FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihaita Nesu

«113141516»
gio_stgloria19.02.2012 09:22

La multi ani Mihai si multa sanatate !

MoWeed19.02.2012 10:14

La multi ani!

vlad19.02.2012 10:37

La multi ani si un miracol sa ti se intample!

TURQOAZ19.02.2012 11:22

LA MULTI ANI Mihaita NESU !!!

Insanatosire grabnica ar fi frumos ca la meciul cu Twente sa fii prezent la meci,oricum stim ca esti langa baieti !!!

f234567k19.02.2012 14:45

Utrecht, cu Nesu in tribuna, ii calca in picioare pe cei de la AZ Alkmaar. E 3-0 in '58(Gerndt 2, Duplan). La gazde a fost titular si Schut care a fost schimbat in minutul 58.

superdorex19.02.2012 18:03
LA MULTI ANI Mihaita NESU! Sa iti ajute Dumnezeu sa te faci bine sa mergi din nou!
cristy.steaua2121.02.2012 18:12

MoWeed21.02.2012 22:47

Un astfel de om ar trebui sa fie exemplu pentru toti!

Nu stiu daca in situatia lui multi dintre noi ar fi asa de optimisti, activi si dornici sa-i ajute pe altii. Cinste lui si insanatosire grabnica!

gio_stgloria22.02.2012 09:52

O imagine pusa de George Ogararu pe facebook. Ca descriere : Gata de gala alaturi de sotie, baiat si frate.

405383_311022598954675_184791894911080_8

George Ogararu pe Facebook :

Salutare tuturor,

Am vorbit ieri cu Mihaita si iata care sunt noutatile:

- mana dreapta o simte mai puternica dar inca nu isi poate folosi

degetele normal

-muschii abdomenului incep usor, usor, sa reactioneze la comenzi

-muschii membrelor din partea stanga a corpului prezinta deseori contractii involuntare( ceea ce poate fi un semn bun dar in aceeasi masura poate fi doar o reactie normala in urma unui astfel de accident si nimic mai mult...)

-psihic nu l-am simtit la fel de tare ca pana acum, ceea ce ma cam ingrijoreaza. Are nevoie de sustinere acum, la fel de mult ca la inceput pentru ca ieri s-a atins un prag de 3 luni, foarte important, in urma caruia ar trebui ca noi muschi si nervi ai corpului sa isi reia functiile normale de dinainte de accident.

Asadar, nu ne ramane decat sa ne rugam in continuare pentru sanatatea lui si ,daca aveti dragoste, sa ii mai trimiteti cate un mesaj de sustinere!

Va multumim!

gio_stgloria23.02.2012 10:52

Ciobanul va ajunge joi in Olanda in jurul orei 15:00, dar nu il va vizita si pe Mihai Nesu, asa cum au facut Narcis Raducan si Helmuth Duckadam.

Distanta intre Enschede si Utrecht este de aproximativ 140 de kilometri si e considerata mult prea mare de finantatorul ros-albastrilor.

"Nu ma duc la Nesu, am si eu o varsta... Nu mai am rabdare sa merg o ora cu masina. Pai, initial trebuia sa aterizez la 160 de kilometri de Enschede si sa platesc 2.000 de euro biletul la avion, dar ca sa nu fac acest lucru am dat 20 de mii de euro si am inchiriat un avion privat. Acum aterizez la 60 de kilometri, tata!", a explicat Becali.

Nesu a plecat cu scandal de la Steaua, dupa ce clubul a refuzat sa-i plateasca ultimele doua salarii, iar acesta poate fi motivul pentru care Becali nu vrea sa-l vada. Totusi, chiar si asa, sunt lucruri peste care se poate trece in viata, cu atat mai mult peste cele materiale.

Becali sustine insa ca a lasat in urma trecutul si ca l-ar imbratisa pe Nesu. Cu conditia ca fostul fotbalist, imobilizat in scaun cu rotile, sa vina el la Enschede!

"Daca vine la meci, o sa-l imbratisez pe Nesu. Cred ca i-ar prinde bine! Voi nu credeti?", a incheiat Becali.

