FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mutu: "Steaua termina pe ultimul loc" (GSP)!

«123»
fcsteaua.ro15.09.2008 16:14

Atacantul Fiorentinei este convins cã echipa sa va trece de grupele Champions League, alãturi de campioana Germaniei, iar despre elevii lui Marius Lãcãtuș crede cã, deși vor face puncte, nu vor ocupa la final nici mãcar poziția a treia.

"Favorite sunt Bayern Munchen si Lyon, dar atat noi cat si Steaua o sa ne jucam sansa si o sa incercam sa producem surpriza. Pe hartie, noi si Steaua ne vom bate pentru locul trei, dar in teren lucrurile vor sta altfel. Fiorentina si Bayern vor merge mai departe. Nu cred ca Steaua va prinde locul trei, dar puncte va face, sigur", a spus Adrian Mutu in Fanatik.

vlad7515.09.2008 16:19

Se incurajeaza si Mutu. Sper sa se insele.

Adrian15.09.2008 16:45

Scoateti numele acestui drogat de pe site!!!

steaua_gloria15.09.2008 16:46

Ati auzit voi asta din gura lui ?E de pe un ziar , multe-s vrajeli.

Fane_casieru'15.09.2008 17:18

Poate-l blesteama Jiji de-si mai rupe si-un picior :naughty:

R.s.C.15.09.2008 17:20

pe asta il tot pupam noi in dos? ne-a ararat prin aceasta declaratie cat de roman e. chiar daca joci la o echipa din strainatate, tot trebuie sa dai dovada se respect fata de echipa adversa si mai ales de public, care e roman!!! sincer, nu vreau sa ma reprezinti in europa! sincer, mi-e rusine de tine! mi-e rusine ca esti din acelasi neam cu mine, neamul romanesc daca nu mai stii...

Verssace15.09.2008 17:27

Sper sa batem Fiorentina , sa-i inchidem gura odatã .

saphyrre15.09.2008 17:28

Mutulica draga, n-ar fi rau sa mai faci si tu pe.. mutul din cand in cand.

metale15.09.2008 17:36

halal roman,Mutu din piz..

MoWeed15.09.2008 17:38

Unde sunt cei care-l aparau pe acest dorgat. Prafuitul asta care sufera de vedetism trebuie spurcat in Ghencea pentru nesimtirea de care da dovada!

metale15.09.2008 17:38

te mananca nasul,mutule?

dee15.09.2008 17:51

nu stiu de ce va tot ofticati atata, a fost o declaratie (aproape) de bun simt. N-a spus, "Steaua e cea mai slaba echipa", a spus ca se va bate pentru locul 3 cu Fiorentina lui . Nu putea sa declare ca Steaua se va califica in detrimentul lor, ar fi fost culmea :) Chiar mi se pare o declaratie cuminte din partea lui Mutu, pe care a mai indulcit-o la final cu "sigur vor face puncte". Probabil n-a vrut sa supere nici o parte implicata.

fcs_soldier15.09.2008 17:53

mutule stii ceva... hai sa i`o zicem direct... S*GI PUL* :))

choli15.09.2008 18:02

cel mai mare JEG al fotbalului rom. rahatu' asta de om nu numai ca e o petarda dar este si un nesimtit...milionele pe care le-am dat pe bilete, am facut-o special ca sa ii bag carne in frigider, lui si familiei! il urasc pe Mutu!!!!!!

ge6rge_steaua15.09.2008 18:46

Mutu. Mutu este un MARE, MARE, MARE ... rahat, un imputit care este orice alta natie decat roman. panarama draq. drogatu ala imputit nu stie sa lege 2 pase si mananca ceva ce facem noi la WC. Mutu curva s-a nascut si curva o a moara la fel ca fost lui sef Borcea.

fz Steaua :steag_cruce_invers:

adidwu15.09.2008 18:47

Nu ma mira o astfel de declaratie din partea lui Mutu,doar stim ca este un caracter deosebit.

E de asemenea posibil ca declaratia sa fie scoasa din context.

Daca batem Fiorentina ,victoria v-a fi cu atat mai frumoasa ,si Mutu o sa se faca de ras,la fel ca pancu cu Besiktas.

steaua-forum15.09.2008 18:52

nush de ce dar eu o prevad pe Fiorentina pe ultimul loc!

danimarcu15.09.2008 19:11
nush de ce dar eu o prevad pe Fiorentina pe ultimul loc!

--------------------

www.suporter-Steaua.net ---> Forumul Suporterilor Stelisti!

Ce gluma de forum!... :ce_oameni:

Oricum ,succes,tie si celorlalti 20 de membri! :blush:

_Answer_15.09.2008 19:11

vrabia malai viseaza.. si mutulica oleaca de faina...;))

MALDINI15.09.2008 19:28

La meci facem un banner cu faina de "3 nule" 000 :))

Astristul15.09.2008 19:33
Ati auzit voi asta din gura lui ?E de pe un ziar , multe-s vrajeli.

