 45% aduse de Steaua, semi-finala UEFA, primaveri europene si 3 la rand in CL. In fond, asta vrem si noi. Performanta, o echipa puternica cu un joc placut si nu un papa(lapte) finantator al Stelei. Becali se da sfant, dar e dracu; personificat:)

SteauaToronto16.09.2008 14:39

Articolul asta m-a facut sa ma gandesc un pic. Becali este intr-adevar un needucat dar sa stiti ca parerea mea nu stiu unde ar fi fost Steaua fara acest individ. Ma uitam la exemplele Dinamo si rapid (niste lacomi care vand jucatori pe banda rulanta). Ma uitam la exemplul CSKA Sofia care cata istorie acuma risca sa retrogradeze in Liga a doua din cauza problemelor financiare.

Becali are un merit si atat. Deocamadata in Romania la nivel de patroni nu e nimeni ca el.

maye16.09.2008 14:47

Pana si sclavii sclavilor trebuie sa`i dea cezarului ce`i al cezarului....

Astristul16.09.2008 15:39
Articolul asta m-a facut sa ma gandesc un pic. Becali este intr-adevar un needucat dar sa stiti ca parerea mea nu stiu unde ar fi fost Steaua fara acest individ. Ma uitam la exemplele Dinamo si rapid (niste lacomi care vand jucatori pe banda rulanta). Ma uitam la exemplul CSKA Sofia care cata istorie acuma risca sa retrogradeze in Liga a doua din cauza problemelor financiare.

Becali are un merit si atat. Deocamadata in Romania la nivel de patroni nu e nimeni ca el.

Situatia noastra de atunci se poate compara cu situatia echipei SS Lazio care atunci cand a intrat in colaps financiar din cauza managementului precar al lui Cragnotti era la un pas de retrogradarea in Serie D. Noroc cu "Spalma Debiti", un program de esalonare propus de guvernul italian pentru salvarea mai multor echipe din aceeasi situatie in care se aflase SS Lazio.

La noi cica s-a infiintat alta societate, ca CSA Steaua a dezafiliat sectia de fotbal si aici a facut Jiji smecheria pentru a pune mana pe Steaua.

Asa cum noi il hulim pe Jiji (e drept nu toata lumea e de aceeasi parere cu mine) asa si lazialii il hulesc pe Lotito, care in momentul in care a preluat clubul, Lazio nu mai avea decat 7 jucatori in lot. A adoptat o strategie mai putin costisitoare, si a reusit dupa cativa ani sa readuca echipa pe linia de plutire prin calificarea in Cupa UEFA (dar imposibilitatea de a participa din cauza scandalului "Calciopoli") si o calificare in grupele UCL anul trecut.

Lotito si Becali sunt 2 personaje cu o personalitate complet diferita, dar, care au ajutat enorm de mult cluburile pe care le-au preluat cu bune si rele.

forzateaua

Harald16.09.2008 17:40
Dar uitati ce a inteles Jiji din toate astea:"Avem șapte echipe în cupele europene datoritã lui BECALI și a Stelei!"Macar e bine ca face diferenta intre Steaua si el

Sa fim realisti!Ne place, nu ne place, cand spui Steaua din ultimii 5 ani spui si Becali!El a finantat, el a facut politica si strategia clubului, el a dat ok-ul la antrenori si jucatori, el nu s-a automultumit cu mediocritatea, el a urmarit numai performanta pt ca era direct legata de autofinantare, el ne-a exasperat uneori prin optimismul lui utopic, dar mobilizator, uneori, pt jucatori. Toate cate s-au intamplat s-au intamplat cu "voie" de la Becali. Apoi, Becali ca om, nu este nici mai bun si nici mai rau decat Borcea, Iancu, Porumboiul si alti finantatori ai fotbalului sau sefi de la FRF. Sunt sigur ca daca nu exista episodul Elton si Hagi, care au creat prapastie intre suporteri si el, acum il aplaudau toti la unison si se iertau si acele cateva declaratii tembele date de el prin presa.

cel mai trist moment a fost cand a avut fularul lui Dinamo la gat si se bucura ! asta a demonstrat ca Steaua e doar un instrument pentru a-si urmari interesele proprii! Gandeste-te ce ar fi fost Becali FARA Steaua, deci te-as sfatui sa te mai gandesti odata cine pe cine a facut mare!

adidwu16.09.2008 17:50

Credeam ca articolul e scris de Udrea sau Zelgin,dar se pare ca nu sunt in stare decat de articole malitioase.

Asa ca bravo Ionut Iordache!