Onlinesport.ro

1. Nesu n-are nevoie de tine .

2. Se vede si din declaratiile astea cat de crestin si bun cu cei in suferinta esti.

MoWeed23.02.2012 11:13

Ce mizerie de om.

Deci el, ca patronul Stelei, nu se duce la Nesu sa-l viziteze pentru ca 140 de km e o distanta prea mare, da' aceeasi distanta nu e prea mare pentru Nesu, care este in scaunul cu rotile. Adica, il salut din respect pentru ce a facut la Steaua, da' numai daca vine el la mine.

Doamne, ce diferenta este intre modul in care-l trateaza Utrecht unde a jucat destul de putin si modul in care-l trateaza Steaua, unde a jucat aproape toata cariera!

pytycrys23.02.2012 11:15
si sa platesc 2.000 de euro biletul la avion, dar ca sa nu fac acest lucru am dat 20 de mii de euro si am inchiriat un avion privat.

"Daca vine la meci, o sa-l imbratisez pe Nesu. Cred ca i-ar prinde bine! Voi nu credeti?", a incheiat Becali.

1. Unde-s aia care ziceau ca n-are bani nenea?

2. Vezi sa te speli pe maini inainte, scarbo!

red&blue_boy23.02.2012 11:40

Pe Geraldo il striga pentru 1 mie de coco, iar el da 20 de mii pe un zbor...

Deci Nesu sa vina la meci, iar la stadion tot el sa mearga la Jiji, sa-l caute in loja...Incredibil!

Sper ca Mihaita sa nu mearga la meci.

*Alecs*23.02.2012 12:47

Daca era vorba de vreun transfer, de vreo afacere cu un teren sau orice lucru ce ar implica bani, sa vedeti ce rabdator era cu aia 140km, ii parcurgea cu mare drag.

greenyes23.02.2012 20:47
Ce mizerie de om.

Deci el, ca patronul Stelei, nu se duce la Nesu sa-l viziteze pentru ca 140 de km e o distanta prea mare, da' aceeasi distanta nu e prea mare pentru Nesu, care este in scaunul cu rotile. Adica, il salut din respect pentru ce a facut la Steaua, da' numai daca vine el la mine.

Doamne, ce diferenta este intre modul in care-l trateaza Utrecht unde a jucat destul de putin si modul in care-l trateaza Steaua, unde a jucat aproape toata cariera!

Caline, Steaua?????

Sper ca ti-a scapat de nervi...nu cred ca Steaua il trateaza asa.........

cristy.steaua2104.03.2012 20:16
Caline, Steaua?????

Sper ca ti-a scapat de nervi...nu cred ca Steaua il trateaza asa.........

Dar cum il trateaza Steaua ?!

Un reportaj de la Utrecht realizat de Antena 3. (Incepand de la minutul 33)

AICI Duminica, 04 Mar 2012.

red&blue_boy20.03.2012 12:42

Nesu a fost foarte bucuros de revenirea Stelei in Ghencea, iar inainte si după meciul cu Astra, care a insemnat revenirea in templu după 10 luni, a transmis cateva mesaje in legatură cu acest aspect.

Bichonul a marturisit că ii e dor de stadionul Ghencea. "Aș fi vrut să fiu aici in seara asta. Bafta Steaua!!!, a scris Nesu.

CHiar dacă Rusescu si Parvulescu au fost marcatorii Stelei in meciul cu prahovenii, Nesu l-a vazut pe Eric Bicfalvi drept cel mai bun jucator al partidei.

Mi s-a parut cel mai bun! Felicitari, Moco, tine-o tot asa!, a scris Nesu pe Twitter.

Un alt jucator care stie ce inseamnă Steaua, George Ogararu, a descris atmosfera: Trebuie să colinzi multe locuri ca să-ți dai seama ce inseamnă Ghencea.

prosport

cristy.steaua2124.05.2012 12:27

Din ce in ce mai bine...