De acord cu tine, dar, la cum il stim pe Mutu, la cum a fost in stare sa ne injure de "morti" la meciul ala Romania-Belarus, il cred in stare sa dea astfel de declaratii, sau chiar mai rele!

forzateaua

1uLy4Nn15.09.2008 19:34

ce om..ia mutule :bananadance: :bananadance: :bananadance: vedem cine rade la urma ;)

kosm1n15.09.2008 20:50

Steaua e dependenta de Radoi si asta s-a vazut la fiecare accidentare a capitanului! Acum imi este frica de Bayern! O sa ne luam cafteala ca acum 2 ani de la Lyon! Eu imi faceam iluzii frumoase pt acest meci dar sincer fara Radoi, Ov.Petre si Plesan nu vad cum o putem scoate la capat!

Eu vad un meci de genul: prima repriza stearsa cu un gol norocos al oaspetilor si o a doua repriza in care iesim la atac si ne mai luam 2 boabe!

mdionis16.09.2008 08:50
Scoateti numele acestui drogat de pe site!!!

Poate-l blesteama Jiji de-si mai rupe si-un picior :naughty:

pe asta il tot pupam noi in dos? ne-a ararat prin aceasta declaratie cat de roman e. chiar daca joci la o echipa din strainatate, tot trebuie sa dai dovada se respect fata de echipa adversa si mai ales de public, care e roman!!! sincer, nu vreau sa ma reprezinti in europa! sincer, mi-e rusine de tine! mi-e rusine ca esti din acelasi neam cu mine, neamul romanesc daca nu mai stii...

halal roman,Mutu din piz..

Unde sunt cei care-l aparau pe acest dorgat. Prafuitul asta care sufera de vedetism trebuie spurcat in Ghencea pentru nesimtirea de care da dovada!

mutule stii ceva... hai sa i`o zicem direct... S*GI PUL* :))

cel mai mare JEG al fotbalului rom. rahatu' asta de om nu numai ca e o petarda dar este si un nesimtit...milionele pe care le-am dat pe bilete, am facut-o special ca sa ii bag carne in frigider, lui si familiei! il urasc pe Mutu!!!!!!

Mutu. Mutu este un MARE, MARE, MARE ... rahat, un imputit care este orice alta natie decat roman. panarama draq. drogatu ala imputit nu stie sa lege 2 pase si mananca ceva ce facem noi la WC. Mutu curva s-a nascut si curva o a moara la fel ca fost lui sef Borcea.

fz Steaua :steag_cruce_invers:

vrabia malai viseaza.. si mutulica oleaca de faina...;))

Din nou revarsare de ura si invective.

Inteleg ca, desi Mutu nu a facut decat sa isi exprime niste indoieli cu privire la posibilitatile Stelei (in cele din urma, impartasite si de alti suporteri stelisti -- sondajul pe suportersteaua.ro spune actualmente locul 1 - 7 voturi, locul 2 - 43 voturi, locul 3 - 42 voturi, locul 4 - 16 voturi; pe de alta parte nu este oare adevarat ca Lyon si Bayern sunt, cel putin pe hartie, favoritele grupei?! nu este adevarat ca intre Steaua si Fiorentina balanta teoretica inclina usor catre echipa din campionatul italian cu un lot foarte puternic si un antrenor exceptional ce lucreaza cu grupul de peste patru ani si are si rezultate?! insa ca, si in aceste conditii, Steaua are sansa ei in care trebuie sa creada si pe care trebuie sa si-o joace?!), faptul este suficient pentru a declansa mecanismul gregar al huiduielilor.

Asa cum am afirmat si pe celalalt thread, declaratia lui Mutu nu este nici insultatoare si nici lipsita de respect pentru Steaua si suporterii ei, iar singurul raspuns decent care i se poate da este obtinerea calificarii. Altminteri, cu toata parerea de rau, Steaua nu va face decat sa confirme intru totul pronosticul pesimist al lui Mutu.

Ceea ce mi se pare preocupant este aparitia declaratiei ca articol separat pe site pe post de declansator de ura; la fel de preocupante mi se par reactiile viscerale care i-au urmat. Omul si-a spus parerea, a dat un pronostic, daca nu ne place pronosticul nu inseamna ca trebuie injurat omul ci ca ar fi bine sa facem tot ce depinde de noi pentru a infirma pronosticul. Si totusi reactiile la adresa omului au aparut, ca si cum menirea suporterului generic al Stelei ar include automat anularea/eliminarea/taratul prin noroi a oricui indrazneste sa aiba o parere diferita de optimismul fara limite pentru echipa de suflet.

Ma declar profund dezamagit de articol si reactii: nu putem sa ne pretindem superiori daca nu ne desprindem de aceasta mentalitate paguboasa si retrograda.

MoWeed16.09.2008 08:56

@mdionis

De acord cu tine ca noi suntem clar outsiderii grupei pe hartie. Dar putea sa aiba si el putin bun-simt si respect(cum de altfel au jucatorii marilor echipe europene; vezi prezentarea frumpasa facuta de Bayern meciului cu Steaua) si sa nu faca predictia asta. Nu cumva asta era in spiritul fair-play-ului si al respectului pentru adversar?

«123»