Maine mai adaugam niste puncte,creste procentul.

bumbescu16.09.2008 20:44

Respect CFR. Poate invata ceva si conducerea noastra in legatura cu ce jucatori trebuie transfertati (sper ca a vazut toata lumea cum tineau de minge argentinieni).

bodanelu16.09.2008 20:47

echipa asa slaba ca roma n-am mai vazut de mult. Au jucat mai slab ca acum 2 luni pe Ghencea...si te gandesti ca nu o sa-i mai taca gura lu` Muresan acum...

ros-albastru4ever16.09.2008 20:48

fratilor,deci ce a realizat CFR pe Olimpico e extraordinar...au dominat categoric o echipa formata numai din jucatori de super-clasa...efectiv nu imi vine sa cred :O ... credeti ca vom putea noi juca asa in meciul cu Bayern??? eu imi doresc din tot sufletul sa fie asa,dar...sunt cam rezervat :|

refresh16.09.2008 20:49

Corect. Tot respectul pentru CFR, pentru ce au facut. S-au trezit dupa 20 min si au zapacit Roma. Doamne abia astept meciu de maine seara. Sa rupem si noi fashu :D.

Kekea16.09.2008 20:50

Pentru ca sunt debutanti, pentru ca au intors scorul pe Olimpico si pentru jocul prestat CFR merita respectul nostru

ros-albastru4ever16.09.2008 20:52
Pentru ca sunt debutanti, pentru ca au intors scorul pe San Siro si pentru jocul prestat CFR merita respectul nostru

vrei sa zici pe Olimpico :)

SteauaToronto16.09.2008 20:54
Respect CFR. Poate invata ceva si conducerea noastra in legatura cu ce jucatori trebuie transfertati (sper ca a vazut toata lumea cum tineau de minge argentinieni).

Individule fac spume cand vad oameni ca tine pe forum. Conducerea asta si echipa Steaua au intrat de 3 ori in Liga Campionilor consecutiv. si echipa asta Steaua a bagat CFR-ul in Liga Campionilor. Stai linistit ca avem noi lot mai puternic ca ei. Respect ??? pentru ce respect ca ne reprezinta tara cu patroni bozgori si jucatori straini. Rusine !

Kekea16.09.2008 20:58
Pentru ca sunt debutanti, pentru ca au intors scorul pe San Siro si pentru jocul prestat CFR merita respectul nostru

vrei sa zici pe Olimpico :)

Mii de scuze......

Individule fac spume cand vad oameni ca tine pe forum. Conducerea asta si echipa Steaua au intrat de 3 ori in Liga Campionilor consecutiv. si echipa asta Steaua a bagat CFR-ul in Liga Campionilor. Stai linistit ca avem noi lot mai puternic ca ei. Respect ??? pentru ce respect ca ne reprezinta tara cu patroni bozgori si jucatori straini. Rusine !

Frate..scuze ca iti zic, dar nici Gigi al nostru nu e roman, e machedon.Unguri, bozgori cum vrei sa le zici au bagat mai multi bani decat Gigi sunt sigur de asta.Si au fost si romani in echipa.Stancioiu, Trica si Muresan au jucat exceptional.Si noi ii avem pe ai nostri.Cati jucatori romani avem in primul 11?Jumate de echipa...deci nici noi nu reprezentam in totalitate Romania cu "materie bastinasa" ca sa zic asa...

maye16.09.2008 21:10

mai lasati`ma ba cu chefereu vostru..ca roma o jucat la nivelul concordiei chiajnei...cum drecu sa nu bati o echipa ca aia?

micodo16.09.2008 21:30

Singura atitudine inteleapta pe care o putem lua legat de meciul CFR-ului este tacerea. Fara respecte si alte bazaconii penibile gen roma=varza.

Avem dreptul sa tacem fata de prestatia clujenilor si sa ne vedem de echipa noastra.

FortuneTeller16.09.2008 21:36

Nu conteaza ce a jucat Roma, important e ca CFR a profitat de ocazie si a castigat un meci in care nu avea nici o sansa pe hartie. Felicitari CFR! Tot ce sper este ca Steaua sa reuseasca deasemenea un rezultat bun, si ca nu vor apare marlanii cu comparatiile aiurea privitor la jocurile Stelei. Succes Steaua!!!

Daniellone16.09.2008 21:41
mai lasati`ma ba cu chefereu vostru..ca roma o jucat la nivelul concordiei chiajnei...cum drecu sa nu bati o echipa ca aia?

Orice performanta poate fi minimalizata. Aduceti-va aminte cum si castigarea Cupei Campionilor a fost minimalizata de adversarii nostri. Indiferent de cat de prost a jucat Roma, rezultatul este cu adevarat remarcabil. Si asta e tot ce ramane. Daca incepem sa spunem ca CFR a castigat doar pentru ca Roma a jucat la nivelul Concordiei Chiajna, nu facem altceva decat sa fim la fel de penibili ca si cei care ne contesta performantele noastre.