522168_10150914565147208_190231457207_9703184_2092772824_n.jpg

drvladyk18.08.2012 08:25
Ivanski18.08.2012 11:11

Mihaita, hai ca se poate. Doamne Ajuta!

gio_stgloria31.08.2012 00:20

Aseara

320291_502075856486707_1562494059_n.jpg

drvladyk20.11.2012 12:13
Lari12.02.2013 02:00
"Nu am nici un sentiment atunci cand intru pe terenul de fotbal, m-am obisnuit cu situatia, vad lucrurile altfel, ultimul an a fost mai bun si vad lucrurile altfel. Îi inteleg pe cei carora le e frig, dar eu ce să fac dacă nu simt nimic? Aș vrea să simt orice nu le place oamenilor: frig, caldura.."
besliud12.02.2013 10:27

Un om cu un caracter deosebit! Ma simt coplesit si ma trece un fior cand il vad, i-mi aduc aminte cum se daruia el pe teren desi era o mana de om, ascutit si firav intra la sacrificiu, trata orice faza ca pe o ultima sansa de a se remarca!.

Lari20.02.2013 02:45

Fostul jucator al Utrechtului are convingerea că in cei aproape doi ani de cind e imobilizat legatura sa cu oamenii a devenit mai profundă: Acum mă dezvolt ca o ființă umană.

Mihai Nesu a implinit ieri 30 de ani, iar cotidianul olandez Algemeen Dagblad a marcat aniversarea prin publicarea unui reportaj realizat la el acasa În noua lui casă din Leidsche Rijn, o suburbie a Utrechtului, unde "putine mai amintesc de fotbalistul Nesu. Citeva poze din vremea cind juca la Steaua, la Utrecht si, aproape ascuns după televizor, un tablou inramat care-l prezintă intr-un duel pe teren, cu parul in vint".

"Ființă umană"

"Contrastul cu Nesu de astazi", cel imobilizat, "e mare". Dar romanul s-a impacat cu situatia. Mai mult, "desi poate suna nebuneste, accidentul pe care l-am suferit in mai 2011 mi-a imbogățit viata. Legatura cu oamenii a devenit mai profunda Înainte, mă concentram numai pe fotbal. Acum, mă dezvolt ca o ființă umană".

"Sanatatea contează"

Mihai are si o altă perceptie asupra vietii: "Realizez mai mult ca oricind că sanatatea e cea mai importanta Normal, uneori mă mai enervez. E logic să-ți pui intrebarea: «Oare de ce mi s-a intimplat tocmai mie?». Dar astazi apreciez ceea ce am. Să mă simt acasa aici, la Utrecht, impreună cu sotia, familia si prietenii".

"Nu m-aș mai face fotbalist"

Nesu s-a gindit inclusiv cum ar reactiona dacă ar putea merge din nou: "Poate suna straniu. Dar dacă miine m-aș trezi si totul ar fi OK, stiu ce nu aș mai vrea să fac. Nu mi-aș dori să mai fiu fotbalist. Există mai mult decit atit. Scrieti asa: «Nu mai sunt disponibil!».

Nu s-ar achizitiona

În dimineata vizitei celor de la Algemeen Dagblad, Nesu a intrat pe "google" si a descoperit că "fotbalistul Mihai Nesu incă există". Primele rezultate ale cautarilor l-au dus pe site-uri unde se face referire la valoarea de piață a jucatorilor: "Ciudat, incă mai sunt acolo. Nu stiu cit mai valorez, dar dacă aș fi managerul unui club, nu m-aș achizitiona".

Sentiment de eliberare

Mihai iși aduce aminte cu placere de recuperarea efectuată vara trecută in Los Angeles. "Fizioterapeutii mă luau ore intregi din scaun ca să lucrez la sala Asta mi-a dat un sentiment de eliberare, chiar dacă o zi de efort presupunea alte cinci de refacere", a marturisit Nesu, care acum poate misca binisor mina dreaptă si o simte pe cea stinga

652 de zile au trecut de la accidentarea suferită de Nesu pe 10 mai 2011, la un antrenament al Utrechtului, in urma careia a ramas imobilizat

"Primul an de infirmitate a fost dur. Aveam rani pe tot corpul. Dacă mă atingea cineva, tipam de durere. Acum am suficientă putere pentru ziua de miine" (Mihai Nesu in Algemeen Dagblad)

"N-am avut niciodată ambitia de a deveni faimos. Acum vreau să profit de faima mea ca să-i ajut pe altii prin fundatia pe care am infiintat-o" (Mihai Nesu in Algemeen Dagblad)

gsp

«113141516»