Living_Dead_Stripper16.09.2008 21:43
fratilor,deci ce a realizat CFR pe Olimpico e extraordinar...au dominat categoric o echipa formata numai din jucatori de super-clasa...efectiv nu imi vine sa cred :O ... credeti ca vom putea noi juca asa in meciul cu Bayern??? eu imi doresc din tot sufletul sa fie asa,dar...sunt cam rezervat :|

Tot in seara asta Famagusta a facut egal in Germania pe terenul lui Werder Bremen. Este vorba doar despre efectul outsider-ului cotat cu a doua sansa. Italienii au platit pentru aroganta lor tampa, nici nu stiau sascrie corect numele ungrocilor ba chiar le-au facut prezentarea cu sigla concitadinei ,,U'' Cluj. La o scara mai mica, aceeasi aroganta am afisat-o si noi sezonul trecut cu Slavia Praga si ne-a costat scump. Surprize din astea au mai fost si vor mai fi, vezi cazul Artmedia Bratislava care a castigat pe terenul lui FC Porto, echipa care recent a castigat trofeul UEFA Champions League. Numai ca acest efect al outsider-ului dispare imediat, oamenii te iau in serios, iar asta se va vedea in urmatoarele meciuri ale franarilor.

Steaua este deja la al treilea sezon consecutiv in Liga, e cunoscuta deja, iar adversarii o trateaza mai serios, chiar daca in sezonul trecut nu a obtinut decat un punct, Arsenal si Sevilla au avut totusi meciuri destul de dificile impotriva noastra.

Oricum, vad aceasta victorie a franarilor bine-venita doar prin prisma faptului ca II OBLIGA si pe ai nostri sa lupte in meciul din aceasta seara...

maye16.09.2008 21:47

Orice performanta poate fi minimalizata. Aduceti-va aminte cum si castigarea Cupei Campionilor a fost minimalizata de adversarii nostri. Indiferent de cat de prost a jucat Roma, rezultatul este cu adevarat remarcabil. Si asta e tot ce ramane. Daca incepem sa spunem ca CFR a castigat doar pentru ca Roma a jucat la nivelul Concordiei Chiajna, nu facem altceva decat sa fim la fel de penibili ca si cei care ne contesta performantele noastre.

Nu doresc in nici un caz sa minimalizez performanta CFR-ului..p.

entru ca e o performanta...Bravo lor...

(si cred ca o sa ramana singurele lor puncte...dar nu asta conteaza...)

am vrut doar sa scot in evidenta jocul incredibil de slab al Romei...atat!..

pace si numai bine:)

DelPiero1016.09.2008 21:54

Va rog eu...sa nu mai discutam despre Chefere...sa se bucure in liniste cei cativa zeci de mii de suporteri ai lor,bravo lor,au batut Roma,maine avem meci mare,deci....HAI Steaua!

xDaJACKALx16.09.2008 21:58

Deja o dam in boala frustratilor care ziceau dupa meciul cu Kievul ca ii bateau pe aia si Vasluiul.Respect CFR pentru ca a batut Roma,buna sau proasta e Roma.Ai nostri ar trebui sa se ambitioneze si sa-i bata pe Bayern altfel toate lamentarile noastre ca i-am dus pe ei in UCL or sa fie penibile.

dax4716.09.2008 22:12

as roma retrogradeaza anul asta. Cat de varza au putut sa fie. Macar n-au luat 3 goluri ca in meciul anterior. :) O fi un lucru bun pentru ei.

Sa vezi ce n-o sa-si mai incapa chefereii in pene pana la meciul cu Chelsky. . . Va fi spectacol mediatic, nu gluma. . .

Fear16.09.2008 22:28

deci daca maine Steaua nu va bate Bayern si orice echipa cu care am avea meci ..eu ca suporter voi traii cea mai mare umilintza .. sa vad Chefereu pe prima pagina in toate ziarile si noi doar pe un coltuletz..asta e pararea mea da sper din tot sufletu sa batem!!

bumbescu16.09.2008 22:42

Individule fac spume cand vad oameni ca tine pe forum. Conducerea asta si echipa Steaua au intrat de 3 ori in Liga Campionilor consecutiv. si echipa asta Steaua a bagat CFR-ul in Liga Campionilor. Stai linistit ca avem noi lot mai puternic ca ei. Respect ??? pentru ce respect ca ne reprezinta tara cu patroni unguri si jucatori straini. Rusine !

Individule am vrut doar sa punctez momentul de care a profitat CFR. nu conteaza daca va mai face sau nu asa rezultate. E chestie de atitudine. Asta mi-a placut mai mult decat orice, puteau chiar pierde. Sper diseara sa vad o atitudine asemanatoare chiar fara Radoi in teren. Si nu mai face spume. Patronul Stelei zice chiar el ca in Liga iti trebuie oameni care sa tina de minge. Imi spui si mie cine face asta la Steaua? Dayro? Arthuro? Hai sa fim seriosi.

Cat despre cine a bagat Steaua in Liga, au mai contribuit si Dinamo si rapid care au fost pres la meciurile cu CFR. Dar macar de un lucru sunt sigur daca ar fi fost Dinamo in locul cfrului chiar si cu forma pe care a avut-o roma tot pierdeau. E vorba de calitatea jucatorilor si de atitudine.

Cat despre jucatori staini stai tu linistit ca sunt unii pe acolo mai romani decat ai nostri.

Conducerea CFR merita felicitata pt ce jucatori a adus si ce investitii s-au facut (chiar daca arpi e necurat...cine este?) iar jucatorii cfrului sunt persoane de mare bun simt. vezi ce au declarat despre Romania si Steaua dupa meci.

«123»